ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Δύο πνιγμοί στη Λούτσα


Τελευταίο μπάνιο για δύο ανθρώπους στην ίδια παραλία

Δύο άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους καθώς κολυμπούσαν στην ίδια θαλάσσια περιοχή, στη Λούτσα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες ανασύρθηκε αναίσθητη μία 75χρονη γυναίκα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Λίγες ώρες αργότερα, στην ίδια παραλία βρέθηκε αναίσθητος 34χρονος λουόμενος. Και αυτός μεταφέρθηκε στο «Σωτηρία», αλλά ήταν ήδη αργά.

Και στις δύο περιπτώσεις θα διενεργηθεί νεκροψία για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου. 
 
www.newsbeast.gr

5 σχόλια:

  1. Η ΕΟΜΑΚ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ!ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΓΥΡΟΒΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την Εομακ την βοηθα το αεροδρομιο να κανει τον χορο,δεν σου ζητησε λεφτα!Καλος ζηλιαρης εισαι και του λογου σου,μη χαρουμε λιγο στην λαικη Λουτσα του φτωχου,αμεσως να μας φατε!Παμε Ναντιαααα ολα τα γαρυφαλλα σε σενα!!!!!!! Αν την ειχατε δει στο αλτερ,στον Παυλοπουλο,ΦΩΝΑΡΑ που εισαι προεδραρα να χορεψουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οχι πλακα με δυο ανθρωπους που εχασαν τη ζωη τους.....Θαπρεπε να ντρεπονται ολοι αυτοι που κυβερνουν αυτη την υποβαθισμενη πολη και γυρνανε απο χορο σε χορο!Μα καλα κανεις δεν σκεφτηκε οτι η φετεινη χρονια η τοσο δυσκολη θαπρεπε να αφιερωθει στη φρoντιδα και τη μεριμνα για οσους εχουν αναγκη!ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α,καλα,εισαι πολυ ρομαντικος φιλε μου...ΤΑΛΑΡΑ εχει;αν εχει,οκ,αν οχι...

      Διαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ,αφοτου εκοψα τον Αγ.Νικολαο λογω ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ...και πηγα παραλια Μαραθωνα... ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ..ΤΙΠΟΤΑ...Οι ναυαγοσωστες που κανουν περιπολια πεζοι...
    ουτε στο μπειγουωτς....ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΑΙΔΑΡΟΙ.Το ματι γαριδα,βολτα πανω κατω,εξοπλισμενοι,ομορφοι ,ευγενεστατοι....ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΜΩΡΕ ΟΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΕΣ?
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΠΟ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ?Εξ οσων γνωριζω, στην παραλια Μαραθωνα ,δεν ειχανε κρουσμα.Τι να πω πια....οπου Λουτσα και η μοιρα του?ΕΓΩ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑ ..ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΛΟΥΤΣΑ.....ΕΦΥΓΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ.Τωρα καποιοι θελουν να με σουταρουν και απο το μπλογκ.
    Ουδεν προβλημα παιδες.Το μοναστηρι ναναι καλα ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΩ? Ποιος μπορει να μου απαντησει? ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ? ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ..ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας