ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΑΥΡΙΟ - ΑΔΕΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ - ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ - ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΟΡΥΒΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αρτέμιδος

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση την 8η του μηνός Ιουνίου του έτους 2011 ημέρα της εβδομάδος Τετάρτη και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Κοινότητας, που ευρίσκεται στην 5η Στάση Λεωφ. Βραυρώνος, (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος), προκειμένου να αποφασίσουμε για τα παρακάτω θέματα:

1.     Άδεια λειτουργίας μουσικής–μουσικών οργάνων  και παράταση για  το έτος 2011 της εταιρίας «Κ. Παπανικολάου  & ΣΙΑ Ο.Ε.».
2.     Άδεια λειτουργίας μουσικής–μουσικών οργάνων και παράταση για το έτος  2011 της  εταιρίας «ΑΦΟΙ Θεοφιλόπουλοι & ΣΙΑ Ε.Ε.»
3.     Άδεια λειτουργίας μουσικής–μουσικών οργάνων για  το έτος 2011 κ. Καπόι Σοκόλ
4.     Άδεια λειτουργίας μουσικής–μουσικών οργάνων για  το έτος 2011 της εταιρίας  «Χρ. Βλάχος  & Μαρ. Βλάχος Ο.Ε.»
5.     Προέγκριση ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ζαχαροπλαστείο με παρασκευαστήριο», επ’ ονόματι της εταιρίας «Ε. Λαμπίρης – Ι. Λαμπίρης Ο.Ε.» όπως νομίμως εκπροσωπείται,  για το κατάστημά  της,  που βρίσκεται επί της  λεωφ. Βραυρώνος περιοχή 7η στάση  – Αρτέμιδα.
6.     Προέγκριση άδειας  ίδρυσης &  λειτουργίας  καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «εστιατόριο – καφετέρια - αναψυκτήριο», επ’ ονόματι του κ. Σομοσκόι Ιλντίκο  για το κατάστημά  του,  που βρίσκεται επί της  λεωφ. Αρτέμιδος   περιοχή  παραλία Ο.Τ. 229 -  Αρτέμιδα.
7.     Οριστική ανάκληση της υπ΄ αριθ. 16/2007 άδειας ίδρυσης & λειτουργίας   καταστήματος  της κας  Διγενή Αναστασίας.



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΓΡΗΓΟΡΗΣ  ΡΗΓΑΣ

3 σχόλια:

  1. Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΕΧΝΑΤΕ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΘΥΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΕΣ 4ΕΤΙΕΣ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ! ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΟΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ! ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ!ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΕΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ,ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ,ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας