ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Συνάδελφοι,

Οι Γενικές Συνελεύσεις των μελών, των δύο πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος και του Συλλόγου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Δήμου Σπάτων, αποφάσισαν την πραγματοποίηση:

48ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
την ΠΕΜΠΤΗ 6 και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2011

       Εκφράζουμε με σαφήνεια την αντίθεσή μας απέναντι στη βάρβαρη, αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική, η οποία πρέπει να ανατραπεί από τη λαϊκή κατακραυγή και τον αγώνα των εργαζομένων.
       Εκφράζουμε με σαφήνεια την αντίθεσή μας στον εργασιακό μεσαίωνα, τη φτώχεια και την ανεργία που επιχειρεί να επιβάλει στη χώρα η κυβέρνηση.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !!!

        Με ενότητα και αποφασιστικότητα αντιστεκόμαστε σε μια πολιτική που καταστρέφει τη ζωή μας, τα Δημόσια και κοινωνικά αγαθά, το μέλλον των παιδιών μας, την ίδια τη χώρα.
   
        Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 10:00 το πρωί, συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δημαρχείο Αρτέμιδος. Θα ακολουθήσει μηχανοκίνητη πορεία στη Δ.Ο.Υ. Παλλήνης, όπου θα υπάρχει κάψιμο των ειδοποιητηρίων για τον έκτακτο κεφαλικό φόρο. 
   
Ή ΕΜΕΙΣ… Ή ΑΥΤΟΙ… ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ !!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

     Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                                                        
            
    Νίκος Κρέτσης                                      Πέτρος Σταρράς

1 σχόλιο:

  1. Έτσι κι αλλιώς αν εξαιρέσουμε τους εργάτες καθαριότητας, οι υπόλοιποι υπολειτουργείτε. Οπότε μπορείτε να την κάνετε διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας