ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Για όσους δεν το είδαν... μεγαλοπρεπές και αποστομοτικό... τι να πούμε για το κιτσαριό του 2004 με τον ΙΩΑΝΝΗ να τρέχει ανέμελος και το πούρο να γονατίζει για να το ανάψει.... αχχχχ αυτά πληρώνουμε.

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΥΟΚΩΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΤΣ.Εκεινα τα κρεββατια με τις νοσοκομες να χορευουν, τα παιδακια να τραγουδανε ,το στρατο σωτηριας,τις μαιρη Ποπινς ΤΟΝ ΟΟ7 την βασιλισσα με το απλανες βλεμμα σαν χαμενη ,..τον ντεμοντε τραγουδιστη ...τι να πρωτο πεις....

    συμπουρμπουλο και χαλι μαυρο.η Γηραια Αλβιων...ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ ..ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ.Αυτο το πραγμα στοιχισε τοσα λεφτα?καλα τοσο ακριβες ειναι οι νοσοκομες στην Αγγλια?η και εκει τρωνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σχολιασμός σας είναι σπάνιος σε διεθνή εμβέλεια, όλοι σχολιάζουν για μια λαική, εντυπωσιακή και χωρίς πολιτιστικό βάθος τελετή και εσείς διακρίνετε μεγαλοπρέπεια... Σεβαστή η άποψή σας βάσει της αισθητικής σας αντίληψης (για τα πανυγήρια που λένε).

    Βέβαια οι άνθρωποι αυτά είχαν να δείξουν και αυτά έδειξαν (είχαν κι άλλα όπως σκλάβους, αποικίες, κάψιμο και διαμελισμό ανθρώπων, εισβολές κλπ που δε δείχνονται φυσικά ή που θα απαιτούσε ιδιαίτερη μαεστρία και συλλογική διάθεση για εθνική αυτοκριτική).

    Είναι το πρώτο σχόλιο για κακόγουστη τελετή του 2004, που διαβάζω εδώ και χρόνια! Το πόσο κόστισε και ποιοι τα τσέπωσαν άλλο κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ30 Ιουλίου 2012 στις 12:35 μ.μ.

      Για την αποφυγή παρεξηγήσεων... Δεν μιλάμε για το σύνολο της τελετής αλλά μόνο για το "φινάλε" την ολυμπιακή φλόγα δηλαδή....

      Διαγραφή
    2. Κιτσαριο η τελετη του 2004!Αγαπητο μπλογκ μαλλον μπερδεφτηκες...ασε που τη ματιασες τη φλογα κι εσβησε!Οι αγγλοι ,που τοσο κατηγορησαν τη δικη μας διοργανωση τακαναν θαλασσα!ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ....

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας