ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ - ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ.... Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΚΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡ. ΜΑΡΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ...

Δήμος Σπάτων- Αρτέμιδος
ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ
ΤΩΡΑ
Δεν θα φύγουμε από το τραπέζι του διαλόγου έως ότου βρεθεί η λύση, που θα εξυπηρετεί το συμφέρον της περιοχής, την υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον.
Δεν θα βάλλουμε ποτέ τα συμφέροντα των εργοληπτών πάνω από το συμφέρον της κοινωνίας.
Το πρόβλημα της αποχέτευσης θα λυθεί και θα λυθεί με όρους που η ίδια η κοινωνία θέτει. Οι μεγαλεπήβολοι σχεδιασμοί για έργα φαραωνικού τόπου άχρηστα και προβληματικά οδήγησαν την χώρα στην κατάσταση που βιώνουμε. Φτάνει πια.

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ...ΜΑΚΑΡΙ Ν'ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΑΝΩ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ Η ΛΟΓΤΚΗ ΚΙ Η ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ ΕΠΡΕΠΕ Ν'ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΗ,Η' ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΟ,Η' ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ας μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Όταν θα τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις τότε θα δείτε ότι άδικα φωνάζατε. Τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά για μάς τους κατοίκους. Μέχρι εδώ δεν μπορώ να πώ άλλα. Σας ευχαριστώ για την αναδημοσίευση από το προφίλ μου στο fc.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΑ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΑ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ -ΒΛ.ΚΕΡΑΤΕΑ-ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΘΡΙΛΛΕΡΑΚΙ ΚΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ..ΣΠΛΑΤΕΡ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ 'ΑΙΜΑ' ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ TOMATO JUICE ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! Α Ρ Κ Ε Τ Α! ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας