ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΣΑΝΤΙΛΑ....



Με πολλά υπονοούμενα χαρακτηρίζεται η καταγγελία του Δημοτικού Συμβούλου της Νέας Πνοής  Χρήστου Τσαντίλα, για αντιδήμαρχο που εμπλέκεται στις προσλήψεις που γίνονται απ’ τις διάφορες εταιρείες (Εκπτωτικό Χωριό κ.α.) που ξεκινούν δραστηριότητες στην περιοχή του εμπορικού πάρκου.

«Αν κάποιος αιρετός παίζει μ’ αυτά, να διαγραφεί πάραυτα» δήλωσε ο κ. Τσαντήλας.


 Όμως παρά τις πιέσεις που δέχτηκε απ’ τον δήμαρχο κ. Μάρκου, «καταγγείλετε τον αντιδήμαρχο τώρα» του είπε, δεν αποκάλυψε όνομα.
Ο δήμαρχος ωστόσο συμφώνησε στο αίτημα του για δημιουργία γραφείου ευρέσεως εργασίας στο δήμο.

6 σχόλια:

  1. Αχ κ. Δήμαρχε... Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς ακόμα δεν ξέρετε? Δεν είναι κρυφό ότι ο κ.Μαργέτης είναι το άτομο που ψάχνετε.όπως λενε οι κακες γλώσες έχει τα κονε του με τον Διευθυντη και λύνει και δενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορεί να διανύουμε περίοδο κρίσης, τα γιαούρτια όμως είναι ακόμα φθηνά...
    Τι περιμένουμε;
    Αν αυτά αποτελούν τα πρώτα δείγματα της διοίκησης τους, φανταστείτε τι θα γίνει αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ.Τσαντηλα, βλεπω οτι διαθετετε την λεβεντια ,ακομη και να ζητατε συγγνωμη,για λαθος εκτιμησεις,οπως εγινε για τον ορισμο της επιτροπης για την απαλλοτριωση στην γυαλου των 30 ευρω.Αντιδρασατε τοτε στην συνθεση να συμμετεχει ο προεδρος του τοπικου..ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΤΕ την κοινωνικη διασταση του θεματος.Ισως δεν πιστευατε οτι θα κατεληγαν σε αυτη την εξευτελιστικη αποφαση των 30 ευρω... Αν ο Γιαννατος ηταν στην επιτροπη , υπηρχε περιπτωση να βγει τετοιο ποσο;;;;;Επειδη ειμαι θιγομενος στην περιοχη, γιατι δεν προκαλειτε ανατροπη της αποφασης,οσον αφορα την συνθεση,αφου ο νομος θελει και 2 δημοτικους συμβουλους στην επιτροπη;;;Πιστευω στην καλη σας προθεση ,αλλα καντε κατι, γιατι καταστρεφομαστε. Μπραβο για την αγανακτηση σας στο δημοτικο συμβουλιο , και συνεργαστειτε και βοηθηστε ατομα σαν τον Γιαννατο που δεν καταλαβαινει ΤΙΠΟΤΑ , και που παρα την απειρια του τα ειχε προβλεψει , αλλιως τα πιρανχας θα μας κατασπαραξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οποιος δεν μπορει να συνεργαστει ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτη ειναι λυση!παραιτειθειτε ολοι να αλωνισουν τα αλανια!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι , και ακομα η ιδια επιτροπη Γκινοσατη,να χειριζεται ολα τα θεματα, αφου πετυχε απολυτα . Η αντιπολιτευση δε ,να συμπλεει με ολους τους χειρισμους της α π ο τ υ χ ι α ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας