ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΛΕΥΚΤΡΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΛΕΥΚΤΡΟΥ
ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
Με εγγραφή από 28 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2012


Αγαπητοί συνδημότες,

Συνεχίζοντας την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις διάθεσης προϊόντων σε χαμηλές τιμές , μετά τη διάθεση πατάτας , προχωράμε στη διάθεση εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου Μάνης ανωτέρας κατηγορίας απευθείας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νεοχωρίου Λεύκτρου, στην τιμή των 2,80€ ανά λίτρο (14€/5lt).


Καλούμε τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας που επιθυμούν να προμηθευτούν ελαιόλαδο να συμπληρώσουν τα έντυπα παραγγελίας που διατίθεται σε ηλεκτρονική μορφή στο www.spata-artemis.gr ή σε έντυπη μορφή που θα κατατίθεται στα Δημοτικά καταστήματα Σπάτων (Βασ. Παύλου 108 & Φλέμιγκ, ισόγειο : κ. Μπούρδης Δημήτριος, τηλ. 210-6632200) και Αρτέμιδος (Λεωφ. Καραμανλή στάση Ασύρματος , 2ος όροφος : κα Αννίτα Πετρογιαννάκη, τηλ. 22940-40903).
Μετά την συγκέντρωση των εντύπων παραγγελίας, μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, και συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Απριλίου θα γίνει η διάθεση από τους ίδιους τους ελαιοπαραγωγούς, αυστηρά, σύμφωνα με τα Δελτία παραγγελίας, με αλφαβητική σειρά.  Οι συσκευασίες θα είναι των 5 λίτρων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                                                            
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΥ

 


ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


ΟΝΟΜΑ: ………………………………………………………………………………………………………..
ΕΠΩΝΥΜΟ: …………………………………………………………………………………………………….
ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛ:…………………………………………………………………………………………………
ΠΟΣΟΤΗΤΑ (συσκευασία 5 λίτρων): ….……………………………….

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ,ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΕΡΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αποφασίσεις να προτείνεις, να πιέσεις και να διεκδικίσεις ως κοινωνική ομάδα μια εναλλακτική λύση, τότε ρώτα. Αν μέχρι τότε αρέσκεσαι ή επαναπαύεσαι τότε ο βόθρος θα είναι σύντομα κοντά σου.

      Διαγραφή
    2. εναλλακτικη λυση αγαπητε,ΥΠΑΡΧΕΙ και την ξερουμε ΟΛΟΙ!απλα λογω κρισης καποιοι καραγυφτοι-ντοπιοι ορεγονται τις απαλλοτριωσεις του ΚΕΛ αδιαφορωντας για την οικολογικη καταστροφη...οπως ΑΚΡΙΒΩΣ ξεπουλησαν και τον αγωνα κατα του αεροδρομιου...αν θυμασαι!!!

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας