ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ANTONOV 12 BK (ΕΛΙΚΟΦΟΡΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ 1968, 44 ΧΡΟΝΩΝ)

ΑΥΤΗ Η ΣΑΚΑΡΑΚΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ 06/06/2012 ΩΡΑ.... 53 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.
Με απόφασή της λοιπόν η κα Φώφη Παπαδημητροπούλου διοικητής της ΥΠΑ, αποφάσισε να παρακάμψει την Νομοθεσία που απαγορεύει!!! τέτοια Αεροσκάφη. 

Στην ίδια την απόφασή της όμως απαγορεύει σε αυτά τα Αεροσκάφη να χρησιμοποιούνε τον Ανατολικό (σιγά που θα το τηρούσαν)... και έτσι αυτά που μέχρι χθες δεν περνούσαν ούτε απέξω, τώρα περνάνε όχι μόνο παράνομα αλλά και μεταμεσονύχτιες ώρες.
Φώφη 35.000 άνθρωποι σε ευχαριστούν. Μήπως θα έπρεπε να έρθεις εσύ στην Αρτέμιδα να δεις που βρίσκεται;;; 
Καλά άσε γιατί θα πρέπει να ξυπνήσει ο Δήμαρχος και είναι κρίμα...



4 σχόλια:

  1. Καλές οι επισημάνσεις σας για τις αυθαιρεσίες που γίνονται από τα αεροσκάφη που περνάνε πάνω από τα κεφάλια μας, αλλά θα πρέπει να κάνετε μια σοβαρή έρευνα για τις συνθήκες που επικρατούν στην Αρτέμιδα σχετικά με την ασφάλεια των κατοίκων της. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμιά αναφορά. Το ότι η πόλη είναι παρατημένη δεν το βλέπετε? Το ότι οι ληστές αλωνίζουν, κλέβουν, απειλούν ανθρώπινες ζωές δεν τα βλέπετε? Ο δήμαρχος όπως έχουμε ξαναπεί κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Εμείς οι υπόλοιποι τί κάνουμε? Δεν θα πρέπει να συστρατευτούμε όλοι μαζί και να αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα, τα οποία έχουν πάρει εκρηκτικές διαστάσεις? Κάντε προτάσεις, κάντε επισημάνσεις, κάντε προσφυγές, απευθυνθείτε στον Εισαγγελέα.
    Παρόλο που πληρώνουμε υπερβολικά δημοτικά τέλη, ο φωτισμός της πόλης είναι ελλιπής το βράδυ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε από κάθε λογής κακοποιά στοιχεία. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Εγώ, είμαι αποφασισμένη να απευθυνθώ στον Εισαγγελέα. Δεν βλέπω άλλη λύση να μπορεί να γίνει εφικτή. Αλλά πρέπει κι άλλοι κάτοικοι να απευθυνθούν για να μπορούν οι καταγγελίες να έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Δεν αντέχω άλλο να με την αδιαφορία του δήμου, την απόλυτη απαξίωση των πολιτών της Αρτέμιδας και την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος. ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσον αφορα τους
    νεους κανονες....

    τους νεους κανονες λεω αγαπητο μου Blog
    που με δαφνες ανδρειας παρουσιαζεις...

    πρεπει να ενημερωσεις το κοσμο οτι ακομα
    και με αυτους τους νεους πολυ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
    ουσιαστικα δεν αλλαζει απολυτως τιποτα μια και οτι ισχυε
    ισχυει...περα απο καποια προστιμα, που και αυτα αμφιβαλλω
    αν θα επιβληθουν...

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ
    ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΟΕΙΝG ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ
    ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΥΑΛΟ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ....

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΤΗΣΗΣ, ΟΥΤΕ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΕ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΚΛΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ..
    ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑ...


    ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΕΤΑΤΕΜΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΦΙΛΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΗ...

    ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ...


    με εκτιμηση

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι περισσότεροι δήμοι της ανατολικής Αττικής όπως και η Αρτέμιδα στερούντε αυτά που πρέπει και είναι αυτονόητα σε κάθε σύγχρονη πόλη η καθαριότητα αλλά και η υπαρξη βασικών υποδομών, όπως είναι η οδοποιία και ο ηλεκτροφωτισμός.
    Aν KAI πληρώνουμε υπερβολικά δημοτικά τέλη, ο φωτισμός της πόλης είναι ελλιπής το βράδυ, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε.
    Επιτέλους θα πρέπει ολοι οι λαπτήρες του ηλεκτροφωτισμού να αντικατασταθούν απο άλλους με μεγαλύτερη απόδοση και που να είναι και πιο οικονομικοί.
    Επιτέλους κάποιος θα πρέπει να ενδιαφερθεί - ΕΛΕΟΣ...
    Όλοι μαζί να εντοπίσουμε τα προβλημτα και να ξυπνήσουμε του υπευθύνους.
    Gtzan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο μόνος που μπορεί να επέμβει στον δήμο είναι ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. Μόνο αυτός μπορεί να ελέγξει τον δήμο και να μάθει τί γίνονται τόσα χρήματα που πληρώνουμε σαν πολίτες αυτής της πόλης, χωρίς να απολαμβάνουμε τις ανάλογες υπηρεσίες. Ξέρετε τί σημαίνει να βλέπω ανθρώπους με φακούς στα χέρια να προχωρούν στο δρόμο? Αυτό είναι κατάντια. Λες και είμαστε σε αφρικανική χώρα. Με τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε η πόλη αυτή θα έπρεπε να είχε άλλη όψη. Όταν επί χρόνια έχει στους λογαριασμούς της ΔΕΗ συντελεστές που ξεπερνούν τις δύο μονάδες, αυτό σημαίνει ότι έχει εισπράξει τεράστια ποσά. Τί έχουν γίνει όμως αυτά, αφού δεν έχει γίνει κανένα έργο στην περιοχή? Κάποιοι τα τρώνε. Πρέπει να γίνει έλεγχος και στην τωρινή διοίκηση η οποία δύο χρόνια τώρα δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, και στις προηγούμενες, για να βρεθεί που πήγαν τα χρήματα. Εγώ έχω απευθυνθεί ήδη σε ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και περιμένω εξελίξεις. Μακάρια να είμαι εγώ η πρώτη που θα βάλει ένα μικρό λιθαράκι για να φτιαχτεί αυτή η ωραία πόλη και όσοι την άφησαν σ' αυτήν την κατάσταση να πάνε εκεί που τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας