ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ!!!


Επίδειξη δύναμης έκαναν χθες το μεσημέρι η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και το Αεροδρόμιο. 
Την ίδια στιγμή λοιπόν που ο Αντιδήμαρχος Μαργέτης ευχαριστεί δημόσια και ανερυθρίαστα από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου το Αεροδρόμιο για την προσφορά του στην συλλογή των σκουπιδιών.
Την ίδια στιγμή που καθημερινά από το blog μας καταγγέλλουμε με στοιχεία τις παρανομίες του Αεροδρομίου εις βάρος κυρίως των κατοίκων της Αρτέμιδος.
Την ίδια στιγμή που το κράτος προωθεί την επέκταση της αποικιοκρατικής σύμβασης μέχρι το 2040!!! (Πόσοι από μας θα ζούμε τότε;)
Την ίδια στιγμή που με πρόταση της Δημοτικής Συμβούλου Ραφτοπούλου Άννας, συστάθηκε μία επιτροπή παρωδία για τα θέματα του αεροδρομίου. (Βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι τα θέματα περιβάλλοντος, τα αντισταθμιστικά, τις οικονομικές απαιτήσεις κ.α.)
Την ίδια στιγμή που ο γνωστός από τις μαύρες σημαίες και τα χαρτόνια που φόραγε σε προεκλογικές πορείες κατά του Αεροδρομίου Γ. Γκινοσάτης, είναι αντιδήμαρχος και πρόεδρος της παραπάνω επιτροπής παρωδία.
Την ίδια στιγμή που η Μ. Ζήση, η κάποτε μαχητική κυρία ζήση κατά του Αεροδρομίου και του ΚΕΛ, ως δημοτική σύμβουλος της διοικούσας παράταξης  έχει περιορίσει τις όποιες τοποθετήσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην χωροθέτηση καντινών (που ποιος τις χρειάζεται και τι έσοδα έχει ο δήμος από την λειτουργία τους;) και ναυαγοσωστών.  Ίσως τελικά η τοποθέτηση του συζύγου της σε θέση ευθύνης στο Λιμάνι της Αρτέμιδος να άμβλυνε τις διαθέσεις της για περιβαλλοντικούς αγώνες.
Την ίδια στιγμή λοιπόν που συμβαίνουν όλα αυτά, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας προχωρά σε κατάργηση του προστατευτικού ωραρίου 15:00 – 18:00 καθώς μόνο χθες ξεπέρασαν τις 10 οι πτήσεις από τον ανατολικό διάδρομο εντός του ωραρίου.
Για να το εμπεδώσουμε λοιπόν, μας έστειλαν το Ταϊλανδέζικο  B737 που ταρακούνησε το περασμένο Σάββατο την Αρτέμιδα να περάσει ακόμα χαμηλότερα και ακόμα ποιο προκλητικά εντός προστατευτικού ωραρίου πάνω από τα σπίτια μας.


Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, 13 λεπτά αργότερα ένα απαγορευμένο και παλαιάς τεχνολογίας αεροπλάνο ανατολικού blog και συγκεκριμένα ένα ANTONOV κατασκευής της 10ετίας του 70, πέρασε σε ύψος που δεν ξεπερνούσε τα 100 μέτρα ουρλιάζοντας στα 72 db ( μέτρηση από τον σταθμό μέτρησης της Αγ. Κυριακής, αν και έχουμε ξαναπεί ότι τα ηχόμετρα είναι έτσι τοποθετημένα ώστε να μπορούν να τα περνούν ανάμεσα οι πιλότοι και να γλυτώνουν τουλάχιστον 10 db, δηλαδή η πτήση πρέπει να ξεπέρασε τα 85 db πάνω από το κέντρο της Αρτέμιδος).
Το εξωφρενικό όμως με την συγκεκριμένη πτήση δεν ήταν ο θόρυβος αλλά ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο γέμισε τον ουρανό με έναν πυκνό μαύρο καπνό και το ακόμα πιο επικίνδυνο ήταν ότι για να μην το πιάσουν τα μηχανήματα που διατηρούν πολίτες, είχε κλειστό το σύστημα ανίχνευσης και αναγνώρισης.
Οι πληροφορίες από το κέντρο επιχειρήσεων του Αεροδρομίου μας λένε ότι λόγο της άπνοιας και του εξαιρετικά μεγάλου φορτίου, το ANTONOV τροχοδρόμησε 2 φορές προτού καταφέρει να απογειωθεί και αφού πρώτα κατέβασε μερικές παλέτες από το αρχικό του φορτίο.
Ύστερα από όλα αυτά, κανείς δεν θα πάει φυλακή και κανείς δεν θα κατηγορηθεί.
Έπρεπε λοιπόν να δούμε τον Γκινοσάτη Αντιδήμαρχο και τις Ραφτοπούλου και Ζήση δημοτικές συμβούλους για να αρθεί το προστατευτικό ωράριο.
Ύστερα από αυτά θα πρέπει όλοι μας να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον Αλτιπαρμάκη για όσα του χρεώσαμε.  
Ο άνθρωπος έκανε πολύ καλύτερα πράγματα από δαύτους

17 σχόλια:

  1. MIA ΔΙΟΡΘΩΣΗ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ!ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ Α Σ Υ Δ Ο Σ Ι Α Σ,Η' ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΛΑΙΚΙΣΤΙ:MOYΛΑΡΙΑΣ! ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτο περασε απο πανω μας το αλλο μηχανημα τι κατεγραψε;μενουμε γιουργια ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε ρε μακάκα Έλληνα που θα βάλλεις μυαλό ποτέ..
    Είσαι άξιος των επιλογών σου και παλιότερα όταν έβγαζες αγράμματους χασάπηδες και εισοδηματίες άνευ ενσήμων και τώρα αφού καταφέρνεις να δίνεις τα σκήπτρα σε ψευτο-πρασινο-οικολογο-συριζούληδες του 3% ..
    Και βέβαια με την βοήθεια κάποιων "νοικοκυραίων" και κυραΚατίνων της υποτίθεται κεντροδεξιάς "μεγάλης" παράταξης οι οποίοι, τι ποιό εύκολο έργο, είχαν στην διάθεση τους και όλους τους καταλόγους μελών "νοικοκυραίων"...
    Να μην ξεχάσω και τις πολύφερνες νύφες που στα πόδια σφάζονται παλληκάρια αρχηγοί για την απόκτηση .. βέβαια με προίκα τα χιλιάρικα του μπαμπά που δέησε να δει την κορούλα του πολιτικό ..
    Όσο για τις κινήσεις ενάντια στο αεροδρόμιο .. δεν ήταν-είναι τίποτα άλλο από προσπάθεια λόγω ιδίων θιγόμενων συμφερόντων ..
    Και κακάριζαν όλοι οι υποψήφιοι την ίδια πραμάτεια (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΣΠΑ 2011) και θα έκαναν την Αρτέμιδα (κρίμα το όνομα) Μονακό των Μεσογείων …
    Και από κάτω … τα πρόβατα χειροκροτούσαν … σαν όλοι αυτοί που φανφάριζαν από τα αναλόγια ήλθαν από παρθενογένεση ..και αντί για προγράμματα ανάπτυξης ΕΣΠΑ τους ήλθαν ΔΝΤ, η Ευρωπαϊκή τράπεζα και οι Γερμανοί (ακριβώς, νέα κατοχή) …
    Αλλά γιατί μακάκα Έλληνα να συνεχίσω ;;.. εσύ στην Αρτέμιδα, μήπως δεν είσαι η μικρογραφία της υπόλοιπης Ελλάδας ;;.. και συνεχίζεις .. τον καναπέ, το φραπόγαλο και το περιβόητο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε ;;» .. και ας εκλιπαρείς τώρα για ένα μεροκάματο από τον εργολάβο τον Αλβανό που τον έκανες μάγκα μακάκα Έλληνα …
    Μην παραπονιέσαι … έχεις αυτούς που σου αξίζουν και πολύ σου πέφτουν με την νοοτροπία που συνεχίζεις να κουβαλάς …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευχαριστω εδω παντωσ σειστηκε ο τοποσ ξεκουφαθηκαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ........ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι πολύ για την κατάντια μας. Απ`ότι φαίνεται τα πάντα ξεπουλήθηκαν στο βωμό της εξουσίας. Το μόνο που μένει είναι να κινητοποιηθούμε εμείς οι κάτοικοι. Άλλωστε εμείς εισπράττουμε τις παρανομίες. Δείξτε μας το δρόμο κι εμείς ακολουθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ31 Ιουλίου 2011 στις 10:13 μ.μ.

    Όσοι το επιθυμούν ας μας στείλουν mail για επικοινωνία και από αρχές Σεπτέβρη θα ξεκινήσουμε οργανωμένες ενέργειες.
    Μέχρι τότε θα σας ενημερώνουμε καθημερινά για τις παρανομίες του Αεροδρομίου, καθώς και για την Α Π Ρ Α Ξ Ι Α της επιτροπής του δήμου.
    Εκτός και εάν πάρουν άμεσα τον ρόλο τους στα σοβαρά και κάνουν ενέργειες ενημερώνοντας παράλληλα τον κόσμο.
    Σε κάθε περίπτωση όσοι είστε μαζί μας στείλτε μας e-mail.
    Δώστε μας την δύναμη να ξέρουμε ότι είμαστε πολλοί και αποφασισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ31 Ιουλίου 2011 στις 11:16 μ.μ.

    Αυτο το αεροπλανο οταν το ακουσα νομιζα οτι θα πεσει!!!!και μπορει να επεφτε με τετοιο φορτιο..οσον αφορα τους συμβουλους που θιγονται στο BLOG ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ διαφορετικα ολοι θα σκεφτουν οτι εχουν αδικο και κρυβονται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΠΥΡΟΣ ΣΟΥΜΠΑΣΗΣ31 Ιουλίου 2011 στις 11:43 μ.μ.

    φυσικα οπως διαβασα στο BLOG οι κατηγοριες κατα των τριων συμβουλων ειναι βαρυτατες και πρεπεινα απαντησουν οι συγκεκριμενοι εστω και ανωνυμα..η εστω καποιος αλλος.. η εστω να βρεθει ενας..να τεκμηριωσει οτι δεν ειναι ετσι!!!διαφορετικα θα εχει δικιο το BLOG!!!!και ολοι τοτεθα πουμε .καλα να παθουμε με τους συμβουλους που βγαλαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ; ΕXETE OΡΙΣΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ;ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΗΝΑΣ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΕ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕΛΕΤΗΘΗΚΕ Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ Ν'ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ; ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ 'ΑΡΧΟΝΤΕΣ' ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αδελφια,

    καταρχην δεν θελω να ταραζεστε.
    Ηταν οι τελευταοι μηνες του 2001 οταν γνωστος ευρωβουλευτης μεγαλης κεντρδεξιας παραταξης εθετε θεμα στο ευρωκοινοβουλιο για την ηχορυπανση στο ελ βενιζελος. Οταν το διαβασα ειπα επιτελουσ να και ενασ σοβαρος πολιτικος νεος, μαχιμος διατεθειμενος να δει ενα τοσο μεγαλο προβλημα.
    Η ειρωνια τον εφερε υπουργο μεταφορων το 2004 στη κυβερνηση των μη νταβατζηδων (εδω γελαμε). Θεωρησα τοτε -βλακωδως εκ του αποτελεσματος- οτι ο συγκεκριμενος ανθρωπος επειδη ηταν ενας ανθρωπος νεος (με ισχυρα ιδεωδη ετσι πιστευα) και επειδη ηταν γνωστης του ολου προβληματος θα εδινε λυση. Ματαια ομως , τα πραγματα εγιναν χειροτερα εως απανθρωπα....
    Συνδημοτες μη περιμενετε τιποτα απο τους αρχοντες μας ειτε τοπικους ειτε εθνικους. Ακομα και να θελουν δεν μπορουν να κανουν τιποτα. Το ελ βενιζελος ειναι ταμπουρομενο πισω απο τον Ν2338/95 και βαση αυτου μπορει και κανει οτι γουσταρει.
    Η λυση στο προβλημα μας ειναι μονο οι μαζικες προσφυγες.Μονο ετσι θα στριμωχτει το αεροδρομιο σπατων και η ελληνικη πολιτεια να ξαναδουν το θεμα. Μαζικες προσφυγες οι οποιες οι οποιες θα στηριχτουν στη μη εφαρμογη του προεδρικου διαταγματος 1180/81 περι ηχορυπανσης καθως και στη μη εφαρμογη της κοινοτικης οδηγιας 49εκ/2002-επρεπε ηδη η πολιτεια να εχει ορισει ορια αεροπορικου θορυβου-.
    Αν προκεται ποτε συνδημοτες να βρουμε ποτε το δικιο μας, γιατι εχουμε δικιο, αυτο θα το κανουμε εμεις η απλοι πολιτες της αρτεμιδας ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ.
    ΥΓ ευχαριστω για αλλη μια φορα το blog για τη φιλοξενια του.
    Με εκτιμηση Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ ΚΠ,
    Ο Ν2338/95 με την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου τίθεται υπό αναθεώρηση. Η σημερινή ηγεσία του δήμου βάζει οριστικά την ταφόπλακα μην ζητώντας την κατάργηση των επίμαχων άρθρων που δεν επιτρέπουν την μείωση της επιχειρησιακής ικανότητας του Αεροδρομίου για κανένα λόγο. Όλοι αυτοί που μας το έπαιζαν σωτήρες όλα αυτά τα χρόνια, στην πιο δύσκολη καμπή της υπόθεσης, πάνε διακοπές. Εμείς τους δίνουμε χρόνο μέχρι 31/08. Από 01/09 θα αναλάβουμε και σας θέλουμε δίπλα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα αγαπητο μου Blog,
    δεν μπορεις να ζητας μια αναθεωρηση προς
    το καλυτερο για σενα και απο την αλλη να εισαι
    με το χερι απλωμενο σαν ζητιανος.Και αυτη τη στιγμη η χωρα ειναι ενας μεγαλος ζητιανος.
    Ακομα και αν αναθεωρηθει η παραπανω συμβαση προς το καλυτερο για σενα θα γινει μονο με πολυ μεγαλη επεκταση της τελευταιας(αλλιως γιατι να μειωσουν την επιχειρισιακη τους λειτουργια).
    Η αποψη μου για μαζικες προσφυγες δεν αφορα την αναθεωρηση της συμβασης αλλα τη συμβαση αυτη καθε αυτη ως παρανομης.
    Παρ ολα αυτα εγω ειμαι ενας απλος πολιτης αυτης της ερημης πολης για να λετε εσεις παιδια οτι γινεται και οτι οι τοπικοι αρχονταραοι ειναι αδιαφοροι μαλλον κατι παραπανω θα ξερετε...
    Με εκτιμηση
    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΥΓ
    Οσο για το τελευταιο
    ειμαστε διπλας σας και το ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τώρα καλά να πάθουμε κ. Σούμπαση ;;.. πολύ αργά..
    Το καλά να πάθουμε έπρεπε να το πούμε δεκαετίες πριν, όταν για ένα μπαχτσίσι, για μια υπόσχεση για βόλεμα του γιού η της κόρης, ... η για ένα κυβικό μπετόν που θα έπεφτε στο σοκάκι του κοματάρχη προέδρου των τόσων εξωραϊστικών συλόγων (εδω γελάμε)...βγάζαμε τον κάθε τυχάρπαστο και την κάθε κυράντζα και τους αναθέταμε να διαχειριστούν τους φόρους των κατοίκων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ ... ναι υπάρχουν πάρα πολλοί που θέλουν να ξεβρωμίσει τούτος ο τόπος ...
    Απέδειξε πρώτα εσύ ότι είσαι ακομάτιστος και ανένταχτος, ομοίως και η σελίδα σου, και υπάρχει ανθρώπινο υλικό, αγνοί πατριώτες, που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας