ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ...



Αυτό φώναζαν οι παρευρισκόμενοι στην σημερινή εκδήλωση που διοργανώθηκε για την δημιουργία κινήματος, που στόχο θα έχει την διεκδίκηση της μόνης πραγματικής, υπαρκτής, άμεσης και οικονομικής λύσης για την αποχέτευση στην περιοχή μας. Δυστυχώς όμως αν και υπήρχε μεγάλη συμμετοχή κόσμου, με δεκάδες πολίτες μέσα στην αίθουσα...


 ... και άλλους τόσους απέξω....
 ούτε ένας!!!! δημοτικός σύμβουλος από τον δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος... κανείς!!!!... από την ΑΡΤΕΜΙΔΑ!!!!
Πάλι καλά που έδωσε το παρόν ο κος Γιαννάτος και ένας - δυό τοπικοί σύμβουλοι των Σπάτων.
Έτσι προβλέπουμε ότι η Ραφήνα θα λύσει το πρόβλημά της... και έμεις θα τρέχουμε πάλι από πίσω σαν τους φτωχούς συγγενείς.., κρίμα ρε Δήμαρχε!!! (Σπάτων - Αρτέμιδος)

50 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ....!ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΟΨΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΟΛΟΙ....!ΜΟΝΟ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΜΕ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...!ΜΠΕΡΕΡΗΣ ΠΑΡΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνιαδης΄.
    Μας δημιουργει παραξενες σκεψεις....η ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΠΑΤΩΝ Κ ΜΑΡΚΟΥ,ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.
    Πολυ ευγενης ανθρωπος ο Σαββας.....
    Ολοι καταλαβαν το θεμα..ιδιαιτερα μετα την ΩΡΑΙΑ ΔΙΗΓΗΣΗ ..του κ.Γιαννατου,περι συναντησεων με τους ..αρμοδιους..και το ...χρονικον....των ενεργειων του Δημαρχου....Ο τοπικος ανεξαρτητος τυπος ...συμπας παρων, με ανωτατου επιπεδου εκπροσωπηση....ιδωμεν τι θα γραψουν......
    Παντως στην Ραφηνα ,αυτη την στιγμη υπαρχει πληρης συμφωνια,στον Δημο,συμπολιτευσης αντιπολιτευσης,φορεων και πολιτικων εκπροσωπων της αξιωματικης αντιπολιτευσης.Ευτυχης συγκυρια και εκμεταλλευσιμη ...σας το ειχα πει.ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕΤΕ....και τα fast truck....τρεχουν fast.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ "ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ' ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΚΕΧΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΠΑΤΩΝ ,ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ. ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ...ΤΑΒΕΡΝΑ " Η ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ". ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ..ΥΠΝΟ..! ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eίμαι κάτοικος στο Πλατύ Χωράφι. Πραγματικά σήμερα ενημερώθηκα για το τι συμβαίνει. Μπράβο στους φορείς που δημιούργησαν αυτή την ενημέρωση. Τον κ. Γιαννάτο δεν τον γνώριζα. Σήμερα ενθουσιάστηκα από τον καθαρό λόγο του και την ενημέρωση του . Φάνηκε το κενό που υπήρχε σε σχέση με τον δήμαρχο, όμως εδώ φάνηκε και η αξιοπρέπεια του όπως εκφραζόταν . Μαχητικός ,όμως όχι υβριστικός. Απορώ γιατί ο δήμαρχος δεν τον έχει δίπλα του. Σήμερα ξαναελπίζω. Υπάρχουν άξιοι. Επίσης ο Ποθουλάκης ξεκάθαρος όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, Γιαννάτος και Ποθουλάκης μαζί και ξεκάθαροι. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανάγκη να συνεργάζονται. Δεν είναι τυχαίο τελικά γιατί κάποια συμφέροντα θέλουν να απομονώσουν τον πρώτο στα Σπάτα και τον δεύτερο στην Αρτέμιδα. Για φανταστείτε αν οι δυο αυτοί άνθρωποι είχαν τον πρώτο λόγο στα δημοτικά μας πράγματα, πόσο διαφορετικά θα προχωρούσε η λύση Ψυτάλλεια.

      Διαγραφή
  6. 8.49 τι απορείς για το ποιούς έχει δίπλα του ο δήμαρχος ; Εχει αυτούς που του ταιριάζουν.Τους φίλους του.Τους κ.κ Γκίκα ,Γεωργάκη , Ζήση ..τον ανεκδιήγητο ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ της παράταξης ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, (μάθαμε τις παληκαριές του),τους επιτυχημένους αντιδημάρχους Μαργέτη - Μάρκου που μετά 30 χρόνια στην αυτοδιοίκηση ,(όπως οι ίδιοι καυχώνται), έκαναν τα Σπάτα "πριγκηπάτο", τον Πουλάκη...Τι και ποιούς να πρωτοθυμηθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του έχουν δείξει πλέον ξεκάθαρα ότι δεν τους ενδιαφέρει να φτιάξουν την πόλη, αλλά με ποιόν τρόπο θα τα οικονομήσουν. Θέλουν να ανοίξουν εργολαβία στο Πλατύ Χωράφι γιατί εκεί έχουν συμφέρον. Δεν τους νοιάζει η υποβάθμιση της περιοχής, δεν τους ενδιαφέρει ότι θα χρεώσει τους δημότες, τους νοιάζει το κέρδος που θα αποκομίσουν. Είναι ξεκάθαρο.
    Κι από εκδίκηση, εδώ και δύο χρόνια που είναι στη διοίκηση δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα για την πόλη της Αρτέμιδας. Και ούτε πρόκειται να κάνουν.
    Έχουν όμως αυτό το δικαίωμα? Μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν? Τα χρήματα του προϋπολογισμού τί γίνονται?
    Μόνο ο κ. Γιαννάτος και ο κ. Ποθουλάκης (δύο άνθρωποι, αν είναι δυνατόν) προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό για την πόλη. Ας το ψάξουν αυτό και να μας πουν αν μπορούμε να προσφύγουμε στην δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως μπράβο στον Ποθουλάκη, τουλάχιστον έδειξε ότι εκτός των άλλων έχει μυαλό και μέσω του Ομίλου που εκπροσωπεί κατάφερε να τους βγάζει παράνομες τις αποφάσεις. Και από ότι είδα στη συγκέντρωση δεν λέει ψέματα, γιατί πέρα από τα λόγια παρέδωσε στους διοργανωτές και το γραπτό κείμενο – απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με την οποία ακυρώνεται η 2η απόφαση του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος για το ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι και τη στήριξη που ζητούσαν από το Πολυτεχνείο

      Διαγραφή
    2. Εγω ερωτω απλα.Γιατι δεν βαζουν το Πολυτεχνειο ,να τους κανει μελετη ,αν χωρανε στην Ψυτταλεια και Κυριως,ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΗ ?Αυτο εκανε ο Δημος Σαρωνικου ,και πηγε Ψυτταλεια.Γιατι ηταν γρηγοροτερα,φτηνοτερα ,ευκολοτερα.Τοσο απλα και ξεκαθαρα ειναι τα πραγματα ,οταν θελει κανεις διαυγεια,και οχι ψαρεμα σε θολα νερα και χρυσοφορα λυμματα.ΙΔΟΥ. ΔΩΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ.Η Ραφηνα θα κανει τετοια μελετη,λιαν συντομως ,αφ ενος και προσεφυγε και εναντιον της αποφασης σας και δικαιωθηκε.Αρα ποιον θα πιστεψω εγω ο απιστος θωμας?ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ,Η ΤΟΝ ΡΑΦΗΝΙΩΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ,που εκτος των αλλων,εχει απολυσει και τους dealer, δινοντας δειγμα γραφης?Που κρυβεσθε και αποφασιζετε συνεργασιες για παρανομες αποφασεις?Εκτος αν φοβασθε να εμφανιστειτε στην Ραφηνα,που δεν το πιστευω.Σας βεβαιω ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ, τους δικους σας να προσεχετε.

      Διαγραφή
  8. κι εγω θα πω μπραβο λοιπον στον Ποθουλακη απο αυτα που διαβαζω(δεν ημουν παρων)με την επιφυλαξη ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ γιατι τον βλεπω να τριγυριζει χροοονια τωρα γυρω απο πολλα θεματα και αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ!επισης εχω δει και πολλες ''κωλοτουμπες''π.χ ηταν συντονιστης σε ομιλια του Ασπραδακη υπερ του ΚΕΛ.....καλο ειναι που αλλαξε αλλα καλο ειναι ναχουμε και το νου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «ΔΙΚΗ Δ’ ΥΠΕΡ ΎΒΡΙΟΣ ΊΣΧΕΙ ΈΣ ΤΕΛΟΣ ΕΞΕΛΘΟΥΣΑ …»

      9:39 πμ. λασπολόγε της πεντάρας, συχνά παρεμβαίνεις και επαναλαμβάνεις αυτό το ψέμα, όταν ουδέποτε έχει υπάρξει τέτοια εκδήλωση με τους Ποθουλάκη - Ασπραδάκη, εκτός αν γνωρίζεις ή θυμάσαι την εκδήλωση του ΟΠΑΣ στις 4.8.2006 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ στο λιμάνι Αρτέμιδος, με ομιλητή τον Ποθουλάκη, όταν και τότε άλλοι σιωπούσαν μπροστά στις τότε μεθοδεύσεις της τότε Δημοτικής Αρχής Αρτέμιδος (απόφαση 159/06 κατά πλειοψηφία) και της τότε Δημοτικής Αρχής Σπάτων (απόφ. 152/06 ομόφωνη), για το κατασκεύασμα που σήμερα προωθούν οι της νυν Δημοτικής Αρχής Σπάτων - Αρτέμιδος. Στην εκδήλωση της 4.8.2006 παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν πολλοί επίσημοι και Βουλευτές, όπως αν θυμάμαι καλά (υπάρχει και δημοσίευμα) οι κ.κ. Βορίδης, Ασπραδάκης, δημοτικοί σύμβουλοι, σύλλογοι, κλπ. Αν λοιπόν εσύ μπερδεύεις το τι πιθανά είπε οποιοσδήποτε άλλος παρευρισκόμενος στην εκδήλωση αυτή, που ήταν κατά του ΚΕΛ, πρόβλημά σου, οι ομιλία πάντως του Χ.Π. είναι δημοσιευμένη αυτούσια στον τοπικό τύπο, ήμουν εκεί, την άκουσα, όπως και οι άλλοι συμπολίτες, γι’ αυτό φίλε ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ.

      - Και μη ξεχνάς τόσο εσύ όσο και οι όμοιοί σου ότι Η ΑΛΗΘΕΙΑ και «Η δικαιοσύνη όταν έλθει η ώρα της, θριαμβεύει ενάντια στην αδικία» (Ησίοδος – έργα & ημέραι, 217)

      Διαγραφή
    2. Μικρή ορθογραφική διόρθωση:
      αντί "οι ομιλία πάντως του Χ.Π." το σωστό "η ομιλία πάντως του Χ.Π."

      Διαγραφή
    3. Ακούστε κύριε, αγωνιζόμαστε κατά του ΚΕΛ άλλοι εδώ και χρόνια, άλλοι πιο πρόσφατα, άλλοι έχουν διαθέσει χρήματα, άλλοι τον πολύτιμο χρόνο τους, άλλοι και τα δύο και όπως όλοι γνωρίζουν έγιναν και δικαστικοί αγώνες στο παρελθόν. Μπράβο που, όπως και άλλοι, κάνατε και σεις τώρα προσφυγές κατά αποφάσεων του Δήμου για το ΚΕΛ και μπράβο που σας είδαμε χτες στη κινητοποίηση και πιστέψτε μας, στην παρούσα φάση δεν μας ενδιαφέρει τί κάνατε ή δεν κάνατε στο παρελθόν. Όμως μην ανοίγετε πάλι συζήτηση γύρω από τον όμιλό σας και δώστου κάτι "αυθόρμητα" σχόλια που επικεντρώνονται όλως τυχαίως σε σας κλπ. Μετά παραπονιέστε γιατί κάνουν στο ίντερνετ "φύλλο και φτερό" και εσάς και τους πέριξ από σας...
      Έχουμε αυτό το σοβαρό θέμα τώρα, έλεος!

      Διαγραφή
    4. Διαφωνώ κ. "Χανιώτη", καλά κάνει και τους απαντά, γιατί δεν πρέπει να μένουν χωρίς απάντηση εκείνοι που συκοφαντούν και κρύβονται πίσω από τις αποφάσεις των Δημ. Συμβουλίων το 2006. Τότε δημιουργήθηκε η βάση για το σημερινό πρόβλημα που ξεκίνησε με τις δυο αποφάσεις που όπως είδα αναφέρονται. Τα ίδια πρόσωπα ή τα φερέφωνά τους που βλέπετε σήμερα να συνεχίζουν μεθοδεύσεις που θα βλάψουν την περιοχή (όπως το ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι και ο αγωγός στη θάλασσα), βρίσκονται σε διάφορες θέσεις και ρόλους, ακόμα και στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πρέπει λοιπόν να απαντιούνται οι όποιες διαστρεβλώσεις που προωθούν για να σπιλώσουν εκείνους που με πραγματικά στοιχεία τους αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια. Μόνο έτσι δεν θα συνεχίσουν να παραπλανούν τους δημότες, από τους οποίους υφαρπάζουν έως τώρα τους ψήφους, επανεκλέγονται και στη συνέχεια στήνουν τα παιχνίδια σε βάρος όλων μας. Τίποτα λοιπόν αναπάντητο. Αποκάλυψη όλων και για όλα, ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    5. Οπως τα λεει ο Ησιοδος ειναι..και καλο ειναι να λεγεται η ΑΛΗΘΕΙΑ.Η ομιλια δεν ηταν αυτη που επιμενετε κε Χ.Π να αναφερετε ,ηταν του κου Ασπραδακη σε ταβερνα και ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ και ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ.Καλο ειναι που αλλαξατε ΟΜΩΣ επειδη οσοι πολιτευονται οπως εσεις καλο ειναι να ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ την εντιμοτητα τους και να αιτιολογουν τις πραξεις τους θα επρεπε κατ'αρχην να δεχεστε την κριτικη και οπως εσεις με τα δημοσιευματα σας εγκαλειτε τους παντες θα επρεπε να απαντατε ευθεως και επωνυμως,εκτος αν σας αρεσει ιδιαιτερα Ο ΠΛΑΓΙΟΣ ΛΟΓΟΣ στον οποιον συνηθιζετε να καταφευγετε.Οι πολιτες αγωνιζονται κατα του ΚΕΛ χωρις φανφαρες και σαχλοεγκωμια σαν αυτα του ΟΠΑΣ

      Διαγραφή
    6. Διευκρίνιση – απάντηση από Χ. Ποθουλάκη
      Ζητώντας συγνώμη από τους φίλους που δικαιολογημένα τους αφορούν μόνο τα ουσιώδη ζητήματα σχετικά με την αποχέτευση και όχι τα επί προσωπικού ζητήματα, αισθάνομαι υποχρεωμένος να δώσω μια οριστική απάντηση στην λασπολογία κάποιου ανώνυμου (1:02 πμ) που εδώ και χρόνια (πάντα ανώνυμα) διαδίδει απευθυνόμενος σε εμένα ότι δήθεν «ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ (σε εκδήλωση του Ασπραδάκη) και ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ».
      Συγκεκριμένα παραθέτω τα εξής:
      1. Από το 2003 έως σήμερα έχουν διατυπωθεί οι σταθερές θέσεις μου για το αποχετευτικό και μάλιστα εγγράφως, ενυπόγραφα και δημόσια, στα πλαίσια της συμμετοχής μου στα κοινά προβλήματα, μεμονωμένα ως άτομο ή από κοινού με άλλους συμπολίτες μου, όχι όμως ως «πολιτευόμενος», όπως για τους δικούς του λόγους αναφέρει ο ανώνυμος (1:02 πμ).
      2. Οι από το 2003 έως σήμερα διατυπωμένες και γραπτώς θέσεις μου έχουν δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο τριάντα 30 φορές, με άρθρα και ανακοινώσεις. Σημειώνω για την ιστορία, ότι και η πρώτη απόφαση – ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αρτέμιδος, ενάντια στο ΚΕΛ γίγας στο Πλατύ χωράφι, στις 23.1.2003, αποτελούσε κείμενο - σχέδιο που είχα συντάξει και εισηγηθεί στην τότε νέα δημοτική αρχή. Άλλοι άλλαξαν από τότε στρατόπεδα και θέσεις, όμως από τη μεριά μου αντιπαρατίθεμαι μαζί τους με επιχειρήματα και όχι λασπολογίες (Δημοσιευμένες επί του θέματος ΚΕΛ και όλες οι αντιπαραθέσεις μου με τις αντίθετες πλευρές, πρώην Δημάρχους, Δ.Σ., κλπ)
      3. Ο εν λόγω ανώνυμος (1:02 πμ) προφανώς ενοχλημένος τόσο από εμένα όσο και από όλους τους συμπολίτες μου που τόσα χρόνια αντιτασσόμαστε στα σχέδια των εργολάβων του ΚΕΛ, λασπολογεί ενάντιά μου, προσπαθώντας να σπείρει υποψίες και αμφισβήτηση, όχι μόνο εναντίον μου, αλλά και εναντίον όλων όσων συμμετέχουμε στην προσπάθεια επίλυσης του αποχετευτικού με τις λιγότερες δυσμενείς επιπτώσεις, επιζητώντας όπως σήμερα λύση μέσω Ψυτάλλειας και χαλώντας τα σχέδια της διαπλοκής των εργολάβων.
      4. Ειδικότερα, ο εν λόγω ανώνυμος, επαναλαμβάνει μια στερεότυπη κατασκευασμένη λασπολογία ότι δήθεν «ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ (σε εκδήλωση του Ασπραδάκη) και ΗΜΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΛ», πράγμα που συντριπτικά καταρρίπτεται όχι μόνο από τα ντοκουμέντα που αναφέρω στην ως άνω παράγραφο 2 (περίοδος 2003 – 2012), αλλά και από το γεγονός ότι εκ των όσων ο ίδιος λέει, αναφέρεται σε κάποια προεκλογική συγκέντρωση του κ. Ασπραδάκη (ο ίδιος το διαλεύκανε αναφέροντας για «Ταβέρνα») και όχι ομιλία του για το ΚΕΛ, θέμα στο οποίο μπορεί να αναφέρθηκε ο εν λόγω ως υποψήφιος Βουλευτής και το τι είπε είναι δικό του ζήτημα. Το ότι παραβρέθηκα σε προεκλογική συγκέντρωση του εν λόγω υποψηφίου (όπως έχω παραβρεθεί και σε πλήθος άλλων, όλων των κομμάτων), δεν σημαίνει οτιδήποτε, ούτε βεβαίως με αφορά και δεν έχω οποιαδήποτε ευθύνη γι’ αυτά που λέει ο οποιοσδήποτε υποψήφιος όπως ο εν λόγω, όπου πράγματι μπορεί να είπε οτιδήποτε (δικαίωμά του) ή να εκφράστηκε φιλικά μαζί μου, αν και αναγκάζομαι να πω ότι ουδέποτε τον ψήφισα, ποτέ δεν υπήρξα ακόλουθός του, ούτε συντονιστής του όπως αυθαίρετα και πάντα ανώνυμα επαναλαμβάνει εδώ και χρόνια κακόβουλα ο κ. 1:02 πμ.
      Κλείνοντας ζητώ και πάλι συγνώμη από τους φίλους, επειδή αναγκάστηκα να τοποθετηθώ επί προσωπικού, υπερασπιζόμενος την αξιοπρέπειά μου, δηλώνοντας ότι οι διαχρονικά εκφρασμένες θέσεις και ενέργειές μου πάνω στα τοπικά ζητήματα (και στο θέμα του ΚΕΛ) είναι στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να ελέγξει την συνέπειά μου (Τα ντοκουμέντα υπάρχουν στα αρχεία του τοπικού τύπου και στον ΟΠΑΣ). Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ζητήσω και συγνώμη αν είχα όμως διαπράξει κάποιο λάθος ή οποιαδήποτε ασύμβατη αλλαγή στάσης και θέσης, πράγμα όμως που στην περίπτωση του αποχετευτικού δεν έχει συμβεί τουλάχιστον από εμένα.
      Ευχαριστώ
      Χ.Ποθουλάκης

      Διαγραφή
    7. Αμαν πια, βλέπουν κάποιοι τα κενά στην ντόπια πολιτική ζωή και σου λέει, εδώ έχει ψωμί!
      Δε μας αφήνουν στον πόνο μας; Έχουμε το ΚΕΛ. έχουμε την αλητεία των παραλιακων μπαρ, έχουμε μια εκπληκτική πόλη που λόγω των μετρίων και φαύλων πάει για ...ανήκεστο βλάβη και έχουμε και τον κάθε πικραμένο που είδε φως και προσπαθεί να μπει.
      Δε πα να κάνουνε ό,τι ενέργειες νομίζουνε, κάποιες μπορεί να είναι και χρήσιμες, γιατί όχι. Τέλος πάντων, θα κρίνουμε οι πολίτες, πού ξέρεις, μπορεί να κάνουμε και κανένα, σύμβουλο, δήμαρχο, πρωθυπουργό και πλανητάρχη ακόμα! Μόνο μη μας πρήζουν συνέχεια με αυτολιβανίσματα και σικέ σχόλια για ντόρο. Νισάφι πια.

      Διαγραφή
  9. ΤΌΤΕ 9.39 ,ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΑ , ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ;;;; ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ,ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ;;; Α, ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειχαν συμβει,χαιρομαι που αλλαξε-καλο ειναι ναχουμε το νου μας-ΔΕΝ ανηκω σε καμμια παραταξη με οικολογες και βολεμενους και μπραβο στον κο Γιαννατο.Οσο για το αν τοτε υπηρχε η προοπτικη για Ψυτταλεια....ο αγωνας ηταν κατα του ΚΕΛ και της καταστροφης της θαλασσας....οπως και τωρα !και καποιοι οπως και τωρα "ψαχνοντουσαν με εταιρειες"

      Διαγραφή
  10. Μπλογκιτες,ελεος.Το θεμα ειναι σοβαρο και περαν προσωπικων αντεγκλησεων.Οι γνωμες αλλαζουν,αν αλλαξουν τα δεδομενα,ο Αινσταιν το ειπε.Δεν μπορει συνεχως να κοιταζουμε τι ειπε ο καθεις στο παραλθον και να αποπροσανατολιζομαστε .Το παλαιο ΚΕΛ και τεχνικα και χωροταξικα ηταν λαθος.Ακομα και ο Φαραω τεως και επι 16 χρονια δημαρχος Ραφηνας,το καταλαβε και τωρα υποστηριζει την Ψυτταλεια.Ακομα και το Αμερικανικο ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΧΝΙΚΑ.Ο νυν Δημαρχος Ραφηνας, τους εφερε τους Αμερικανους στα Σπατα.Ομως παρ ολο που ηταν ο πρωτος (δια της αποπεμφθησης αντιδημαρχου)που το εισηγηθηκε,ειχε την εντιμοτητα ,να μην προσπαθησει να το περασει ΛΑΘΡΑ.Και αυτος αλλαξε,οταν αντεληφθη οτι υπαρχει και αλλη πιθανοτητα.Το γιατι οι δικοι σας το αγκαλιασαν ετσι, με απ ευθειας αναθεσεις, τοσο που ο προυγουμενος της πολιτικης ηγεσιας να πει εκπληκτος ...μα αυτα δεν γινονται πλεον ....,αυτο πρεπει να σας και να μσς απασχολει ,και οχι ο ΧΠ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΥ, ΚΑΠΟΤΕ,ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ,και αλλες τετοιες αστειοτητες,που στο κατω κατω εεεεε δεν αποφασιζει αυτος.Αφησατε τους πρωταγωνιστες και πιασατε τους αναπληρωματικους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ,ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΙΕΣ ΦΩΝΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΟΥΤΣΑΣ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ; που ειναι οι θεσεις σας; και ειστε και μερικοι δασκαλοι εκει μεσα. Σας διακρίνει ήθος , παλληκαριά και αξιοπρέπεια ;;;;ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Χ.Π. (11:23 πμ), βεβαίως έχεις το δικαίωμα να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, όμως μην ασχολείσαι άλλο με αυτούς. Αφού δήλωσες και έχεις τα ντοκουμέντα των θέσεων και της πορείας σου από το 2003 έως τώρα, όποιος αμφισβητεί ας έλθει να λάβει και να τα διαψεύσει. Όμως το θέμα μας τώρα είναι άλλο. Εσύ και όσοι άλλοι παλεύουν για τη λύση Ψυτάλλεια πρέπει να ασχοληθείτε μόνο με αυτό. Μην αποπροσανατολίζεστε με τις επιθέσεις που σκόπιμα θα υπάρχουν. Μη λαμβάνετε υπόψη σας τους υπονομευτές, κοιτάτε μόνο τον κεντρικό στόχο. Γνωριζόμαστε πια σ’ αυτό τον μικρό κόσμο και διαβάζουμε καλά τα γραφόμενα όλων. Ενοχλείς πολλούς κ. Π και αυτές οι εχθρότητες απέναντί σου και γνωστές είναι και αναμενόμενες. Μη ξεχνάς ότι είσαι κάθετος, σκληρός και αδιάλλακτος σ’ αυτά που υποστηρίζεις, άλλωστε γι’ αυτό και δεν μπορείς να «πολιτεύεσαι» (με τη συνήθη έννοια και χρήση του όρου), όπως ανοήτως σου καταλογίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΡΕ ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΛ, ΟΧΙ Ο ΠΑΣΑ ΕΝΑΣ ΜΠΟΥΛΟΥΛΑΚΗΣ!

      Διαγραφή
    2. Σε πονάει κρυπτο-υπερασπιστή του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι. Η αλήθεια όμως είναι πικρή για εσένα που κάθεσαι στον καναπέ σου. Κι αφού δείχνεις ότι στο άκουσμα του ονόματος Ποθουλάκης κάτι σε πιάνει φίλε, σου δηλώνω ότι προφανώς δεν είναι τυχαίο. Πες μας ποιος άλλος από την Αρτέμιδα έχει αντιδράσει στη φάση αυτή κατά του ΚΕΛ στο πλατύ χωράφι και υπέρ της λύσης Ψυτάλλεια. Πες μας ένα όνομα από την Αρτέμιδα που έκανε συγκεκριμένες ενέργειες, τεκμηριωμένες προσφυγές που ανέτρεψαν έως τώρα δυο αποφάσεις (την μία για τη χωροθέτηση την έβγαλε μη εκτελεστή και την άλλη τελείως ΑΚΥΡΗ). Θα γράψουμε λοιπόν και θα ξαναγράψουμε αβανταδόρικα δημοσιεύματα και θα συγχαρούμε και θα ενθαρρύνουμε αυτούς τους ανθρώπους του ΟΠΑΣ που χωρίς να μας ζητήσουν τίποτα ενήργησαν αυτά που έπρεπε με προφανές κόστος (οικονομικό - νομικό και χρόνο) και εσύ υποκριτή να συνεχίσεις να λιβανίζεις την Ραφτοπούλου (που ψήφισε ΝΑΙ !!!!!), τον Κασίμη (που ψήφισε ΠΑΡΩΝ !!!!, λες και δεν ήξερε το θέμα), τη Ζήση (που ψήφισε ΝΑΙ !!!!!), τον Τσέλιγκα (που ψήφισε ΝΑΙ !!!!!), τον Γκινοσάτη (που ψήφισε ΝΑΙ !!!!!), την Αφροδίτη (που ψήφισε ΝΑΙ !!!!!), τον Κρόκο (που παλαντζάρει τι μια έτσι, την άλλη αλλιώς), τον Λιανό το ίδιο, την αγωνίστρια Πιτσιγαυδάκη με το σύζυγό της που γι’ όλα αυτά τηρούν σιωπή, την Ομοσπονδία Αρτέμιδος που ……. πέρα βρέχει, ούτε μια ανακοινωσούλα για την τιμή των όπλων, το Τοπικό Συμβούλιο Αρτέμιδος που συμπαρατάσσεται με το κεντρικό Δημοτικό Συμβούλιο, αφήνοντας στο έλεος την πόλη μας. Αυτή τη λυπηρή κατάσταση των εκπροσώπων της Αρτέμιδος και άλλων προσώπων που χρόνια εσύ και άλλοι ανέχεστε, προφανώς θέλεις να συγκαλύψεις φίλε 2:33 μμ και επιτίθεσαι με τόση εμπάθεια κατά του Π, αν και υπάρχει περίπτωση τώρα που το σκέφτομαι να είσαι ένας από αυτούς που προανέφερα, οι οποίοι ενέχονται για τη στάση τους στο θέμα του ΚΕΛ σήμερα. Γιατί λοιπόν να σιωπάμε φιλαράκο; Για να καλύπτουμε εσένα και τους φίλους σου; Για να ανεχόμαστε εσένα και άλλους που δόλια επιτίθενται στους ανθρώπους του ΟΠΑΣ γιατί πάνε κόντρα σ’ αυτούς που με στοιχεία σου περιέγραψα τι κάνουν; Επιμένω, πες μας έναν ή μια ομάδα ή μια παράταξη που κινήθηκε καθαρά στο θέμα της Ψυτάλλειας. Έναν. Δυστυχώς με πράξεις και όχι με λόγια αντέδρασε και έφερε το όποιο αποτέλεσμα ο Όμιλος (ΟΠΑΣ) από την Αρτέμιδα. Ας συνεργαστεί λοιπόν με το Τοπικό Συμβούλιο Σπάτων και το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και όσους άλλους ακολουθήσουν και εμείς θα γράφουμε και θα ξαναγράφουμε και θα τους συμπαραστεκόμαστε, γιατί όχι και ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΑ. Δεν κατάλαβα, έκαμαν τίποτα κακό οι άνθρωποι; Αντί να λοιδορούμε τους υπαίτιους της μοίρας μας, μας προτείνετε να φτύνουμε κι αποπάνω τους υποστηρικτές των συμφερόντων μας;

      Διαγραφή
    3. Εμφανίζονται διάφοροι κάθε εκλογές είτε για να κονομήσουν κανένα φράγκο γράφοντας παρλαπίπες πολιτευτών ως μάνατζερ της συμφοράς τρομάρα τους, είτε για αποτυχημένες υποψηφιότητες. Εγώ δε λέω ότι κάνουν καμμιά τεράστια ζημιά στον τόπο. Βλάπτουν στο μέτρο που βλάπτουν όσοι δηλώνουν αγωνιστές ενώ είναι "ζεστοθεσούληδες". Π.χ. ακούω για κάποιον που ζήτησε να τον διορίσει το δημοτικό συμβούλιο στη μόνιμη καλοπληρωμένη θέση του συνηγόρου του δημότη και αφού δεν τα κατάφερε, μετά άρχισε να θυμάται ξαφνικά, τα αίσχη της δημοτικής αρχής!!!

      Διαγραφή
    4. ΝΙΣΑΦΙ ΦΙΛΕ 6 17 ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ, ΤΣΟΥΠ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΕΙ.Τα εμπεδωσαμε φτανει.Μαθε και καμμια καινουργια λεξη ,ολο μανατζερ της συμφορας,τρομαρα τους ,κλπ κλπ
      επαναλαμβανεσαι συνεχως,ετσι πας στα ΔΣ?ΚΕΛ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΜΑΝ ΠΙΑ ,ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ.ΜΟΝΟΜΑΝΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ?

      Διαγραφή
    5. Του έχουν αναθέσει το ρόλο λασπολόγου κατά Χ.Π. Με ψέματα και μίσος που δείχνει και ποιος είναι και ποιοι είναι πίσω του

      Διαγραφή
  14. Eσυ τι εχεις να πεις επι του θεματος κ.2 33?.Περιμενω την αποψη σου, γιατι αυτο που εγραψες ειναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ. 2 25..ΜΕ 2 33 ΟΛΟΚΛΗΡΑ 8 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ 3 ΣΕΙΡΕΣ?
    Μα καλα κ.5 48 αφιερωνετε τοσο κειμενο για δαυτον?ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΥΛ ΜΟΝΙΜΩΣ ΚΑΘΕ 3-5 ΛΕΠΤΑ μια κεφαλαια μια μικρα? Ο γνωστος @ ειναι δεν το καταλαβατε ακομα?τι του εχει κανει τελος παντων ο Χ και κανει σαν παρατημενη γκομενα? νισαφι πια ,εκει θα συμφωνησουμε 2 33 η 2 25 η......$$$ΒΑΛΤΑ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. θΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ.
    Γιατι καθε φορα που βγαινει μια ακομα πατατα,ανεξαρτητα ποιος την βγαζει.πχ τωρα την εβγαλε η Ραφηνα συμπασα,κοποιοι πετανε την μπαλα, να συζηταμε για τον ΠΟΘΟ ορισμενων ,με τα παθη και τα μιση τους.Μα καλα ,τοσο βλακες εισθε ,η τοσο βλακες περνατε τους μπλογκιτες?Οι ιδιοι και οι ιδιοι, με το περιορισμενο λεξιλογιο ,πεταγονται σε δυο θεσεις για να δειχνουν πολλοι,την ιδια ωρα,μονον η ανορθογραφια που δεν υπαρχει, τους ξεχωριζει απο τους γνωστους αγραμματους.Εκτος εαν, τοσες φορες που γραφουν το ιδιο, το εμαθαν σωστα επι τελους.ΚΑΛΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ. ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ, ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα τα γνωριζουμε τα του ΚΕΛ Αριστογειτονα και τα του καθε αρχομανους με τα "αβανταδορικα"σχολια οπως εγραψε ενας μπλογκιτης.Στηριζουμε οσους αγωνιζονται ΑΛΛΑ προσεχουμε αυτους που εκμεταλευονται την αγωνια μας για τον τοπο μας.Εγω γραφω που εχω απολαυσει τον κο Ποθουλακη να συντονιζει συζητηση υπερ του ΚΕΛ-ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ-και παψε να με μπερδευεις με καθε μη ανορθογραφο συν-μπλογκιτη(σ'ευχαριστω ωστοσο για το σχολιο).....Επιμενω να θυμιζω το παρελθον του οψιμου αγωνιστη κατα του ΚΕΛ για να μην βρεθουμε και παλι προ εκπληξεων!οπως με τους νυν εκλεγμενους πρωην αγωνιστες....ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!!!Καληνυχτα αγαπητε......

      Διαγραφή
    2. Γεια σου ψηλέ, μελαχρινέ άνθρωπε του Κασίμη. Έχεις εντοπιστεί

      Διαγραφή
  16. Δηλαδη αυτο που μας λες ,μεταμεσονυκτιε μπλογκιτη ειναι το εξης.
    ο ποθος θελει να γινει δημαρχος,και εσυ θελεις να μας προφυλαξεις απο το κακο που ερχεται.Γιαυτο γραφεις συνεχως εκτος θεματος.ΠΟΛΥ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.Δεν σου περασε απο το μυαλο οτι ετσι τον κανεις φιρμα?Για να συγχιζει τοσο πολυ καποιους φιλανθρωπους,τον εξης ενα ,βρε μπας και δεν ειναι φιλανθρωπος αλλα αντιπαλος?Λεω ...τωρα ...εγω....και αλλοι πονηροι μπλογκιτες.....εσυ τον χαβα σου...Αμ δεν γινεται ετσι η προπαγανδα Μπλογκιτη, εμμεσως γινεται,και η διαφημιση, εμμεσως γινεται και αυτα τα χοντρα που γραφονται εδω ,τελικως καταληγουν υπερ των δεχομενων επιθεση.Ας πουμε εγω που δεν γνωριζω ....(τροπος του λεγειν),που απεφυγα να γραψω περι παρουσιων και ΑΠΟΥΣΙΩΝ ,στην Ραφηνα ,παρ ολο που ημουν εκει,Εβγαλα τα συμπερασματα μου και μετα ηρθα στο μπλογκ και εσυ αναλαβες να μου τα επιβεβαιωσεις εμμεσως πλην σαφως με την φιλανθρωπο διαθεση σου.Ειπα και εγω, που χαθηκε ΑΥΤΟΣ?Αμ δεν χαθηκε ,εδω ειναι, αλλου δεν ηταν.Σε ευχαριστω και εγω για το σχολιο...και ανησυχουσα...αλλα το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο θεος γιαυτο προσεξε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΥΓ.Για να καταλαβεις τι εκανες, του εδωσες βημα να γραψει επι προσωπικου,και η συζητηση να περιστρεφεται γυρω απο αυτον.Αν σε ειχα σε διαφημιστικη εκστρατεια , θα σε ειχα απολυσει,εκει που η παρουσια του θα ειχε περασει απαρατηρητα,Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ,τον εφερε στο προσκηνιο.ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΠΑΣΣΟ?και σου βγαζω το καπελλο...μαλιστα....
    Τωρα το σκεφθηκα......λες να εχει τοσο εξυπνους....αααααα τοτε θα μεταδημοτευσω να τον ψηφισω....για συνεχισε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εξαιρετικα χαζη και εντελως υστερικη απαντηση Αριστογειτονα...EYTYΧΩΣ,ο J.C.A με καλυψε πληρως!Ακριβως οπως το λεει ειναι...ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΩΝ ΤΙΣ ΔΕ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ ΤΙΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ και κανε μας τη χαρη να κατσεις εκει που εισαι..αρκετους προβληματικους εχουμε!καλη σου νυχτα

      Διαγραφή
    2. Καθε κειμενο κυριε μου, εχει τυχη αναλογη με την εφυια του αναγνωστη και απο το τελικο σας συμπερασμα, ελαμψε η εφυια σας.Αυτο το διαπλεκομενος ομολογω με ...κουφανε.ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ?Εξ ιδιων κρινετε τα αλλοτρια? Δεν θα σας κανω την χαρη .Εκτος απο την εφυια ελαμψε και το ηθος με τα εξης επιθετα.ΧΑΖΗ, ΥΣΤΕΡΙΚΗ ,ΗΛΙΘΙΕΣ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ,ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ.5 βρισιες σε 6 σειρες αυτα ειναι επιχειρημματα ,δεν αφηνετε τον αλλο να γραφει ,γραφει καλυτερα και ελπιζω οτι δεν τον καλυψατε, με το υβρεολογιο σας .ΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ.....ΕΕΕΕΕΕ καταλαβαν ολοι τι συμβαινει.Μου αρεσει που επικαλεισθε τον μπλογκιτη που εγραψε οτι αντιδρατε, στον καθε μετριο στον καθε τιποτα στον καθε λιγο.Κατι σαν τον 1 38 εννοειτε οτι σας καλυπτει κυριεJ C A?

      Διαγραφή
    3. οντως!!!η ΕΥ-ΦΥΙΑ οταν -αν υπαρχει κανει ΜΠΑΜ!καλημερα.....σημ.οι χ α ρ α κ τ η ρ ι σ μ ο ι,χαζη και υστερικη αφορουν ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ- ΣΧΟΛΙΟ !!!συνεπως ΔΕΝ μπορουν επ'ουδενι να χαρακτηριστουν υβριστικοι...

      Διαγραφή
    4. ΟΝΤΩΣ ΕΦΑΓΑ ΤΟ Υ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΥΦΥΙΑΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΙΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟ 5 ΣΕ 3.ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΟΔΟ.Τωρα πως γινεται το σχολιο να ειναι χαζο και υστερικο ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΑΤΡΟΤΗΤΟΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΜΟΥΛΙΚΟ ,ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ, ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΕΚΧΥΛΙΖΟΥΣΑΣ.... ΕΥΦΥΙΑΣ.Για την ταμπακιερα του Διαπλεκομενου,Αριστογειτονα ,τι λεει η ευφυια σας?ευ φυεται,η ευ φυια σας?

      Διαγραφή
    5. η -οποια-ευφυια μου,αγαπητε ...εχει σηκωσει τα χερια ψηλα με τις εμμονες σου!!τις υπερεκχυλιζουσες(!!!)εμμονες σου....καλημερα και περαστικα!

      Διαγραφή
  18. Δεν περνάει από το μυαλό σας, ότι είναι δυνατον να αντιδρούν πολίτες και βλέπετε παντού μόνο αντιπάλους. Και αντιδρούν όχι μόνο κατά των μεγάλων απατεώνων, αλλά και κατά των απατεωνίσκων. Δε θα μας περιορίσετε εσείς μόνο στους οικτρά αποτυχημένους της σημερινής δημοτικής αρχής, ούτε μόνο στον "καταλογισμένο" πρώην δήμαρχο. Αντιδρούμε και στον κάθε λίγο και στον κάθε μέτριο και στον κάθε τίποτα, που θέλει με το ...ζόρι να μας σώσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μηπως να κοιτάζαμε και ποιοι έχουν αγοράσει τελευταια οικοπεδακια στο πλατύ χωράφι,και σκίζονται να γίνει εκει το ΚΕΛ,αφου στοχεύουν σε αποζημίωση;Για να ξυπνάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτο ειναι πολυ ενδιαφερον.Εγω ξερω κατι παλαιους με οικοπεδακια που δεν το θελουν.... ΤΟ ΚΕΛ,τωρα αλλαξε το συστημα?Τα πηραν τσαμπα και βλεπουν υπεραξιες?ΛΙΓΟ ΧΑΖΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ.Η ΕΥΔΑΠ εχει αρκετα στρεμματα και της περισσευουν.Εκτος αν το Αμερικανικο κολπο που θελει να κανει λιμνη εκει ,με ψαρακια ...τα αγοραζει.ΔΩΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΠΟΙΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαφως,οι παλαιοί,με οικόπεδα και σπίτια,δεν θέλουν κελ,λογικό,καταλαβαίνουν οτι θα καταστραφεί η ευρύτερη περιοχή.Καινούργιοι όμως που τα πήραν κοψοχρονιά,με την απειλή του κελ και τώρα επιμένουν για αποζημιωση;Μήπως;;;;... για να το δούμε...Σίγουρα τα αμπέλια γύρω από το κελ κάνουν ένα κρασί...Μούρλια!!!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ. ΤΟ ΠΛΑΤΥΧΩΡΑΦΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΕΛ. ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ: ΤΟ ΚΕΛ ΘΑ "ΘΑΨΕΙ" ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ! ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑ (ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ) ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΟ ΜΕΧΡΙ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΓΑΙΝΕΙ OFF! ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΠΙΣΚΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙς, ΤΙΣ ΜΑΡΙΚΕΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΑΤΑΝΑΙΟΣ Η ΛΟΥΤΣΙΩΤΗΣ Η ΡΑΦΗΝΑΙΟΣ, ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ. ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΕΛ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΜΙΑ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    Κ Α Τ Α Σ Τ Ρ Ο Φ Η.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι φιλε γειτονα....θα ειμαστε παγιδευμενοι στη...σκατουπολη!!!εσαει!

      Διαγραφή
  23. ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΠΟΛΗΣ". ΑΥΤΟΣ @@@@ΕΙ ΚΑΙ ΔΈΡΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παντως χθες εμαθα ,οτι υπαρχουν οντως κατι χωραφακια...στο Πλατυ ,με ιδιοκτητη,απο τα Σπατα,αλλα υπαρχουν και σπιτια και χωραφοοικοπεδα απο Πικερμιωτες ,αυτο δεν το υπολογισαν καλα.Οι Πικερμιωτικες φαρες ,ειναι ισχυρες και μορφωμενες,δεν καθονται με σταυρωμενα χερια, εχουν δικηγορους, μηχανικους,και δεν ειναι παιξε γελασε.Σε ενδεχομενη διαμαχη εγω θα πονταριζα στους Πικερμιωτες,παρ οτι λιγοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας