ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΔΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/2

Αύριο Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται παναττική κινητοποίηση σε όλες τις Δ.Ο.Υ. της Αττικής, από τις συνελεύσεις κατοίκων όλων των περιοχών.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της Ραφήνας και του Πικερμίου, στη Δ.Ο.Υ. Παλλήνης, στις 10.00 το πρωί.
Μαζί μας θα είναι και η συνέλευση κατοίκων του Κορωπίου.

Ενωμένοι, μπορούμε να τους ανατρέψουμε!
Πρωτοβουλία Κατοίκων Ραφήνας Πικερμίου.


ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΥΜΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ!
ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΙΣΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ! 
(ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΑΝ ΑΚΟΜΗ)

Τρία χρόνια τώρα, τρία κόμματα,  τρεις κυβερνήσεις, και δύο Υπερεθνικοί οργανισμοί (Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΔΝΤ),  με την "ευγενική" τρομοκρατική συνεισφορά της συντριπτικής πλειοψηφίας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και την ενεργητική "εκπαιδευτική" συνεισφορά ΜΑΤ αστυνομίας και δικαιοσύνης, προσπαθούν να «σώσουν τη χώρα» από τον εχθρό λαό της.  
Σε τρία χρόνια "σωτηρίας",  1,5 εκατομμύριο άνεργοι, μισθοί  300-500 ευρώ, οι συντάξεις μειώνονται ανά μήνα, ενώ νοσοκομεία και σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο, την ίδια στιγμή π-ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΑΝΥΠΑΚΟΗ
ου μας απειλούν ότι θα μας πάρουν τα σπίτια αν δεν πληρώσουμε τα χαράτσια τους.
Στα ίδια τρία χρόνια "σωτηρίας" της  χώρας, οι τράπεζες  άρπαξαν στα 250 δις Ευρώ, οι Εθνικοί Εργολάβοι πάνω από μισό τρις ευρώ, οι Εθνικοί και Υπερεθνικοί δανειστές  120 δις για αποπληρωμές τόκων, ενώ για τον Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων εκπληρώθηκαν οι προαιώνιοι  πόθοι για εργαζόμενους-σκλάβους  χωρίς κανένα δικαίωμα και χωρίς σχεδόν μισθό. Μέσα στην κρίση οι δυνατοί πλουτίοζουν κι άλλο και οι φτωχοί θα ξαναζήσουν μεσαίωνες…  ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ!!!  
Είμαστε πολλοί έχουμε δύναμη! Εμείς δουλεύουμε, εμείς παράγουμε, από εμάς κλέβουν.
 Μας φοβούνται, φοβούνται την γενικευμένη εξέγερση. Φοβούνται τον "εχθρό λαό".
Δύο χρόνια τώρα προσπαθούν να εισπράξουν τα χαράτσια της ΔΕΗ και συναντούν την άρνηση του λαού. Αναγκάστηκαν να μη διακόπτουν το ρεύμα και να παγώσουν τους πλειστηριασμούς των σπιτιών, Οι νέοι φόροι μένουν απλήρωτοι, καταστέλλουν κάθε συγκέντρωση με χημικά και ΜΑΤ, κλείνουν κάθε απεργία με επιστρατεύσεις.  Όμως ακόμη δεν μας λύγισαν…
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ!
ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΗΡΥΞΑΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΑΝΥΠΑΚΟΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν περιμένουμε κανέναν «φωτισμένο» σωτήρα να μας σώσει, καμία κάλπη να αλλάξει την ζωή μας. Φτιάχνουμε το αντίπαλο δέος, την ενότητα των καταφρονεμένων.
Ενώνουμε την φωνή μας και συμπαραστεκόμαστε ενεργητικά  σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο και κλάδο. 'Έχουμε όλοι έναν  κοινό εχθρό: το σύστημα που μας εκμεταλλεύεται, έχουμε όμως και έναν σύμμαχο: τον διπλανό μας., τον συνάδελφο μας, τον άνεργο γείτονα, τον φίλο μας μετανάστη.  Συντονίζουμε τον βηματισμό μας, με τις συνελεύσεις, τις ομάδες και τα σωματεία για την αντιμετώπιση των κοινών μας προβλημάτων. Μπορούμε  να συμβάλλουμε στην δημιουργία ενός  Λαϊκού Ανεξάρτητου Αμεσοδημοκρατικού πόλου για την διεκδίκηση όλων των αναγκών και των δικαιωμάτων μας, τον πόλο της ανατροπής.
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ, ΜΗΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
Τον Μάρτιο Δεν πληρώνουμε τίποτε στο κράτος και τις τράπεζες. Ούτε δόσεις δανείου, ούτε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, εφορία.  Τα κοινωνικά αγαθά πρέπει να είναι ελεύθερα δημόσια και δωρεάν για όλους.   
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
* Καμιά αύξηση στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ /Μειώσεις και κατάργηση των χαρατσιών. * Επανασύνδεση του ρεύματος από ηλεκτρολόγους του δήμου
 * Κατάργηση όλων των χαρατσιών/ καμία φορολογία στα χαμηλά εισοδήματα
* Δωρεάν ρεύμα/τηλέφωνο/νερό/δημοτικά τέλη /μεταφορές σε ΑΝΕΡΓΟΥΣ /ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΟΥΧΟΥΣ/ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και * ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ  σε τράπεζες και εφορία.
- Δωρεάν όλες οι μετακινήσεις για ΑΝΕΡΓΟΥΣ /ΧΑΜΗΛΟ ΣΥΝΤΑΞΟΥΧΟΥΣ/ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
-Κατάργηση του φόρου εξίσωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ    ΚΡΙΣΗ
Δεν θα υποχωρήσουμε αν δεν υποχωρήσουν!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ
Prokarapi.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας