ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

McArthurGlen - Ήρθε στα Σπάτα...Το χωριό που θα πάει;

Α Π Ε Λ Π Ι Σ Ι Α. Αυτή η λέξη βγαίνει πλέον από το στόμα όσων εμπόρων παρέμειναν στο κέντρο των Σπάτων.
Μαρτυρίες φίλων ιδιοκτητών καταστημάτων στα Σπάτα:
Ο προηγούμενος δήμαρχος ξεκίνησε την καταστροφή και τώρα ολοκληρώνεται.
Από την Παρασκευή αντιμετωπίζουμε πλέον μηδενικούς τζίρους. Αυτή είναι η κατάσταση με το που άνοιξε το νέο εμπορικό κέντρο.
Ο κόσμος κατευθύνεται πλέον εκεί χωρίς ούτε καν να περνά από το κέντρο. Εάν συνεχίσει έτσι θα ερημώσουμε....


Θα σταθούμε στο σχόλιο ενός φίλου.
Να φροντίσει ο Δήμαρχος τα καταστήματα που είναι κλειστά στο εμπορικό και πρόκειται να διατεθούν σύντομα, να τα λειτουργήσουν Σπαταναίοι που εξοστρακίστηκαν από το κέντρο. Ας μην εξαντλήσουμε τις απαιτήσεις μας, σε διορισμούς ημετέρων.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΥ Ν'ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΕΛ !!!!ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!!ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΝΕΚΡΗ ΠΟΛΗ!ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ;; ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΟΟΣΑ .ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι ιδιοι οι επιχειρηματιες δεν υποστηριζουν τα μαγαζια τους με την απαραδεκτη συμπεριφορα τους και το υφος εκατο καρδιναλιων και περιμενουν να τους στηριξει ο κοσμος?αλλα ολοι κοιτανε το ευκολο χρημα και οταν ερθουν τα δυσκολα ,γιατι ουδεις ατροτος,τοτε τους φταινε ολοι....ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλο θα ηταν να γραφετε πραγματα που γινονται και οχι θεωριες!ο τεως,ο νυν και ο επομενος δημαρχος,θα ελεγε οχι σε ενα εμπορικο,απο που κι ως που?πως γινεται αυτο,διαφωτιστε με!Τα μαγαζια στα σπατα δεν δουλεψαν ποτε,γιατι ξαφνικα ολοι θελουν παχουλο ενοικιο,υπερβαρο θα το ελεγα,και ποτε μα ποτε οι ιδιοκτητες δεν θελησαν να το δουλεψουν οι ιδιοι,ηθελαν να το παιζουν εισοδηματιες.Αυτη ειναι η λυπηρη αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας