ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Δηλώσεις Γ. Κασίμη για το Δημοτικό Συμβούλιο

Εκνευρίστηκε ο Αντιδήμαρχος Χρ. Μάρκου όταν ο  Κασίμης δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα καταγγείλει στην δικαιοσύνη την εγκληματική απόφαση της διοικούσας παράταξης και  την άνευ όρων παράδοση-δώρο του δικτύου ύδρευσης του Δήμου στην ΕΥΔΑΠ.
Δώρο, γιατί  έτσι θα αυξηθεί η χρηματιστηριακή  της αξία και θα μπορέσει ταυτόχρονα να καταθέσει φάκελο για χρηματοδότηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στο Πλατύ Χωράφι. 
Και βέβαια μιλάμε για μία ΕΥΔΑΠ η οποία φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των υπό ιδιωτικοποίηση κρατικών εταιρειών.
Δύο γενναίες προσφορές του Δήμου μας στους «Διεθνείς Τοκογλύφους» επενδυτές.
Είπε λοιπόν ο κος Αντιδήμαρχος ότι εισάγω νέα ήθη στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Γιατί κύριε Αντιδήμαρχε;
Φοβάστε την δικαιοσύνη;
Εάν αυτό που αποφασίστηκε δεν συνιστά «απιστία», εάν πιστεύετε ότι αυτή  η παράδοση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου δεν έχει τίποτα μεμπτό, τότε δεν έχετε κανένα λόγο να αντιδράτε.
Ας κάνει η Δικαιοσύνη την δουλειά της και ας αποφανθεί.
Δεν απαντήσατε όμως ούτε εσείς κύριε Δήμαρχε, για τα «ήθη» που έφερε ο κύριος Χ. Μάρκου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Μας εισηγήθηκε, σε προ ημερήσιας διάταξης θέμα, προφορικά και χωρίς καμία προειδοποίηση, την συνεργασία με ένα δικηγορικό γραφείο έναντι τιμήματος  7% επί των 500 εκατομμυρίων, που δικαιούται ο δήμος μας από την αξιοποίηση του Ελληνικού, τίμημα δηλαδή 35 εκατομμυρίων ευρώ.
Μία εβδομάδα μετά (αφού διαμαρτυρήθηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση), εισηγήθηκε για το ίδιο δικηγορικό γραφείο 2,5%. Δηλαδή 22,5 εκατομμύρια διαφορά. Θα κάνει χειρότερη δουλειά το γραφείο με τέτοια διαφορά;    
Ανάλογο ήθος και  στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν η κα Ζήση εισηγήθηκε 19.000 ευρώ, για ενοικίαση υλικών – εργαλείων, για τους ναυαγοσώστες και μετά την παρέμβαση του Δ. Μάρκου  ότι με 7.000 τον αγοράζουμε τον εξοπλισμό, άλλαξε γνώμη και εισηγήθηκε 5.000.
14.000 ευρώ διαφορά, γιατί;
Ενώ εσείς μιλάτε για «νέα ήθη» όταν η Δικαιοσύνη απλά καλείται να κάνει την δουλειά της, για εμένα «ήθος» είναι να βάζω πάνω από ΌΛΑ το συμφέρον και το μέλλον του τόπου.


Γ. ΚΑΣΙΜΗΣ

15 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΟ ΚΕ ΚΑΣΙΜΗ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ (ΤΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ)ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙΥΠΕΡΤΑΣΙΚΑ!!ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ? ΤΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ?ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ Σ'ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΟΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ? ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ... ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΕΛΑ!ΠΩΣ Θ' ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΕΙ.. ΣΥΓΝΩΜΗ.. ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ!!ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΣΕΜΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγα τον ηρωα που καταχρεωσαι τον δημο. Δεν ντρεπωμαστε λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ρε καμια εκατοστή αγανακτισμένοι σας χρειάζονται, να αποκλείσουν το Δημαρχείο και να μη σας αφήσουν να πάτε στα σπίτια σας μέχρι να αποφασίσετε να του δίνετε και να ανοίξετε το δρόμο σε νέους ανθρώπους!
    Ο ένας ράβει κι ο άλλος ξηλώνει... και τούμπαλιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τον ανώνυμο 09:15. Πιστεύεις φίλε μου ότι εάν υπήρχε έστω μία απόδειξη δεν θα την είχαν βγάλει ή δεν θα την είχαν στείλει στον εισαγγελέα. Ο Κασίμης είναι ο μόνος που έκανε δουλειά και γαυτό τα λέτε αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα δεν εχεις παρει ειδηση οτι μας διοικουν νεοι! νεοι στην ηλικια και νεοι στην πολιτικη(με λιγες εξαιρεσεις)και μεχρι τωρα ειναι ΟΙ χειροτεροι!!!! ατολμοι,αναλγητοι,αναποτελεσματικοι κι απ'οτι διαβαζω ερμαια της υψηλης διαπλοκης!τωρα αν εσυ θελεις καλα και ντε νεωτερους μας βλεπω με δημαρχο τον τυπο στη διαφημιση που λιωνει την κοτα με το σεσουαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλησπερα συνσχολιαστη,ξενυχτη που μπηκες 'σφηνα' στην απαντηση μου στον ανωνυμο 11.55...και καλη συνεχεια ανωνυμος 2.07

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ, ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΝΑΠΕΔΟΠΛΗΚΤΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΕΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΟΧΙ;
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΑΚΟΣΣΑΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ, ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ; ΕΔΩ ΜΠΗΚΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενας απο τους λόγους που στερήθηκε και στερείται ακόμα την δυνατότητα να επανεκλεγεί ...ο Κασίμης είναι οτι αντιληφθήκαμε έγκαιρα την προσπάθειά του να κάνει χρήση των κοινωνικών ομάδων παρουσιάζοντας τον εαυτό του με διπλο προσωπείο, ενα συμμετέχοντα στους αγώνες των κατοίκων και το΄αλλο ταυτόχρονα να κλείνει συμφωνίες με την ΕΥΔΑΠ για την κατασκευή του ΚΕΛ.Δεν ειμαι ειδικός για να κάνω την ψυχανάλησή του εχω αρκετή ομως πείρα να γνωρίζω πόσο εύκολα μπορεί να γίνει κακή χρήση και κακοποίηση της εννοιας του κινήματος οταν υποστηρίζεται με αφελή τρόπο και με σκοπό να στρατολογήσουν τον μεγαλύτερο δυνατό αριμθμό φοβισμένων και απελπισμένων πολιτών με στόχο να εντατικοποιήσουν τη στρατηγική τους για την κατάληψη της εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα θυμίσω πρίν την εκδίκαση των προσφυγών στο Συμβούλιο της Επικρατείας εκπροσωπόντας σαν δικηγόρος και τον πανικό που είχε γιατί ο Κος Κασίμης δεν ήθελε να παρευρεθεί να υποστηρίξει την προσφυγή του Δήμο...υ προφασιζόμενος οτι θα βρίσκεται στα Γιάννενα. Θα του θυμίσω τη βοήθεια που προσέφερε τότε ο κος Γκινοσάτης κινητοποιώντας συνεργάτες του Κασίμη στους οποίους δεν μπορούσα να είχα πρόσβαση για πολλούς λόγους ,και αλλους Δημοτικούς Συμβούλους να γίνει γρήγορα Δημοτικό Συμβούλιο και να υποχρεωθεί απο το Δ.Σ. να παρευρεθεί στη εκδίκαση της υπόθεσης οπως και έγινε εστω και με τη ... χαλαρή παρουσία του για να μπορέσει να σταθεί εννομο δικαίωμα (δυστυχώς οι εξωραϊστικοί σύλλογοι δεν είχαν εννομο δικαίωμα).Με το ζόρι και βυθισμένος στον κόσμο της ....ανταλλακτικής..αξίας ήρωας δεν γίνεσαι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Κύριε διάβασα με ιδιαίτερη προσοχή τα όσα γράφετε.
    Τα θεωρώ σοβαρότατη κααγγελία, την οποία μόνο ο ίδιος ο Γ. Κασίμης μπορεί να αντικρούσει.
    Κρίνετε όμως ότι η τότε στάση του, η όποια στάση του, ήταν χειρότερη από αυτή του σημερινού Δημάρχου και του σημερινού Γκινοσάτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΙ ΕΝΩ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΠΕΑΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΑ Ο Κ.ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΕΤΡΕΞΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΗΡΩΙΚΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΑ ΣΤΙΒΑΡΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ..ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ..ΗΡΘΕ Ο ΛΥΚΟΣ ΚΙ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ!ΘΕΛΕΤΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ? Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ Ε Σ Ω Σ Ε ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛ ΕΝΩ Ο ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Δ Ι Α Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ε Υ ΤΑ Ι ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΩΝ 12:39 ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ T Ω Ρ Α.ΛΙΓΟ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ'ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ'ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΑΡΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Θ'ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΤΟ 2011!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΠΑΘΑΝ ΠΑΝΙΚΟ,ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΡΙΝΟΥΝ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΕΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΗΓΓΕΙΛΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ 'ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ'ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ...Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://spata-artemida.blogspot.com/2011/06/blog-post_01.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το φατσο βιβλιο είναι ο μαγαλύτερος ρουφιάνος, όσο και ανώνυμα να γράφει κάποιος καίγεται όταν τα ίδια πράγματα τα ανεβάζει και στο facebook.
    Αλλά από μια ξανθιά μεσίλικα τι μπορείς περισσότερο να περιμένεις;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΜΕ ΤΣΑΚΙΡΙΚΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΖΥΓΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ?ΤΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK BΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας