ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Εξωγήινο Ψάρι στην Παραλία των Σπάτων



Ένα καθόλου συνηθισμένο ψάρι αλίευσε κάτοικος του Νιού Τζέρσεϊ. Η εικόνα του πλάσματος που έμοιαζε με «εξωγήινο» ψάρι εξαπλώθηκε σαν επιδημία στο διαδίκτυο, έχοντας συγκεντρώσει 400.000 επισκέπτες μόλις κατά τις πρώτες έξι ώρες μετά την ανάρτησή της.

Επρόκειτο για ένα ψάρι που ανήκει στην κατηγορία των μυραινών, κατηγορία στην οποία ανήκει και η κακόφημη σμέρνα. Οι μύραινες συνήθως είναι περίπου 90 εκατοστών. Το πλάσμα της φωτογραφίας φαίνεται μεγαλύτερο λόγω της γωνίας λήψης της. Η ίδια η αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε πως το πλάσμα είναι μύραινα.

Οι μύραινες είναι ασπόνδυλα σα χέλια χωρίς σαγόνια. Το στόμα τους είναι ιδιαίτερα αηδιαστικό καθώς έχουν κάτι σαν γλώσσα και πάρα πολλά μικρά δόντια. Η ύπαρξή τους είναι ενοχλητική για τους ψαράδες της ανατολικής ακτής των ΗΠΑ, καθώς οι μύραινες ζουν παρασιτικά εις βάρος άλλων ψαριών.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου

ZOUGLA.GR

3 σχόλια:

  1. PSAREFTIKE STHN PARALIA THS

    “MYKINAIKON TAFON “ STA SPATA.

    EKI DE POY H THALASSA APECHI

    50 METRA………………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ.ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΟΙ ΜΥΚΗΝΑΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ?ΒΡΕΕ ΒΡΕ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΙΔΕΣ...ΚΑΙ ΜΥΚΗΝΑΙΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ....ΤΩΡΑ καταλαβα τι παιχνιδι παιχθηκε ....αααααααααααα ΠΟΛΥ ΞΕΒΓΑΛΜΕΝΑ ΤΑ ΜΥΚΗΝΑΙΚΑ.....Αυτα τα εσπρωξε ο προηγουμενος μαλλον και απλως συνεχιζουν την κατηφορα.......

      Διαγραφή
  2. Το έχω δει να βολτάρει παραλιακά,και μέσα στο δημαρχείο,είναι μια κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας