ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΡ. ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ BLOG


ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Για την καταχώρηση στο πιο ενημερωμένο BLOG της περιοχής μας  “SPATA-ARTEMIDA” της Τρίτης 3 Απριλίου 2012 με τίτλο: «ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΧΘΕΣ 02/04/2012» και για συγκεκριμένα σχόλια που αφορούν στο πρόσωπό μου, σας καταθέτω τη θέση μου, περιγράφοντας τα γεγονότα χρονικά και λογικά, με στόχο να κρίνουν μόνοι τους οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες–δημότες/κάτοικοι της περιοχής μας και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.


Α). Αρχικά θα ήθελα να σας επισημάνω ότι η τοποθέτηση του επαίσχυντου συμβόλου της απριλιανής χούντας είναι κατά τη γνώμη μου πέρα για πέρα άστοχη και απαράδεκτο να χρησιμοποιείται έστω και έτσι που τέθηκε στη συγκεκριμένη καταχώρισή σας, διότι τα γεγονότα που θα σας παραθέσω δείχνουν μια διαφορετική πραγματικότητα απ’ αυτή που επιχειρείται από κάποιους να πλασαριστεί.

Β). Το 1ο  Θέμα της Συνεδρίασης της Δευτέρας 2 Απριλίου 2012, ήταν ΄΄εξ αναβολής΄΄ και  έλεγε : « Συζήτηση και λήψη σχετικών αποφάσεων για την αντιμετώπιση του αποχετευτικού ζητήματος του ενιαίου πλέον Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος»
-       Το ΙΔΙΟ ακριβώς θέμα, με την ΙΔΙΑ ακριβώς ΒΑΣΙΚΗ Εισήγηση, υπήρχε στην Ημερήσια Διάταξη της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου 2012!! Δηλαδή πριν 40 ολόκληρες ημέρες!!!
Σ΄ εκείνο το Συμβούλιο, παρουσιάστηκε απ΄ τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης στην οποία ανήκω «ΝΕΑ ΠΝΟΗ», κ. Γιώργο Κασίμη, απόρρητο έγγραφο της ΕΥΔΑΠ όπου κάποιο στέλεχός της εκτιμούσε ότι «…η Ψυττάλεια μπορεί να δεχτεί τα λύματα όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής…»!!!
Μετά από συζήτηση,  το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε σχεδόν ΟΜΟΦΩΝΑ (διαφοροποιήθηκαν Γκινοσάτης & Μάρκου Γιώτα που ψήφισαν ΠΑΡΩΝ και Μάρκου Χρήστος του Γ. που ψήφισε ΟΧΙ) :
. Να αναβάλουμε το θέμα για 10 ημέρες
. Να κάνει ΕΠΑΦΕΣ με την ΕΥΔΑΠ και να εξετάσει το θέμα μια ομάδα με επικεφαλής το Δήμαρχο και με μέλη τους Αντιδημάρχους και τους Αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων.
. Σε 10 μέρες να γίνει Έκτατο Δημοτικό Συμβούλιο να συζητηθούν τα αποτελέσματα των συζητήσεων και να ληφθεί απόφαση για περαιτέρω ενέργειες!

Επισημαίνω ότι σχετικά με τη συγκεκριμένη θέση της Ψυττάλειας, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Σ΄ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ που να μη συμφωνεί ότι ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη λύση. Αυτοί που διαφωνούν και δεν επιτρέπουν να επιβαρυνθεί περαιτέρω η περιοχή τους, είναι οι δήμοι της περιοχής αυτής (Πειραιά κλπ)

Ωστόσο, ΟΥΔΕΙΣ έθετε μέχρι τότε (20 Ιανουαρίου 2012), θέμα Ψυττάλειας στην πολιτική ΄΄θέση΄΄ του!!!
Πιο συγκεκριμένα έλεγαν: «όχι βιολογικός στο Πλατύ Χωράφι» και όπου θέλει ας γίνει!!! Δηλαδή ό,τι ακριβώς φωνάζουν και οι Βοθρατζίδες, ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ!!!!

§  Πέρασαν 40 μέρες (όχι μόνο 10)!!!!
Μέσα σ΄ αυτές τις 40 μέρες έγιναν 5 (!) Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου (20/2, 1/3, 8/3, 19/3 και 29/3),
- Ουδείς ενημέρωσε το σώμα για τις ενέργειες είτε της διαδημοτικής ομάδας, είτε της Δημοτικής Αρχής!!
- Ουδείς έφερε επίσημο θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο (ούτε με αίτημα, ούτε ΄΄προ  ημερησίας΄΄, ούτε με υπογραφές), για να καταγγείλει ΄΄ αδυναμία διεκδίκησης ΄΄ της Δημοτικής Αρχής, τυχόν αδράνειες ή περίεργες συνεννοήσεις με το ΥΠΕΚΑ  και την ΕΥΔΑΠ!!!
- Ό,τι μαθαίναμε, το μαθαίναμε απ΄ τον Ημερήσιο και τον Τοπικό Τύπο!!!
‘Όπως το ΄΄κράξιμο΄΄ του Υ.ΠΕ.ΚΑ. (Παπακωνσταντίνου) στην ΕΥΔΑΠ που δεν ΄΄προχωράει΄΄ τους βιολογικούς των Μεσογείων και θα χάσει τα 432.000.000 €, την επίθεση της γυναίκας του Πάγκαλου στο Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Φιλίππου ότι κοροϊδεύει τον κόσμο και ότι ποτέ ο Δήμος Σαρωνικού δεν θα ενωθεί με την Ψυττάλεια,
Τις αγωνιστικές συγκεντρώσεις των Δημάρχων του Πειραιά κλπ. που αρνούνταν τη σύνδεση των Δήμων της Ανατολικής Αττικής με την ΄΄Ψυττάλεια΄΄,   κ.λ.π.
§  Οι Εισηγήσεις (και αυτή του ΚΕΛ) της Συνεδρίασης της 2ης  Απριλίου είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο απ΄ την Παρασκευή 30 Μαρτίου (4 μέρες πριν το Συμβούλιο).
Άρα, η εισήγηση, ήταν στη διάθεση του καθένα!!
Δηλαδή ΟΛΟΙ ήξεραν ότι η εισήγηση ήταν ΙΔΙΑ με την προηγούμενη και επιπλέον ξεκαθάριζε ότι όλες οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, έδειξαν ότι ήταν ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ στην ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ!!!!

Και εύλογα τίθεται το ερώτημα :
Αφού, οι «νεόκοποι» αγωνιστές της Ψυττάλειας, ξέρανε ότι πάμε να ψηφίσουμε για τη λύση του Αποχετευτικού προβλήματος του Δήμου μας,                                                     ή
ένα τοπικό μικρό, τεχνικά μοντέρνο και ευέλικτο Βιολογικό Καθαρισμό στην θέση ΄΄Πλατύ Χωράφι΄΄ ΧΩΡΙΣ εκβολή στην θάλασσα,
                                                                         ή
παραμένουμε στην υπάρχουσα κατάσταση των βόθρων !!

α). δεν θα έπρεπε έστω και την τελευταία στιγμή (3 μέρες πριν το Δημοτικό Συμβούλιο) να κινητοποιηθούν με μια σειρά από έκτατες συσκέψεις και επαφές;;
 β). δεν θα έπρεπε να καλέσουν όλους τους συμβούλους όλων των Δημοτικών Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης και σε κοινή σύσκεψη, να συντάξουν ένα δικό τους κείμενο με αντίστοιχα 16 δικά τους ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ «ΣΗΜΕΙΑ» (συγκεντρώσεις, αναφορές, καταγγελίες, νομικές προσφυγές, πολιτικές ενημερώσεις, κ.λ.π.) και να το καταθέσουν στο Δημοτικό Συμβούλιο ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ του 1ου  Θέματος;;
γ). δεν έπρεπε μετά την κατάθεση των 16 Αγωνιστικών «σημείων», να ζητήσουν την απόσυρση του θέματος καταγγέλλοντας ταυτόχρονα τη Δημοτική Αρχή για ενδοτικότητα, αδράνεια και ανικανότητα διεκδίκησης;;;
δ). και αν η Δημοτική Αρχή δεν δεχόταν να αποσύρει το θέμα και να συζητήσει τα 16 Αγωνιστικά «Σημεία», τότε να  αποχωρούσαμε όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις της Αντιπολίτευσης!
   
Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, ότι ΔΥΣΤΥΧΩΣ,  ΤΙΠΟΤΑ δεν έγινε απ΄ αυτά που έπρεπε να γίνουν!!!
Το αντίθετο μάλιστα!!!

Η συζήτηση εξελίχθηκε επί 3½ ώρες ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΕΙΣΗΓΗΣΗ και ολοκληρώθηκε
Þ    μετά τις πρωτολογίες και δευτερολογίες επί της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ Εισήγησης, που έλεγε ξεκάθαρα ότι η Ψυττάλεια αποκλειόταν και ότι βιολογικός θα έπρεπε να γίνει στο Πλατύ Χωράφι με προδιαγραφές και 
Þ    ανάμεσα στις φωνασκίες των κατά τα άλλα «αγωνιστών» (με πρώτο και καλλίτερο, τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου των Σπάτων που απλώς προσπαθούσε να διακόψει τη συζήτηση)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ :
1η Μέχρι εδώ λοιπόν, ήταν ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ και εύρυθμα;;; Για παράδειγμα:
·         Ο Πρόεδρος που ανεχόταν τους προπηλακισμούς των «κλακαδόρων» των βοθρατζίδων και των μεγαλοϊδιοκτητών της ΄΄Καλλιτεχνούπολης΄΄, του ΄΄Πικερμίου΄΄ και της ΄΄Πετρέζας΄΄, ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ και στη συνέχεια «ρεζίλεψε το Δημοτικό Συμβούλιο και το θεσμό που εκπροσωπεί» η δε διαδικασία που ακολούθησε δεν ήταν «Πραξικοπηματικού χαρακτήρα», όπως επί λέξει αναφέρετε στην αρχή της καταχώρησής σας;
·         Η αγενέστατη, αντιδεοντολογική και απαράδεκτη συμπεριφορά του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου των Σπάτων, που διέκοπτε τη συζήτηση προσβάλλοντας  επανειλημμένα όσους τοποθετούνταν, (δημοτικούς συμβούλους, Πρόεδρο του Δ.Σ, Αντιδημάρχους και τον ίδιο το Δήμαρχο), ήταν ΄΄δημοκρατική΄΄, «ΔΕΝ ΄΄ρεζίλευε΄΄ το Δημοτικό Συμβούλιο ούτε τον θεσμό που εκπροσωπεί» ;;;;;;  

2η Κατά την Διάρκεια της συζήτησης, στις ομιλίες τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξέφραζαν διάφορες ενδιαφέρουσες απόψεις. Για παράδειγμα:
. Ο κ. Γ. Μπέκας είπε να εξεταστεί η περίπτωση να πάμε στον Βιολογικό του Κορωπίου – Μαρκοπούλου,
. Ο κ. Ραφαήλ να πάμε στο βιολογικό του Αεροδρομίου,
. Ο κ. Δανέζης είπε να αποφασίσει η Περιφέρεια και όχι Δήμος για Βιολογικό που να απέχει 7 χιλιόμετρα από οποιαδήποτε κατοικημένη περιοχή!!!
. Εγώ είπα να κάνουμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,
Όμως, κανείς από εμάς δεν έθεσε τις απόψεις του σαν ΑΝΤΙΕΙΣΗΓΗΣΗ και μάλιστα να ζητήσουμε και επ’ αυτής ψηφοφορία! Κι αυτό δεν το κάναμε γιατί απ’ την Παρασκευή που είμαστε γνώστες του εισηγητικού, ήταν  ξεκάθαρα τα πράγματα !! Ξεκάθαρο το δίλλημα!!
Πάμε ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ή μένουμε με ΒΟΘΡΟΥΣ για πάντα!!!
Ξεκάθαρη και συνειδητή ήταν η ψηφοφορία!!! Ξεκάθαρη η ΕΥΘΥΝΗ!!! Ξεκάθαρη και η ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Όλα τα άλλα ήταν δικαιολογίες, υπεκφυγές και «δήθεν»!!!! 

3η Λίγο πριν απ΄ την ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ της τελευταίας 10ετίας, συνέβη το εξής:
Κατατίθεται αιφνιδιαστικά ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ πρόταση (όχι αντιπρόταση επί της μοναδικής Εισήγησης), χωρίς Εισηγητικό Σημείωμα, χωρίς αίτημα προς το Προεδρείο για ανάπτυξη συζήτησης επί άλλης εισηγήσεως που έλεγε : «Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, να διεκδικήσει  την σύνδεση με το ΚΕΛ της Ψυττάλειας» !!!!!!!
Και μάλιστα εκφράστηκε μετά επιμονής το ΑΙΤΗΜΑ, να γίνει πρώτα η Ψηφοφορία επί της Εισηγητικής Πρότασης, (η οποία σημειωτέον ούτε καν είχε μπει προ της διαδικασίας έναρξης της συζήτησης του 1ου  Θέματος)!!!!!!

Εν ολίγοις,
Η μικροπολιτική, ο τυχοδιωκτισμός, ο άκρατος λαϊκισμός σε συνδυασμό με την άγνοια των διαδικασιών σε όλο της το μεγαλείο!!!!!

Και δυστυχώς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα στην θολούρα του απ΄ την πολύωρη και δύσκολη διαδικασία, ΔΕΝ περιφρούρησε τους Δημοτικούς Συμβούλους και την έθεσε σε ψηφοφορία!!!
Δηλαδή:
§  3.5 ώρες τι συζητάγαμε ;
§  Οι 8 που είπαν ΟΧΙ στην Εισήγηση (κατά την 1η  ψηφοφορία) τι έλεγαν;; Έλεγαν  ΝΑΙ στην Ψυττάλεια ή έλεγαν ΝΑΙ στους βόθρους για πάντα ;;;
§  Στο Συμβούλιο 23ης  Ιανουαρίου που ψηφίσαμε ομόφωνα «την διερεύνηση αποχέτευσης στην Ψυττάλεια», οι μισοί λέγαμε ψέματα και οι άλλοι μισοί ήταν «ΚΡΥΦΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ» ;;;;;
Και λέω «ΚΡΥΦΟΙ», γιατί φανερά και για το διακύβευμα ΔΕΝ έκαναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο 40ήμερο που πέρασε!!!!!! 
Και
§  Σαν να μην έφτανε αυτή η αδιανόητη ψηφοφορία, αμέσως μετά ΄΄πιάσανε δουλειά΄΄  με φτυάρι και βουνό από λάσπη, γνωστοί κι οι άγνωστοι λαϊκιστές και τοπικοί «επιδοκιμαστές» των βοθρατζίδων, των μεγαλοϊδιοκτητών της Καλλιτεχνούπολης, του Πικερμίου και της ΄΄Πετρέζας΄΄, με αποφθέγματα του τύπου:
. «Χουντικός ο Δήμος Σπάτων»
. «Πραξικοπηματίας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γκίκας….»
. «Θα τα οικονομήσουν απ΄ την Εταιρία ο Μαργέτης και ο Μάρκου γι΄ αυτό θέλουν το Φαραωνικό ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι…..»
. «Έχει κτήμα ο Στάμου στο Πλατύ χωράφι και θα πάρει αποζημίωση….»
. « Διαπλεκόμενος με τις Εταιρίες ο Αντώνης Τούντας…….»
. «Του τάξανε 3 τοπογραφικά του κομμουνιστή Τσαντήλα και ψήφισε Πλατύ Χωράφι…..»,
«Άπλητος και βρώμικος ο ΄΄κοτσιδάκιας΄΄  Γκινοσάτης…..»

Κλείνοντας , σας λέω τούτο:
σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία ΠΟΤΕ δεν απέφυγα να πάρω θέση και να τοποθετηθώ ξεκάθαρα, αυτό έκανα και τώρα. Ούτε απών ήμουν για να υπεκφύγω αλλά ψήφισα κατά συνείδηση.
Και για να είμαστε και ακριβείς:…. στην φωτογραφία που έχετε αναρτήσει, «ο Γ. Κασίμης, δεν προσπαθεί να μου αλλάξει γνώμη» όπως αυθαίρετα εκτιμάτε, συζητάμε όπως συζητούν οι άνθρωποι, απλά λογικά …..
Χρήστος Τσαντήλας
Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων
Απάντηση blog:
Κύριε Τσαντήλα,
1ον: Εμείς εδώ στο blog ποτέ δεν απευθυνθήκαμε προς το πρόσωπό σας κρίνοντας το δημοκρατικό σας δικαίωμα να στηρίζετε τις απόψεις σας.
Δεν παραβλέπουμε και την ύψιστης σημασίας έκφραση που χρησιμοποιήσατε στην τοποθέτησή σας «όλοι έχουν δικαίωμα στην ποιότητα ζωής».
Ακόμα περισσότερο δεν συμφωνούμε με μια σειρά σχολίων προς το πρόσωπο σας, καθώς δεν είσαστε ο μόνος που έχασε την ψυχραιμία του στο επίμαχο δημοτικό συμβούλιο.
Άρα τα περισσότερα από όσα λέτε τουλάχιστον ηθικά δεν μας φέρνουν απέναντί σας.
2ον: Εκτιμούμε ότι ο λόγος που μπήκατε στον κόπο να μας δώσετε την άποψή σας για την ανάρτησή μας, είναι απόλυτα προσωπική επιλογή και δεν αποσκοπεί στην δημιουργία «άλλοθι» για την συμπεριφορά άλλων. Σε κάθε περίπτωση είναι τιμή μας να φιλοξενούμε τις απόψεις σας.
Ξεκαθαρίζουμε επίσης ότι ουδέποτε «φιμώσαμε», ούτε πρόκειται, κανέναν που θέλησε να στείλει την άποψή του στο bog.
Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα εάν τα αντανακλαστικά σας τα είχαν και όσοι διοικούν τον δήμο και έδιναν απαντήσεις σε μια σειρά αναπάντητων ερωτημάτων.
3ον: Εσείς δικαίως υποστηρίζετε μία καλύτερη ποιότητα ζωής για μια μερίδα των δημοτών. Πόσο δημοκρατικό είναι όμως να μην λαμβάνουμε υπόψη την ποιότητα ζωής όσων θίγονται από τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου; Αυτοί δεν είναι δημότες;
Ναι, πολύ σωστά λέτε για δημοψήφισμα και εναλλακτικές προτάσεις. Όμως δημοψήφισμα μπορεί να γίνει μόνο μεταξύ δύο τεκμηριωμένων προτάσεων. (π.χ. Πλατύ Χωράφι ή Ψυτάλεια, Μικρό ΚΕΛ ή Μεγάλο ΚΕΛ, ΚΕΛ Αεροδρομίου ή Καινούργιο ΚΕΛ) το δίλλημα όμως Αποχέτευση ή Όχι δεν μπορεί να μπει σε δημοψήφισμα γιατί δεν αποτελεί δίλλημα. Ένα τέτοιο δημοψήφισμα θα είχε 99,99% υπέρ της αποχέτευσης, ενώ το υπόλοιπο 0,01 θα ήταν από τους «βοθρατζίδες».
Η μάχη λοιπόν δεν γίνεται για την αδιαμφισβήτητη αναγκαιότητα της αποχέτευσης αλλά για την επιλογή ή την διεκδίκηση της βέλτιστης λύσης. Πράγμα για το οποίο η δημοτική αρχή, είναι βέβαιο ότι δεν ενδιαφέρεται καθώς όλοι ξέρουμε ότι καμία M2R δεν πρόκειται να φτιάξει ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι. 
Το μόνο ΚΕΛ που πρόκειται να γίνει είναι το μεγάλο με εκβολή στην Θάλασσα της Αρτέμιδας. Όλα τα συνοδευτικά 16 σημεία και άλλα παραμύθια, είναι «σως για να γλιστράει».
Το ξέρετε και το ξέρουμε. Που είναι λοιπόν το δικαίωμα στην ποιότητα ζωής για τα 2/3 των δημοτών που θα θιγούν από αυτήν την λύση; 
Προς τους 16 που ψήφισαν ΝΑΙ:
Πραγματικά «ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ» να δούμε μελέτη χωροθέτησης  ΚΕΛ για τις δύο πόλεις, Σπάτα και Αρτέμιδα, η οποία να τεκμηριώνει και να καταλήγει ότι μοναδική λύση αποτελεί το Πλατύ Χωράφι.
Εάν υπάρχει παρακαλούμε να μας την στείλετε και εμείς θα την κάνουμε Σημαία του blog
Θα φωνάζουμε δυνατότερα από εσάς ΝΑΙ στο Πλατύ Χωράφι.
4ον : Για το τι λέγατε στην επίμαχη φωτογραφία; Ναι παραδεχόμαστε ότι είναι εικασία αυτό που γράφουμε στην λεζάντα. Σίγουρα ξέρετε καλλίτερα από εμάς και δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλλουμε.
5ον: Δεν θα ασχοληθούμε με τους τοποθετημένους «Μπράβους» της παράταξης του Δημάρχου, ανάμεσα στους δημότες και τα αγριοκοιτάγματα σε όποιον τολμούσε να μιλήσει…
6ον: Τέλος συμφωνούμε ότι το σύμβολο της Χούντας είναι ίσως υπερβολικό, αλλά έτσι ένιωθαν όσοι είδαν την συνεδρίαση μακριά από τα στερεότυπα.
Ζητάμε συγνώμη εάν προσβάλουμε ιδεολογικά ήθη κάποιων, όμως εκφράσεις του στυλ:
Ποιος είσαι εσύ που μιλάς έτσι σε Σπαταναίο; (Δηλ: Πας μη Έλλην Βάρβαρος),
Θα σας πετάξω έξω από την αίθουσα,
Δεν ξέρεις τι σου γίνεται ή δεν καταλαβαίνεις (εκφράσεις προς τον κ. Γιαννάτο)     
και τέλος ο τρόπος με τον οποίο ψηφίστηκε η πρόταση του κ. Κασίμη για διεκδίκηση της λύσης Ψυτάλλειας (που πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε, γιατί αποτελεί τροχοπέδη στην λύση του αποχετευτικού; Δεν αποτελεί την οικονομικότερη, συντομότερη και με τις λιγότερες αντιδράσεις λύση;).
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε το αποφαντικό αυτής της απόφασης καθώς το αποφασίσω και διατάσω του Προέδρου κ. Γκίκα να περάσει άλλη πρόταση από αυτήν την οποία «ΕΓΓΡΑΦΩΣ» κατέθεσε ο κος Κασίμης στο Προεδρείο, μας θύμισε άλλες εποχές που τα δημοκρατικά δικαιώματα έμπαιναν στον γύψο.

Παραμένουμε στην διάθεση σας, αλλά και όσων το επιθυμούν

42 σχόλια:

  1. ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ8 Απριλίου 2012 στις 7:46 π.μ.

    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ "ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ",ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ.!!!ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΚΟΥΤΕ ,ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ...ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ,ΠΙΟ ΝΥΧΤΑ !!!ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΤΩΝ, (Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΜΗ),ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ...ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ! ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ "ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ "
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ," ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΤΕ , ΖΥΓΙΣΤΗΚΑΤΕ, ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΕΛΛΙΠΕΙΣ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οψιμος υπερασπιστής της δημοτικής αρχής....ωραίος αντιπολιτευτικός έλεγχος!!!!Πάντα της ενόργανης γυμναστικής ήσουν...ΣΤΑ ΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ...ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ,ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΣΑΝΤΗΛΑ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ , ΔΕΝ ΕΨΑΞΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΡΑΦΗΝΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΧΛΙΑΡΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ; ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ Ο ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΛ...ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ..Ε;;ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ;;ΕΤΣΙ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ;;;;Ε, ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΤΟΧΟΙ" ΣΑΣ ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ,ΣΥΝΤΡΟΦΕ, ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ...ΕΡΓΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ!!!!..ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΗΛΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Όί πάντες στην Ανατολική Αττική Δήμαρχοι και πολίτες αγωνίζονται για την Ψυτάλλεια που είναι η λύση που προτείνει η ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ της περιοχής μαζί με τον σύλλογο μηχανικών Σπάτων Αρτέμιδας ,πλην των γνωστών κύκλων ΥΠΕΚΑ και ΠΑΧΎΔΕΡΜΟΥ που εκροσωπούν το αθλιότερο μέρος της πολιτικής.
    2.Η θέση Πλατύ Χωράφι δεν έχει αξιολόγηση εκτός της παλαιάς ανεφάρμοστης πρότασης της ΕΥΔΑΠ για το ΚΕΛ Β. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ που δεν υφίσταται σήμερα.
    3.Η ΜR2 είναι μία "ουρανοκατέβατη" εταιρεία που εκτός των άλλων δεν έχει και τη νομιμοποίηση για ανάλογα έργα στην Ελλάδα.Περιέργως οι ένθερμοι υποστηρικτές του "έργου" δεν ασχολούνται καθόλου αν και πολύ εύκολα βρίσκουν στο διαδίκτυο τα πάντα για την ΕΤΑΙΡΕΊΑ.
    4.Τα περί λιμνών κλπ είναι αστειότητες πρώτου βαθμού σε κατοικημένη περιοχή και δίπλα σε ρέμμα μη χωροθετημένο ,παλαιοντολογικό πάρκο ,καλλιέργειες κλπ .5.Η όλη υπόθεση θα ήταν ανάξια λόγου μια που ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ να υλοποιηθεί αν δεν αποκάλυπτε την γύμνια και την τέλεια ανεπάρκεια της σημερινής διοίκησης του Δήμου με την παρούσα σύνθεση.
    Κάθε σύμβουλος προστατεύει την προσωπικότητα του ενεργώντας με γνώση και όχι μόνο πορορμητικά και παραταξιακά για το συμφέρον του Δήμου και των Δημοτών και όταν σφάλλει είναι καλό να ζητάει συγνώμη και να αλλάζει πορεία στη σωστή κατεύθυνση.
    4.ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ.
    5.ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.Η ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΚΑΙ 2011 6.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΜΕ ΣΑΚΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΩΦΛΗΣΟΥΝ.
    κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΗΣΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΕΛ ΒΟΡΕΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ! ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΘΕΙ! ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ! ΧΡΗΣΤΟ ΕΣΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ! ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΥΠΟΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΕΓΕΣ!
      ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΤΑΝ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΣΥΣΚΕΥΨΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ «ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΛ» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΑ! ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΠΑΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΑΛΙ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ! Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ 11 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ! ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ! ΧΡΗΣΤΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΡΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΡΕΙΧΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΓΕΤΗ ΚΙΤΣΟΜΑΡΚΟ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΧΕΙ! ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΓΙΑ «ων «κλακαδόρων» των βοθρατζίδων και των μεγαλοϊδιοκτητών της ΄΄Καλλιτεχνούπολης΄΄, του ΄΄Πικερμίου΄΄ και της ΄΄Πετρέζας΄΄»

      Διαγραφή
  5. Για αποκατασταση της αληθειας 1ον στην ψηφοφορια η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ αυθαιρετα εβαλε πρωτα την εισηγηση της και μετα δεσμευτηκε ο προεδρος οτι θα βαλει σε ψηφοφορια την προταση τη αντιπολιτευσης που ειναι μη νομιμο, 2ον ποτε σε αντιπροταση της αντιπολιτευσης δεν υπαρχει εισηγητικο και ολες ειναι προφορικες οταν καταθετονται την στιγμη της συνεδριασης και οχι με εισηγητικο σημειωμα οπως ΨΕΥΔΟΣ λετε κ ΤΣΑΝΤΗΛΑ 3ον γιατι ειμαστε νεοκοποι αγωνιστες οπως μας αναφερετε ειρωνικα οταν θελουμε το καλο της πολης μας και 4ον να μας πει ενας υπευθυνος απο την δημοτικη αρχη ή εσεις κ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ποιες περιοχες των 2 πολεων θα συνδεθουν με τον βιολογικο αν γινει στο πλατυ χωραφι γιατι απ' οτι ξερω ουτε το 10% του δημου μας δεν εχει δικαιωμα να συνδεθει ειναι αληθεια;;;;;;;
    Υ.Γ αν ειναι αληθεια (που ειναι) πως κ ΤΣΑΝΤΗΛΑ θα γλυτωσουμε απο τους βοθρατζηδες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΣΑΝΤΗΛΑ ,ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ",ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ"..ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!!!ΜΙΛΑΣ!!!ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ...ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΡΟΛΟ ,(ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ),ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΚΩΜΩΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ 1.20 ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΗΣΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;;; Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ "ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ,ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΣΑΝΤΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΓΕΤΗΣ...ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ;;;ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ Κ Α Μ Μ Ι Α !!!!ΠΙΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ‘Θουριος’, η απολογία του Τσαντήλα, ακριβώς όπως τι περίμενα! Πολυσέλιδο, με ασυναρτησίες, υβριστικό προς όποιον έχει αντίθετη άποψη. Τσαντήλα όσο και να προσπαθείς μη ξεχνάς, στα Σπάτα σε ξέρουμε! Ο Γιαννάτος τουλάχιστον την πάλεψε την Ψυτάλλεια, πήγε στον Υπουργό τον Βορίδη, πήγε στους τοπικούς βουλευτέ,ς πήγε στην Περιφέρεια, στην ΕΥΔΑΠ! Εσύ που πήγες, τι έκανες, για να γίνει το όνειρο της Ψυτάλλειας πραγματικότητα, τίποτα απολύτως!!!!!!!!!!!! Θα στεναχωρήσουμε τον Κίτσο και τον Θανάση! Είσαι και υβριστικός προς τον Κασίμη, που έβαλε πρόταση για Ψυτάλλεια! Ξέρεις όμως τι έχεις πάθει??? Όλα παλιά γίνονταν πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς αντιδράσεις, χωρίς συμμετοχή πολιτών, τώρα καλά να είναι το ΙΝΤΕΡΝΕΤ όλοι μαθαίνουμε! Η Δημοτική αρχή από λάθος του γραφείου τύπου της έβγαλε ένα δελτίο τύπου που είχε κάποιες προσβλητικές προς την αντίθετη άποψη εκφράσεις Προς τιμή του ο Δήμαρχος με επιστολή προς τον Δ.Μάρκου προσπάθησε να το διορθώσει! Τις ύβρεις και την λάσπη σου δεν την έφτασε κανένας! Σου αφιερώνω κάτι για γνήσιους αγωνιστές και όχι του καναπέ που δεν αντέχουν την φασαρία και τον θόρυβο στα δημοτικά συμβούλια γιατί τους κόβετε ο ειρμός της σκέψης http://www.youtube.com/watch?v=e342fGhr9Pk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελεος ρε παιδια! οχι και ο τσαντήλας αγωνιστής του καναπέ! ναι του ξέφυγε η τοποθέτησή του στην δευτερολογία του, ναι διαφωνώ για το κελ στο πλατυ!! αλλά όχι να φωτογραφίζουμε όλα τα κακά ΄και τη διαπλοκή στον Τσαντήλα. σε αυτόν που τα λέει έξω από τα δόντια και δε χαμπαριάζει για τα "δώρα" κάτω από το τραπέζι. έλεος όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκφράζω την πλήρη υποστήριξη μου προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων, Κύριο Σωτήριο Γιαννάτο!
    Γνωρίζοντας την ιστορία του στην πόλη μας και τον επαγγελματικό του χώρο καθώς και από όλη την θητεία του σαν Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων, έχω να δηλώσω, ότι είναι τιμή μου που είναι συμπολίτης μου και που είμαι μέλος του Συμβουλίου που προεδρεύει! Ότι υποστηρίζει ο Κύριος Γιαννάτος στο συμβούλιο μας, εισάγετε πάντα δημοκρατικά και με πλήρη τεκμηρίωση. Μας εκπροσωπεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον καλύτερο τρόπο, με ήθος και αγωνιστικότητα!
    Πιστεύω ότι η λύση της Ψυτάλλειας είναι η καλύτερη για τον τόπο μας! Πιστεύω ότι δεν έχουμε πιέσει σαν Δήμος και σαν πολίτες, όσο πρέπει για την επίτευξη της εν λόγω λύσης(Ψυτάλλεια)! Σέβομαι τις άλλες απόψεις για το θέμα και τους ανθρώπους που τις εκφράζουν και επιχειρηματολογώντας προσπαθώ να πείσω για την άποψή μου, αποφεύγοντας ειδικούς και γενικούς χαρακτηρισμούς και αποκηρύξεις! Σέβομαι την άποψη του Κυρίου Τσαντήλα αν και οι απόψεις μας για το θέμα ήταν εξ’ αρχής, ήταν αντικρουόμενες!
    ΟΜΩΣ:
    Παρευρέθηκα και εγώ στο Δημοτικό Συμβούλιο την 02-04-2012, που συζητήθηκε το θέμα της αποχέτευσης, μαζί με άλλους τοπικούς συμβούλους και φίλους, συνολικά τέσσερα(4) άτομα, που πρεσβεύουν την ίδια άποψη με εμένα, όπως είναι δικαίωμα και υποχρέωση μας!
    Παρακαλώ όπως ανακαλεστούν οι γενικοί χαρακτηρισμοί «τους προπηλακισμούς των «κλακαδόρων» των βοθρατζίδων και των μεγαλοϊδιοκτητών της ΄΄Καλλιτεχνούπολης΄΄, του ΄΄Πικερμίου΄΄ και της ΄΄Πετρέζας΄΄» ή να εξειδικευτούν/ διευκρινισθούν ονομαστικά, τα άτομα προς τα οποία αναφέρονται οι εν λόγω χαρακτηρισμοί, άμεσα! Ακόμα και εγώ που είμαι καινούργια στα δημοτικά, γνωρίζω σχεδόν το σύνολο των ατόμων που παρακολουθούσαν το συμβούλιο! Σε αντίθετη περίπτωση συμμετέχοντας σε μια δημοκρατική και οργανωμένη παράταξη, ζητάω την πολιτική προστασία της από γενικούς και αόριστους χαρακτηρισμούς!
    Ελένη Φράγκου
    Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης
    Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Σπάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρήστο αυτή η επιστολή σου είναι μεγάλο λάθος. Μέχρι τώρα πίστευα ότι ψήφισες γιατί πίστευες! Με αυτή την επιστολή έγινες ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ. Ούτε ο εισηγητής να ήσουν! Ακόμα και ο Κίτσος και το Δελτίο τύπου του Δήμου, ήταν πιο λάιτ! Θίγεις όλη την παράταξη σου! Ούτε το Γιώργο δεν σέβεσαι και την προσπάθεια του να κάνει κάτι, με τη αντιπρόταση που υπέβαλε! Δεν ήξερε ότι η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα 40 ημέρες. Ήθελες να κάνουν αυτοί που υποστηρίζουν Ψυτάλλεια, ειδική μερίδα, για να το μάθεις! Όλοι το ήξεραν, το κατάγγειλε και ο Γιαννάτος στο τοπικό! Πάλι δεν ξέρεις τι γράφεις ή πώς να το γράψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να μην έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε ΟΛΕΣ τις απόψεις;
      Για το Γιώργο: αυτή είναι δική σου γνώμη, κάτσε να δούμε πώς το βλέπει ο ίδιος; Αυτός είναι ξύπνιος, γλυκιά μου και δεν φοράει τα γιαλιά του Γιαννάτου!
      Για το Χρήστο: δεν ξέρω τι "μερίδα", ήθελε να κάνουν για την Ψυττάλεια,(εδώ ΗΜΕΡΙΔΑ νομίζω ότι εννοείς), αλλά εσένα τι σε πείραζε να την κάνουν; Εκεί θα είχε και την εξαιρετική ευκαιρία ο αρχηγός και συμπάθειά σου κ. Γιαννάτος να αναπτύξει τις επιστημονικές του απόψεις περί ΚΕΛ. Να τον θαυμάσουμε κι εμεις που δεν τον βλέπουμε κάθε μέρα!

      Διαγραφή
    2. Γλυκός! Ο Γιαννάτος μου είναι συμπαθείς αλλά όχι αρχηγός (δεν καταλαβαίνω τι λες)! Εγώ μέσα στο ακαταλαβίστικο και αδόμητο κείμενο κατάλαβα ότι ο Τσαντήλας ήθελε Παρασκευή ανακοινώθηκε το Δημοτικό για το ΚΕΛ, μέχρι την δευτέρα, να του κάνουν οι πολίτες ημερίδα για το ΚΕΛ για να τον ενημερώσουν τι έκανε η δημοτική αρχή για τη Ψυτάλλεια! Μήπως έπρεπε οι Δημοτικοί να ενημερώνουν τους πολίτες και όχι οι πολίτες τους Δημοτικούς!

      Διαγραφή
  12. Με τί ασχολείστε τώρα... Μήπως έχουν κανένα ειρμό και νόημα οι απαντήσεις-προτάσεις-κατεβατά-εισηγήσεις - αχταρμαδες του Συμβούλου; Συμπαθέστατος μεν, όμως, κατά τη γνώμη μου δεν έχει εν γένει δυνατότητες και ειδικά επιστημονικές να αναλύει τόσο σοβαρά θέματα...
    Σε μια ανάρτηση του blog πρόσφατη, με εκπληκτικό αριθμό σχολίων, έγινε χαμός από διαμαρτυρίες δημοτών, επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, δηλαδή ότι είναι επιστήμων. Του είπαν ότι καμμία σχέση δεν έχει και απάντηση ακόμα περιμένουν.
    Μετά από τέτοια πολιτική απρέπεια θα δώσει κανείς βάρος στα λεγόμενά του. Αν είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΜΕΓΆΛΟ ΚΌΜΠΛΕΞ ΒΓΑΖΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ "ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ" ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΛΟ: ΕΠΙ-ΙΣΤΑΜΑΙ, ΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ.

      Διαγραφή
    2. ΒΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ.... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ!!!ΠΩ-ΠΩΩΩ.....

      Διαγραφή
    3. ασχοληθειτε εσεις καλύτερα αν έχετε περισσότερες δυνατότητες. Δεν σας εμπόδισε κανείς! Δημοκρατία έχουμε...ακόμα!

      Διαγραφή
    4. Δε ζητάς συγγνώμη τουλάχιστον, που ανέφερες ψευδώς, επιστημονική ιδιότητα; Αν πράγματι είχαμε δημοκρατία επιπέδου, θα είχες πάει εις το πυρ το εξώτερον, αντί να γυρνοβολάς "σα να μη τρέχει τίποτα", στα μπλογκς, στα δημοτικά συμβούλια και δόστου βαρύγδουπαι απόψεις περί των προοπτικών και του μέλλοντος της περιοχής.'Ερμα Σπάτα, Έρμη Λούτσα!

      Διαγραφή
  13. "Αποφασιζουμε και διαταζουμε οτι το ΚΕΛ θα γινει στο Πλατυ Χωραφι. Δεν μας ενδιαφερει αν ειναι το καταλληλοτερο σημειο για το μικρο ΚΕΛ. Ηταν καποτε το καταλληλοτερο για το μεγαλο. Δεν εχουμε αναγκη απο καμια μελετη να μας δειξει ποιο σημειο ειναι καταλληλοτερο. Μονο εμεις το ξερουμε... Για το θεμα της χωροθετησης δεν εχουμε να εξετασουμε καμια εναλλακτικη. Ο τοπος μας ανηκει. Θα παρουμε απο αυτον οτι θελουμε. Θα καταστρεψουμε τα παντα, θα πουλησουμε γη που δεν αξιζει τιποτα σε πολυ μεγαλη τιμη και θα κατασκευασουμε με ανθρωπους μας, που τους εμπιστευομαστε ενα μεγαλο και αξιοπιστο ΚΕΛ για να μην υποφερετε απο τις επιδημειες και τις αρρωστιες. Εμεις ασκουμε εξουσια σε αυτον τοπο. Τον κατακτησαμε με την ψηφο σας και καποιοι απο εσας που ειναι λογικοί άνθρωποι και αγαπουν την πολη τους μας στηριζουν για να κανουμε καποτε και εσας Ευρωπαικη χωρα"
    Αυτα φιλοι που θα μπορουσαν να ηταν τα λογια ενος συγχρονου κατακτητη αξιωματουχου. Μηπως βρισκετε ομοιότητες και μπορειτε να τα προσομοιώσετε στην σημερινή πραγματικότητα στην πολη μας σημερα???
    Αφιερωμενο σε αυτους που μας εχουν καψει τα τελευταια 30 χρονια το http://www.youtube.com/watch?v=Has9Bvlyxdk&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΙ ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΕΣ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ, ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΟΜΩς, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τσαντηλα η θεση σου ειναι κοντα σε αυτους που στηριζεις. Καλη τυχη...παντα στον παγκο θα εισαι!!
    Το ιδιο να κανουν και τα φιλαρακια σου Τουντας και Σταμου, να ησηχασουμε απο σας επιτελους. Δεν θελουμε να μας σωσετε αλλο. Παρτε δρομο και στο σπιτι σας. Ο ενας φτιαχνει τον εαυτο του, ο αλλος τον φιλο του, και τα σκατα στα μουτρα μας....Εξαλλου ποιος θα κολυμπησει στην Αρτεμιδα? μονο εμεις.... εσεις κανετε αλλου διακοπες σε παρθενες παραλιες με καταγαλανα νερα..Φασιστοειδης συμπεριφορες όπως γραφει ο φιλος στο προηγουμενο σχολιο απο δημοκρατες σαν εσενα που σε ειχα ψηλα φιλε Χρηστο...ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ10 Απριλίου 2012 στις 1:40 π.μ.

      Μη ζηλεύεις, αν γουστάρεις,πήγαινε κι εσύ μαζί του στα καταγάλανα νερά! Πάρε και το ΣΩΤΗΡΗ μαζί για σεμινάριο. θα του χρειαστεί!

      Διαγραφή
  16. “ ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ “

    ΑΡΧΗΜΙΔΗΣ ( 212-287 π.χ. )



    Έκφραση ευγένειας όταν βρίσκεσαι αποσυνδεδεμένος από τα δρώμενα γύρω σου, όταν έχεις κατεβάσει ασφάλειες και ρολά για να βρει το μυαλό σου λίγη ησυχία, και γενικά όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση νιρβάνα και δεν θέλεις να σου τη χαλάσουν.

    Όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση φρίκης, αντίστοιχες εκφράσεις είναι: δε μας χέζ..ς ρε Νταλάρα, άντε γ..ήσου παράτα με, τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία, τράβα πάγαινε να τη βρεις με κανέναν άλλον, μη μου σκοτίζεις τα ο.μπαλα, αντε ρε σκοτι..ρχίδι, και πολλές άλλες ανάλογα με το ταπεραμέντο και το λεξιλόγιο του καθενός.
    Έχω πιάσει τέσσερις καρέκλες, ο ήλιος με χτυπάει κατακούτελα, η φραπεδούμπα συμπληρώνει τη σκέψη μου που αφορά θέματα περί ανέμων και υδάτων, και από το πουθενά εμφανίζεται η Πόπη. -Γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο και με έστησες; Την κοιτάζω με μισόκλειστα μάτια και απαντώ: μη μου τους κύκλους τάραττε Ποπάρα μου... θα τα πούμε άλλη ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΤΥΧΟΣ, ΕΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΤΟ ΤΑ ΣΑΙΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ.Ο ΚΥΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΧΥΔΕΡΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σε παρακαλούμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Blog, να μην ξαναδιμοσιεύσης επιστολή του Τσαντήλα, γιατί μας πιάνει πονοκέφαλος. Κατεβάζουμε όλα τα λεξικά του κόσμου και ψάχνουμε μεταφραστές για να καταλάβουμε τι θέλει να πεί. Ασυναρτησίες παντού. Ανημέρωτος ο ....τυπικός! Τα βάζει με το Τοπικό Συμβούλιο, το μόνο που μας έμεινε να ενδιαφέρεται για τον τόπο. Το Τοπικό Συμβούλιο συνεδριάζει δημοσίως. Αν ήθελε ενημέρωση μπορούσε να την έχει. Αλλά δεν τον ξέρουμε τον Τσαντήλα; τώρα θα τον μάθουμε; Αυτό που σου ζητάμε βέβαια είναι αντιδεοντολογικό και έξω από τις αρχές σου. Αλλά λυπήσου μας. Σε ικετεύουμε. Εσύ δημοσιεύεις όλες τις απόψεις. Αλλά αυτός δεν έχει απόψεις, έχει υποψίες. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν θέλει πολύ μυαλό. Είναι ολοφάνερο ότι μπλοκάρουν την λύση της Ψυτάλλειας για να κάνουν το βιολογικό καθαρισμό εκεί που τους συμφέρει, αψηφώντας το καλό του τόπου τους. Κι αυτοί οι άνθρωποι ψηφίστηκαν από όλους εμάς τους δημότες για την ανάβάθμιση της πόλης. Ποιά αναβάθμιση? Αυτοί μας πάνε για υποβάθμιση. Μπροστά στην γεμάτη τσέπη τους δεν υπολογίζουν τίποτα.
    Έχουν όμως αυτό το δικαίωμα? Νομίζουν ότι δεν ελέγχονται από πουθενά? Ψηφίζουν στο δημοτικό συμβούλιο ό,τι τους βολεύει και το κάνουν νόμο της πόλης? Κάνουν μεγάλο λάθος.
    Σύντομα έρχεται η κάθαρση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΦΙΛΕ 07.08 ΑΜ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΣΕ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΗΛΑ "...καλή τύχη...πάντα στον πάγκο θα είσαι!!!" ; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΕΙΠΕ, ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΒΓΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. Ε!!! ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΙΣΘΑΝΘΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΠΟΙΟΝ! ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΣΕ ΠΟΙΟΝ! ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ! ΧΡΗΣΤΟ ΞΕΦΥΓΕΣ. ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ Ή ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ! Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΙΣΧΥ ΑΛΛΟ ΚΥΡΟΣ! ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ! ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ! ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ! ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΜΗ! Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ! ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ! ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΑΠΟ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πρόβλημα του ΚΕΛ είναι πολύ πιο σοβαρό, για να ασχολούμαστε με τα ακατάληπτα κατεβατά του καθένα. Το στενό του περιβάλλον πρέπει επίσης να τον προστατεύσει κάπως.... Αλλά απ' ότι έχω καταλάβει αυτό το περιβάλλον μάλλον ενισχύει το πρόβλημά....
    Δεν έχει νόημα να ασχολούμεθα, διότι πέραν των ακατάσχετων "προτάσεων" ή "εισηγήσεων", ο συγκεκριμένος σύμβουλος δεν έχει το backround να εκφέρει γνώμη για όλα αυτά, ώστε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση.
    Υπάρχουν επιστήμονες στον τόπο μας, αλλά και φορείς που έχει βάρος η γνώμη τους, όπως π.χ. ο σύλλογος μηχανικών, που όπως ακούσαμε από την πρόεδρό του στο τελευταίο δημ. συμβούλιο, η δημοτική αρχή ούτε καν συμβουλεύτηκε! Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα κιόλας, λειτουργούν αντιδημοκρατικά και "εν κρυπτώ" και εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Φράγκου σε προκάλεσε να πεις ονόματα ποιοι ήταν οι τραμπούκοι! Τι είπαν τι απείλησαν! Απάντησες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αναγκαστήκαμε να διαγράψουμε 2 σχόλια με ύβρεις, χαρακτηρισμούς και απειλές. Παρακαλούμε όλους τους σχολιαστές να μην υπερβαίνουν τα όρια για το καλό όλων μας και του blog. Σας ευχαρηστούμε όλους για την κατανόησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πολύς φόβος ή γιατί τόσα ανώνυμα σχόλια;
    Πραγματικά τον φοβάστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμα ή με ψευδώνυμο (όπως εσείς), το ίδιο κάνει. Είναι πασίγνωστο, πως πρόκειται για δημοκρατικώτατη κατάκτηση για την επικοινωνία μέσω ίντερνετ!
      Οπότε, προς τί η απορία; Ακατανόητο και το έτερο ερώτημα...

      Διαγραφή
    2. ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΟΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ

      Διαγραφή
    3. έλεος πια! αρκετά! κόφτε τις ανοησίες.....

      Διαγραφή
    4. Δεν ξέρω, πού απευθύνεστε, όμως εξαιτίας του διαδικτύου, πληροφορούμαστε για το ποιόν και τις ασυναρτησίες αυτών, που ψηφίσαμε! Κάτι αιρετούς, που, άσχετοι όντες, έχουν λύσεις για το μέλλον της πόλης και άμα λάχει προπηλακίζουν, όποιον τολμάει να αντιτίθεται και μάλιστα κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου!

      Διαγραφή
  26. Απευθύνομαι στον προηγούμενο Ανώνυμο Apr 9, 2012 09:25 AM, εφόσον απαντώ κάτω από το σχολιο του fapes-mapesApr 9, 2012 06:41 AM.
    Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κανόνες που οφείλει να τους σέβεται, όποιος είναι χρήστης. Προσέξτε...κινδυνεύετε να αποκαλυφθείτε, είναι πολύ απλό αν δεν το γνωρίζετε!
    εΞΆΛΛΟΥ, με το εξαιρετικό σας κριτήριο, θα έχετε την ευκαιρία την επόμενη φορά να επιλέξετε σχετικούς κι έτσι θα αποφύγετε όσους απεχθάνεστε! Λίγο υπομονή χρειάζεστε μην καρφώνεστε διαρκώς, καταλάβαμε, ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ ΚΛΙΜΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη προτρέχεις γιατί θα εκτεθείς και όλοι οι υπόλοιποι! Μη φοβάστε ο Γιαννάτος δεν πρόκειται να βάλει για Δήμαρχος δεν έχει τέτοιες βλέψεις! Το γνωρίζουν αυτό όλοι! Στα δημοτικά έβαλε διότι του το ζήτησαν επιμόνως! Όταν του το λένε γελάει! Ο άνθρωπος είναι εκτός από τέτοια παιχνίδια μην το βάζετε εντός! Τώρα ως προς τις απειλές προς τους ανώνυμους εσύ που είσαι πολλή…………… γιατί δεν γράφεις επωνυμα?????????????

      Διαγραφή
    2. Πρώτον δεν καταλαβαίνω τι πολλή...... εννοείτε????? Δεύτερον επειδή βάζουμε ψευδώνυμο δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάμε με ύβρεις. Αυτό σας λέω. Επίσης το δικό μου ψευδώνυμο υποδηλώνει το φύλο μου και χρησιμοποιώ ψευδώνυμο ακριβώς για τον ίδιο λόγο που το κάνετε κι εσεις, εκτός αν είστε ο ίδιος ο ...Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ! Τότε το πράγμα αλλάζει. Γιατί δεν ξέρει κανείς, εκλογές έρχονται!!!!!!!
      Τρίτον, προσωπικά αδιαφορώ για το πρόσωπο του κ. Γιαννάτου γι' αυτό και μου περισσεύει τι κάνει ή τι θα κάνει ο άνθρωπος.

      Διαγραφή
    3. Απλό μάθημα ιστορίας το ΚΕΜΑΛ σαν ψευδώνυμο ενοχλεί μεγάλο ποσοστό Ελλήνων(Μικρασιάτες, πόντιους, αρμένιους, ομογενής και ………). Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν η δημοκρατική απάντηση της χώρας μας εκείνα τα δύσκολα χρόνια!

      Διαγραφή
    4. Ο.Κ. κατάλαβα ότι το Βενιζέλος, χρησιμοποιήθηκε στον αντίποδα του Κεμάλ! Προσωπικά δεν έχω προσέγγιση ανάλογη στο θέμα γι΄αυτό και το χρησιμοποίησα, αν όμως σας ενοχλεί θα χρησιμοποιώ ένα άλλο ουδέτερο! Θα σκεφτώ και θα το καταλάβετε! καληνύχτα.

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας