ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Προς τον ανώνυμο 3.50 θα θέλαμε να πούμε ότι είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, στην συγκεκριμένη παράταξη «δεν υπάρχει χώρος για άλλους μύθους»…Τα παραμύθια με πύργους, δράκους και νεραΐδες είναι για μικρά παιδιά. Οι άνθρωποι σαν και εσάς που συμβουλεύουν τους επικεφαλείς πως θα πράξουν μου θυμίζουν.....

 κάτι αποτυχημένος μάνατζερ  ελλιπών γνώσεων που θέλουν να προβάλλονται μέσα από τις διαδικασίες… Εάν πάλι είστε τόσο ικανός ώστε να διαβλέπετε αυτό που δεν βλέπει ο κ.Δημ. Μάρκου και είστε τόσο ευφυής καλό θα ήταν να αναλάβετε την δική σας παράταξη ως επικεφαλής και να καμαρώσουμε και εμείς την ευφυΐα σας… Προσωπικά μου θυμίζετε κάτι κυριούλες στις παλιές Ελληνικές ταινίες που γύριζαν στις αυλές και κουτσομπόλευαν τις γειτόνισσες , ενώ μέσα στο ίδιο τους το σπίτι γινόντουσαν τα χειρότερα…..

6 σχόλια:

  1. Kυριε ,τωρα καταλαβα οτι οποιος αναφερεται στην φλυαρια και την αναποτελεσματικοτητα του Δ.Μαρκου,και των συμβουλων του,το σχολιο του λογοκρινεται και αφαιρειται. Ντροπη...Προ ολιγου σχολιο μου ,εξαφανιστηκε..και αφορουσε τα λογια λογια λογια,χωρις καμμια ουσια του Δ.Μαρκου. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΣΣΣ ...Το μπλογκ κοιμαται,και αφαιρει σχολια οταν δεν του αρεσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς από τον διαχειριστή μας διαγράφονται σχόλια που έχουν υβριστικές θέσεις παρακαλούμε κρατάτε το βήμα υψηλό. Είμαστε το μοναδικο μεσο που έχει ελευθερη την επιλογή των σχολιών και δεν υπάρχει λογοκρισία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που ηταν υβριστικο το σχολιο μου; Η κριτικη απο ποτε λογοκρινεται;Εμενα ,που θιγονται απο κακους χειρισμους και της συμπολιτευσης και της αντιπολιτευσης τα δικαιωματα και τα συμφεροντα μου ,ποιος θα με αποκαταστησει; Κριμα νεοι πολιτικοι,να μην αντεχουν κριτικη .Τοτε πως ειναι δυνατον να ακουνε τον κοσμο και τα προβληματα;;Εχω την ικανοτητα κυριε να μην τοποθετουμαι υβριστικα αλλα κριτικα και επικριτικα οταν θιγομαι.Εσεις δεν το αντεχετε.Τοτε δεν εχει λογο υπαρξης το μπλογκ,γιατι χανει την αξιοπιστια του,οταν λογοκρινει τα παραπονα των δημοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να ενημερώσω τον αναγνώστη ότι μόνο υβριστικά σχόλια διαγράφουμε. Εάν κάποιος συνεργάτης δεν αντέχει την κριτική και διέγραψε σχόλιο που δεν υπάκουε στον παραπάνω κανόνα δεν είναι "γραμμή" του blog ζητούμε συγνώμη εάν έγινε. Δεν θα επαναληφθεί.
    Όσο για τον σχολιασμό των σχολίων, ούτε σε αυτό συμφωνούμε, αλλά έχουμε δημοκρατία και όλοι είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας.
    Ό κόσμος πάντα είναι ο κριτής όλων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας