ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Ο Αντιδήμαρχος Πουλάκης θα κάνει δηλώσεις όταν συμβεί κάτι τέτοιο στην Αρτέμιδα;;; Έχουμε όμως εμείς τότε να πούμε... Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος είπαμε;;;

7 σχόλια:

  1. ΤΟΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΟΜΑΚ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ,ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ,ΠΤΥΧΙΑ,ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλωστε υπάρχει σχέδιο:
      θα κάνει ακόμα μερικές συναυλίες με τον Τερλέγκα η ΕΟΜΑΚ και τα αεροπλάνα θα εξαφανιστούν.Πώς να αντέξουν οι Ros-Royce μηχανές των αεροπλάνων τον αντιδήμαρχο και τον πρόεδρο του τοπικού να χορεύουν σε αυτά τα πολιτιστικά γεγονότα.
      Θα φύγουν όλοι τρέχοντας, όπως και όλοι οι κάτοικοι της Αρτέμιδας, δεν χρειαζονται τα αεροπλάνα!

      Διαγραφή
  2. Τι θες να σου κανει ο Πουλακης? Να κλεισει το Αεροδρομιο? Γιατι να κανει δηλωσεις? Αυτο που επρεπε να κανει η πολιτεια ειναι να ειχε κατεδαφισει ολα τα αυθαιρετα που χτιστηκαν χωρις αδειες. Τωρα ομως ειναι αργα, νομιμοποιηθηκαν και τους ενοχλει το αεροδρομιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετε 7:58, η Αρτέμιδα είναι εντός σχεδίου απο το 1983. Το Αεροδρόμιο έχει κανόνες λειτουργίας που δεν τηρούνται και η σύμβαση κατασκευής προέβλεπε άλλα πράγματα. Άσχετε, ο Πουλάκης θα έπρεπε να επιβάλει στην υπηρεσία πολιτικής προστασίας του δήμου να ελέγχει εάν το αεροδρόμιο τηρεί τους κανόνες λειτουργίας και κυριότερα τους κανόνες ασφαλείας. Άσχετε.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. απο ποτε νομιμοποιηθηκαν οι αυθαιρετες κατασκευες πανω στον αιγιαλο?ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ,κανεις λαθος.Δεν νομιμοποιουνται ποτε και μοιραια θα γκρεμισθουν ΚΑΠΟΤΕ.ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.Να εφαρμοσει τον νομο κυριε ο αντιδημαρχος.,ΑΚΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ?ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΣΑΜΙΚΑ ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ .... Η ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ Η ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΠΟΥΡΓΙΤΑΚΙ, ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΑΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝΕ.

      Διαγραφή
    3. Τι σχέση έχει τώρα ο αιγιαλός; Από τον αεροπορικό θόρυβο πλήτονται περιοχές που είναι κανονικότατα εντός σχεδίου, τώρα οι άλλοι (πράσινος λόφος και τα ρέστα) ας πρόσεχαν όταν αγόραζαν κοψοχρονιά.

      Διαγραφή
  3. πολλοί είναι κατά των αυθαιρέτων μόνο στα λόγια.
    Οι χιλιάδες αυθαιρέτων δεν ανήκουν σε πολίτες της περιοχής κατα πλειοψηφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας