ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

QUIZ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ "EL. PARAISO" ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ Π. ΠΟΥΛΑΚΗ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/07/2011 ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ; ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ; ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ....



15 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (ΔΙΑΥΓΕΙΑ ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΟΡΙΝΗ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΠΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ.ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΚΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:43 μ.μ.

    Εμάς δεν μας μυρίζει τίποτα... απλά το κάναμε θέμα γιατί το συγκεκριμένο κατάστημα είναι κλειστό όλο το 2011... άρα κάτι τρέχει και ρωτάμε τι είναι αυτό.
    Καλά θα κάνετε να ρωτάτε κι εσείς.
    Εκτός εάν ξέρετε ήδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη,ο τοπικός Αντιδήμαρχος ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ή είναι συνωνυμία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΟΥΝΕ.ΟΣΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ?????????????????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΡΑΦΟ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ 11/07/2010 - 15/07/2010 - 22/07/2010 ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΧΕΙ ΕΡΗΜΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΙΣΩΣ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ,ΚΑΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΕ ΑΛΟΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ7 Σεπτεμβρίου 2011 στις 10:20 μ.μ.

    ok αλλά η πρώτη ημερομηνία είναι 11/07/2011 και όχι 11/07/2010.... τυπογραφικό;
    Εάν ναι τότε έχει κάποια λογική, εάν όχι όμως;
    Αφήστε που είναι παράλογο να αφαιρείται προσωρινά η άδεια σε ένα μαγαζί που είναι κλειστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τη Μαίρη Κ.: Όχι δεν είναι συνωνυμία.Και νά ήταν μόνο αυτό; Μέλος του δημοτικού συμβουλίου, που ασχολείται με τον πολιτισμό νοικιάζει το κατάστημα του σε μπουζουκομαγαζάτορα που τρελλένει τα γύρω τετράγωνα μέχρι τα χαράματα στη διαπασών και επιπλέον ένα τέτοιο μαγαζί λειτουργεί παράνομα στην ακτίνα του σχολείου!
    Θα μου πείτε ότι δεν απαγορεύεται να έχει κανείς τέτοια μαγαζιά και συγχρόνως να έχει και αξιώματα. Όταν όμως παρανομείς συνέχεια και σου αφαιρούν την άδεια ή δε σε νοιάζει που ο νοικάρης σου δε σέβεται και ενοχλεί, τότε δεν είναι λογικό να ανησυχούμε ; Άλλωστε ολο το καλοκαίρι πήραμε μία γεύση για το πως ασκήσανε τα καθήκοντά τους οι συγκεκριμένοι! Τί φεστιβάλ θορύβου, τι παράνομες συναυλίες, έτσι θα μας προστατεύσουν; Τελικά, χρειαζόμαστε φύλακες για να μας φυλάνε από τους φύλακες. Τέλος πάντων,πολυς κόσμος έχει αγανακτήσει, με αυτές τις συμπεριφορές και δεν το βλέπω να τα ανεχτεί ξανά. Υπάρχει μια κινητικότητα στο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΛΗ Η ΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ , ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΒΕΣΘΗΣΙΕΣ.ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΗΡΑΖΑΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΕΜΟ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν οι τωρινοί δημοτικοί άρχοντες αντιγράφουν τους προηγούμενους, θα έχουν τη τύχη τους. Άσε που κάνουν χειρότερα, αφού είχαν και τη φαεινή ιδέα να μπλέξουν και το Δήμο στις δραστηριότητες των κέντρων! Όσο για το μπουζουκάδικο, κοντά στο σχολείο κιόλας, της κυρίας συμβούλου: Όταν ο νοικάρης θορυβεί ή βρωμίζει κλπ. τον διώχνεις αμέσως, το γράφουν όλα μα όλα τα έντυπα των ενοικιαστηρίων. Όποιος σέβεται έστω στο ελάχιστο τους συνανθρώπους του, αυτό θα έκανε. Ως δημοτική σύμβουλος έπρεπε να είναι δύο φορές πιο ευαίσθητη στη παρανομία και αν ασχολείται με τα πολιτιστικά, ακόμη περισσότερο!
    Είναι φανερό, ότι ο Δήμαρχος στις τοποθετήσεις κάποιων προσώπων στα αξιώματα, έκανε λάθος πολιτικές επιλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομιζω πως πρεπει να βαζετε και ενα οριο. πλεον εχετε φτασει σε σημειο συκοφαντιας. το μαγαζι δεν ειναι μπουζουκαδικο (για το ΣΑΜΠΑΧ δε λετε?) αν μη τι αλλο αυτο ΔΕΝ γινετε να το καταλογισετε. και ουδεποτε δεν εχοχλησε και δεν απασχολησε την τοπικη κοινωνια και περιξ αυτου περαν απο τις 2 συναυλιες που κατ΄εμε ουτε και εκει ενοχλησε. Και το τοπικο αρτεμιδος τελειως αδικα δεν του εδςσε αδεια μουσικης και καταδικασε εναν επαγγελματια τη στιγμη που αλλα μαγαζια προκαλουν στο μεγιστο. βαλτε τα κατω και ζυγιστε τα ξανα. οκ, ο καθε ενας μπορει να εχει τη γνωμη του, αλλα τουλαχιστον μην αδικειτε και υποβιβαζεται την "ποιοτητα" σε ολα τα επιπεδα ακόμα και με την εκφραση "μπουζουκομαγαζο".

    απλος πολιτης που βαρεθηκε τις υπερβολες απο ολεσ τις "μεριες"... αυτα μας καταντησαν εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 3:01 μ.μ.

    Τα σχόλια για "μπουζουκάδικο" και εμείς πιστεύουμε ότι δεν έχουν θέση... Η κριτική δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μια ασχετη με το θεμα παρατηρηση... λιγη προσοχη στην ορθογραφια...ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απλέ πολίτη,
    πρώτον δεν εννοώ το μαγαζί που λέτε αλλά άλλο, στην ίδια πλατεία ιδιοκτησίας της κυρίας επί πολιτιστικών.
    Δεύτερον δεν είναι υπερβολή η τήρηση του νόμου!Ούτε η λέξη μπουζουκάδικο είναι προσβλητική(προσωπικά λατρεύω το μπουζούκι,αρκεί να μη μου επιβάλλουν φασιστικά να το ακούω με το ζόρι οποτεδήποτε και μάλιστα μεταμεσονύκτια).
    Τρίτον, για το μαγαζί που αναφέρεστε, δεν έχω προσωπική αντίληψη, αλλά και εσείς ο ίδιος λέτε ότι μέχρι στιγμής πρόλαβε και έκανε και δύο συναυλίες συν υπαίθρια ζωντανή ορχήστρα (!) που γράφει το χαρτί του Δήμου που προ ολίγου είδα στο μπλογκ...Ουκ ολίγα.
    Αν ανοίξουμε συζήτηση του τί είναι υπερβολικό και τί όχι, ποια μουσική είναι καλή και ποια όχι, δε λύνουμε τα προβλήματα.Απλά ας αποφασίσουμε να τηρούμε το νόμο.
    Ο καθένας που θέλει να λέγεται επαγγελματίας πρέπει να προσέχει και να σέβεται τους αλλους. Επειδή πιθανόν άλλοι είναι χειρότεροι και δεν έχουν τιμωρηθεί ακόμη, δε σημαίνει ότι αυτός απαλλάσσεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας