ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ...

...ή θα παραμείνουμε θεατές; Μαγκιά στον δρόμο, στην παρέα, μαγκιά στις γκόμενες και τους γκόμενους, μαγκιά για το καλύτερο αυτοκίνητο, σπίτι, σκάφος, μαγκιά στις ταβέρνες και τα μπουζούκια, μαγκιά στα ρούχα, τα ταξίδια και τα super duper κινητά... Μαγκιά παντού ΑΛΛΑ ΠΑΛΙΑ.... Που πήγε όλοι αυτοί η μαγκιά που είχαμε τόσα χρόνια; Που την κρύψαμε τώρα που χρειάζεται, τώρα που μας στερούν ακόμα και βασικά πραγματάκια στην "χλιδάτη" ζωή μας;
Που πήγε ο τσαμπουκάς που είχαμε όταν τσακωνόμασταν για τις ομάδες, τα κόμματα, για το ποιος την έχει πιο μεγάλη την ΜΑΓΚΙΑ; Καθόμαστε και παρακολουθούμε το χαζοκούτι και την φάτσα του κάθε μαλάκα πολιτικού (και των 300) να μας λέει ότι μαζί τα φάγαμε, μαζί θα παλέψουμε, μαζί θα βουλιάξουμε, μαζί θα σωθούμε ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣΤΑ θα πονέσουμε... Είμαστε τελικά όντως τόσο βολεμένοι που δεν μας ενδιαφέρει το αύριο ή το μέλλον μας ή τα παιδιά μας ή η οικογένεια μας και οι φίλοι μας; Ή τελικά τόσα χρόνια ήμασταν τζάμπα μάγκες... του κώλου και τώρα στα δύσκολα βγάζουμε την μάσκα του τσαμπουκά και κάνουμε τα κοτόπουλα; Χάνουμε μισθούς, συντάξεις, παροχές υγείας και παιδείας, μένουμε άνεργοι χωρίς μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας ( ακόμα και για αυτά που ίσως δεν γεννηθούν από την γενιά μου ), χάνουμε αδέλφια, συγγενείς και φίλους που μεταναστεύουν στο εξωτερικό μπας και δουν λίγο "ήλιο" ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ! 
     Δεν ήμουν ποτέ τον άκρων αλλά πρέπει να γίνω... αλλιώς είμαι άξιος της μοίρας μου, που όμως την καθορίζουν προς το παρών άλλοι! Μας είπε ένας από τους 300 το κλασσικό " ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" και εμείς τον ακούγαμε αποχαυνωμένοι... Σας λέω τώρα ότι " ή ξυπνάμε ή παραμένουμε στον λήθαργο μας την ώρα που μας βιάζουν" και οι 300... 
     Η αδιαφορία μας, ο φόβος μας, ο ωχαδερφισμός μας απλά τους κάνει πιο δυνατούς κατά την τέλεση της σεξουαλικής πράξης του πολιτικού μας συστήματος (που συντηρούμε τόσα χρόνια όλοι μας) απέναντι στο πελατολόγιο... απέναντι σε εμάς... Είναι τραγικό να ακούω κλασσικό δημοσιογράφο του συστήματος σε ραδιοφωνικό σταθμό το πρωί να φωνάζει "ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ" και να έχουμε φτάσει στο σημείο να λέμε "τι λέει ο θεός..." Είναι παράνοια να παρακολουθούμε την MEGA ομάδα να καταδικάζει το μνημόνιο ενώ κάποιες εβδομάδες πρίν μας το εξυμνούσε ως η σωτηρία της πατρίδας μας.... 
    Δεν έχουμε πολλές επιλογές... Δεν έχουμε την πολυτέλεια για καναπέ, σουβλάκια και TV... Ας κάνουμε αισθητή την ύπαρξη μας, ας αντιδράσουμε στην κατάντια που μας οδηγούνε, ας δείξουμε ότι είμαστε ΜΑΓΚΕΣ και ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΟΙ για το καλό της πατρίδας μας, του τόπου μας, της οικογένειας μας. Ας δείξουμε ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και στα δύσκολα, όταν μας έχει ανάγκη ο γείτονας μας και ο φίλος μας... ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ στα μπουζούκια... ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ.... η ΦΩΝΗ μας πρέπει να μας ενώσει....

9 σχόλια:

  1. Αγώνας ακόμα έχουν το θράσος να μας κατηγορούν! Ακούσατε τις δηλώσεις του Πάγκαλου για τα ΚΕΛ τα έβαλε με όλους για τα λεφτά που χάνονται λέει! Τα έβαλε με Δημάρχους μάλλον εννοεί Φιλλίπου Σαρωνικού και τον Δήμαρχο Παλλήνης με βουλευτές και την ΕΥΔΑΠ που δείχνει την Ψυτάλλεια! Είπα και εγώ γιατί οι άνθρωποι του Πάγκαλου στην περιοχή μας τέτοια επιμονή για το ΚΕΛ!!!!!! Δήμαρχε φέρε την σύνδεση με την Ψυτάλλεια στην περιοχή γιατί άμα δεν γίνει η σύνδεση με την Ψυτάλλεια άντε να πιστέψει κανείς ότι δεν φταίνε οι άνθρωποι του Πάγκαλου στην παράταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΚΟΥΜΠΩΣΕ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ,ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΑ ΚΕΛ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ...ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ..ΠΟΙΑ ΚΕΛ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΒΡΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;;ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΧΑΡΤΙ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΡΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΛ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ;Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ..Ε ΜΑΡΚΟΥ;ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΕ "ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ"ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ;Ε ΜΑΡΚΟΥ;;ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΣ ΝΟΜΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΡΕΜΑ,ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑ..ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ,ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΩΡΑ,ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΔΟΛΟ..ΜΑΡΚΟΥ - ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟ;ΜΑΡΚΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ,ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΑΣ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ,ΟΤΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ Η ΕΥΔΑΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ "ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ."..ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΚΑ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΒΛΕΠΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαγκιά μας είναι ,να μην αφήσουμε αυτό το πράγμα, που λέγεται Πάγκαλος με τα τσιράκια του,να καθορίζει τις ζωές μας και να αρπάζουν από παντού.Ο δήμος είναι μικρογραφία της βουλής.Αρχισαν οι ηθικές μειοψηφίες να αντιδρούν.Συμφωνώ 3.27 ,οτι ο Γιαννάτος θα πρέπει να τους καταγγείλει για υπεξαίρεση δημοσίου εγγράφου με δόλο,τα στοιχεία υπάρχουν.Και γνώριζαν: Μάρκου,Γκινοσάτης,Πουλάκης,Μαργέτης,Σερέτης,και ο παντού Γκίκας.Ξέρουν αυτοί ..Μαγκιά και τσαμπουκάς ,από εδώ και πέρα για όλα.Και ας αφήσουμε την καραμέλλα ,για τον αθώο δήμαρχο,κι αν δεν είχε καταλάβει ,τώρα ξέρει..Να πάρει μαζί του όσους πρέπει,και μαζί με τον κόσμο,να προχωρησει.Είναι δήμαρχος όλων.Τελείωσαν οι εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα υπήρχε κανένας Πάγκαλος αν δεν τον ψήφιζαν χιλιάδες κόσμου.
    Δεν γίνεται και να ψηφίζουμε και να βρίζουμε.
    Ας προσέχαμε όταν ψηφίζαμε και ποιόν ψηφίζαμε.
    Δεν φταίμε που επί 30 χρόνια είναι και αυτός συνεχώς βουλευτής παρ'όλα όσα του καταμαρτυρούμε;
    Λίγη αυτοκριτική και ένα καλό κοίταγμα στον καθρέφτη καθώς και καμία μούντζα στα μούτρα μας θα μας έκανε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή μπορεί να τον ψηφίσαμε 1)μπορεί να κάναμε λάθος και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ να αλλάξουμε γνώμη και 2) μπορεί να δώσαμε ψήφο, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΛΕΥΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!
      Nαι, έστω και αν κάποιος τον ψήφισε, γίνεται και να τον βρίζει.

      Όσο για την αυτοκριτική και για τη μούντζα στα μούτρα μας, ΠΑΣΟ και ξαναπέστο. Μόνο μη μας κόβεις το (δημοκρατικότατο) βρίσιμο!

      Διαγραφή
  5. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ,30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΛ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ..ΤΥΧΑΙΟ ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ... απόψεις που υστερούν σε σημασία... κολλημένοι στο ΚΕΛ... χωρίς δουλειά, χωρίς σπίτι, χωρίς φαγητό... το ΚΕΛ δεν θα έχει σκατα να διαχειριστεί... κολλημένοι με την μπάλα.... sorry ΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Πάγκαλος, απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αλ. Χρυσανθακόπουλου,
    “413 εκ.Ευρώ που αφορούν Κ.Ε.Λ., δηλαδή Κέντρα επεξεργασίας Λυμάτων, στην Αττική, διότι οι Δήμοι δεν προωθούν τις σχετικές διαδικασίες, με τις οποίες, κάποιος νομοθέτης, κατά την άποψή μου, εσφαλμένα τους έχει εξουσιοδοτήσει να τις προωθήσουν. Αυτό γίνεται υπό τα χειροκροτήματα διαφόρων συναδέλφων από όλα τα κόμματα και του δικού μου, οι οποίοι βλέπουν μπροστά τους την ανάγκη σταυροθηρίας και με την ανοχή της ΕΥΔΑΠ, η οποία είναι οργανισμός στον οποίο το κράτος έχει πλειοψηφία και υπόκειται σε συγκεκριμένο υπουργείο της Κυβέρνησης. 413 εκ., το ποσόν για το οποίο σκοτωνόμαστε με τους Ευρωπαίους, πρόκειται να εξαφανιστούν γιατί μερικοί Δήμαρχοι νομίζουν και έχουν πείσει και μερικούς οπαδούς τους εύπιστους, ότι τα Κ.Ε.Λ. μυρίζουν. Ε, δεν μυρίζουν, δεν βλάπτουν το περιβάλλον, υπάρχουν μέσα στα κέντρα των πόλεων μέσα στην όλη την Ευρώπη. Εδώ ήμαστε, απλώς, καθυστερημένοι πολιτικά, πνευματικά και πολιτιστικά. Αυτό είναι το ζήτημα.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσης μυρίζουν και βλάπτουν όχι μόνο τα ΚΕΛ, αλλά και κάτι πολιτικά σκ..ά τοπικής και πανελλαδικής εμβέλειας, που ισχυρίζονται το αντίθετο.
    Συγγνώμη, έχει βάρος οποιαδήποτε λέξη ξεστομίζει ο α΄(!) αντιπρόεδρος; Αμφιβάλλετε για ποιό λόγο τα λέει; Για τους ανοικτούς λογαριασμούς με το Δήμο Σαρωνικού ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας