ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΤΟ ΚΕΛ, Η ΕΥΔΑΠ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Τα πράγματα έχουν ως εξής:

- Η προθεσμία των 10 ημερών που ζήτησε και πήρε ο Δήμαρχος για να εξεταστεί η περίπτωση της Ψυτάλλειας τελείωσε. 
- Κανένα νέο για το που βρίσκονται οι ενέργειες του Δήμου.

- Ο Μπάρδης της ΕΥΔΑΠ "έστησε" τον περιφερειάρχη και δεν πήγε να ενημερώσει το περιφερειακό συμβούλιο για τις δυνατότητες της Ψυτάλλειας. 
- Ορίστηκε εκ νέου περιφερειακό συμβούλιο για την μεθεπόμενη Τρίτη 21/02/2012, με βασικό θέμα την αποχέτευση και την ΕΥΔΑΠ, όπου ο Μπάρδης δεσμεύτηκε να παραστεί.
- Την ίδια στιγμή ο Πάγκαλος, επιμένει να συνεχίσουμε να τα τρώμε μαζί... ή να τα τρώνε, δεν έχει σημασία...
- Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας θεωρεί καθυστερημένους επειδή δεν γουστάρουμε να τρώμε σκ...ά

Οι Λαοί έχουν πάντα τους ηγέτες που τους αξίζουν!!!!

19 σχόλια:

  1. ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ:

    ΑΠΟ NEWSIT.GR, 11.02.2012
    Τα μέτρα που θα έρθουν προς ψήφιση τις επόμενες ημέρες ως προαπαιτούμενα για το PSI καταγράφει αναλυτικά το Μνημόνιο Συνεννόησης στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής, αλλά και το Μνημόνιο Οικονομικών και Χρηματοπιστωτικών Πολιτικών, δύο από τα κείμενα που κατατέθηκαν χθες το βράδυ προς ψήφιση στη Βουλή.

    Ποια είναι αυτά τα μέτρα;

    Όπως γράφει το κείμενο: Η κυβέρνηση δεσμεύεται ρητά «πριν την πρώτη εκταμίευση του νέου προγράμματος να υιοθετήσει τα ακόλουθα μέτρα, μέσω ενός συμπληρωματικού προϋπολογισμού και άλλων νομικών πράξεων:

    • ...................................................• Ελάττωση του αριθμού των αντιδημάρχων και του σχετικού προσωπικού με σκοπό την εξοικονόμηση ποσού τουλάχιστον 30 εκατομμυρίων Ευρώ. Εξάλειψη 550 θέσεων αντιδημάρχων στην τοπική αυτοδιοίκηση, με ισχύ από το τέλος του Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένων και των συσχετιζόμενων θέσεων προσωπικού.

    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχέδιο του Καλλικράτη ιι που κατατέθηκε για συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής το αναφέρει στον Δήμο μας εάν δεν κάνω λάθος θα είναι τρεις οι Αντιδήμαρχοι από πέντε! Βέβαια βγάλανε προς τα έξω ότι δεν θα περάσει η αλλαγή με τους Αντιδημάρχους αλλά είναι προαποφασισμένο από την Τρόικα να γίνει και άμεσα! Ως προς το ΚΕΛ η Δημοτική αρχή δεν κάνει τίποτα για το θέμα της Ψυτάλλειας γιατί δεν θέλουν Ψυτάλλεια αλλά ΚΕΛ πλέον είναι φανερό έτσι και αλλιώς αυτοί που επιθυμούσαν πραγματικά την Ψυτάλλεια τα κατάφεραν Σαρωνικός, Παλλήνη τμήμα του Κορωπίου! Ο Πάγκαλος εάν δεν ήταν τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ η συγκυβέρνηση η αποφαση του Συμβουλίου επικρατείας για την οριοθέτηση θα είχε φέρει το ΚΕΛ των Βορείων Μεσογείων εδώ και καιρό με τους ανθρώπους του στον Δήμο!

      Διαγραφή
  2. Η ΕΥΔΑΠ ΠΙΕΣΤΗΚΕ ΑΦΟΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ .ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ 01.30.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ.ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ.Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ;Α ΡΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ! ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ενέργειες γίνονται μονο από πλευράς τοπικού,και καποιου δημοτικού συμβούλου.Οι άλλοι ενεργούν αντίθετα.Ομως γίνεται δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να σταθεί άλλη λύση εκτός από Ψυτάλλεια.
    Ο Πάγκαλος είναι τελειωμένος.Οι αντιδήμαρχοι θα μειωθούν είναι γραμμένο ρητά στο μνημόνιο και θα γίνει είτε ψηφισθεί είτε όχι.
    Όλοι ενωμένοι με διαφάνεια θα πετύχουμε πολλά για το Δήμο και την ποιότητα της ζωής μας.Με διαφάνεια σεβασμό και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι φοβάται ο χοντρός μήπως χαθούν τα εκατομμύρια και δεν πάρει τις δουλειές ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ και δεν δώσει στον εργολάβο πεθερό του μερικές απ΄αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάγκαλος – “…ήμαστε, απλώς, καθυστερημένοι…”
    Posted on Φεβρουαρίου 11, 2012 by Ανατολική Ακτή Αττικής | Γράψτε ένα σχόλιο

    "Την ίδια ώρα που εμείς σκοτωνόμαστε με τους Ευρωπαίους για τα 300 εκ. που μας λείπουν, αποτάσσονται από την χώρα μας τις επόμενες εβδομάδες 413 εκ. ευρώ για έργα που αφορούν την επεξεργασία Λυμάτων στην Αττική, γιατί οι δήμοι, στους οποίους εσφαλμένα έδωσε ο νομοθέτης την εξουσιοδότηση, δεν προωθούν τις σχετικές διαδικασίες" τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
    Ο κ. Πάγκαλος, απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αλ. Χρυσανθακόπουλου,
    “413 εκ.Ευρώ που αφορούν Κ.Ε.Λ., δηλαδή Κέντρα επεξεργασίας Λυμάτων, στην Αττική, διότι οι Δήμοι δεν προωθούν τις σχετικές διαδικασίες, με τις οποίες, κάποιος νομοθέτης, κατά την άποψή μου, εσφαλμένα τους έχει εξουσιοδοτήσει να τις προωθήσουν. Αυτό γίνεται υπό τα χειροκροτήματα διαφόρων συναδέλφων από όλα τα κόμματα και του δικού μου, οι οποίοι βλέπουν μπροστά τους την ανάγκη σταυροθηρίας και με την ανοχή της ΕΥΔΑΠ, η οποία είναι οργανισμός στον οποίο το κράτος έχει πλειοψηφία και υπόκειται σε συγκεκριμένο υπουργείο της Κυβέρνησης. 413 εκ., το ποσόν για το οποίο σκοτωνόμαστε με τους Ευρωπαίους, πρόκειται να εξαφανιστούν γιατί μερικοί Δήμαρχοι νομίζουν και έχουν πείσει και μερικούς οπαδούς τους εύπιστους, ότι τα Κ.Ε.Λ. μυρίζουν. Ε, δεν μυρίζουν, δεν βλάπτουν το περιβάλλον, υπάρχουν μέσα στα κέντρα των πόλεων μέσα στην όλη την Ευρώπη. Εδώ ήμαστε, απλώς, καθυστερημένοι πολιτικά, πνευματικά και πολιτιστικά. Αυτό είναι το ζήτημα.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΡΩΝΙΔΑ ΤΟΤΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΑΓΚΑΛΕ...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕ ΜΟΥ....ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ!!!!

      Διαγραφή
  7. ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2: ΜΕΙΟΝ 250 ΕΚΑΤ. €, ΤΕΛΙΚΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑ
    Πάνω από 250 εκατ. ευρώ θα είναι τελικώς* οι απώλειες για δήμους και περιφέρειες μετά την ψήφιση** τις πρώτες πρωινές ώρες από τη Βουλή του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή του «Μνημονίου 2». Συγκεκριμένα εκτός από τα 140, τελικώς, της ΣΑΤΑ*** στα οποία είχε αναφερθεί η aftodioikisi.gr από την Αυτοδιοίκηση περικόπτονται επίσης:
    -50 εκατ. ευρώ από τα 600,4 εκατ. ευρώ των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) των περιφερειών για τα οποία γίνεται προσπάθεια να αφορούν λειτουργικές και όχι επενδυτικές δαπάνες.
    -61 εκατ. ευρώ από την κατά 50% μείωση των 20.000 συμβασιούχων σε δήμους (κυρίως) και περιφέρειες. Ήδη πάντως, μετά από πρωτοβουλία του υφυπουργού Εσωτερικών Πάρι Κουκουλόπουλου, έχει επιτευχθεί συμφωνία με το υπουργείο Εργασίας ώστε οι 3.000 από τις 10.000 που πρόκειται να φύγουν θα καλυφθούν από τα προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας, γεγονός που επιτυγχάνει για φέτος εξοικονόμηση 23 εκατ. ευρώ.
    -4 εκατ. ευρώ από το κόψιμο των αποζημιώσεων των αιρετών (περιφέρειαρχες, δήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι περιφερειακών και δημοτικών συμβουλίων) για τη συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις των περιφερειακών ή δημοτικών συμβουλίων και των οικονομικών επιτροπών, καθώς και της επιτροπής ποιότητας ζωής των δήμων ή των διοικητικών επιτροπών του άρθρου 164 του ν. 3852/2010 των Περιφερειών (όπως προβλέπεται από το άρθρο 6 παρ. 1 του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών).
    Να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση της περασμένης Τετάρτης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και των εκπροσώπων της ΕΝ.Π.Ε. και της ΚΕΔΕ, καταργήθηκε το πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών το οποίο προέβλεπε σημαντική μείωση του αριθμού των αντιδημάρχων και, σύμφωνα με πληροφορίες εξοικονομούσε 35 εκατ. ευρώ ετησίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση της περασμένης Τετάρτης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και των εκπροσώπων της ΕΝ.Π.Ε. και της ΚΕΔΕ, καταργήθηκε το πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών το οποίο προέβλεπε σημαντική μείωση του αριθμού των αντιδημάρχων και, σύμφωνα με πληροφορίες εξοικονομούσε 35 εκατ. ευρώ ετησίως.
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ 500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ.ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΩΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΙΣ 6-2 -2012 ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ Α΄ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΕΙΩΝ ΔΗΜΩΝ.Β΄ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει καμμιά σχέση με την πραγματικότητα.Οι εγκαταστάσεις της Ψυτάλλειας είναι απόλυτα κατάλληλες για την υποδοχή των λυμμμάτων της Ανατολικής Αττικής.Με τις βελτιώσεις που θα γίνουν θα λειτουργούν και πιο σωστά και με αυστηρότερους ελέγχους ,για να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.Αυτές είναι διαβεβαιώσεις όλων των τεχνικών και οικονομικών εμπειρογνωμόνων που έχουν γνώση του έργου.

      Διαγραφή
  10. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ...ΑΦΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ "ΤΑΧΩΣΕ"ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ,ΝΑ Π Ρ Ο Τ Ε Ι Ν Ο Υ Ν ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΕΚΕΙ!!!ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΚΕΛ!!!!ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑ ΡΩΤΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΙΣ..ΓΙΑΤΙ;;;ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ; ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ;ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΛ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΧΩΡΑΕΙ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΕΛ,ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΕΣ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά εγώ νομίζω ότι ούτε ο Σαρωνικός θα συνδεθει τελικα στη Ψυττάλεια. Διαβάστε λίγο τι γίνεται στο Πειραιά και θα καταλάβετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O παχύδερμος είναι παντελώς ανεπιθύμητος μέσα και έξω ,ως αποδεδειγμένα ανίκανος για οποιοδήποτε έργο και τελειωμένος.

      Διαγραφή
  12. ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 6ΜΗΝΟΥ Η ΕΥΔΑΠ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!
    ΤΩΡΑ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ, ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟΝ 11.37 ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ (ΠΕΡΙΠΟΥ 500ΣΙΟΙ ΤΟΝ ΑΡΟΘΜΟ). Να σημειωθεί ότι μετά τη συνάντηση της περασμένης Τετάρτης μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών και των εκπροσώπων της ΕΝ.Π.Ε. και της ΚΕΔΕ, καταργήθηκε το πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών το οποίο προέβλεπε σημαντική μείωση του αριθμού των αντιδημάρχων και, σύμφωνα με πληροφορίες εξοικονομούσε 35 εκατ. ευρώ ετησίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναφέρεται ΡΗΤΑ στο μνημόνιο που ψηφίστηκε χθες με άμεση προτεραιότητα.Είναι τελειωμένο.

      Διαγραφή
    2. Πράγματι αναφέρεται στην συμβαση-μνημόνιο μόνο καθυστέρηση μπορούν να πετύχουν να δούμε που τώρα θα τσακωθούν οι Αντιδήμαρχοι μεταξύ τους!

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας