ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ!!!

ΩΡΑ 12:30 ΚΑΙ ΚΑΘΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ... ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ... ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΠΟΥΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟ. ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

4 σχόλια:

  1. Ξανα ουστ...
    Μαυρο στους Μαυρογιαλουρους
    Αλλα ασπρο σε ποιους? που τα περνουν ολοι...


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποσπασμα απο δελτιο
    της Περιβ. Αρμονιας

    ....Ο δήμος της Φραγκφούρτης με παρέμβαση του έκλεισε ένα διάδρομο του αεροδρομίου που ενοχλούσε τους κατοίκους της περιοχής....

    Ετσι γιατι υπαρχουν δημαρχοι με @ρχιδι@
    και...

    @ρχιδι@ δημαρχοι

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ συμπάσχοντα συνδημότη που αναφέρεσε στη Φρανκφούρτη ξέχασες να αναφέρεις ότι εκεί κατοικούν πολίτες που αγαπούν την ευνομία, την ευταξία, που δεν "αμολάνε" τα σκουπίδια όπου νάναι, είναι μια πόλη που δεν έχει Ριβιέρα, Ιππόκαμπο και Παλάντζο, είναι μια πόλη που έχει βιολογικό καθαρισμό που εκβάλει στο ποτάμι της τον Μάϊν και άλλα απίθανα για την Ελλαδίτσα μας πράγματα.
    Καλό το θέμα του αεροδρομίου (έχει κακές πολυεθνικές, κακούς Γερμανούς, κακούς πολιτικούς και καλούς αγανακτισμένους πελάτες) αλλά δυστυχώς τίποτε δεν μπορεί να φτιαχτεί αν δεν ξεκινήσουμε πρώτα απο το σπίτι μας, τη γειτονιά μας, το σχολείο μας και τα μεγάλα θα έρθουν μετά εύκολα. Τα δύσκολα είναι τα δικά μας, τα κοντινά μας τα καθημερινά που πονάνε γιατί θίγουν τα μικροσυμφέροντά μας. Αυτά φτιάξαν πρώτα οι πολίτες της Φρανκφούρτης και μετά μπόρεσαν να κλείσουν κάποιες ώρες έναν από τους τέσσερες διαδρόμους του μεγαλύτερου αεροδρομίου της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σσσσσσσσσσ ησυχια
    μιλαει η συμπολιτευση ...

    Ειναι ευκολο τελικα να
    ριχνεις αλλου το μπαλακι του ενδιαφεροντος

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας