ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Δήλωση Γ. Κασίμη για το ΚΕΛ Β. Μεσογείων.


Συνδημότες και Συνδημότισσες,
Καταρχήν νιώθω την ανάγκη  να επισημάνω, πως πρέπει όλοι μας να σεβόμαστε τον θεσμό του Δημάρχου καθώς και τις αποφάσεις των εκλεγμένων οργάνων.


Ο ίδιος ο Δήμαρχος όμως, καθώς και τα εκλεγμένα όργανα του Δήμου, οφείλουν να δίνουν το παράδειγμα σεβόμενοι τις ανάγκες, τις φοβίες αλλά και τις ανησυχίες των Δημοτών. 

Δεν επιτρέπεται σε μία ευρωπαϊκή χώρα, σε έναν Αττικό Δήμο, το έτος 2011, η αντιμετώπιση μεγάλων προβλημάτων υποδομών όπως είναι η αποχέτευση, να είναι θέμα σκοτεινών και μυστηριωδών διαπραγματεύσεων, σε υπόγεια και αγνώστων συμφερόντων γραφεία.
Σέβομαι πάντα τους  θεσμούς, και δεν διανοήθηκα ποτέ να υποβαθμίσω ή να υποκαταστήσω τον δήμαρχο που σέβομαι απόλυτα σαν θεσμό.
 Όταν όμως έχουμε φτάσει στις παραμονές της δημοπράτησης του ΚΕΛ  Β Μεσογείων, χωρίς κανείς να γνωρίζει πραγματικά τις ενέργειες του Δήμου σε αυτό το θέμα, τότε ο κάθε πολίτης, πολύ δε περισσότερο ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, αποκτά το δικαίωμα να διεκδικήσει την αμφίδρομη ενημέρωση από και προς όλους τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς.
Κανείς, δεν, θα μου απαγορέψει, ούτε θα με αποθαρρύνει από την υποχρέωση μου προς τους ψηφοφόρους της παράταξής μου αλλά και προς όλους τους δημότες να προστατεύσω τα κοινά συμφέροντα του τόπου.
Και θα προστατεύω τα συμφέροντα αυτού του τόπου δίνοντας μάχες όπου χρειαστεί, είτε στα Τοπικά Συμβούλια, είτε στα Δημοτικά Συμβούλια, είτε στην Κεντρική Εξουσία, είτε ακόμα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτό θα έπρεπε να αποτελεί δέσμευση για όλους μας. Δυστυχώς όμως κάποιοι έχουν επιλέξει τον εύκολο δρόμο.
Εργαζόμουν και θα Εργάζομαι με σοβαρότητα, συνέπεια και  αυταπάρνηση για την αποτροπή της κατασκευής του Φαραωνικού ΚΕΛ Β. Μεσογείων που θα μεταφέρει τα λύματα από τον Μαραθώνα το Γραμματικό την Νέα Μάκρη μέχρι την Πεντέλη τον Γέρακα, τα Γλυκά Νερά, την Παλλήνη και ένα σωρό άλλες πόλεις, στον Δήμο μας και την παραλία μας.



Αυτή μου η θέση είναι σταθερή από το 2003 μέχρι σήμερα και την τηρώ  με θρησκευτική ευλάβεια. Θέση που είναι ίδια με την άποψη της τοπικής κοινωνίας όπως εκφράστηκε με τις ομόφωνες αποφάσεις των δύο τοπικών συμβουλίων.
Ο Νέος Δήμος είναι αρκετά ισχυρός να λύσει από μόνος του το αποχετευτικό του πρόβλημα.
Ας στραφούμε όλοι προς αυτήν την λύση για το κοινό συμφέρον μας και για το μέλλον μας. Ας σταματήσουμε να εξυπηρετούμε τα μεγάλα συμφέροντα.
Όσον αφορά τα σχόλια προς το πρόσωπό μου σε αναρτήσεις του blog σας, σας παραπέμπω στον Ισοκράτη.


4 σχόλια:

  1. ΥΠΗΡΞΕ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ? ΑΝ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΠΙΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εστι Δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ ορά... Μένανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ,ΚΑΙ"TON AKAΛΕΣΤΟ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ" ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ, ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ Κ.Λ.Π.
    ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΜΕ ΤΟ ΚΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΜΕ.
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΟΤΕ, ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΧΤΕΣ Κ.Λ.Π.
    Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΊΔΡΑΣΗ ΑΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ?
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ, ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας