ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Απίστευτο σκάνδαλο με τα ηχόμετρα της EANS...

Καλούμε τους αρμόδιους της EANS να μας απαντήσουν στην καταγγελία για τα ηχόμετρα που χρησιμοποιούν και συγκεκριμένα:
Στις 30/07/2011 και ώρα 16:41 πέρασε πάνω από την Αρτέμιδα "ο τρόμος".
Ένα ANTONOV 124 το οποίο αναστάτωσε την πόλη στα 94 db Lmax και 88 db Leq.
Ενώ πάνω από το κέντρο της Αρτέμιδος οι αντίστοιχες μετρήσεις ήταν 88 db Lmax και 82 db Leq.
Οι μετρήσεις που αναφέρουμε είναι διασταυρωμένες και επιβεβαιωμένες.
Την ίδια στιγμή τα δικά τους ηχόμετρα έδειξαν τις κάτωθι μετρήσεις:


και


Επειδή το πρόβλημα στην περιοχή μας είναι τεράστιο, παρακαλούμε πολύ να μας ενημερώσετε για την απόκλιση στις μετρήσεις. 

23 σχόλια:

  1. Εγω ενα πραγμα εχω να πω
    παιδια ,
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ
    με εκτιμηση Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βαριέσε ρε ΚΠ. Εδώ έχουν πέσει όλοι να τους φάνε. Άλλοι τους απειλούν για την ανωνυμία τους άλλοι οτι είναι του Κασίμη.
    Ο καθένας τον χαβά του.
    Μπραβο ρε παιδιά ξεσκεπάστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mη μασατε μαγκες μου
    εχουμε δικιο και θα το βρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πεινα αγαπητε 12:30
    δεν εχει πολιτικες πεποιθησεις.
    Μας κοροιδεψανε μια δυο φτανει πια. Δεν ανηκω
    σε κομμα, να ησυχασω σπιτι μου θελω.
    Με εκτιμηση ,
    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ5 Αυγούστου 2011 στις 2:08 μ.μ.

    "να ησυχάσω σπίτι μου θέλω" !!!
    μας ταρακουνάτε κε Κ.Π.
    Μακάρι να μπορέσουμε να βάλουμε μισό λιθαράκι για να γίνει αυτό.
    Πιστέψτε μας θα το πάμε, μέχρι τέλους. Θέλουμε όμως να είμαστε πολλοί.
    Ενημερώστε γείτονες, φίλους, γνωστούς.
    Ο αγώνας ξαναρχίζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ,ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ 70.ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ,ΑΝΑΜΑΣΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΤΙΝΙΑΡΙΚΗ 'ΣΤΙΧΟ-ΜΥΘΙΑ'ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ 'ΚΑΨΕΙ'ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΩΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ! Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.ΤΟ Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε!ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΗΡΩΙΚΗ;ΗΡΩΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ!ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε!ΕΓΙΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Μ Ε !ΕΛΕΟΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ,ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ... ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΕΙΣ Π Ρ Ο Τ Ε Ι Ν Ε Τ Ε ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο Κ.Π, ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΤΑ ΑNTONOV ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ;;;;Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ;;;ΒΛΕΠΕΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ;;; ΤΗ ΖΩΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΗΝ 'ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΙ'Ο ΧΙΤΣΚΟΚ ΚΑΤ'ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΙΑ...ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ Α Π Α Ι Τ Η Σ Ο Υ Μ Ε Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ Ο Φ Ε Ι Λ Ο Μ Ε Ν Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ(!!!!!)ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ;;;;;;;10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Π Α Ρ Α ΠΟΛΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ5 Αυγούστου 2011 στις 9:30 μ.μ.

    Αγαπητέ αναγνώστη/στρια, έχεις δίκιο ότι κάτι πρέπει να κάνουμε άμεσα.
    Και αυτό θα γίνει από Σεπτέμβρη.
    Εάν θέλεις να βοηθήσεις πέστο σε όλους. Φίλους, γείτονες, γνωστούς.
    Ξεκινάμε από την αρχή έναν αγώνα.
    Είμαστε υποχρεωμένοι να βγάζουμε αυτά που βγάζουμε, πρέπει να τα μάθουν και αυτοί που δεν τα ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειτονιά νοτιοδυτικά του λόφου Αγίου Ιωάννη μέχρι και οι γάτες μερικές φορές τον τελευταίο καιρό τρέχουν από τον φόβο τους να κρυφτούν κάπου (από τον θόρυβο τον αεροπλάνων που περνούν πάνω από τον Άη Γιάννη και από τα σπίτι μας προκλητικότατα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Mesa re paidia na
    organothoyme ligaki kai ola tha ginoyn.
    O antipalos einai poli diskolos kai thelei poli
    ipimoni kai xarh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εσυ αγαπητε Σπυρο
    εισαι απο τους τυχερους.
    Αν μενεις εκει που φανταζομαι τουλαχιστον
    δεν τα βλεπεις μονο τα ακους...
    Για φαντασουν να τα βλεπες κιολας να σου καταπατανε το δικαιωμα της ησυχιας της κατοικιας
    σου στο πρωινο καφε γυρω στις 7 το πρωι...
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΡΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΑ!
    με εκτιμηση Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά .... Τι σόι ηχόμετρα είναι αυτά της EANS με τέτοιου είδους απόκλιση?? …. Λες να είναι εσκεμμένα θαμμένα στην γη?? Ή τα έχουν θάψει κατά λάθος περνώντας τα για σκουπίδια της κουζίνας?? … λυπάμαι πολύ αλλά οι μετρήσεις το δηλώνουν … «ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ»!!!!. Και το γελοίο είναι ότι η ένδειξη του Αγ, Ιωάννη είναι μικροτερη κατά 20 dB από την ένδειξη της Αγ. Κυριακής
    Μας δουλεύουν!!! «Εδώ κάτι σημαντικό συμβαίνει και θέλει σκάλισμα και να αναδυθεί η αλήθεια!» …..ποιοι είναι οι διαχειριστές των σταθμών μετρησης θορύβου της ΕΑΝS?? δεν ασχολούνται μερικοί και μερικές κυρίες ΤΑΧΑΜΟΥ με το περιβάλλον?? Ποιους αρμόδιους της EANS καλειτε να σας απαντησουν????? Μήπως είστε και εσείς του BLOG στο TEAM….?? Sorry !! αν όχι ΒΟΥΡΡΡ λοιπόν!! Ποιοι είναι αυτοί?? Δεν έχουν όνομα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ. Μαζί σας σε αυτό το θέμα έστω κι αν αυτό με φέρει αντμέτωπη με κάποιους που εκτιμώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. … σκεφτείτε ότι όλες αυτές οι γελοίες μετρήσεις θορύβου της ΕΑΝS δημοσιεύονται στο διαδίκτυο και ότι οι άνθρωποι του αεροδρόμιου σαφώς τις παρακολουθούν!!!
    Και σας ρωτώ είναι δυνατόν οι άνθρωποι του αεροδρομίου να μας περνούν στα σοβαρά??? Είμαστε σοβαροί να δεχόμαστε τέτοιου είδους γεγονότα και να δεχόμαστε αυτούς τους ανθρώπους σαν μέλη επιτροπών όπως π.χ. περιβάλλον του Δήμου μας???
    … δεν πάνε καλύτερα να μαγειρέψουν καμιά φασολάδα -οι κυριούλες- στην κουζίνα τους???, … όπως φαίνεται είναι επικίνδυνες για τον τόπο αλλά και για την υγεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΕΤΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ6 Αυγούστου 2011 στις 7:12 μ.μ.

    01:18 Το έχουμε καταλάβει και έχετε ανέβει πολλές σκάλες στην εκτίμησή μας, σας νοιάζει δεν σας νοιάζει.
    Παρακαλούμε όμως πείτε το παντού. Σε φίλους γείτονες, γνωστούς. Πρέπει όταν ξεκινήσουμε να είμαστε πολλοί. Πάρα πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΡΚΕΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΝΑ 'ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ' ΚΑΝΟΝΤΑΣ... ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!!ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ;;EKTOΣ AN ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΑΘΟΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ 'ΚΑΗΜΕΝΟ' ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΞΕΘΑΡΡΕΥΕΙ!!!ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ!ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Δ Ε Ν ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ Α Λ Η Θ Ε Ι Α;;;OI ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ, ΠΕΤΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΑ 'ΨΙΧΟΥΛΑ'ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!ΟΙ ΔΕ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟΔΙΚΕΣ!)ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΑ!!! Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ο Φ Ε Ι Λ Ε Ι ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Τ Ω Ρ Α! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ! ΜΠΟΡΟΥΝ Ν'ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ!ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ!ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!ΑΠΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΣΑΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ7 Αυγούστου 2011 στις 10:20 π.μ.

    Αγαπητέ αναγνώστη σεβόμαστε την αγωνία σας, αλλά δεν μας λέτε εσείς τι προτείνετε; Μήπως να κρεμάσουμε χαρτόνια στο λαιμό μας και να κρατάμε από μία μαύρη σημαία;
    Το έχουμε γράψει και παλαιότερα ότι το να κινούμαστε νομικά είναι σε κάθε περίπτωση υπέρ μας, καθώς σημαίνει ότι δεν αποδεχόμαστε την υπάρχουσα κατάσταση.
    Από εκεί και πέρα εμείς από το blog, ενημερώνουμε τον κόσμο όπως μας έχουν ζητήσει δεκάδες αναγνώστες μας.
    Το στενάχωρο είναι που βγαίνει στην επιφάνεια πως μέχρι σήμερα μία χούφτα πονηροί, δούλευαν τον κόσμο.
    Τι να κάνουμε; Ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί κάποιος να κοροϊδεύει λίγους για πολύ, αλλά πολλούς για λίγο.
    Όπως και να χει, την τελική απόφαση θα την πάρει ο κόσμος που θα συμμετέχει.
    Και για να μην παρεξηγούμαστε, εάν η Δημοτική Αρχή ή η παρωδία επιτροπής που έχει φτιάξει για το Αεροδρόμιο, κάνουν άμεσες ενέργειες, δεν θα προσπαθήσουμε να τους υποκαταστήσουμε.
    Εάν όμως ξεκινήσουμε δεν θα κάνουμε πίσω, αλλά τότε δεν θα δικαιούνται να λένε ότι πήγαν να κάνουν έργο και δεν τους αφήσαμε.
    Γιατί αυτό θα λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ειμαι ενας από μια χουφτα δημοτών της Αρτέμιδος, που αγωνίστηκε κατά των ηχητικών ρυπων του αεροδρομιου και εχω την συνείδηση μου καθαρή! Δώσαμε αυτό μπορουσαμε να δωσουμε χωρις καμια ιδιοτέλεια, οι υπολοιποι δημοτες που ευρισκοντο μεχρι σημερα? Απλα, ξυπνησαν αποτομα και κρινουν εκ του ασφαλους ! Καλα ξυπνητούρια παιδάκια!
    Ασφαλώς υπήρχαν άνθρωποι που μας πολεμούσαν εκ των εσω και σημερα δεν λείπουν από τα πολιτικα σκηνικα της πολης μας, φιγουραροντας σε κάθε κοινωνικη εκδηλωση παριστανοντας τους … αγωνιστες και μεγαλοπαράγοντες της πολης μας. Βλεπε επιτροπη αγωνα κατά του ΚΕΛ, επιτροπες του δημου, πολιτιστικες εκδηλωσεις, πιθανως να εμπλεκονται και στους σταθμους μετρησης θορύβου που μην ξεχναμε είναι αγορασμενα από δημοτες της Αρτεμιδας. Και παρακαλω μην υποβαθμιζετε το τελευταίο γεγονος (σχετικα με ΕΑΝS), η ιδια ιστορια επαναλαμβάνεται … κτιζεις έναν τοιχο και το βραδυ έρχεται καποιος και στον γκρεμιζει, (σαν το γεφύρι της Άρτας) … Συμφωνω στο οτι πρεπει να διακοπη αμεσα η λειτουργια του EANS!, οσο για τις συμπεθερες... >>>> στην λαντζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΗΜΟΥΝ ΣΑΦΗΣ!10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΑΓΩΓΗ ΚΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ!(ΑΝΤΟΝΟV ΚΑΙ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ).ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΚΙ ΑΝΤΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ 'ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ'ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣ(Η ΜΟΝΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ)ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ!Α Μ Ε Σ Α!ΔΗΛΑΔΗ,Τ Ω Ρ Α!ΟΧΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑΛΛΑ: @.@,ΚΥΡΑΤΣΕΣ,ΣΥΜΠΕΘΕΡΕΣ,ΦΑΣΟΛΑΔΕΣ...ΑΠΛΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΒΛΟG,ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΡΩΜΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ,ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟΘΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ(ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΡΡΙΒΙΣΤΕΣ)ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ!ΚΡΙΜΑ!!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΛ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ Η ΥΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ: ΡΕ ΣΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Ο ΓΚΙΝΟ, ΑΣ ΠΕΤΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ...ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.
    ΤΟ BLOG ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΙΧΙΟΘΕI ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑ.
    ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣ ΤΑ ΕΠΕΡΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΤΡΙΒΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ...
    ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟΡΘΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΜΑΤΙ.
    ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ!ΘΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒLOG ΘΑ ΒΡΗΤΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ Η ΥΠΑ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ.ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΕΧΟΥΝ Δ Ε Χ Τ Ε Ι ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ .ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ Ο Φ Ε Ι Λ Ε Ι ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ!ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ (ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ)ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ(ΚΑΙ 'ΑΝ') ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ;ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ;;;ΚΑΘΟΛΟΥ 'ΥΠΟΜΟΝΗ' ΛΟΙΠΟΝ Α Ρ Κ Ε Τ Α ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ 'ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ' .ΚΙ ΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΛΟΡΘΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ,ΝΑ ΤΟΝ 'ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ'!ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ(ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒLOG)Τ Ω Ρ Α ΟΜΩΣ..ΠΟΥ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΤΗΝΑ!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αληθεια
    κοιματε ο δημαρχος...?
    δεν νομιζω .. το πιασατε
    το υπονοουμενο ετσι...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. … μήπως ξεχάσαμε τον τίτλο του θέματος και είμαστε εκτός θέματος??
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ BLOG ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ:
    “” Απίστευτο σκάνδαλο με τα ηχόμετρα της EANS...””
    … μερικοί από εσάς δεν ενδιαφέρονται στο ελάχιστο να αγγίξουν αυτό το θεμα … και όσοι το άγγιξαν, ( ως προς τις ευθύνες της EANS ), κατηγορηθήκαν για το επίπεδο τους … (καφενείου κ.λ.π……) !!!
    *Το επίπεδο της EANS ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ?? *Θεωρείτε ότι καλώς λειτουργούν οι συγκεκριμένοι σταθμοί θορύβου της EANS στην πόλη μας??
    *Έχετε καταλάβει το περιεχόμενο της δημοσίευσης του παρόντος BLOG ότι οι μετρήσεις των σταθμών θορύβου του αεροδρομίου είναι κατά 43 ντεσιμπέλ μεγαλύτεροι από το σταθμό μέτρησης θορύβου της EANS ???
    *Έχετε καταλάβει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ότι οι συγκεκριμένοι σταθμοί θορύβου της EANS λειτουργούν ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ??
    ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΘΑΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ.ΚΙΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΚΟΨΑΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΗΧΟΦΩΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΒΡΗΚΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας