ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Μ. ΖΗΣΗ - Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ - ΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ - ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κυρία Ζήση έχετε τον λόγο και μετά περνάμε στους δημότες.

ΖΗΣΗ: Αυτά τα δέκα χρόνια που ταλαντεύεται η ιστορία της αποχέτευσης και Δημοτικοί Σύμβουλοι των Σπάτων και Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αρτέμιδος κατά καιρούς είχαν διαφορετικές απόψεις και είχαν διαφορετικές απόψεις γιατί η πολιτεία δημιουργεί όλο το κλίμα. Όπως ξέρετε όλοι εγώ ήμουν ενάντια του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, του φαραωνικού ΚΕΛ και παραμένω ενάντια στο να γίνει ένα ΚΕΛ στο οποίο θα έρθουν όλοι οι Δήμοι.
Θεωρώ ότι ο κάθε Δήμος πρέπει να έχει την αυτοδιαχείριση του, πρέπει να έχει τα σκουπίδια του, πρέπει να έχει τα σκατά του, πρέπει να έχει τα δικά του πράγματα και σε αυτό επέμενα. Και γι’ αυτό αυτή την στιγμή είμαι ικανοποιημένη που προσπαθούμε, γιατί όπως είπαν και κάποιοι συνάδελφοι προηγουμένως προφανώς δεν έχει γίνει κατανοητό τι συζητάμε σήμερα. Σήμερα συζητάμε να γίνει μια μελέτη, μια προμελέτη για να δούμε αν συμφωνούμε να πούμε ναι. Ζητάμε δηλαδή να γίνουν πέντε προμελέτες για ένα καινούριο προϊόν.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΖΗΣΗ: Δεν διέκοψα κανέναν κύριε Γιαννάτο. Εδώ και δέκα χρόνια καμία δημοτική αρχή δεν έχει κάνει πρόταση. Μια οποιαδήποτε πρόταση, είτε καλή , είτε κακή, είτε λανθασμένη. Δεν έχει γίνει από καμία Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα καμία πρόταση. Και ίσως αυτή η πρόταση που κάνουμε σήμερα να είναι αποτυχία, δεν το ξέρουμε. Για να το μάθουμε όμως θα πρέπει να έχουμε τις προμελέτες. Για να το μάθουμε και να δούμε αν κάτι μας αρέσει ή δεν μας αρέσει πρέπει να το διαβάσουμε, να το δούμε. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ μέσα που έχουν παλέψει…

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Ραφαήλ όταν μιλάγατε εσείς δεν σας διέκοψε κανένας.

ΖΗΣΗ: Κύριε Ραφαήλ θα το πω όταν θέλω να το πω. Εδώ δεν μπορώ να δεχτώ κανέναν φασισμό. Μιλάω για τις προμελέτες που λένε Πλατύ Χωράφι. Αν χρειαστεί να γίνει προμελέτη για χωροθέτηση, θα γίνει και αυτό. Εγώ ψηφίζω σήμερα να γίνει προμελέτη για ένα τοπικό ΚΕΛ. Για ένα ΚΕΛ που θα καλύπτει τα Σπάτα και την Αρτέμιδα.

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτό που είχαμε στο πρόγραμμα μας.

ΖΗΣΗ: Το πρόγραμμα μας λέει ότι ζητάμε ένα μικρό ΚΕΛ και γι’ αυτό επιμένω.

ΜΠΕΚΑΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΖΗΣΗ: Και ξαναλέω, εγώ δεν είμαι ειδικός επιστήμονας. Αναγκάστηκα να μάθω κάποια πράγματα και εδώ μέσα υπάρχουν Δημοτικοί Σύμβουλοι να το δηλώσουν, ότι έχω παλέψει για την κατάπτυστη μελέτη Ανδρεαδάκη.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΖΗΣΗ: Είστε εσείς; Είστε επιστήμονας εσείς ειδικός; Σε τι; Υδραυλικά;

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Στην υγεία.

ΖΗΣΗ: Μέχρι εγχείρηση μπορείτε να κάντε. Μέχρι εκεί. Παραπάνω δεν μπορείτε.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Είστε περιβαλλοντολόγος;

ΖΗΣΗ: Ούτε περιβαλλοντολόγος.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟΥ

ΖΗΣΗ: Κύριε Γιαννάτο μην το συνεχίσετε γιατί σας έχουν κάνει κακό τα μπλοκ. Κύριε Γιαννάτο κάντε μου την χάρη σας παρακαλώ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αφήστε τον κύριο Γιαννάτο. Συνεχίστε.

ΖΗΣΗ: Αφού δεν με προστατεύετε κύριε Γκίκα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Προσπαθώ, δεν τα καταφέρνω.

ΖΗΣΗ: Τί να κάνω; Δεν είναι δικό μου λάθος.

ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Να βγω έξω;

ΖΗΣΗ: Δεν το ζήτησα αυτό. Δεν με ενοχλείτε καθόλου κύριε Γιαννάτο. Να μην μιλάτε θέλω, να ολοκληρώσω. Με λίγα λόγια σήμερα προσπαθούμε να δούμε μια φορά μια μελέτη. Δέκα χρόνια συζητάμε για το ίδιο θέμα και μια μελέτη στα χέρια μας δεν έχουμε, είτε είναι κακή, είτε είναι καλή. Θα το αποφασίσουμε μετά αν είναι καλή ή καλή.
Σήμερα πρέπει να δούμε και μια άλλη πρόταση. Εκτός του Ανδρεαδάκη την μελέτη τόσα χρόνια κανένας δημοτικός άρχοντας δεν έχει φέρει μια άλλη μελέτη, να καταλάβουμε τι είναι αυτό, πως μπορεί να είναι διαφορετικό. Όλες οι άλλες χώρες τι κάνουν που δε έχουν θάλασσα;  Σας ευχαριστώ.

δείτε τι έλεγε και παλαιότερα:



16 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΗΜΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ...........Η ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ...ΣΤΗΝΟΥΡ ΤΟΥ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ
    ΑΛΛΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΝΟΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ) ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΚΑΠΟΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ:
    "ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ".
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ? ΣΥΖΗΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΚΜΗΡΙΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΣ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.
    Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΗΝ 30ΧΡΟΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ -ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ- ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΥ ΣΠΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ Ή ΤΟ ΚΕΛ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ?
    Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΝΩΜΗ . ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ . ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ , ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ; ΑΝ ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΣ ; ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΙΚΟ ;

      Διαγραφή
    2. ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
      ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΤΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙΑ).
      ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΑΡΑΠΟΙΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ, ΓΕΛΩΝΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ.
      ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ?

      Διαγραφή
  4. ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΑΚΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ....ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ . ΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ Η΄ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΛ ; Η΄ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΝΑ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ; ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ; ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ; ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ Η ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ . Η ΕΥΔΑΠ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΟΝΩΝΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ . ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ , Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ "ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΑΜΕ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΒΥΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,(ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ), Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ.
      ΕΦΟΣΟΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.
      ΛΥΣΕΙΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ.

      Διαγραφή
  6. “ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ “

    ΑΡΧΗΜΙΔΗΣ ( 212-287 π.χ. )



    Έκφραση ευγένειας όταν βρίσκεσαι αποσυνδεδεμένος από τα δρώμενα γύρω σου, όταν έχεις κατεβάσει ασφάλειες και ρολά για να βρει το μυαλό σου λίγη ησυχία, και γενικά όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση νιρβάνα και δεν θέλεις να σου τη χαλάσουν.

    Όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση φρίκης, αντίστοιχες εκφράσεις είναι: δε μας χέζ..ς ρε Νταλάρα, άντε γ..ήσου παράτα με, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία, τράβα πάγαινε να τη βρεις με κανέναν άλλον, μη μου σκοτίζεις τα ο.μπαλα, αντε ρε σκοτι..ρχίδι, και πολλές άλλες ανάλογα με το ταπεραμέντο και το λεξιλόγιο του καθενός.
    Έχω πιάσει τέσσερις καρέκλες, ο ήλιος με χτυπάει κατακούτελα, η φραπεδούμπα συμπληρώνει τη σκέψη μου που αφορά θέματα περί ανέμων και υδάτων, και από το πουθενά εμφανίζεται η Πόπη. -Γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο και με έστησες; Την κοιτάζω με μισόκλειστα μάτια και απαντώ: μη μου τους κύκλους τάραττε Ποπάρα μου... θα τα πούμε άλλη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΝ. γΙΑΤΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ? ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΤΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ? ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ? ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΟΙ-ΚΩΛΟΓΟΙ? ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ . ΓΙΑΤΙ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ. Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΕΛΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΕΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.

      ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ, ΘΑ ΥΠΟΒΑΘΜΣΘΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΑΤΖΙΔΙΚΑ.

      ΑΥΤΑ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ κ. ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΡΕΦΕΙ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.

      Διαγραφή
  10. ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΓΑΛΟ Η Κα ΖΗΣΗ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η "ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΠΑΛΙΟ "ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ" ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ....ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΝΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ 1ο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΗΤΑΝ ΛΑΥΡΑ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΥ?
      ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΦΛΟΥΔΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ.
      ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΞΙΕΣ Κ.Λ.Π.

      ΓΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΟ ΓΕΛΙΟ!

      Διαγραφή
  11. Στρώνονται τα λαμογια του Δημου να φάνε τα ψίχουλα που θα πέσουν απο το φαγοπότι του Πάγκαλου (που εχει κουνιάδο τον κατασκευαστή του ΚΕΛ). Ο κουνιάδος του Παγκαλου δεν ήταν που ειχε συναντηθεί με τον Μάρκου ? Να γιατί μόνο μια εταιρία έδωσε προσφορά. Σαπίλα και μίζες. Αλλά αγαπητοί δήμαρχοι, πρόεδρε του Δ.Σ. κ. Γκικα, και λοιποί πουλημένοι, οταν ο Πάγκαλος την κάνει για εξωτερικό, εσάς θα δώσουν στην δικαιοσύνη. Στο δικαστήριο για τα λαδώματα και τα σκάνδαλα, δεν θα βγει ο κουνιάδος του Πάγκαλου, ο Μάρκου και ο Μαργετης θα τρέχουν. Οπότε φάτε οτι φάτε, αλλα αργότερα, οταν έρθει η ώρα να γίνει πολιτικό ξεσκαρτάρισμα απο την όποια κυβέρνηση βγει και θέλει να δείξει "διαφάνεια" (εδω γελάμε) τους αδύνατους κρίκους θα τσακίσει. Δηλαδή εσάς! Αντε με το καλο, για να μας αδειάσετε το δημαρχείο μια ωρα αρχύτερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας