ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ ΤΑ "ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ" ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΗΝΑΪΚΩΝ ΤΑΦΩΝ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 120 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ... ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΠΑΝΕ ΟΜΩΣ;






11 σχόλια:

  1. Είναι απίστευτο και φυσικά είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να εκτελεσθεί τέτοια απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... μιλάμε για τον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος καιτην απίστευτη διοίκηση του, που σε λιγότερο από χρόνο έκανε άπίστευτη καταστροφή. Τίποτα λοιπόν δεν είναι απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν διαβασετε προσεκτικα την αποφαση θα δειτε ημερομινια 1992 και αποφαση αποζημιωσηS το 2007.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απόφαση του εφετείου είναι του 2010.Και στον Άρειο Πάγο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΗΔΗ. ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΑΡΗΛΘΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΥΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ υπάρχει σοβαρώτατο θέμα ευθυνών που πρέπει να αποδοθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γι αυτό το λόγο τόσα χρόνια επικρατεί το "πάμε στα Σπάτα το νησί" ... κάτι ξέραμε από παλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδια για να καταλαβουμε κι εμεις οι απλοι δημοτες,που δεν ειμαστε μεσα στα πραγματα,γιατι θα μας φυγει το μυαλο,αποζημειωσε ο δημος ενα ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ οικοπεδο στην μ.ταφων (μου θυμιζει το εργο φως,νερο,τηλεφωνο οικοπεδα με δοσεις,που τα διαφημιζομενα ως παραθαλασσια οικοπεδα,ηταν σε λοφακια,καλη ωρα σα και τουτο...)και δεν μπορει να αλλαξει η αποφαση????? εκτος απο τραγικο,κατανταει και κωμικο,τραγελαφικο,οπως θελετε πειτε το...δηλαδη ο δημαρχος εχει πεσει σε νιρβανα???? 7000 χιλιαρικα τον μηνα μασουλαει ημαρτον!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.49 Κατάλαβες πολύ καλά.Πληρώνρι το οικόπεδπ σαν παραθαλάσιο,πληρώνει το αεροδρόμιο για τα αμμοχάλικα που πήρε μέσω ΔΕΗ ,χωρίς ενημερότητες,πληρώνει τον μελετητή του αναπτυξιακού 25 χιλιάρικα για ένα πρόγραμμα που έφτιαξαν οι υπάλληλοι του Δήμου,πληρώνει επισκευές για λακκούβες που χάσκουν στους δρόμους για μήνες,πληρώνει και κάτι κατοσταριές χιλιάδες ευρώ για ρολόγια ΕΥΔΑΠ με αριθμούς χωρίς να εξηγεί τι αφορούν.Και πληρώνει και εξωτερικούς δικηγόρους για όλες τις υποθέσεις του Δήμου που συνήθως τις χάνει για οι νομικές υπηρεσίες του Δήμου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ,δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν.Και δεν το κατάλαβε κανείς ότι η κτηματική περιουσία του δήμου έπρεπε να είχε δηλωθεί στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ.Κατά τα άλλα οργανώνουμε ημερίδες για να συζητήσουμε την καταστροφή κομματιού του δήμου και την θάλασσα της Αρτέμιδας με το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ,εξυπηρετώντας άδηλες σκοπιμότητες πατενταρισμένα αποτυχημένων πολιτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ εύστοχα ήταν και τα σχόλια του κ.Χρ.Ταντήλα σχετικά με αυτό το θέμα! "Δεν μπορεί να χάνει ο Δήμος τέτοιες δίκες. Για να χάσει τέτοιες δίκες είναι χοντρή ιστορία, έχει βάθος", είπε. Δείτε αναλυτικά στο "Ανατολική Ακτή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας