ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Σχόλιο Αναγνώστη...

Εάν δεν αντιδρούσαν οι κάτοικοι το 200,3 θα είχε φτιαχτεί στην περιοχή μας ένα ΚΕΛ 2ΟΥ βαθμού, που κατά κοινή ομολογία ούτε η μελέτη κατασκευής και λειτουργίας του δεν ήταν σωστή! Θα είχαμε στη περιοχή μας, άλλο ένα αντίγραφο της Ψυτάλλειας!

Πάρα πολλοί βιολογικοί στην Ελλάδα, αντί να καθαρίζουν, ρυπαίνουν κατά ομολογία και των ιδίων των υπευθύνων του Υπουργείου(βλέπε συνεδριάσεις υποεπιτροπής υδάτινων πόρων της Βουλής), εξαιτίας της βιασύνης στην κατασκευή τους, των λάθος μελετών, των «δώρων» σε ημετέρους, αλλά κυρίως εξαιτίας του γνωστού φαινομένου στην χώρα μας, που κατασκευάζουμε κάτι και το εγκαταλείπουμε μετά. Όταν το 2004 έμαθα για τα λάθη στοιχεία της μελέτης για το ΚΕΛ και τι σημαίνει βιολογικός 2ου βαθμού, για την εγγύς θαλάσσια περιοχή στην οποία εκβάλει, δεν το πίστευα! Δεν πίστευα, ότι σκόπευαν να φτιάξουν ένα ΚΕΛ, μόνο για να το φτιάξουν! Να πέσουν τα λεφτά από την ΕΕ και δεν τους ενδιέφερε, εάν θα δημιουργούσε πρόβλημα στην περιοχή!
Θέλω βιολογικό, αλλά ότι τελειότερο υπάρχει! Έχω το δικαίωμα να είμαι υποψιασμένος, γιατί το κράτος διαχρονικά δεν έχει «δείξει και ότι καλύτερο», σε όλους τους τομείς!
Ειδικότερα για το ΚΕΛ
Πρώτον, εξαιτίας της παλαιότερης κίνησης του Κράτους να μας φορτώσει το 2003 ένα προβληματικό ΚΕΛ 2ου βαθμού, με προβληματική μελέτη!
Δεύτερον, το 2003 η Ελλάδα μεσουρανούσε στην Ευρώπη, μια χώρα με ανάπτυξη που προετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς, με τεράστιες προοπτικές(έτσι τουλάχιστον μας έλεγαν)! Παρόλα αυτά, πήγε να φτιάξει ένα προβληματικό ΚΕΛ!
Σήμερα το 201,1 που η χώρα μας βρίσκεται σε τέτοια οικονομική κρίση και υποανάπτυξη, με ένα κρατικό μηχανισμό υπό διάλυση, τι ΚΕΛ θα κάνουν!
Ήδη το πρώτο δείγμα το έχουμε, μια μελέτη για την τμηματική οριοθέτηση του ρέματος της Ραφήνας, που ούτε τα τεχνικά στοιχεία δεν ήταν σωστά(κοινός το μέτρημα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας