ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Δ. ΜΠΟΤΖΙΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ (183.500 ΕΥΡΩ) ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Στο δημοτικό συμβούλιο της 31/10/2011 ο δημοτικός σύμβουλος Δ. Μποτζιολής αποκάλυψε το τέχνασμα με το οποίο η Δημοτική Αρχή, με εντολή δημάρχου, απέφυγε τον έλεγχο του επιτρόπου της περιφέρειας (νόμιμα ή παράνομα; Θα μάθουμε) και εξασφάλισε την επιστροφή των χρημάτων τα οποία αποτελούν μέρος μόνο, του αρχικού ποσού που είχε κερδίσει ο δήμος.
Το έγγραφο μάλιστα κοινοποιείται, σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Μποτζιολή σε κάποιον Ζαχαριάδη Γε … ράσιμο, Γε … ώργιο, Γε … ννάδιο, Γε … δεών; Χωρίς θέση και τίτλο.


Δείτε και την απάντηση του Αντιδημάρχου, αν και ο κ. Μποτζιολής απεύθυνε το ερώτημα στον Δήμαρχο... ούτε λίγο ούτε πολύ , ο Δήμαρχος κάνει ότι γουστάρει και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Για να δούμε εάν έχει την ίδια γνώμη και ο επίτροπος…



Το επίμαχο έγγραφο:

4 σχόλια:

  1. Πρωτοφανής ενέργεια.Η μέχρι σήμερα αντίδραση ανεπαρκέστατη.Τη πίστωση μετρητή ΔΕΗ είναι αυτή;
    O Δήμος θα πληρώνει τη ΔΕΗ του αερολιμένα;
    Tι γίνεται ρε παιδιά; Δεν υπάρχει κανένας έελγχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ "ΥΠΗΡΕΤΕΙ"......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μη ματιασουμε το δημαρχο μας....με ασχημες κουβεντες!!!!ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν τηρηθεί κανόνες δημόσιου λογιστικού.Δεν είναι δυνατόν να γίνει τέτοια πληρωμή.Μπορεί να γίνει μόνο σε ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ,με προσκόμιση όλων των δικαιολογητικών και ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας