ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΔΕΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ



1.       ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ 26/08/2011 (Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΜ/ΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ) ΘΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 05/09/2011 ΕΩΣ 15/09/2011 ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ:


 
·         “ΚΟΧΥΛΙ” ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

·         ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΜΠΑΡ ΤΟΥ Κ.  ΣΩΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ (“ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ” ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ) ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.

·         “ΣΑΜΠΑΧ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜ/ΝΙΕΣ 25/08/2011, 01/08/2011 ΚΑΙ 01/08/2011 ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ 2 ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ.

·         EL PARAISO ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜ/ΝΙΕΣ 11/07/2011 (ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜ/ΝΙΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ!), 15/07/2010 ΚΑΙ 22/07/2010.

·         “ΚΕΝΖΟ” ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 4 ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΣ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΗΣΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΙΚΩΝ.

·         “ΚΡΥΣΤΑΛ” ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ  ΑΝΕΥ ΑΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΟΜΠΡΕΛΕΣΚΑΙ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΛΟ.

ΕΝΤΟΣ 8 ΗΜΕΡΩΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ  ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

2.      ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΝ 25/08/2011 ΚΑΙ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 25907 ΘΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ “ΜΑΣΚΕΣ” ΣΤΙΣ 30/08/2011.

14 σχόλια:

  1. ΤΙ ΩΡΑΙΑ!ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ 5-6 ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρ'όλη την πίκρα μας για ένα ακόμα χαμένο καλοκαίρι, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι είναι η πρώτη φορά, που τουλάχιστο ξέρω εγώ, όπου σφραγίζονται καταστήματα παρανομούντων στην περιοχή μας.
    Ελπίζω ότι είναι η αρχή του καθαρμού της παραλίας μας. Περιμένω να δώ τις ανάλογες αποφάσεις για Palazzo, Riviera κλπ μεγαλοκαρχαρίες της νύχτας.
    Καλή αρχή και πιο καλή συνέχεια κε Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτελους,

    Μπραβο δημαρχε

    Κανενας δεν ζητα το κλεισιμο των καταστηματων,
    αλλα πρεπει σε αυτη τη χωρα να μαθουμε οτι
    υπαρχουν νομοι και πρεπει να ισχυουν...

    Η κριτικη δεν πρεπει να ειναι μονο σκληρη
    αλλα πρεπει να αναγνωριζει ως επι το πλειστον...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως είστε λίγο εκτός τόπου; Κάθε χρόνο προς το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν κλείνουν οι παρανομουντες για τα ματιά του κόσμου, αφού η τιμωρία τους εκτελειτε εκτός σεζόν ! Κατα τα αλλά κάθαρση και μπράβο δήμαρχε που δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο αυτών που σε εμπλεξαν στο παιχνίδι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ6 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8:31 μ.μ.

    ΚΠ εμείς είμαστε υπέρ όταν βλέπουμε καλές ενέργειες.
    Για να δούμε όμως του χρόνου τι θα γίνει; Ας μην ξεχνάμε ότι αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να πάνε διακοπές οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων.
    Εάν υπάρχει πραγματική θέληση του χρόνου από αρχές Μαϊου θα πρέπει η δημοτική αστυνομία να κάνει ελέγχους και να σφραγίζει άμεσα όσα καταστήματα νομίζουν ότι λειτουργούν στην ερημιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν πειραζει κυριοι
    που ειναι τελος της σεζον.

    Το ζητημα ειναι να περνει κανεις
    το μηνυμα. Αλλωστε το θεμα ειναι
    να τους συναιτησεις και οχι να τους
    καταστρεψεις...

    Μπραβο ξανα δημαρχε που πηρες τετοια
    αποφαση-εστω και διστακτικα-
    Μπραβο και σε αυτο το Blog που τα βγαζει
    ολα, ακομα και αυτα που εν μερη το διαψευδουν.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να γνωρίζετε ότι μας εμπαίζουν! Όχι μόνο πρόκειται για κλείσιμο στο τέλος της σεζόν, όχι μόνο κάποιοι δεν έχουν κλείσει ακόμη, όχι μόνο αυτό δε συνετίζει τους μαγαζάτορες της αρπαχτής, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι και μόνο η ύπαρξη ενός απλού μεγαφώνου τοποθετημένου στον εξωτερικό χώρο ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, δηλαδή οριστική σφράγιση από την αρμόδια Επιτροπή Ποιότητας Ζωής!
    Σας φαίνεται αυστηρό; Τότε, έτσι για επιείκεια, ας ειδοποιηθούν μία φορά, δύο φορές και μετά....τέλος!
    Αυτή η αλητεία της παρανομίας έχει διαλύσει τις ζωές μας. Σε όλη την Ελλάδα, έτσι έχουν αρχίσει να λειτουργούν αρκετοί Δήμοι και όποιος νομίζει ότι αδικείται πάει στο δικαστήριο.
    Μην ευχαριστείτε κανένα για τις προσωρινές σφραγίσεις, πρόκειται για -συγχωρέστε μου την έκφραση- "στάχτη στα μούτρα μας"!
    Στην πόλη μας υπάρχουν πολλοί καταστηματάρχες που είναι άψογοι, οι λίγοι είναι που δημιουργούν το πρόβλημα. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΥΛΗΣΗ από τη Δημοτική Αρχή ας ξεκινήσει επιτέλους στα σοβαρά και να αφήσει στην άκρη τις μεθόδους του παρελθόντος. Διαφορετικά, παρανομεί και αυτό επισύρει συνέπειες, διότι πλανώνται αν νομίζουν ότι δεν αντιλαμβανόμαστε τον εμπαιγμό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητε 11:58,

    Μην βλεπουμε παντου τη
    διαπλοκη. Ενα σφραγισμενο
    καταστημα δεν παυει να ειναι
    ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ...και πλέον ΚΑΚΟΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΟ...

    Ας εχουμε λιγη υπομονη.
    Ελπιζω οτι η δημοτικη αρχη θα συνεχισει ετσι.
    Μια γειτονια ειμαστε δεν τους χανουμε τους
    καρχαριες. Εδω ειμαστε και αν παρανομουν θα
    συνεχισουμε να στηλιτευουμε.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 11:58! Κ.Π ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ 4:31 AYTH EINAI H ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΡΟΥΤΙΝΑ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ!ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ!ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν συζητάμε αυτή τη στιγμή αν πρόκειτα περί διαπλοκής ή ασχετοσύνης, ούτε αν κακοδιαφημίζεται ένα μαγαζί ή όχι.
    Απλά λέμε: Κύριοι του Δήμου, εφαρμόστε το Νόμο, έστω με επιείκεια έστω προειδοποιώντας, μία, δύο, τρεις, όμως εφαρμόστε το Νόμο. ΄ΛλΛωστε αυτή η "μέθοδος" περί κλεισίματος στο τέλος της σεζόν, μέχρι τώρα δεν απέδωσε, αντίθετα, συνετέλεσε να δημιουργηθούν οι σημερινοί καρχαρίες!
    Παρακαλώ, μη συστήνετε υπομονή, διότι, δυστυχώς με την παρούσα Δημοτική Αρχή, εξαντλήθηκε. Το γεγονός ότι κάποιοι από μας τους επιλέξαμε, δεν έχει να κάνει.
    Καλύτερα να συστήνετε, όχι να στηλιτεύουμε μόνο, αλλά να διεκδικήσουμε νόμιμα πάντα αλλά δυναμικά τα δικαιώματά μας ως πολίτες, εφόσον κρίνουμε ότι δεν υπάρχει βούληση από τους κυρίως αρμόδιους, που είναι σίγουρα ο Δήμος.
    Συγγνώμη για την οργή μας,όμως κάποιοι από μας είναι στα όριά τους πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η κοροϊδία του Δήμου δεν έχει όρια! Κύριοι, γράφει σε καμμία άδεια λειτουργίας ότι μπορούν να βάζουν στερεοφωνικά έξω ;Άρα, τις τροποποίησαν. Άρα, οριστική ανάκληση και ΑΜΕΣΟ κλείσιμο (έστω με ειδοποίηση τηλεφωνική, επίσκεψη της δημοτικής αστυνομίας, έγγραφο, ό,τι θέλετε). Εδώ μιλάμε για όργιο παρανομίας, με πλήρη στερεοφωνικά, μέχρι και ζωντανή ορχήστρα! Αν είναι δυνατόν!
    Και κάτι άλλο.Διαβάζω παραπάνω, πως το χαρτί του Δήμου γράφει στις προσωρινές ανακλήσεις, ότι όλα αυτά τα αίσχη οι καταστηματάρχες τα έκαναν ενώ δεν είχαν άδεια. Ξέρετε, τί σημαίνει αυτό;Είναι σαν να τους λέει ότι αν είχαν άδεια μουσικής μπορούσαν να έχουν στερεοφωνικά και ζωντανές ορχήστρες σε εξωτερικό χώρο.Ναι σε απλά ελληνικά αυτό λέει ξεκάθαρα!
    Λυπάμαι, αλλά ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ως συνένοχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ LIVE ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΙΣΣΟΡΥΠΑΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ ΕΞΩ! ΕΝΑ ΣΑΜΠΑΧ ΕΒΑΛΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ1!
    ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγγνώμη,ο τοπικός Αντιδήμαρχος ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ή είναι συνωνυμία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τη Μαίρη Κ.: Όχι δεν είναι συνωνυμία.Και νά ήταν μόνο αυτό; Μέλος του δημοτικού συμβουλίου, που ασχολείται με τον πολιτισμό νοικιάζει το κατάστημα του σε μπουζουκομαγαζάτορα που τρελλένει τα γύρω τετράγωνα μέχρι τα χαράματα στη διαπασών και επιπλέον ένα τέτοιο μαγαζί λειτουργεί παράνομα στην ακτίνα του σχολείου!
    Θα μου πείτε ότι δεν απαγορεύεται να έχει κανείς τέτοια μαγαζιά και συγχρόνως να έχει και αξιώματα. Όταν όμως παρανομείς συνέχεια και σου αφαιρούν την άδεια ή δε σε νοιάζει που ο νοικάρης σου δε σέβεται και ενοχλεί, τότε δεν είναι λογικό να ανησυχούμε ; Άλλωστε ολο το καλοκαίρι πήραμε μία γεύση για το πως ασκήσανε τα καθήκοντά τους οι συγκεκριμένοι! Τί φεστιβάλ θορύβου, τι παράνομες συναυλίες, έτσι θα μας προστατεύσουν; Τελικά, χρειαζόμαστε φύλακες για να μας φυλάνε από τους φύλακες. Τέλος πάντων,πολυς κόσμος έχει αγανακτήσει, με αυτές τις συμπεριφορές και δεν το βλέπω να τα ανεχτεί ξανά. Υπάρχει μια κινητικότητα στο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας