ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Έσπασε αγωγός και πέταγε νερό στον ουρανό! - http://zwpallini.gr

Το… αξιοθέατο της ημέρας έγινε ένας αγωγός της ΕΥΔΑΠ στον δρόμο του εμπορικού κέντρο στα Σπάτα, περίπου 50 μέτρα πριν από τον κόμβο για να μπείτε στον βοηθητικό δρόμο της Αττικής. Στο μεγάλο ρέμα που υπάρχει στα σύνορα Σπατών – Παλλήνης, έσπασε ένας κεντρικός αγωγός, με αποτέλεσμα το νερό για πολλές ώρες να εκτοξεύεται πάρα πάρα πολλά μέτρα ψηλά! Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες από το «ΖωΠαλλήνη», το νερό έφτανε μέχρι και τα 100 μέτρα!! Συνεργεία του Δήμου Σπατών είχαν φτάσει στην περιοχή από νωρίς, ωστόσο περίμεναν την ΕΥΔΑΠ να επιληφθεί του θέματος. Οι περαστικοί πάντως, αποσβολωμένοι από την εικόνα σταματούσαν στην γέφυρα και τραβούσαν φωτογραφίες. Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟ.
    ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ -ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑ,
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ; ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΥΔΑΤΩΝ..!!!ΠΕΤΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το νερο ειναι το μεγαλυτερο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΚΟΛΠΟ στην Αρτεμιδα,τωρα επιασε την Σπαταρτεμιδα.Το θυμαμαι απο την εποχη των νερουλαδων,των ιδιωτικων παροχων ,της ΟΥΛΕΝ ,της ΕΥΔΑΠ,και των δημων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ωραίοι στο Δήμο. Στις ζημιές, να φωνάξουμε την ΕΥΔΑΠ να μας το φτιάξει. Άρχοντες. Για είσπραξη όλοι είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας