ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΛ;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας, στις Βρυξέλλες



Δεν πήγε ο Δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδος Χρ. Μάρκου








Δεν πήγε ο Αντιδήμαρχος Σπάτων Χρ. Μάρκου





Δεν πήγε ο Αντιδήμαρχος Σπάτων Αθ. Μαργέτης






Δεν πήγαν οι Αντιδήμαρχοι Αρτέμιδος Χρ. Σερέτης, Π. Πουλάκης ή ο Πρόεδρος του Τοπικού της Αρτέμιδος.





Δεν πήγε ο Αντιδήμαρχος Γκινοσάτης
και οι ενεργοί πολίτες.














Δεν πήγαν αυτοί.

















ούτε αυτοί









Σύμφωνα λοιπόν με διασταυρωμένες πληροφορίες, στις Βρυξέλλες έχει πάει ο Γιώργος Κασίμης. Στις αποσκευές του έχει πολύ σημαντικά μεταφρασμένα έγγραφα καθώς και τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων Σπάτων και Αρτέμιδος, αλλά και αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας - Πικερμίου, που λένε ξεκάθαρα ΌΧΙ στο ΚΕΛ Β. Μεσογείων. 
Και το επαναλαμβάνουμε, λένε ξεκάθαρα ΌΧΙ, χωρίς τα μαγειρέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων - Αρτέμιδος.
Ο Κασίμης το έχει πάρει πατριωτικά και όταν λέει ότι το ΚΕΛ δεν θα γίνει, το εννοεί.
Είναι αποφασισμένος να συναντήσει τον επίτροπο περιβάλλοντος καθώς και τους αρμόδιους για την εκταμίευση του ΕΣΠΑ και να τους εξηγήσει πως το σχεδιαζόμενο ΚΕΛ θα καταστρέψει οικονομικά την Αρτέμιδα και πως οι τοπικές κοινωνίες δεν είναι σύμφωνες με την κατασκευή του έργου. Εξάλλου το ίδιο είχε κάνει και το 2003, ενώ τώρα δειλώνει πως ξέρει καλύτερα τα μονοπάτια.
Εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία καθώς αυτή είναι η τελευταία μας ελπίδα να μην δημοπρατηθεί το έργο.
Θα έχουμε περισσότερα νέα την Πέμπτη με την επιστροφή του.

73 σχόλια:

  1. μακαρι να τα καταφέρει. δεν εχουμε τελικα αλλη επλίδα. εμεις μπορει να μην τον επιλεξαμε αλλά κάναμε μεγάλο λάθος τελικα. προχώρα κασίμη, έχεις την πολη μαζι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το λάθος του Κασίμη και το έχω πεί επανηλλειμένα είναι οτι έχουμε μνήμη και το κυριώτερο τον....γνωρίζουμε πολύ καλά. Για το ταξίδι στις Βρυξέλες θα ήθελα πολύ να ερευνήσω τους λόγους που πάει για να μην υποθέτω οτι ειναι αλλη μια.....εκπαιδευτική εκδρομή οπως συνηθίζεται τελευταία ή συνταξιδιώτης σε ιατρικό σεμινάριο της συζύγου του.... Οσον αφορά το ταξίδι του στη Γερμανία (για πληροφόρησή σας) το 2003 να σας ενημερώσω οτι εγώ το οργάνωσα δικός μου προσκεκλημένος ήταν και απο εμένα έγινε η ενημέρωση για εναλλακτικές λύσεις στη διαχείρηση των αστικών λυμμάτων στον ίδιο αλλά και σε αυτούς που το συνόδευσαν, τον κο Ξουρίδα και τον Κο Ηλιόπουλο.Ο ίδιος μάλλον το αντιμετώπισε σαν ευκαιρία αναψυχής αφού το ενδιαφέρον του περιοριστηκε... στις προσφορές κοπτικών για κλαδιά....Το αποτέλεσμα????? εντονη η αντίδραση από την τότε περιβαλλοντική επιτροπή η οποία περιοριζόταν στην ...διακόσμηση του χώρου που την φιλοξενούσε.. αλλά και στις.. δημόσιες σχέσεις με κάποιες εταιρείες ..., και φυσικά λαϊκίστικη χρήση ενός ταξιδιού από τον Κασίμη που δεν αξιοποίησε ποτέ αφού σε λίγο καιρό αποκαλύφθηκε η συμφωνία του για τη κατασκευή του ΚΕΛ με την ΕΥΔΑΠπράγμα που μας έφερε πολλές φορές σε εντονες δημόσιες αντιπαραθέσεις με αυτόν και αλλους της δημοτικής αρχής τότε εντός αλλά και εκτός πόλης. Λυπάμαι αλλά παρ όλες τις έντονες προσπάθειες και του δικού σας blog η αξιοπιστία του πλέον δεν υφίσταται..... Στη διάθεσή σας ολα τα στοιχεία για οτι καταγγέλω αλλά και οποια πληροφορία θέλετε αφού ο χώρος ειναι περιορισμένος για να σας ενημερώσω και για ολο το Ιστορικό...
    Λία Μπρέστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ26 Ιουλίου 2011 στις 10:00 π.μ.

    Μας αρκεί η υποτιθέμενη συμφωνία του για το ΚΕΛ με την ΕΥΔΑΠ που επικαλείστε. Περιμένουμε να μας την στείλετε αλλιώς όσα λέτε απλά δεν υπάρχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ENTAJEI RE LIA ESEI TO EIXES ORGANOSI!!!!!OMOS AN ROTISEIS POSI GONEIS PIGAN TA PAIDIA EXTES TO BRADI STHN K KASIMH NA TA EJETASEI UA DEIS OTI DEN EINE SE EKPEDEYTIKI TAJIDI MAZI THS !!!!TOSO EMPAUEIA PIA??????????ELEOS!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι για την ... ταχύτατη απάντησή σας, προτιμάτε να σας συναντήσω ή να κανονίσουμε κατά την προσφιλή του μέθοδο δημόσια συζήτηση να έχουμε και το ακροατήριο που θα ήθελε αλλά και να συμμετέχουν ολοι οι εμπλεκόμενοι....οποτε να δημοσιοποιηθούν τα πάντα αναλλοίωτα. Να του πείτε οτι οσο και σίγουρος και να αισθάνεται οτι δεν μπορεί να βρεθεί πλέον στοιχείο της συμφωνίας του ....."...τα αποτυπώματά του δεν τα καθάρισε καλά".......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΗΡΕΜΑ ......ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ26 Ιουλίου 2011 στις 10:34 π.μ.

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΕ MAIL STO BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνθημα ειναι αυτό που δημοσιοποίησε ο ....Ανώνυμος??? Αγαπημένο μου χόμπυ να παραθέσω και εγώ μερικά αγαπημένα μου?
    ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΧΟΝΤΡΩΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ (αφιερωμένο σε φίλο μου)
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ (αφιερωμένο σε φίλη μου)
    ΦΑΤΕ ΣΚ@Τ@ ΚΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (αφιερωμένο σε μάς)
    ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ
    ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΕΡΕΨΕ ΞΑΝΑ
    και πολλά αλλα με την επισήμανση οτι αν θέλετε να διατηρήσετε τη σοβαρότητά σας να μάθετε να γράφετε επώνυμα , οπως επώνυμα και εγώ σας απαντώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΙΑ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Ή ΚΑΠΩΣ ΕΣΙ. ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ... ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΝΩ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕΣ ΒΡΕΘΕΙ Κ ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΑ ΛΕΝΕ, ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΓΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΣΚΙΖΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΕΣ (ΔΕ ΛΕΩ) ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ 1 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ Κ ΚΑΛΟΝΤΙΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΓΙΘΑΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΤΡΙΖΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΝΕΟΙ! ΑΓΝΩΣΤΟΙ! ΦΡΕΣΚΟΙ! Ε, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν μου πείς ποιός είσαι και δεν κρύβεσαι πίσω απο την ανωνυμία σου θα μπορέσω να σου απαντήσω ανάλογα και νόμιμα ..... Γιατί καλέ μου λαϊκιστή ψεύτη και ανώνυμε δειλέ ουτε εταιρεία ειχα που να ασχολείται με αυτά ουτε έχω.Μια υπόσχεση κουβαλούσα μόνο στον πατέρα μου οτι θα έκανα οτι περνούσε απο το ΧΕΡΙ ΜΟΥ και από τη ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ να σταματήσω κάτι που δρομολογήθηκε απο τον καιρό της δικής του θητείας και ενιωθε αδύναμος να το σταματήσει... Η πρόσκλησή μου στο blog σου ισχύει ή θέλεις να περάσω απο το κτηνιατρείο σου .Μόνο που στη δική μου περίπτωση πριν εξαπολύσεις ξανά λάσπη να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί απλά ....δεν μασάω και το φτάνω μέχρι τέλους..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδη,θελετε να μου πειτε πως με ΔΙΚΑ του εξοδα,και ΜΟΝΟΣ του,πηγε να πολεμησει στο εξωτερικο για την αρτεμιδα???? κατι δεν μου κολλαει... Μονο εμενα εχει πιασει η κριση και ουτε για μπανιο σε ξεπλωστρα δεν παω??

    απενταρος αγανακτισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και πηρε και ενα πακο ΝΑ με το συμπαθειο μεταφρασμενα εγγραφα,δηλαδη,πηγε στη πρεσβεια,εδωσε για μεταφραση τα εγγραφα,περιμενε κανα μηνα *τουλαχιστον* για την μεταφραση,τα πληρωσε,του τα σφραγισανε,πηρε τον οματιων του και σου λεει,εγω θα παω και οποιον βρω εκει τελη ιουλιου,θα τον πιασω απο τον λαιμο και θα του πω...ελα εδω ρεεεε (δεν ξερω βεβαια και τι γλωσσες μιλαει,ισως το πει γαλλικα,γερμανικα ) τι θα γινει με το Κελ στη λουτσα...Comment???

    απενταρος αγανακτισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν απένταρε αγανακτησμένε προτείνω να πάμε για μπάνιο και χωρίς ξαπλώστρα ...δεν εχει νόημα πλέον η ιστορία ξέφυγε απο κάθε ιχνος σοβαρότητας ...ξέρω και ενα καλό σημείο για ψάρεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. υπάρχει Δήμαρχος-Δημοτική Αρχή στην περιοχή μας;υπάρχει Δήμαρχος;;που είναι κρυμένος;τί θα κάνει με τα βρωμόνερα στους δρόμους όπου τα μαλακτικά των πληντυείων γίνονται ένα με τα βοθρολύματα;κάποιος να τους ξυπνήσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΟΜΩΣ... ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕΣ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ.. ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΗΘΕΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΣ ΕΣΥ ΛΑΣΠΗ,ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΕΝΤΑΡΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΣΤΟΧΟ.
    Υ.Γ. ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΕΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να γράψω no comment και να υποθέσω οτι η υπηρεσία του ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν κάνει καλά τη δουλειά της να τη βοηθήσουμε λοιπόν και να ταυτοποιήσουμε κάθε ανώνυμο που μπορεί να κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του να παραποιεί την αλήθεια και να λασπολογεόι ασύστολα. Γιατί κάθε κατηγορία που εχει ομοματεπώνυμο καλέ μου αδαή δειλέ λασπολόγε ειναι καταγγελία δεν ειναι λασπολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ26 Ιουλίου 2011 στις 12:26 μ.μ.

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. Τ
    Ο ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σωστα θα λέγατε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΥ ΗΤΑΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. με τον συνγγορο του καταναλωτη πηγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. τον μπαρμπουνη τον πηρε μαζι???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. γεια σου ρε δημοσιογραφαρα!!! και συνεργάτδα!!! χαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. γεια σου αντιδημαρχε!!! στην επομενη ζωη ομως χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΛΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΩ .ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ .ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΘΡΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΚΛΑΔΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΩΝ ΚΛΑΔΙΩΝ.ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΓΙΟΚ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΕΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΛΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ......ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΣΙΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δηλαδη εγω αν πω πως ειμαι στην Αμερικη και συνομιλω με τον Ομπαμα για την ελληνικη κριση,θα πρεπει να με πιστεψετε?Προσωπικα,θα ηθελα να δω τιποτα στοιχεια,τεκμηριωμενα,που να αποδεικνυουν πως εκλεισε ραντεβου,μετεφρασε εγγραφα κτλ,αλλιως,ο καθενας λεει οτι θελει..Μπορω να πω πως ειμαι στη Hawaii για διαπραγματευσεις ενω πινω τα κοκτειλς μου...σοβαρη ενημερωση θα περιμενα απο το μπλογκ,αντι να λεει,πειτε αλευρι,ποιος θα κανει τζα απο τις βρυξελλες?η κουρτινα 3!!!

    απενταρος αγανακτισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΕΝΟΙ?ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΕΛ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ. ΜΟΝΟ ΣΤΕΙΡΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΛΟΓΙΕΣ,ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ, ΜΙΚΡΟΝΟΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ..ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Τ Ι Π Ο Τ Α!ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ?ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!ΤΑΛΛΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ, ΠΗΤΕ ΤΑ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. να αγιάσει το στομα σου ρε φιλε 7.28. λυσεις παιδια, λυσεις! οχι θεωρίες και κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ 7:32 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΦΕΡΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ(Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ), Σ'ΕΜΑΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΑΖΟΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ"ΜΕΤΑΞΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΚΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To να παραθέτεις την πραγματικότητα θεωρείται εμπάθεια? το να προσπαθείς να προστατευτείς απο τον κάθε λογής συκοφάντη θεωρείται εμπάθεια? Θα δεχόμουν να άκουγα οτι ο Κασίμης κατάλαβε το λάθος που εκανε και οτι τώρα συμπλέει με τις προσπάθειες της καινούργιας διοίκησης και ολοι μαζί προσπαθούν να αναθεωρηθεί ο σχεδιασμός για τα ΚΕΛ και οτι απαιτούν μαζί νέα μελέτη ακόμα και νέα πρόταση.Οχι ξαφνικά να παρουσιάζεται κινηματίας οταν οχι μόνο εγώ αλλά και αλλοι γνωρίζουμε τα παιχνίδια που έπαιξε αλλά και υποστήκαμε ενα ανελέητο "κυνήγι" απο τον ίδιο και τους... συνεργάτες του και απο ότι φαίνεται ακόμα θα το υφιστάμεθα. Τέλος πάντων έτσι και αλλιώς τώρα στη Διοίκηση δεν είναι ευτυχώς και απο ότι φαίνεται δεν θα υπάρξει ξανά οπότε και οτι θέλει μπορεί να λέει και οτι θέλει μπορεί να κάνει.Στην πολιτική ιστορία της Πόλης αλλά και στην μνήμη των περισσοτέρων απο εμάς τους πολίτες η θητεία του πέρασε ευτυχώς ανεπιστρεπτί σαν μια απο τις χειρότερες και πλέον επικίνδυνες. (..και συνεχίζω να γράφω με ονοματεπώνυμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. και κατα τα άλλα θελουμε να λέμε πως η περιοχή μας έχει και επίπεδο! μπορει να έχουμε ένα..κάποιο μορφωτικό, αλλά δεν έχουμε κοινωνικό. δεν μας ενδιαφέρει το καλό, αν τελικά έίναι, αλλά το ποιος θα το κανει και γιατι και αν αληθεύει και τι εχει κανει και τι ειχε κανει. και απο εκει και περα......... ο καθενας τον σκοπο του. προτασεις, ξαναγραφω παιδια, προτασεις επι της ουσίας! για εμας που απλά δεν ξερουμε αν θα μπορουμε να ζησουμε εδω μετα απο το κελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. το σχολιο μου στις 8.11 για τον ανωνυμο 7.46

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. αΚυρία Μπρέστα, συγνώμη που σας απευθύνομαι ανώνημα αλλά πρέπει να προστατέψω την εργασιακή μου θέση. δεν θέλω να κρίνω και να σχολιάσω τίποτα από όσα αναγράψατε. μονάχα να σας ρωτήσω, που βλέπετε εσείς στην τωρινή διοίκηση του δήμου βούληση να αναθεωρηθεί ο σχεδιασμός για τα ΚΕΛ και να απαιτούν νέα μελέτη ή νέα πρόταση? σε συμβούλια με το επίμαχο θέμα κελ ο κασίμης είπε "δ'ημαρχε εφάρμωσε το πρόγραμμά σου και εγώ μαζί σου" το πρόγραμμα ξέρετε πολύ καλά (του δημάρχου προεκλογικά) ότι έλεγε μικρά ευέλικτα κελ. δε θυμάμαι αν έλεγε διαδημοτικό, μπορώ να το ωρώ όμως εάν θέλετε. καμία απάντηση από τον δήμαρχο και την ομάδα του όμως επ αυτού. το μόνο που πρότειναν είναι νέα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ. είστε αρκετά νοήμον και μορφωμένη και δεν πιστεύω πως δε γνωρίζεται τι συμαίνει αυτό.

    άλλος ενας απλήρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να με κρίνετε για τα πεπραγμένα τα δικά μου σαν πολίτη και σαν μέλος κοινωνικών ομάδων να έχετε όμως το θάρρος και εσείς επώνυμα για να ξέρω και εγώ σε ποιον απευθύνομαι΄.Η πρόταση της Δημοτικής παράταξης που ηγείται του Δήμου ειναι ενα αποτέλεσμα μιάς πολύχρονης και αρκετά δύσκολης προσπάθειας ανθρώπων που με τα χρόνια κατάφεραν να γίνουν και μηχανικοί και νομικοί για να μπορέσουν να ξεπεράσουν κάθε ...επικοινωνιακό παιχνίδι της εκάστοτε δημοτικής αρχής και της ΕΥΔΑΠ, αλλά και των κυβερνητικών εμπλεκόμενων.... Ανατρέξτε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ΚΕΛ και διαβάστε προσεκτικά την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Χ.Μάρκου πολύ διαφέρει απο την επιλεκτική ερμηνεία που δίνετε εσείς.Όσο για την εγρήγορση ...σας πληροφορώ οτι τουλάχιστον οσον αφορά εμένα και τις κοινωνικές και πολιτικές ομάδες που συμμετέχω συνεχίζουμε τον αγώνα μας προς όλες τις κατευθύνσεις με προτάσεις που εχουν κατατεθεί και δημοσιοποιηθεί (αλλωστε εγιναν και πρόταση της νέας δημοτικής αρχής), Για να μην μακρυγορούμε και αφού το θέμα σας νομίζω οτι εξαντλήθηκε , παρακολουθούμε το θέμα και τις κινήσεις της Δημοτικής αρχής και αν χρειαστεί που ευχόμαστε να μην, να είστε σίγουρος (άλλωστε ο κος Κασίμης εχει νιώσει την εμπειρία....) οτι ξέρουμε πως θα επέμβουμε. Μιά γνωστοποίηση μόνο ο επόμενος ..ανώνυμος.. που θα συνεχίσει την γνωστή απο την παράταξη του Κασίμη τακτική να με συκοφαντήσει ή να με διασύρει θα δεί το όνομά του αναρτημένο και στον τοίχο και σε ...πινάκιο γιατί πολύ απλά ....και βαρέθηκα και σιχάθηκα.. και καιρός να αρχίσω να απαντώ οπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...........ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Με τέτοιες απόψεις σαν τις δικές σου θα συνεχίζεις να τρώς τα σκ@τ@ τα δικά σου και των αλλων οπως τώρα και εσένα μπορεί να σου αρέσουν αλλα οχι σε εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΛΟΙΠΟΝ 1)Η ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ (ΤΟΠΙΚΟ ΚΕΛ)ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ 'ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ...',Ι Σ Χ Υ Ε Ι;2)Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ,ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ,ΠΟΥ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ 11 Ε Ν Τ Ε Κ Α ΔΗΜΩΝ; 3)ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ,ΘΑ,'ΕΠΕΜΒΟΥΜΕ' ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΦΤΑΣΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Π Ο Λ Υ ΑΡΓΑ!ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΔΕ ΟΤΙ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ(ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ Ε Ι Δ Ι Κ Α) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΙ ΠΩΣ Θ'ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ;ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΒΟΥΖΑ;ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ 'ΑΛΛΕΣ' ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Η'ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΙ 'ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝ' Π Ι Θ Α Ν Ε Σ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ, ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ Η Ι Δ Ι Α ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΤΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αύριο στα εκτός ημερήσιας θέματα μπορείτε να κάνετε την ερώτηση στον ίδιο θα ειμαι και εγώ εκεί να ακούσω και εσάς..... οπως πάντα... Φαντάζομαι οτι επίσημη απάντηση θέλετε ετσι δεν είναι?
    Αν πάλι επιθυμείτε την πρόταση των κοινωνικών ομάδων που συμμετέχω και μέχρι τώρα δεν την έχετε....... να την ξαναδημοσιεύσουμε και να τη ξανασυζητήσουμε.
    Καλημέρα σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ορμα ΛΙΑ , μη σου παίρνουν τον αέρα τα καρακόλια του Σούμπαση και του Σκυλο..γιατρού.
    Εχεις πολλά να πείς. Μην τους τα δίχνεις ομως όλα. Αστα για αργότερα που θα ξαναγίνουν επικίνδυνοι για την πόλη.
    ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ.
    Δ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. OΡΜΑ ΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΛΥΣΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Επιπεδο υπο του μηδενος...με ελαχιστες εξαιρεσεις..ωραιο παραδειγμα δειχνουμε προς τα εξω σαν πολη οταν ανταλλασονται με τετοιο πολιτισμενο και αξιοπρεπη τροπο οι αποψεις μεταξυ των πολιτων..Συγχαρητηρια για να επελθει αναβαθμιση και αναπτυξη σαυτην την πολη (Σπατα-Αρτεμιδα και το αντιθετο)κοιταξτε να αναβαθμισετε πρωτα τους εγκεφαλους και το πνευμα σας γιατι το ΚΕΛ θα ναι μονο η αρχη απο μια σειρα υποβαθμιστικοτατων εργων που θα ακολουθησουν...αν ομως αναλωνοσαστε στην επιλυση των προσωπικων σας διαφορων μεσα απο ενα μπλογκ που μας δινει τουλαχιστον τη δυνατοτητα να συζητησουμε και να σκεφτουμε ΛΥΣΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ τοτε το παιχνιδι εχει χαθει σιγουρα αυτοι που προωθουν το εργο για δηθεν αναπτυξιακου σκοπους μπλα μπλα θα επιτεθουν θα κραξουν και θα κανουν τις γνωστες χρονια τωρα μαιμουδιες,δεν ειναι αναγκη να τους δινουμε πατημα ..απλα παραγκωνιστε τους..η πλειοψηφια των κατοικων ειναι αντιθετοι με αυτο το εργο αυτη ειναι η δυναμη μας..τιποτ'αλλο αξια τους δινετε και που ασχολειστε μαζι τους γιατι αυτοι που οφειλαν να μας προσεχουν και εμας και την πολη μας μας εχουν γυρισει την πλατη και παιζουν τα επικοινωνιακα παιχνιδακια τους..μην πεφτετε στο επιπεδο τους..δουλευτε καθημερινα με τον εαυτο σας,φροντιστε να γινεστε καλυτεροι και βελτιωστε απο μονοι σας τη ζωη σας οσο μπορειτε μεχρι εκει που περναει απο το χερι σας εξοικονομηστε δυναμεις και οταν ερθει η ωρα θα μας βρουν ολοι μπροστα τους ΑΛΛΑ πρεπει να μαστε καλυτεροι για να μην τους αφησουμε κανενα περιθωριο...Με εκτιμηση σε πολλους απο εσας που το αξιζετε και οχι στους φαιδρους που νομιζουν πως κανουν κουμαντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΓΑΠΗΤΕ 4:15 ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΙ ΑΓΩΝΑΣ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΗΟ!ΣΩΣΤΗ ΚΙ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΣΟΥ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ,ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΟΣ BLOG....ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ Τ'ΑΔΙΕΞΟΔΑ,ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ,ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΝΟΣΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο 'ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ'.ΚΑΙ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν χαρακτηρισα το επιπεδο μιας πολης αλλα τον παραπανω συνδιαλεγομενο..σε οτι αφορα την ατομικη προσπαθεια του καθενος για βελτιωση του εαυτου μας του πνευματος μας και κατεπεκταση του βιοτικου μας επιπεδου και της πολης μας ειναι ενας αγωνας που επιβαλλεται να δινουμε ΟΛΟΙ μας καθημερινα ανεξαρτητου επιπεδου..απο κει και περα σιγουρα αυτοι που δεν σκεφτονται σωστα και υπευθυνα εχουν πιο επωδυνο δρομο απο τους υπολοιπους ωστοσο απο τη στιγμη που ολοι μας βραζουμε στο ιδιο καζανι ειμαστε υπευθυνοι και για τους εαυτους μας και για τους γυρω μας και ειμαστε υποχρεωμενοι να δουλεψουμε σκληρα για να καταφερουμε να εξοστρακισουμε οπως εκαναν οι προγονοι μας τα σαπια μελη αυτης της κοινωνιας πριν καταφερουν να την μολυνουν ανεπανορθωτα..το επιπεδο της πολης μας το διαμορφωνουμε εμεις στο συνολο μας και αν κοιταξουμε γυρω μας η εικονα ειναι απογοητευτικη..οποτε ή το υψηλο μας επιπεδο το καταμε για τον εαυτο μας και δεν το δειχνουμε στην καθημερινοτητα μας ή η μολυνση εχει προχωρησει επικινδυνα και πρεπει να απομακρυνουμε τους μολυσμενους πριν παθουμε καμια γαγγραινα..
    Με εκτιμηση σε ολους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
    Το 2006 που σχεδιάστηκε εκ νέου και εντάχτηκε στις Κοινοτικές χρηματοδοτήσεις μέσω του ΕΣΠΑ (2007 – 2013) το έργο του ΚΕΛ – μεγάλο βιολογικό, ποιος ήταν Δήμαρχος στην Αρτέμιδα;
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
    1. Ποιων Δημοτικών Συμβουλίων οι σύμφωνες αποφάσεις είχαν τότε (το 2006) κατατεθεί επίσημα στους φακέλους σχεδιασμού έργων ΚΕΛ των αρμοδίων δημοσίων Αρχών; (Μήπως των Σπάτων - ομόφωνη αριθ. 162/06 και της Αρτέμιδος - κατά πλειοψηφία αριθ. 159/06;)
    2. Ποιοι ήταν τότε (2006) δημοτικοί σύμβουλοι στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα, τι ψήφισαν και που είναι σήμερα; (Έτσι για να γίνεται κατανοητή η στάση καθενός)
    3. Από ποιο FAX στάλθηκε στον τότε (2006) δήμαρχο της Αρτέμιδος η εισήγηση που έκανε στις 13.7.2006 στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρτέμιδος (ακριβώς η ίδια έγινε και στο Δημ. Σπάτων) και ακολούθησε η έκδοση της ως άνω σύμφωνης απόφασης: 159/06 για το φερόμενο κοινό ΚΕΛ - βιολογικό (Σπάτων – Αρτέμιδος);
    4. Μήπως επί της ουσίας η κίνηση αυτή των δυο τότε δημάρχων (Σπάτων και Αρτέμιδος) δρομολογούσε (όπως άλλωστε είχε καταγγελθεί) τον Δούρειο ίππο για να περάσει το τελικό σχέδιο (αφού επί της ουσίας έτσι κατατέθηκε σύμφωνη γνώμη των φορέων - αποδεκτών εγκατάστασης και εκροής του έργου);
    5. Τι ειπώθηκε και τι συμφωνήθηκε από όλους τους Δημάρχους της περιοχής στη συνάντηση που είχε προηγηθεί στην Παλλήνη στις 29.3.2005 για το ΚΕΛ – μεγάλο βιολογικό;
    6. Τι είπε και ποιον Δήμαρχο «κάρφωσε» ο πρώην Δήμαρχος Ραφήνας, την ίδια ημέρα (μετά τη συνάντηση της Παλλήνης), όπως αναφέρεται στα επίσημα Πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας, 29.3.2005;
    7. Ποιος πρώην Δήμαρχος φέρεται να είπε στους συναδέλφους του στην ιστορική συνάντηση της Παλλήνης (29.3.2005) «δεν μπορώ …..» «διότι έχω εκλογές»; (Δηλαδή αν δεν είχε εκλογές ο συγκεκριμένος Δήμαρχος, τι θα έπραττε τότε για το ΚΕΛ και δεν το είπε ποτέ στους δημότες του;)
    8. Ποιος ήταν Δήμαρχος Αρτέμιδος (και ποιος Σπάτων) κατά τον σχεδιασμό του 2006 και ποιος το 2007, όταν εγκρίθηκε τελικά ο νέος σχεδιασμός που έγινε για το ΚΕΛ (κατά τα ανωτέρω 1, 3 και 4), από την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ παίρνοντας κωδικό έγκρισης : 2007GR161P0005, με σαφή αναφορά για αυτό στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» και χαρακτηρισμό της θάλασσας της Αρτέμιδος ως «κανονικού» αποδέκτη, στρώνοντας έτσι το χαλί για βιολογικό καθαρισμό β’ βαθμού;
    9. Ο ανωτέρω σχεδιασμός του έργου (το 2006) και η έγκρισή του (ουσιαστικά με νόμο το 2007), έγινε ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ, γεγονός που είναι γνωστό σε όλους, αλλά κανένας αυτοδιοικητικός, οικολόγος, εκπρ. ομοσπονδίας, κλπ, δεν ξεσηκώθηκε για αυτά τότε και ποτέ, αλλά μόνο πρόσφατα και ενώ όλα είχαν σχεδόν παγιωθεί. Ποιοι λοιπόν και γιατί συνεχίζουν να αποσιωπούν τις σοβαρές ευθύνες του 2006 και 2007 για τους πρώην Δήμους Αρτέμιδος & Σπάτων; Γιατί κανένας δεν μιλάει για το 2006 και το 2007; Υπάρχει όμως απάντηση αν δείτε τα πρόσωπα και τους ρόλους τότε και σήμερα.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΗΡΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ
    Η αλήθεια είναι ότι το σταμάτημα του έργου του ΚΕΛ το 2003 έγινε με βάση την ομόφωνη τότε απόφαση του Δημ. Συμβουλίου Αρτέμιδος (27.1.2003) [Ο τότε Δήμαρχος Αρτέμιδος, γνωρίζει ποιος του συνέταξε την εισήγηση και το Ψήφισμα] και μια προσφυγή του ΕΚΕΜΑ (OPEN LINE) στην UGLAF (όπως δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα της εποχής). Έτσι ακολούθησε ο έλεγχος της Κοινότητας (ΕΕ) και στις 3.12.2003 εκδόθηκε επίσημο έγγραφο (αριθ. 169169/3.12.2003) της αρμόδιας Διαχειριστικής Αρχής με το οποίο αποκλείστηκε η μελέτη της ΕΥΔΑΠ για το μεγάλο ΚΕΛ – βιολογικό.
    Η πρώτη και ουσιαστική λοιπόν απόρριψη της τότε μελέτης της ΕΥΔΑΠ έγινε με βάση καταγγελία της OPEN LINE το 2003 και όχι μετέπειτα όπως ισχυρίζονται κάποιοι για το 2005 όπου έγινε (καλώς) το δικαστήριο μετά από προσφυγή συλλόγων, Δήμου, κλπ. (Ο κ. Φράγκος που ενημερώνει μόνο για το θετικό αποτέλεσμα του δικαστηρίου δεν γνωρίζει τα περί καταγγελίας – προσφυγής της OPEN LINE, όμως ο τότε Δήμαρχος Αρτέμιδος είχε ενημερωθεί λεπτομερειακά, για όλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εχουμε διαφωνήσει πολλές φορές με τον Χρ, Ποθουλάκη οσον αφορά την επικοινωνιακή τακτική που ακολουθεί,ομως αποκάλυψε το μεγαλύτερο μέρος ενός παρασκηνίου, και κατέθεσε την πραγματικότητα. Μακάρι ο χώρος να επέτρεπε να δημοσιοποιηθούν ολα τα έγγραφα αλλά και τα στοιχεία μαρτυρίες που αποκαλύπτουν το "παιχνίδι" που παιζόταν από ολες τις δημοτικές αρχές την ΕΥΔΑΠ και τους Πολιτικούς-κομματικούς παράγοντες της περιοχής και κορυφώθηκε επί δημαρχίας Κασίμη .Η πραγματικότητα ειναι μία.Επίσημη αντίδραση δεν υπήρξε ποτέ το αντίθετο μάλιστα.Ακρατος λαϊκισμός και εκμετάλευση κάθε λαϊκής αντίδρασης του φόβου καιτου πανικού σηματοδοτώντας την αρχή μιάς βάρβαρης πόλωσης μεταξύ των κατοίκων -των φορέων- των κοινωνικών ομάδων προς όφελος πάντα των σχεδίων της συμφωνίας του Κράτους με την ΕΥΔΑΠ καλύπτοντας και της ...μικροπολιτικές ανάγκες του καθέ ενα.Επειδή η μνήμη του παρελθόντος ειναι αυτή που καθορίζει το μέλλον προτείνω εναν δημόσιο διάλογο μή κατυθυνόμενο με ολους τους δημοτικούς πολιτικούς κοινωνικούς φορείς και κατοίκους οπου θα κατατεθεί ολο το ιστορικό αλλά και για να προσπαθήσουμε να συντάξουμε κοινή πορεία αν τους ενδιαφέρει πραγματικά.Ολοι θέλουμε τον Βιολογικό καθαρισμό. Την εξασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος και κυρίως της θάλασσας μας ειναι που ζητάμε με την ανάδειξη της αναγκαιότητας κατάλληλου νομικού πλαισίου (που δεν υπάρχει) και την εξασφάλιση της σωστής λειτουργίας με την παραχώρηση της διαχείρησης της λειτουργείας του στο Δήμο μας.Οσον αφορά στη χωροθέτηση ,ποτέ δεν απασχόλησε την Αρτέμιδα μέχρι τώρα γιατί ποτέ δεν θελήσαμε να μπουμε στην περιπέτεια εκμετάλευσης κάθε ανάδειξης του προβλήματος προς όφελος κάποιων κατόχων γής στη περιοχή που εχει επιλεχθεί για καλύτερο παζάρι αλλά και προς όφελος κάποιων μηχανικών -κατασκευαστών....Το ΚΕΛ δεν θα επιτρέψουμε να γίνει αν δεν εξασφαλιστούν ολα οσα ζητήσαμε και πέρασαν στην εισήγηση του αντιδημάρχου Χρ. Μάρκου που ψηφίστηκε απο το Δημοτικό Συμβούλιο. Εδώ είμαστε έτοιμοι πάντα ετοιμοι να ....επέμβουμε.(Στο κάτω κάτω της γραφής ας εξετάσουν και το ενδεχόμενο μήπως στο κράτος στοιχίσει λιγότερο να μεταφερθούν τα λύμματα στη Ψυτάλεια αν τη κυβέρνηση την απασχολεί τόσο η ισοσκέληση του κόστους.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όταν λέτε ότι ο χώρος δεν το επιτρέπει δεν φανταζόμαστε οτι υπονοείτε ότι πως εάν μας τα στείλετε θα τα «πνίξουμε».
    Δεσμευόμαστε ότι δεν θα το κάνουμε. Για όλα τα έγγρα και όλα τα στοιχεία.
    Εμπρός λοιπόν, εάν πραγματικά τα έχετε, το μάιλ μας το ξέρετε.
    Όλα τα υπόλοιπα είναι φαυλότητες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια εάν υπάρχουν έγγραφα.
    Υπάρχουν όμως;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ποθουλάκη, γίγαντα βγάλτα όλα στο φως. Που χάθηκες τελευταία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χρήστο συγνώμη αλλά πρέπει να τα κάνεις πιο λιανά να τα καταλαβαίνει ο κόσμος. Αν κατάλαβα καλά ο πρώην Δήμαρχος Αρτέμιδος παίζει θέατρο και ενώ συμμετείχε το 2006 στον σχεδιασμό αυτού που μας προέκυψε με το ΚΕΛ σήμερα, πάει δήθεν στις Βρυξέλλες να σώσει την περιοχή. Η απόφαση 159/06 του Δημ. Συμβουλίου Αρτέμιδος λέει αν κατάλαβα καλά (κάτι θυμάμαι από τότε) να γίνει ο κοινός βιολογικός Σπάτων - Αρτέμιδος, οπότε άνοιξαν οι ασκοί του αιόλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλά... διαβάστε την δήλωση του Γ. Κασίμη στην ημερίδα που εγινε στην Βραυρών για το ΚΕΛ.

    "Πότε επιτέλους η Δημοτική Αρχή θα καταλάβει, ότι πρέπει να στηρίξει τα συμφέροντα της Αρτέμιδος και των Σπάτων και όχι αυτά της Παλλήνης, του Γέρακα, των Γλυκών Νερών, της Νέας Μάκρης και της Πεντέλης;

    Πότε επιτέλους θα πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση;

    Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε διφορούμενες εισηγήσεις και προσπάθειες αποπροσανατολισμού, από τα χείλη του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων του."


    Κυρίες και Κύριοι, Συνδημότες και Συνδημότισσες
    Κυρίες και Κύριοι, Πολίτες Γειτονικών Δήμων

    Ένα Προγραμματισμένο από καιρό επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, δεν μου επιτρέπει να παρευρίσκομαι σήμερα στην ημερίδα κατά του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων Βορείων Μεσογείων.

    Δεν θα ήθελα η απουσία μου αυτή να εκληφθεί ως απόσυρση δική μου ή της παράταξης μου, από την πάγια θέση μας. Είμαστε κατά της δημιουργίας του προτεινόμενου ΚΕΛ, στη θέση πλατύ χωράφι, με εκβολή στην Αρτέμιδα.

    Θα ήθελα ωστόσο, να σας επισημάνω τα εξής:

    Το 2003 που διοικούσα τον τότε δήμο Αρτέμιδος έψαξα όλα τα ενδεχόμενα και ενημερώθηκα λαμβάνοντας υπόψη μου την γνώμη πολλών επιστημόνων.

    Στη συνέχεια και αφού καταφέραμε να σταματήσουμε το σχεδιαζόμενο ΚΕΛ, το ίδιο με αυτό που επανέρχεται σήμερα, προχώρησα με τον τότε Δήμαρχο Σπάτων Θανάση Τούντα, στην μελέτη για την κατασκευή μικρού Βιολογικού Καθαρισμού που θα εξυπηρετούσε μόνον τις δύο πόλεις, την Αρτέμιδα και τα Σπάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προχώρησα σε αυτή την κίνηση γιατί είχα πειστεί από τότε, ότι εάν δεν δίναμε μία λύση, σύντομα η πρόταση της ΕΥΔΑΠ θα επανερχόταν.

    Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα.

    Ας αναλογιστούν σήμερα, τις ευθύνες τους, αυτοί που σταμάτησαν εκείνη την προσπάθεια μετά τις εκλογές του 2006.

    Κυρίες και Κύριοι, η θέση η δική μου και της παράταξής μου είναι ξεκάθαρη.

    Έχω πεισθεί από τότε για το τι σημαίνει αυτό το Κ.Ε.Λ., με φορέα την ΕΥΔΑΠ και σχεδιαστή τον κ. Ανδρεαδάκη.
    Το έψαξα τόσο, που δεν θέλω ουδεμία κουβέντα παραπάνω από κανέναν επιστήμονα για να με πείσει.

    Όμως δεν αφήνω και δεν πρόκειται, να αφήσω τους αρμόδιους να σφυρίζουν αδιάφορα.

    Σήμερα, με αφορμή τα πρόστιμα και δούρειο ίππο την οικονομική κατάσταση του Νέου Δήμου, η κεντρική διοίκηση θέλει να φανεί συνεπής στις προεκλογικές της εξαγγελίες και υποσχέσεις.

    Προσπαθεί να προχωρήσει την αποχέτευση στις πόλεις της Παλλήνης, του Γέρακα, των Γλυκών Νερών, της Νέας Μάκρης και της Πεντέλης.

    Καταστρέφει όμως την Αρτέμιδα και υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής σε οικισμούς των Σπάτων, της Ραφήνας και του Πικερμίου.

    Η αγωνία μου είναι μεγάλη για το μέλλον αυτού του τόπου.
    Ένα μέλλον που δεν προδιαγράφεται όμως με τους καλύτερους οιωνούς.

    Θα χρειαστεί λοιπόν να δώσουμε και πάλι αγώνα;

    Ναι, σε έναν τέτοιο αγώνα όμως δεν έχουμε την πολυτέλεια να είμαστε διχασμένοι.

    Η Σημερινή Δημοτική Αρχή, χωρίς να έχω αντιπολιτευτική διάθεση, στάση ή σκέψη, δείχνει να μην έχει αντιληφθεί το πρόβλημα. Και το λέω αυτό γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν τους νοιάζει.
    Κωλυσιεργεί όμως επικίνδυνα, συζητώντας, θέτοντας ‘σημεία’, απαντώντας και ξανά-απαντώντας, χωρίς να παίρνει μία ξεκάθαρη απόφαση.

    Οι Δημοτικοί της σύμβουλοι, άλλα δηλώνουν στις εφημερίδες και άλλα ψηφίζουν.

    Την ίδια στιγμή η περιφέρεια διαμηνύει σε όλους τους τόνους και με όλα τα μέσα ότι ο περιφερειακός σχεδιασμός δεν αλλάζει.

    Άρα προς τι ο συγκαταβατικός διάλογος μαζί τους;

    Πότε επιτέλους η Δημοτική Αρχή θα καταλάβει, ότι πρέπει να στηρίξει τα συμφέροντα της Αρτέμιδος και των Σπάτων και όχι αυτά της Παλλήνης, του Γέρακα, των Γλυκών Νερών, της Νέας Μάκρης και της Πεντέλης;
    Πότε επιτέλους θα πάρει μία ξεκάθαρη απόφαση;
    Βαρεθήκαμε να διαβάζουμε διφορούμενες εισηγήσεις και προσπάθειες αποπροσανατολισμού, από τα χείλη του Δημάρχου και των Αντιδημάρχων του.

    Κυρίες και Κύριοι δεν υπάρχουν διορίες.

    Αν αφήσουμε τον χρόνο να περάσει και να δημοπρατηθεί το έργο χωρίς να αντιδράσουμε,
    θα είμαστε σ’ έναν αγώνα, αλλά θα είμαστε σε έναν αγώνα που δεν θα μπορούμε να κάνουμε τίποτα.

    Ο αγώνας πρέπει τώρα να στραφεί, προς την Δημοτική Αρχή.
    Είναι απαραίτητο να πειστούν ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι να κινηθούν πριν το τέλος Μαΐου.

    Εύχομαι στο τέλος αυτής της ημερίδας να σταματήσετε να τους δίνετε πίστωση χρόνου. Και το εύχομαι αυτό γιατί πολύ απλά δεν τον έχουμε.

    Με Εκτίμηση

    Γ. Κασίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://spata-artemida.blogspot.com/2011/05/blog-post_4444.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Tekika o anonimos ine o Kasimis? Kai oi Vrixeles eine eoaggelmatiko taxidi?????? A re Lia , kala ta les!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. agapitesxoliasti 3.10. kai 3.20. auto pou diavases kai nomizeis oti dilwthike twra apo ton kasimi einai i dilwsi pou diavastike stin 2i imerida tiw suntonistikis kai epanadimosieutike. diavase ligo kalutera. t o t e nai, itan se epagelmatiko taksidi. mi dimiourgeite entipwseis tsampa. einai lathos. ektws kai an aposkopeite se auto.

    parepiptontos saw exei dwthei kai o sundesmos parapanw sta sxolia tis tote anartisis gia epibebaiwsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν πειραζει καταλαβαινουμε την εμπαθεια που υπαρχει απο καποιους συγκεκριμενους ανθρωπους προς τον Κο Κασιμη και το ποσο γλυφουν τον Δημαρχο και τους αντιδημαρχους του παρολο που η θεση τους ειναι ξακαθαρη υπερ του συγκεκριμενου σχεδιασμου του ΚΕΛ.Αλλα για τους εμπαθεις για ολα φταιει ο Κασιμης κριμα και παλι κριμα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εμένα θα μου λύσετε την απορία γιατί σχολιάζετε ολοι ανώνυμα??? Εμπρός λοιπόν δείξτε τις ταυτότητές σας . Τουλάχιστον να ξέρουμε αν τα λεγόμενά σας φέρουν και την.. ανάλογη αξιοπιστία που μπορεί να φέρει το άτομό σας και αν ειστε πάνω απο ενα δύο άτομα. Και κύριοι του Blog το ίδιο ισχύει και για εσας .Ισχύει η πρότασή μου για δημόσιο μη κατευθυνόμενο διάλογο και παραθεση ολων των στοιχείων ιστορικών και εκθεση του καθε ενός μπροστά στα μάτια των κατοίκων για να τελειώνουμε .Αρκετά!!!!! Το θέμα ειναι αρκετά σοβαρό για να εξυπηρετεί του καθε ενός τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες και σε κάποιες περιπτώσεις όχι μόνο. Κάθε απάντηση θα δίνεται σε οποιον εχει το θάρρος να εκφράζει τη γνώμη του υπογράφοντας αυτό που λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Τις ταυτοτητες μας κυρια μου τις δειχνουμε μονο στην αστυνομια και αυτο αμα γινει ελεγχος..και για να μην μπερδευτειτε πρωτη φορα σας απευθυνω το λογο και αυτο για να σας υπενθυμισω οτι εδω δεν ειμαστε σχολικη ταξη να μας κανετε ντα και υποδειξεις γιατι αν δεν σας αρεσει ο τροπος συμμετοχης στο διαλογο μεσω ενος blog τοτε μην συνδιαλεγεστε..δεν σας ειπε κανεις να βαλετε το ονομα σας ουτε ολοι εμεις ειμαστε καταζητουμενοι και δεν βαζουμε το ονομα μας για να μην μας ανακαλυψει η αστυνομια..αυτο που εχει σημασια ειναι να εκφραζουμε ελευθερα τη γνωμη μας δεν εχετε μονο εσεις τεκμηριωμενη γνωμη ουτε ειστε ο φωτεινος παντογνωστης δεχτειτε τον αντιλογο και σεβαστειτε τον τροπο λειτουργιας των blog. οσο για τον σχολιαστη 3.36 το οτι να ναι πηγαινε για ολους σας εδω μεσα που εχετε καταντησει το blog αρενα επιλυσης των διαπροσωπικων και κομματικων σας διαφορων ειπαμε να γινεται διαλογος αλλα νομιζω πως και οι δυο πλευρες το παρατραβατε..κανονιστε να πατε για κανα καφε να λυσετε τις διαφορες σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Aν και η γνωστή φρασεολογία σας για εμένα μου δήλωσε την ταυτότητά σας θα πρέπει να σας πω αγαπητέ ανώνυμε οτι κάποιος που κρύβεται πίσω απο την ανωνυμία του πάντα κάτι φοβάται. Και οπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα εγκυρο απο αυτά που λέει, σε ένα όμως έχετε δίκιο δεν σέβομαι τον τρόπο λειτουργίας του blog γιατί απλά δεν μπορεί να θεωρηθεί μέρος ανταλλαγής θέσεων αφού ο καθένας που γράφει οτι θέλει κρυπτόμενος πίσω απο την ανωνυμια και δεν παιρνει την ευθύνη αυτών που γράφει στερείται την αξιοπιστία. Μου στείλατε το Blog στο messager και αυτό δείχνει οτι προκαλέσατε τη συμμετοχή μου αρα δεν.. ήρθα απρόσκλητη. Δεκτός ο καφές αν κερνάτε :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καλά όλα αυτά, αλλά να σας κάνω μια πρόβλεψη. Να δείτε που τελικά θα γίνει ο Βιολογικός με όλους τους Δήμους μέσα και τα Σπάτα με την Αρτέμιδα θα την πατήσουν ξανά όπως και με το αεροδρόμιο. Ούτε περιβαλλοντικές διασφαλίσεις, ούτε αντισταθμιστικά, ούτε τίποτα. θα φάμε το "σκατό" των άλλων και θα μας ζητάνε και τα ρέστα. Εκεί θα καταντήσουμε με την ανεγκεφαλιά όλων μας και ιδίως των δημοτικών μας αρχών και των παρατάξεων.
    Λυπάμαι .................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. να μην ξαναγραψεις λοιπον αν δεν σαρεσει και δεν σεβεσαι τη λειτουργια των blog δεν καταλαβαινω γιατι θεωρεις τη γνωμη σου τοσο σημαντικη ωστε να γραφεις καπου με το ζορι για να μεταλαμπαδευσεις τις απεραντες γνωσεις σου σε ολα τα θεματα..οσο για το οτι με ξερεις και με αναγνωρισες απο τον τροπο που γραφω να σαι καλα με κανες και γελασα με την ψυχη μου ειμαι κατα πολυ νεοτερη σου πρωτον και δευτερον ουτε ακουστα δεν το χεις το ονομα μου γιατι εχω γυρισμενη την πλατη μου σε ολους εσας τους ψευτοπολιτικαντες και κυριως σε αυτους που νομιζουν οτι τα ξερουν ολα θα ηταν τιμη σου να με γνωρισεις αλλα μονο και μονο απο τον τροπο που σκεφτεσαι και τον τροπο ζωης και στασης που εχεις επιλεξει δεν θα την εχεις αυτη την τιμη..με αυτους που καταστρεφουν τον τοπο που οι παπουδες μου ανεστησαν με δυσκολια και τα παιδια τους δεν καταφεραν να τον εκσυχρονισουν πριν ερθετε εσεις οι εξυπνοι με τις φοβερες ιδεες σας να τον αποτελειωσετε δεν αξιζει να συνδιαλεγεται κανενας πολιτης.. ηδη επρεπε να σας ειχαμε παραγκωνισει και να χατε βρεθει εκει που σας αξιζει πραγματικα και οχι στις καρεκλιτσες σας με το υφακι εκατο καρδιναλιων και βαλε..πιστευω οτι μεχρι και στα Σπατα και στην Αρτεμιδα καποια στιγμη θα αφυπνιστουν και οι υπολοιποι συμπολιτες μου ακομα και αυτοι που πιστευουν ακομα στις κοροιδιες σας και θα σας δωσουν την απαντηση που αξιζετε..μακαρι να γινει αυτο πριν υλοποιησετε το απαισιο σχεδιο σας..μακαρι να περναγε απο το χερι μου και πιστεψε με οχι προσκληση δεν θα σου χε σταλει αλλα θα μουν και ευτυχισμενη που δεν θα ηξερα πως σε λενε γιατι μας το επεβαλες και αυτο..ευτυχως ξεχναω ευκολα ονοματα οποτε δεν θα μου μεινει τραυμα..κρατα λοιπον τις θεσεις σου για τον εαυτο σου και αυτους που τους αρεσει να σε ακουνε και αφου οπως λες εδω δεν ειναι μερος ανταλλαγης τους μην μας τις αραδιαζεις...πιστευω οτι τους περισσοτερους τους ενδιαφερουν ανθρωποι με πραγματικες λυσεις που θα αναβαθμισουν την πολη μας και οχι αυτοι που θα την στειλουν πιο βαθεια στην αβυσσο που την στελνετε καθημερινα..κριμα γιατι εχουμε τοσα πολλα να αξιοποιησουμε και να κανουμε για να γινουν και τα Σπατα και η Αρτεμιδα ενα στολιδι αλλα ταυτοχρονα εχουμε τοσο λαθους ανθρωπους τοσα χρονια στις διοικησεις που δεν εχουν την παραμικρη διαθεση προς αυτη την κατευθυνση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΣΩΣΤΗΗΗΗ Η ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ!ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΦΡΕΣΚΟ ΚΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ.ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!ΤΟ 'ΤΕΡΕΝ'ΔΙΚΟ ΣΑΣ!.ΚΑΙ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εσύ τώρα καλό μου 5.32 τί "τρώγεσαι" με εμένα? Καλό ειναι να αγαπάς τον τόπο σου αλλά επέτρεψε να είναι και δικός μου οπως και των παιδιών μου που μάλλον θα πρέπει να έχουν την ηλικία σου. Ευχάριστο να κρίνεις και εύχομαι μέσα απο το κύκλο των γνωριμιών σου να ξεπηδήσουν νέοι άνθρωποι που οχι μόνο θα περιθωριοποιήσουν ολους αυτούς που καταδίκασαν την πόλη ΜΑΣ, αλλά θα φροντίσουν να αποδωθεί και η δικαιοσύνη εκεί που πρέπει. Εμένα σε κάθε νέο και υγιές απομακρυσμένο απο τη σαπίλα του παρελθόντος θα με βρείς δίπλα σου σύμμαχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κι εσύ ανώνυμε των 5.46 που ξέρεις πόσο πιτσιρίκα ειναι η ....πιτσιρίκα.. Μπορεί κάλιστα να είναι.. 40 και πλέον Μαϊων βλέπεις πουθενά καμμιά ταυτότητα? Τέλος πάντων δεν νομίζω οτι το blog μου έστειλε το θέμα που αφορούσε στη δική μου εμπλοκή για το ΚΕΛ (2003) για να δοθεί η ευκαιρία στον/ην κάθε.. πικραμένη να να κάνει....ψυχοθεραπεία. Ο τοίχος μου στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να αφήσει τα εσώτερα της ψυχής του με δικό του ή ψεύτικο προφίλ δεν εχω πρόβλημα ....εχω συνηθίσει ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. εσυ ασχοληθηκες μαζι μου και να σαι σιγουρη οτι δεν ειμαι απο αυτους που θα σου χαιδεψουν τα αυτακια και θα σε αφησουν να λες οτι θες χωρις αντιλογο..λυπαμαι αλλα υπαρχουν και αλλοι γυρω σου που εχουν και γνωμη και κριση οσο για το οτι θα σαι στο πλευρο μας μπλα μπλα καποια στιγμη θα αναλαβουμε εμεις τα ινια η νεα γενια και τοτε απλα ψαξτε πετρα να κρυφτειτε κανεις εκ των νεων εκτος ολιγων που προλαβατε να μολυνετε δεν θα σας θελει στο πλευρο του και για αυτο να στε σιγουρη..δεν τρωμε κουτοχορτο σας μαθαμε και απο την καλη και απο την αναποδη εξ αιτιας της δικης υπαρξης και πολλων ομοιων σας εχουμε οδηγηθει σε αυτο το τελμα..κρινεται ο καθενας απο τα λογια του και τις πραξεις του αυτα καθοριζουν το ποιος ειναι οχι το επωνυμο του κυρια μου και γω μπορω να γραψω οτι ειμαι ο Μπαρκουλης δεν εχει νοημα σ ενα μπλογκ..αυτο που εχει σημασια ειναι αυτα που λεγονται..απλα εισαι κολλημενη..η πιτσιρικα που τυχαινει και να ειμαι μιας και ειμαι 25 και οχι συνομιλικη σας .. μαλλον ο 5.46 εχει σωστο παλμο και αντιλαμβανεται πιο ευκολα τους ανθρωπους γυρω του απ οτι εσεις που δυστυχως εχετε λαβει υποτιθεται καποια υπευθυνη θεση..κριμα γιατι στην ηλικια σας θα πρεπε να χατε πιο σωστη κριση και να μην διακατεχεστε απο φοβιες καταδιωκτισμου ουτε να βλεπετε παντου γυρω σας εχθρους ξερετε αυτο ειναι συμπτωμα για ανθρωπους που υπαγονται σε αλλα πολιτευματα απο το δικο μας..δεν το λεω εγω η ιστορια της ανθρωποτητας..18/06/1986 ημερομηνια γεννησης ψαξε στο ληξιαρχειο και βρες ποιο κακο παιδι τολμησε να σου βγαλει γλωσσα και αμα εισαι τοσο φιλεσπλαχνη στειλε μου λουλουδια στα γενεθλια μου..ημαρτον δηλαδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Pote den katafere o kasimis na antimetopisei kanenan monos tou panta epistreveve to "epiteleio" tou .Kofte to oloi sas kai esi mikri mathe na sevese antropous pou ehoun prosferei oxi mopno sti poli mas an den sou to emathan afto oi gonis sou na sou to mathoume emeis. Pigene tora na pis sto afentiko sou oti "ekanes" ti doulia na sou parei pagoto. Imarton pia !!! H alitia aftou tou blog exi xeperesei kathe orio. lipame gia logariasmo sas kirioi tsirakia toy ktinogiatrou. Signomi ka Bresta niotho kai go oti prepei na sas to po giati tha mino anonimos .Den eho to kouragio na antimetopiso aftous tous malakes opos eseis. Ta sebh mou KYRIA mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Συγχαρητηρια θα σου παρει γλειφιτζουρι η κυρια βρεστα γιατι τα χασα..οι γονεις μου κυριε/κυρια μου μαθανε να σεβομαι αυτους που με σεβονται και σεβονται τους εαυτους τους εσεις ειστε ξοφλημενα γραμματεια..δεν υπηρετω κανεναν Κασιμη και δεν ειμαι παρατρεχαμμενη κανενος..δεν χειροκροτω κανεναν γιατι κανεις απο ολους αυτους δν στεκεται στο υψος των περιστασεων..αν εστω και ενας ειχε κανει κατι σωστο για αυτον τον τοπο με τα χερια μου θα του χα χτισει αδριαντα σε πλατεια της επιλογης του.. αλλα ειναι ολοι τους για τα μπαζα και κυριως κατι ατομακια σαν εσενα που νομιζουν οτι ειναι και σπουδαιοι..εχω υποσταση και απο μονη μου δεν χρειαζομαι να γινω παρατρεχαμενη του καθε κομματος/παραταξης για να αποκτησει νοημα η ζωη μου οσο δυσκολο και αν σας φαινεται..αλλα δυστυχως οταν καποιος συνδιαλεγεται με τα απολυτα τιποτα( και δεν εννοω ολους τους συνδιαλεγομενους αλλα ορισμενες κατηγοριες που χρηζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης)το αποτελεσμα ειναι μηδεν..τα χαπακια ο γιατρος τα δινει για να τα πινετε οχι για να διακοσμειτε το κομοδινο..αντε μπας και ηρεμησετε ποτε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 9:25 Η ΚΟΠΕΛΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΟΤΙ Η ΚΑ ΜΠΡΕΣΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΜΑ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ..... ΤΟΥ..ΚΑΙ ΤΟΥ...ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΣΕΒΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΟΛΗΤΙΣΜΙΚΑ ΤΗΣ ΚΕΦΙΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΧΡΕΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μεγαλε Χρηστο,προφητη σε ολα μεσα επεσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Βρε εσείς τη γενική συνέλευση της τοπικής μεταφέρατε? Αντε θα σας κάνω τη χάρη και θα σας αφήσω να βγάλετε εσείς γραμματέα αυτή τη φορά μπορείτε να ασχοληθείτε και με ολη τη συντονιστική. Μπορείτε επίσης να συνεχίσετε τρώγεστε και με τα ρούχα σας.Ο Ποθουλάκης ο καυμένος δεν αποκάλυψε τίποτα γιατί δεν υπήρξε και τίποτα απο αυτά που λέτε, . Κάποιου δεν του ειχε βγεί καλό χαρτί στο τζόγο κάποτε και αποφάσισε να χαρτηλικωθεί απο κάποιους που τους ειχα μπει στο μάτι για να ....γράφει σε μια φυλλάδα.(Χρέη δύσκολα ειναι αυτά..και επικίνδυνα για όποιον τα έχει κάνει οτι νάναι για να τα γλυτώσει) .Τονώνει όμως τη γυναικεία φιλαρέσκειά μου να ασχολείστε τόσο πολύ με εμένα και τοσο λίγο με το ΚΕΛ. υπεύθυνε του blog οπως κατάλαβες μάλλον τα προβλήματα του τοπικού ΠΑΣΟΚ (πολιτικά και μη ) μεταφερθήκανε εδώ αρα το σοφό είναι να κλειδώσεις τη σελίδα γιατί τα καλά τα προεκλογικά σου ειπα και στην αρχή δεν θα τα επιτρέψω και η απάντηση θα δωθεί νομικά, οσο και κατά βάθος να "χαίρομαι" οτι για μια ακομα φορά αρχηγοί παρατάξεων σαν τον Κασίμη, σοβαρά θέματα σαν το ΚΕΛ και το αεροδρόμιο, τη παραλία τις αυθαιρεσίες κ.λ.π.περνάνε σε δεύτερη μοίρα απο τους φιλοξενούμενούς σου, χαχαχα και να σκεφτείς οτι ουτε υποψήφια υπήρξα,ουτε "στέλεχος" θέλησα ποτέ να γίνω και διατηρώ σθεναρά την ιδιότητα του πολίτη και μόνο. Τελικά η Πόλη μας μάλλον οπως λέει και ο φίλος μου ο Σούμπασης εχει πρόβλημα με τους....ψεκασμούς. Με τι ψεκάζουν δεν εχουμε βρεί ακόμα... Να είστε καλά μου φτιάξατε τη μέρα . Ισως κάποια φορά που θα σας απασχολήσει καποιο θέμα σοβαρό και αφορά στη πόλη μας ,ξανασυνομιλήσουμε, μέχρι τότε θα πρότεινα να ασχολειθείτε με θέματα σεξ. Και "πιασάρικα" είναι και δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς ανώνυμους/ες που φιλοξενείτε να ...εκτονώσουν τα ...πάθη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. και σε σενα να ενημερωθεις γιατι απο την υστερια σου φαινεται οτι εχεις να κανεις απο τοτε που τεκνοποιησες για τελευταια φορα...απο τους ψεκασμους παντως παιρνεις το μεγαλυτερο μεριδιο απο οτι φαινεται..καλο καλοκαιρι και καλα μπανακια και κοιτα να χορτασεις την θαλασσα γιατι σε λιγο καιρο εσυ και οι ομοιοι σου θα κολυμπατε σε χιλιαδες βιολογικα κακακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας