ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Γαμώτο… τώρα κατάλαβα




Πριν μερικά χρόνια είχα βρεθεί σε μία συνάντηση κατοίκων που ανησυχούσαν για το μέλλον της Αρτέμιδας… ένας μεγαλόσχημος επαγγελματίας της πόλης πήρε τον λόγο και είπε ότι η Αρτέμιδα θα σωθεί εάν ενωθεί με τα Σπάτα… τον διέκοψε μία κοπέλα, απλή κάτοικος και με περίσσιο θάρρος του είπε… λες βλακείες η Λούτσα θα γίνει Αρτέμιδα μόνο αν ενωθεί με την Ραφήνα… αν ενωθεί με τα Σπάτα θα μείνει για πάντα Λούτσα…. Γαμώτο τώρα κατάλαβα πόσο δίκιο είχε…   


Δελτίο τύπου της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου (για το ΚΕΛ)

Συνεδρίασε την Πέμπτη 7/2/2013 η Διαπαραταξιακή Επιτροπή με την συμμετοχή του Δημάρχου κ. Χριστόπουλου,   των  Δημοτικών  Συμβούλων 
  Παναγιώτη Στέφου, Πέτρου Βλαχάκη , Βασίλη  Πιστικίδη , Αμαλίας  Τόκα , Γιώργου Μερτίρη και του εκπροσώπου της Συντονιστικής Επιτροπής κατά του ΚΕΛ Β. Μεσογείων κ. Σάββα Αντωνιάδη , με θέμα  την επικαιροποίηση των από της 26/11/2012 δράσεών της σε σχέση με την επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος  και  την υπαγωγή του Δήμου μας στο ΚΕΛ Ψυτάλλειας.

Εν όψει των πρόσφατων εσπευσμένων αποφάσεων  της Πολιτείας   για    την επιβολή του παλαιού σχεδιασμού  της διαχείρισης των  στερεών αποβλήτων καθώς και της πρόσφατης ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υφυπουργό κ. Καλαφάτη,    χωρίς την δική μας παρουσία, για την διαχείριση των αστικών λυμάτων που αφορούσε και τον Δήμο μας , θεωρούμε ότι είναι επιβεβλημένες οι  συναντήσεις  μας με όλους  τους αρμόδιους φορείς.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε,
  • η άμεση συνάντηση (εντός της επόμενης εβδομάδος)  των μελών της Επιτροπής με τον αρμόδιο Υφυπουργό Αναπληρωτή του ΠΕΚΑ κ. Καλαφάτη , τον Διευθυντή της ΕΥΔΑΠ κ. Σταυρίδη , και τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα μια μόνιμη και οριστική λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα της περιοχής μας, η οποία να είναι σύμφωνη με  τις  αποφάσεις  του Δημοτικού μας  Συμβουλίου για την απόρριψη  χωροθέτησης της εγκατάστασης του Κ.Ε.Λ  Β. Μεσογείων στη θέση  Πλατύ Χωράφι ,  την πρόταση για  υπαγωγή του δικτύου αποχέτευσης του  Δήμου  μας στο ΚΕΛ Ψυτάλλειας καθώς και την γνωστοποίηση  των  χιλιάδων υπογραφών* που συγκέντρωσε ο Δήμος μας για το συγκεκριμένο θέμα .
  • Η γνωστοποίηση στον αρμόδιο Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των ανωτέρω αποφάσεων  του Δημοτικού μας  Συμβουλίου .
  • Η  άμεση επίλυση του αποχετευτικού προβλήματος του Δήμου μας είναι ζήτημα προτεραιότητας  και απαιτεί την νέα τροποποίηση του σχεδιασμού της ΕΥΔΑΠ  και  η οποία οφείλει να εναρμονιστεί με τις αποφάσεις του Δημοτικού μας Συμβουλίου ,όπως   ακριβώς  έπραξε με τους Δήμους Παλλήνης και Σαρωνικού για  την σύνδεσή τους με το ΚΕΛ Ψυτάλλειας  .
*Υπενθυμίζουμε σε όσους για διάφορους λόγους το αμέλησαν, επειδή η συλλογή των υπογραφών ολοκληρώνεται, όπως προσκομίσουν έγκαιρα τις υπογραφές τους, έτσι ώστε να συμπεριληφθούν στην καταμέτρηση .

4 σχόλια:

  1. Είχε πολύ μεγάλο δίκιο η κοπελιά αλλά που να τό'βρει
    Όντως είναι τόσο μεγάλη η ανικανότητα του Λουτσιωτών που όταν μπορούσαν να κάνουν κάτι εξέλεξαν τον Αναγνωστόπουλο, τον Τυράκη, τον Κασίμη, τον Αλτιμπαρμάκη και όταν ενώθηκαν με τα Σπάτα ψήφισαν μονοκούκι την σπαταναίϊκη τριανδρία της αποτυχίας.
    Πιστεύω όμως ότι και με τη Ραφήνα να είμασταν μαζί πάλι τον Πουλάκη θα διαλέγαμε για αντιδήμαρχο της πόλης και τον Ρήγα για πρόεδρο του τοπικού.
    Η Λούτσα ποτέ δεν θέλησε να γίνει Αρτέμιδα, η Λούτσα χορεύει με τον Τερλέγκα στο γήπεδο, η Λούτσα χτυπιέται μέχρι τα χαράματα στο Ριβιέρα, στη Λούτσα άρεσε το δημαρχείο στον ΟΤΕ.
    Η Αρτέμιδα θέλει δουλειά και στη Λούτσα είναι κουρασμένοι!
    Οι Ραφηναίοι έχουν το μικρασιάτικο μέσα τους από τα Τρίγλια που τους οδηγεί στη δημιουργία !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει αναρρωτηθεί κανείς γιατί εκλέγονται συνέχεια αυτά τα ανίκανα άτομα που βλάπτουν τον τόπο? Γιατί τα 'χουνε καλά με όσους χρωστούν κάτι εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο δήμο και ο δήμαρχος δεν κινεί διαδικασίες εισπράξής τους. Και είναι πάρα πολλοί αυτοί. Επαναλαμβάνω 10.000.000 ευρώ από δημοτικά τέλη είναι ανείσπρακτα.
    Εάν κινηθούμε όλοι μαζί, μπορούμε να στείλουμε και τον δήμαρχο και τους παρατρεχάμενούς του στον Εισαγγελέα, γιατί αυτά που κάνουν είναι παράνομα, και να νοιώσουμε επιτέλους μία ηθική ικανοποίηση.
    Ας μάθει λοιπόν ο δήμαρχος ότι δεν μπορεί να διοικεί το δήμο όπως του αρέσει και να κάνει τα "στραβά" μάτια σ' αυτούς που χρωστούν. Με το νέο νόμο περί αναγκαστικής είσπραξης των οφειλομένων, παρανομεί ασύστολα εις βάρος όλων των υπολοίπων που είναι "εντάξει" με τις πληρωμές τους.
    Τα λάθη............. πληρώνονται κ. δήμαρχε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εχω ξανα πει.Η Λουτσα δεν πηγε με την Ραφηνα ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΣΟΚΟΘΡΕΜΜΕΝΟΣ ΕΠΙ 16 ΧΡΟΝΙΑ τεως δημαρχος Ραφηνας,ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ.Οι πικερμιωτες ομως ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΤΕΛΙΚΑ Βαζοντας σφηνα.Αυτη την στιγμη στην πλειοψηφικη δημοτικη παραταξη δεν υπαρχουν τριγλιανοι.Ξεμειναν κατι λιγοι στην αντιπολιτευση.Αυτο αποτελει παραδειγμα του πως λιγοι αλλα ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ μπορουν να ανατρεψουν παγιωμενες καταστασεις.Ο ΜΟ του ψηφοδελτιου της οικοπολης ηταν τα 35-40 χρονια,σχεδον ολοι με ανωτατη μορφωση ΚΑΙ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.Μεχρι εγω και πολλοι αλλοι, απαντουσαμε ψευτικα στις Δημοσκοπησεις,για αποπροσανατολισμο και εφησυχασμο.Παραμονη εκλογων οι τηλεφωνικες δημοσκοπησεις εβγαζαν την οικοπολη 2% και πηρε πανω απο 8% ποσΟστο που απεδειχθη κρισιμο στην β Κυριακη. Ετσι για να παιρνετε ιδεες......
    Ο νυν Δημαρχος εχει αλλαξει ολους τους Αντιδημαρχους του στα δυο πρωτα χρονια.Τωρα ειναι ολοι ΝΕΟΤΑΤΟΙ.Δεν διστασε να απολυσει και μερικους.ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ .....ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ μεχρι ....παρεξηγησεως βρε παιδι μου,ουτε στην Σικελια να ηταν η στην Ναπολη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ηθελα να υπενθυμισω στον 9 35 οτι για καθε εναν ΑΝΙΚΑΝΟ πολιτικο, αντιστοιχουν μερικες εκατονταδες η και χιλιαδες ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ,που ειτε δεν ειχαν κριση,ειτε ηταν ιδιοτελεις,ειτε ειχαν το συνδρομο της φαρας,ειτε...ειτε....κλπ .
    Αυτοι τον εφεραν και τον ΖΑΛΩΣΑΝ να λυμαινεται και τους ΛΙΓΟΥΣ , που εβλεπαν τι γινεται .ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΑΚΗΣ ,Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,και αλλοι πολλοι που λιγοι ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ και πολλοι ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ Η ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ.Οθεν αν δεν αντιστραφει η σταση των ψηφοφορων ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΗΘΟΥΣ ,ΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.Δεν μπορουμε να εισαγουμε πολιτικους ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ,απλως ειναι πιο βολικο να μας εχουν προδωσει, ΠΑΡΑ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ.Ο Ελλην δεν φταιει ΠΟΤΕ.Ολως τυχαιως, ειναι παντοτε προδομενος,αρα η ειμαστε λαος προδοτων η λαος ανοητων και ανωριμων και εγω συγκλινω προς το δευτερο ξεροντας ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ. ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣΤΟΥΡΩΝΟΥΝ Τα παιδια στα σχολεια και τους ενηλικες στα μπαλκονια.Αν δεν αντικρυσεις καταματα τα λαθη σου, θα ξανακανεις ακριβως τα ιδια ,ετσι γινεται στην Ελλαδα η ιστορια να επαναλαμβανεται συνεχως αλλοτε σαν κομωδια και αλλοτε σαν δραμα.Τωρα τελειωσε η κομωδια και ηρθε το δραμα που χρειαζεται κατα τον Αριστοτελη ΤΗΝ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΠΑΘΗΜΑΤΩΝ καθαρση.Το μαθαιναμε στο σχολειο αλλα ποιος το ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΣΕ και ποιος ακομα το καταλαβαινει ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας