ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΉΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;;;;;;;;;;

ΑΡΤΕΜΙΣ,   26 / 07 / 2011
Προς: Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους Σπάτων-Αρτέμιδος.

Στις 09-07-2011 οργανώθηκε συγκέντρωση- διαμαρτυρία στην Αρτέμιδα κατά της δημιουργίας του ΚΕΛ Β. Μεσογείων με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Πάνω από 400 άτομα εν μέσω καλοκαιριού και διακοπών βρέθηκαν στο σημείο της διαδήλωσης.
Είδαμε την αγωνία τους και τις διαθέσεις τους.
Με αυτό το έγγραφο σας επισυνάπτουμε ως συνημμένο το ψήφισμα που αναγνώστηκε στην διαδήλωση και δια βοής υπερψηφίστηκε.
Αναμένουμε άμεσα την απάντηση σας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
                            
                            Για τη συντονιστική επιτροπή κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων
 Ο πρόεδρος
 Κωνσταντουράκης Νικόλαος

ΨΗΦΙΣΜΑ

       Εμείς οι ενεργοί πολίτες και τα σωματεία των Δήμων Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ σήμερα για μία ακόμη φορά προς κάθε αρμόδιο φορέα άσκησης διοικητικής εξουσίας ότι ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, όπως έχουμε έννομο συμφέρον ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ το παράνομο και μη βιώσιμο έργο-τέρας του ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ στη θέση «ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ» που θα καταστρέψει το χερσαίο και θαλάσσιο περιβάλλον της περιοχής μας.
       Είμαστε αντίθετοι με την μέχρι τώρα χαλαρή αντιμετώπιση του σοβαρού τούτου προβλήματος από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος που παρατείνει την αγωνία μας ενώ αντίθετα η Περιφέρεια Αττικής και η ΕΥΔΑΠ προχωράνε γρήγορα τις διαδικασίες του έργου.
Επειδή ως πολίτες έχουμε και διεκδικούμε το δικαίωμα συμμετοχής και συναίνεσης σε οτιδήποτε προγραμματίζεται ή σχεδιάζεται στην περιοχή μας, πόσον μάλλον για το έργο-τέρας του ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ που γίνεται χωρίς ν’ ακουσθούμε καν. Επειδή εμείς πιστεύουμε ακράδαντα ότι με διαρκή αγωνιστική επαγρύπνηση και κινητοποίηση στο τέλος θα δικαιωθούμε.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΝΤΟΝΑ
ΖΗΤΟΥΜΕ

1)    Από την Περιφέρεια Αττικής και την ΕΥΔΑΠ την παύση κάθε ενέργειας προώθησης της επικαιροποιημένης μελέτης του ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ως παράνομης και μη βιώσιμης.
2)    Από τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος ν’ αναλάβουν άμεση πρωτοβουλία και δράση να μη γίνει το ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων όπως σχεδιάζεται και να αναζητήσουν άλλη λύση χωρίς την διάθεση των λυμάτων στη θάλασσα.
3)    Από τους πολίτες να αρνηθούν και να αντισταθούν ενεργά στην υλοποίηση του ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων με συνεχή αγωνιστική κινητοποίηση και σύνθημα:
4)    ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΣΤΟ «ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ», ΟΧΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.


ΑΡΤΕΜΗ, 9-7-2011
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ

 
 

1 σχόλιο:

  1. ΩΧ!ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ!ΤΩΡΑ Θ'ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ...'ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ':TI ΕΙΝΑΙ ΚΕΛ;-ΑΝΑΛΥΣΗ,ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ 2003,4,5...,ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΕΦ.1,2,3..., ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ;ΠΟΥ ΠΑΩ;ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ 3ΜΗΝΟ ΚΑΙ -ΔΕΝ- ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ!!....ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ 'ΦΛΕΓΟΝΤΑ'(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!!!)ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ 'ΓΝΩΣΤΩΝ' Σ Τ Α Τ Ι Κ Ω Ν ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜ.ΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΕΚΟΜΑΙ,ΑΔΡΑΝΗΣ,ΑΛΑΛΟΣ...ΚΙ ΟΧΙ ΕΚ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!!!!.ΚΑΙ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας