ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Πράξη προς μίμηση

Όταν είσαι νέος και άνεργος στη σημερινή εποχή και βρεις ένα πορτοφόλι που να περιέχει χρήματα, πολλά μπορεί να σκεφτείς. Όταν όμως έχεις πάρει από την οικογένειά σου σωστές κατευθύνσεις για τη ζωή σου τότε δεν σκέπτεσαι τίποτε.

Πριν αρκετό καιρό, (δυστυχώς η στήλη το πληροφορήθηκε καθυστερημένα), ο 23χρονος Χρήστος Χασιώτης, πρώην υποψήφιος ΔΣ με την παράταξη «Νέα Εποχή», γιος του Γιάννη και της Γεωργίας γνωστοί από την παρουσία τους στα δημοτικά δρώμενα, μάλιστα ο Γιάννης χρημάτισε και Δημοτικός Σύμβουλος, βρήκε έξω από το ΚΕΠ ένα πορτοφόλι που περιείχε αρκετά χρήματα, πιστωτικές κάρτες κ.λ.π.. Χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στη διευθύντρια του ΚΕΠ κ. Σοφία Αγγελοπούλου. Αυτή με τη σειρά της ειδοποίησε τον κάτοχο, ο οποίος και το παρέλαβε.
Παρόμοιες πράξεις που είναι άξιες πολλών συγχαρητηρίων και μίμησης, δίνουν κουράγιο και ελπίδα ότι παρά τις δυσκολίες η ηθική και οι αξίες παραμένουν, έστω και σε λίγους, αναλλοίωτες.
Και μια και αναφερθήκαμε στο ΚΕΠ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών) επισημαίνουμε για δεύτερη φορά, ότι το ΚΕΠ Αρτέμιδος κατέχει την πρώτη θέση μεταξύ των ΚΕΠ των όμορων Δήμων, στην ταχεία και άρτια εξυπηρέτηση των πολιτών.
Τα εύσημα ανήκουν στη διευθύντρια κ. Σοφία Αγγελοπούλου, η οποία όταν ανέλαβε τη διεύθυνση, δεν φείσθηκε κόπων, ούτε ωρών εργασίας, μέχρι το ΚΕΠ να οργανωθεί και να έρθουν τα σημερινά άριστα αποτέλεσμα.
Δεν ήταν λίγες οι φορές που η κ. Αγγελοπούλου βρισκόταν στο γραφείο της, εκτός ωραρίου και μη εργασίμων ημερών.
Ευτυχώς, υπάρχουν άτομα, έστω και λίγα, που με αυταπάρνηση και φιλότιμο στο καθήκον και την υποχρέωση που έχουν αναλάβει, διατηρούν «όρθιο» το δήμο.

Δ. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ

4 σχόλια:

  1. Aν είναι έτσι όπως τα λέτε τότε η κα Αγγελοπούλου είναι άξια συγχαρητηρίων. Αποτελεί όμως εξαίρεση στον κανόνα, γιατί δεν λειτουργεί τίποτα σωστά σ' αυτό το δήμο. Δεν μπορεί ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι να βάλουν σε καίριες θέσεις τα σωστά πρόσωπα που να τους ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του δήμου και όχι η τσέπη τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ηταν ακομα καλυτερα δε ,ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ!ολως τυχαιως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ,για ολο το συνοδευτικο κειμενο.Το ονομα δεν πειραζει, η ΣΑΛΤΣΑ πειραζει γιατι ειναι βαρια κουζινα και βαρυστομαχιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβως Αριστογειτονα!!!βαρια ,ΜΙΚΡΟ-πολιτικη κουζινα...που μας καθεται στο στομαχι και το 'σιροπι' φτηνο που προκαλει ΕΜΕΤΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας