ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Καταγγελία σοκ: «Το αεροδρόμιο καλύπτει τα προβλήματα, δεν τα επιλύει»

assets-large-t-420-53845736
Σοβαρότατα ζητήματα για τον τρόπο που «συμπεριφέρεται» το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στους κατοίκους των γύρω περιοχών αλλά και τα προβλήματα που δημιουργούν οι δραστηριότητές του με την ηχορύπανση, τη μόλυνση των εδαφών αλλά και την ατμοσφαιρική ρύπανση, επισημαίνει σε αποκλειστική συνέντευξή της η πρόεδρος του Συλλόγου «Περιβαλλοντική Αρμονία» Άννα Σερδάρη.
Η κ. Σερδάρη μιλώντας στο notioanatolika.gr υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ότι το αεροδρόμιο λειτουργεί ως κράτος εν κράτει αγνοώντας τις κρατικές υπηρεσίες όποτε αυτές έχουν θελήσει να παρέμβει.
Παράλληλα κάνει σαφές ότι από την ηχορύπανση ταλαιπωρούνται τους καλοκαιρινούς μήνες περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι οι οποίοι «μετακομίζουν» στην περιοχή στη θερινή περίοδο.
Επιπροσθέτως η κ. Σερδάρη έκανε λόγο για σοβαρές επιπτώσεις και στην οικονομική δραστηριότητα της πόλης της Αρτέμιδας.
Η πρόεδρος του Σωματείου «Περιβαλλοντική Αρμονία» κάνει σαφές ότι όπου έκανε πίσω το αεροδρόμιο το έπραξε γιατί αναγκάστηκε εξαιτίας μιας αυστηρότατης ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Παράλληλα διευκρινίζεται ότι ουδέποτε ζητήθηκε να κλείσει το αεροδρόμιο αφού είναι μια υγιής οικονομική δραστηριότητα αλλά να λειτουργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλεί τους χιλιάδες πολίτες που βρίσκονται γύρω από αυτούς.
Η κ. Σερδάρη εξηγεί γιατί δεν χρησιμοποιείται ο δυτικός αεροδιάδρομος όλες τις ώρες της ημέρας ή αυτές με τη μεγαλύτερη κίνηση.
Καταλήγοντας επισημαίνει ότι υπάρχουν πλήθος προβλημάτων που δημιουργεί η λειτουργία του αεροδρομίου τα οποία χρειάστηκαν χρόνια για να διαπιστωθούν.
Δείτε εδώ το βίντεο με τις αποκαλυπτικές δηλώσεις της προέδρου του Σωματείου «Περιβαλλοντική Αρμονία»:

23 σχόλια:

  1. Καλός την κι ας άργησε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως ΚΑΛΕ....ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΟΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.....Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Βρε που ήταν αυτή τόσα χρόνια; Έχουμε να τη δούμε από το 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε βρε... οταν φτιαχνουν τα ψηφοδελτια ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΤΕ....12 χρονια τα ιδια και απαραλλακτα.
    Το εχει παρει αλλος το θεμα στον δημο και στο μπλογκ.Θα γεμισουμε παλι εγκυκλιους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να μας πει η κυρια προεδρος τι δραστηριοτητα ειχε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ σωματειο της για την παγκοσμια ημερα περιβαλλοντος η μηπως ειναι σωματειο που ασχολειται αποκλειστικα και μονο με το αεροδρομιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστο Αννουλα δεν πειθεις
    Ηλιθιος μια φορα δευτερη ποτε.

    Ηταν μεχρι να στρογγυλοκατσεις και συ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα τα λετε κα Σερδαρη ομως ...



    Foul 1
    Η εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων,
    όμως, έγινε με την παραδοχή

    ότι θα κατασκευαστούν δύο τερματικοί σταθμοί
    νοτιοανατολικά (Ολυμπιακή Αεροπορία) και βορειοδυτικά (άλλες αεροπορικές
    εταιρείες) και σύμφωνα με το κεφάλαιο 5.3.9.2.2.6.8 του Δ’ τόμου της Μ.Π.Ε., και
    βασίστηκε σε διαφορετικές εκτιμήσεις σε ότι αφορά την χρήση των διαδρόμων.
    Ειδικά σε ότι αφορά τις απογειώσεις για τον διάδρομο 03 το ποσοστό ανέρχεται σε
    46.8%25
    , πολύ μικρότερο του σημερινού.
    Συνεπώς, διαφορετικός σχεδιασμός του αεροδρομίου ή διαφορετικός τρόπος
    ανάπτυξης (στάδια κατασκευής) του αεροδρομίου θα οδηγούσε, τουλάχιστον στη
    δεύτερη περίπτωση και για το διάστημα πριν την πλήρη ανάπτυξή του, σε μικρότερα
    επίπεδα θορύβου στις κατοικημένες περιοχές μπλα μπλα μπλα μπλα

    . Σύμφωνα με τον πίνακα της παρ. 8 του
    ιδίου άρθρου που δείχνει την προτεινόμενη χρήση γης σε συνάρτηση με τον δείκτη
    N.E.F. και σύμφωνα με την Μ.Π.Ε. τμήματα της Αρτέμιδας βρίσκονται σε περιοχές
    μεταξύ 25 και 30 NEF όπως και μεταξύ 30 και NEF 35 (σχέδια υπ’ αρ. 6.2.2-5 για
    μέση ανάπτυξη 2002, 6.2.2-6 για την μέση ανάπτυξη 2012 και 5.3.9-4, 5.3.9-5, 5.3.9-
    6, 6.2.2-7, 6.2.2-8 για την υψηλή ανάπτυξη 2012). Οι παραπάνω, δηλαδή, περιοχές
    κατατάσσονται στις περιοχές ΒΙΙ και ΓΙΙ (όπου: «Β. ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ νέαι κατασκευαί ή
    αστική ανάπτυξις, εξαιρέσει κατά το δυνατόν, εντός των υφισταμένων αστικών
    περιοχών.Από τα παραπάνω, όπως επιβεβαιώνεται και από το σχέδιο υπ’ αρ. 7.4-1 της Μ.Π.Ε.,
    οι περιοχές αυτές είναι ΑΚΑΤΑΛΗΛΕΣ για οικιστική ανάπτυξη30
    (στο σχέδιο
    χαρακτηρίζεται ως ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ περιοχή Β’ κατοικίας λόγω θορύβου»)μπλα μπλα μπλα

    ΣΤΠ 12/2006

    Εσεις συνεχισατε να παραμυθιαζετε το κοσμο και να πετατε το μπαλακι στην ΥΠΑ,ενω οφειλατε να γνωριζετε οτι το ελ βενιζελος ειναι λαθος κατασκευασμενο εξ αρχης. Και οχι μονο αυτο οδηγησατε το κοσμο στα δικαστηρια χωρις ιχνος επιχειρηματων οπου κατεληξε σε πανωλεθρια.

    Foul 2
    Μιλατε για αποκλειστικη χρηση του δυτικου διαδρομου για απογειωσεις ως μοναδικη λυση. ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ?

    Δεν τηρούνται πάντοτε οι διαδικασίες «μείωσης θορύβου» και «απογείωσης-προσγείωσης», με αποτέλεσμα να προκαλείται αύξηση των επιπέδων θορύβου σε ορισμένες κατοικημένες περιοχές.
    • Δεδομένου ότι ορισμένα αεροσκάφη ακολουθούσαν «ακτινωτές» μη εγκεκριμένες διαδρομές, με στόχο τη μείωση του χρόνου πτήσης και την οικονομία καυσίμων...

    πηγη Καθημερινη

    Οταν λετε ακτινωτες φανταζομαι αυτες που προερχονται απο τον ανατολικο διαδρομο
    ο δυτικος τοτε ουτε που σας περναγε απο το μυαλο ...

    Κ.Π.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Foul 3

      Όπως γνωρίζετε με το νόμο 2338/1995 έγινε η Κύρωση της Σύμβασης Ανάπτυξης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου της Αθήνας στα Σπάτα και η ίδρυση της εταιρίας "Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε." (ΦΕΚ Α΄ 202/14.9.1995).

      Σωστα αναφερετε οτι το αεροδρομιο ειναι κρυμενο απο τη παραπανω συμβαση και ο ελεγκτης ειναι και ελεγχομενος. Ομως αυτη ειναι η μιση αληθεια γιατι κατα σειρα προτεραιοτητας αυτα που εφαρμοζονται ειναι

      Α. Προεδρικα Διαταγμτα
      Β. Νομοι του κρατους
      Γ. κοινοτικη νομοθεσια

      Λετε τυχαια συνδημοτες να τρεχουν πως θα φτιαξουν το αποχετευτικο, τυχαια να βαζουν ορια μεσοσταθμικων θορυβων κτλπ κτλπ. Ολα αυτα εινα κοινοτικες οδηγιες που σε περιπτωση που δεν εφαρμοστουν πεφτουν τα προστιμα βροχη.

      Foul 4.
      Λετε οτι βοηθησατε στη δημιουργια της οδηγιας 49/2002 που μιλαει για χαρτογραφησεις, περι οριων συγκοινωνιακου θορυβου μπλα μπλα . ΧΑααααααααααααααααααααααχα, μην τα λετε αυτα ουτε εσεις δεν τα πιστευετε. Ολοι ξερουν οτι η παραπανω ειναι κοινοτικη οδηγια και εσεις εισαστε απλα μελος της UECNA ( ενας οργανισμους που επιβλεπει απλα τα ορια ευρωπαικου θορυβου και πιεζει τα ευρωπαικα αεροδρομια για χαμηλες εκπομπες ρυπων - (αν θελουν οι Αρισταρχιδηδες να μαθαινουν)-.

      Κυρια Σερδαρη ντροπη μεταξυ μας..

      Τωρα για τον 4.33 ειπαμε σταματα ρε γελοιο υποκειμενο να προσβαλεις το κοσμο με αηδιες (ακου καλως καλε...αλλο τιποτα δεν εχεις να πεις)

      και για το δημαρχουκο.. Αποχετευση δημαρχουκο πρωτα βρε συ και ασε τις μαρινες τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους...

      αυτα μη σας κουραζω

      Κ.Π.




      Διαγραφή
  7. Η ενασχόληση κάποιου συλλόγου κυρίως μόνο με ένα θέμα, είναι δικαίωμά του, όμως θα ήταν σωστό να αναφέρεται στην επωνυμία του, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

    Το σωματείο της κυρίας Σερδάρη, όπως και κάποια άλλα ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με το αεροδρόμιο. Το πρόβλημα βέβαια είναι σοβαρό και η απάλειψη των βλαβερών επιπτώσεων στη λειτουργία του (όταν και στο βαθμό που θα συμβεί), σίγουρα θα πάρει χρόνο, ίσως χρόνια και ίσως θα ασχολούμαστε δια βίου...

    Όμως όποιος δηλώνει ευαίσθητος στο περιβάλλον, δεν αφήνει πίσω, τα υπόλοιπα άλυτα, τεράστια περιβαλλοντικά προβήματα της πόλης, εξαιτίας των οποίων η Αρτέμιδα βυθίζεται καθημερινά στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.

    Σε ωρισμένες περιοχές η ηχορύπανση του αεροδρομίου ωχριά μπροστά σε αυτή των παραλιακών κέντρων. Η ρύπανση της θάλασσας είναι κοινό μυστικό, η καταστροφή των ιστορικών αμμόλοφων και η καταπάτηση των κοινοχρήστων χώρων και κυρίως των δασών και του αιγιαλού είναι καθημερινά (στην κυριολεξία) φαινόμενα. Η προστασία του υγρότοπου Αλυκής και της καρέτα - καρέτα πλημμελής. Οι σκουπιδότοποι είναι άλλη μία καθημερινή "ατραξιόν" της πόλης και τόσα άλλα...

    Νομίζω, όταν ένα σωματείο, χρίζεται μεν περιβαλλοντικό, αλλά λειτουργεί επιλεκτικά, στην πραγματικότητα δε νοιάζεται για το περιβάλλον. Είναι λύση, όταν μας ενοχλεί π.χ. το αεροδρόμιο να κάνουμε ένα σύλλογο και να το ονομάσουμε περιβαλλοντικό; Αυτό οδηγεί σε πιθανή παραπλάνηση. Να τα λέμε ξάστερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστο αδερφε αν ηταν το προβλημα σου να το αναλαβει
      η αρμονια καλυτερα που δεν το πηρε.

      πρεπει να σε και ευχαριστημενος που δεν ασχοληθηκε ακομη θα περιμενες, ακουμε τι σου λεω

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  8. Αγαπητοι φιλοι-συνδημοτες,αφου ευχαριστησουμε το blog για τη δημοσιευση των ανακοινωσεων μας θα θελαμε να απαντησουμε στα καλοπροαιρετα σχολια σας και στις αποριες σας.Τα ιδρυτικα μελη του σωματειου μας δραστηριοποιηθηκαν απο την πρωτη μερα που λειτουργησε το "EΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" σαν ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ και στη συνεχεια προχωρησαν στην ιδρυση του σωματειου.Το σωματειο μας ,συμφωνα με το καταστατικο του ιδρυθηκε για την αντιμετωπηση των περιβαλλοντικων προβληματων που δημιουργει το αεροδρομιο.Στην περιοχη αλλωστε ηδη υπηρχαν αρκετοι περιβαλλοντικοι συλλογοι που ασχολουνται με τα υπολοιπα προβληματα.Η 12ετης ανεξελεγκτη λειτουργια του αεροδρομιου με τις ελευθεριες που του παρεχει η αποικιοκρατικη συμβαση και την ανοχη των παροπλισμενων αρμοδιων υπηρεσιων,δυστυχως δημιουργησε σοβαρες βλαβες στο περιβαλλον της πολης μας αλλα και στην υγεια των κατοικων.Μελη του σωματειου μας συμμετειχαν σε 8 Ευρωπαικα συνεδρια ,υπο την αιγιδα του Ευρ.κοινοβουλιου,και 1 Διεθνες.Επισης συμμετειχαν στην ομαδα εργασιας πολιτων που συνεργαστηκε με ευρωβουλευτες και επιστημονες για την εκπονηση της Ευρ.οδηγιας για τον θορυβο.Καταγγελιες και φακελλοι με αποδεικτικο υλικο εχουν αποσταλλει σε ολους τους Επιτροπους περιβαλλοντος και τους αρμοδιους υπουργους.Εχει κατατεθει μηνυση κατα της ΥΠΑ και του αεροδρομιου και οι αποζημιωσεις θα διατεθουν για την θωρακηση της πολης απο τις επιπτωσεις του θορυβου(μηχανηματα μετρησης,μονωσεις,δενδροφυτευση...)Να διευκρινησουμε τελος για οσους "αγωνιουν" οτι,τα μελη μας ΔΕΝ πολιτευονται ,το σωματειο μας ΔΕΝ επιχορηγειται.Ολα τα εξοδα του αγωνα μας εξασφαλιζονται απο τα μελη μας και μονο.Τελειωνουμε με μια παρακληση,ενημερωθειτε για το προβλημα ,απαιτειστε αμεση δραση ,προστατεψτε την πολη μας και τα παιδια μας και ολη αυτη την κριτικη που ασκειτε σε εμας ,τους απλους πολιτες στρεψτε τη στους καθ'υλην αρμοδιους,δηλαδη τη Δημ. αρχη που εως σημερα αποκρυπτει επιμελως τα προβληματα με ανταλλαγμα παροχες απο τη διοικηση του αεροδρομιου,που δεν αποκαθιστουν τις σοβαρες περιβαλλοντικες βλαβες και φυσικα τους αρμοδιους υπουργους και τους βουλευτες της περιοχης. Ολα τα στοιχεια και οι πληροφοριες ,το αρχειο μας καθως και σχετικο υλικο για τις κινητοποιησεις,διαμαρτυριες,συμμετοχες μας σε συζητησεις ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.Ευχαριστουμε για την φιλοξενια ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σεβαστόν που επιλέγετε να ασχοληθείτε μόνο με το αεροδρόμιο. Δικαίωμά σας και καλά κάνετε που το ξεκαθαρίζετε. Και δικό μας δικαίωμα να νοιαζόμαστε για όλα τα περιβαλλοντικά προβλήματα διότι αφενός είναι τεράστια και αφετέρου, διότι ο σωστός πολίτης δεν επικεντρώνεται σε ό,τι ενοχλεί τον ίδιο αδιαφορώντας για όλα τα άλλα που πνίγουν την πόλη του. Το αν πολιτεύεστε ή όχι, εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει. Δεν είμαι σίγουρος αν η κ. Σερδάρη είχε ποτέ βάλει υποψηφιότητα. Όμως ο Κασίμης όταν ήταν δήμαρχος την είχε διορίσει σε επιτροπή κάποιου Σχολείου; Πάντως το να πολιτεύεται κάποιος δεν είναι κακό. Καλό το θεωρώ. Ατόπημά σας να μας συστήνετε να στρέψουμε αλλού τη κριτική. Έχουμε δικαίωμα είναι να τη στρέψουμε όπου νομίζουμε. Και σε σας.

      Διαγραφή
    2. τι να κανει να πολιτευτει μπα η κα σερδαρη ειλικρινα
      μαχεται για το αεροδρομιο...

      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ- ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2008

      Συντονιστής : ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ

      Ομιλητές :

      Θοδωρής Δρίτσας- Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

      ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ – Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συλλόγου ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΛΛΙΣΤΗ

      Ελένη Πορτάλιου- Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και καθηγήτρια Πολυτεχνείου

      Ηλίας Τζηρίτης- Συντονιστής Τοπικών Δράσεων WWF HELLAS

      Πέτρος Φιλλίπου- Δήμαρχος Καλυβίων

      Παρέμβαση με θέμα “Το Αεροδρόμιο” της ΑΝΝΑΣ ΣΕΡΔΑΡΗ, Προέδρου του Συλλόγου ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ μπλα μπλα μπλα

      ΧΑΧΑ ΜΠΑ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..

      μελη δημ συμβ δημου σπατων-Αρτεμιδος

      1.ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

      ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

      Λ. ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 18 & ΑΛΚΥΩΝΟΣ

      19016 ΑΡΤΕΜΙΔΑ

      6974327938

      2.ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ αλλη μια ηρωιδα κατα του αεροδρομιου

      ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

      ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 7-9

      14342 Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

      6942842449


      Ηδη φιλε δημητρη δυο στους τρεις ειναι μεσα , λες να χαλασει η μαγια
      στο τριτο...

      ΡΕ ΖΗΤΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  9. ΟΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.....
    ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ....ειπαμε το πηρε αλλος το θεμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα εσυ θα ελεγες τιποτα σοβαρο ...
      παλι αντε να μη πω τι γραφεις.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  10. Δυστυχως το βιντεο δεν παιζει σε ποιο site μπορω να το δω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΑ!!!! ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΑΧΗ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΜΕΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΥ.....ΩΡΑΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΡΟΜΗΝΥΕΤΑΙ......
    ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.....και οποιος αντεξει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. και στην παραλια ΠΟΥΛΑΚΕΣ......ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΡΟΚ.
    Για σου βρε λουτσα ΜΕ ΤΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΣΟΥ ολοι εναντιον ολων ......που θα βρεις τετοια ...στο Ψυχικο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι αεροδρόμιο και πράσινα άλογα... Εδώ τα κωλόμπαρα της παραλίας δεν σωπαίνουν εδώ και 15 χρόνια με το αεροδρόμιο θα τα βάλουμε; Με το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας θα τα βάλει ο δήμος της ρέμουλας της διαφθοράς, των προστατών και των νονών; Πλάκα κάνετε. Νέοι πούλακες θα εμφανιστούν θα δείτε και θα καβατζάρουν τις προστασίες της νεας σεζον 2014-15 στα κωλόμπαρα και τα αεροπλανάκια θα συνεχίσουν να ξύνουν τα κεφάλια μας και να κουδουνίζουν τα αυτιά μας από τα ντεσιμπέλ... Η σπατόλουτσα για να αλλάξει πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι και να ξεκουμπιστούν τα λαμόγια. Γίνονται και θαύματα βέβαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kοιτα φιλε..ο Δημητρης δεν νομιζω οτι θα αρκεστει στον τιτλο της Σπαταρτεμησιας.Σε αυτο το πλαισιο πρεπει να δειξει κατι σαν εργο.Το τι θα ειναι αυτο δεν το ξερω.Ξερω οτι ειναι καλων προθεσεων ανθρωπος,Ομως το τι παραλαμβανει και με ποιους πρεπει να δουλεψει,ολοκληρο το κατσαλιροσυστημα παρον.τοεργο ειναι ειναι πολυ δυσκολο.Το σιγουρο ειναι οτι οι δημοτες πρεπει να ειναι στο ΑΠΙΚΟνα στηριξουν καποιες ενεργειες οπως τα παραλιακα.ΟΜΩΣ Η ΟΜΕΡΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ,ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.
    Συν Αθηνα και χειρα κινει ,ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ;ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Νέος δήμαρχος έχει το πλεονέκτημα ότι παρά τους όποιους παλιούς , έχει κοντά του άτομα όπως ο Κύριος Γιαννάτος και τα υπολογίζει.Εκεί που την πάτησε ο Κατσαλίρος. Ο γιατρός , είναι πραγματικά μπουλντόγκ (αλλού το διάβασα), δίπλα στον Δημήτρη.Δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Τα λαμόγια δεν μπορούν να επικρατήσουν.Πάντως για τον Γιαννάτο εντύπωση μου κάνει που παρά τα σταυρομαγειρέματα που του παίξανε γιατί τον φοβηθήκανε, στέκεται δίπλα στον Δημήτρη σπαθί. Αν υπάρχουν τέτοιοι ακέραια άτομα μπορούμε να ελπίζουμε.Στους προηγούμενους ούτε αυτό τους έκατσε,να ζητήσει ο Γιαννάτος, όπως κάποιος "φίλος" του έλεγε, τον ουρανό με τ'άστρα.Θέλανε την διχόνοια. Εχουμε καλό δίδυμο προς το παρόν. Για να δούμε.Πάντως δήμαρχε , ούτε γιός του νάσουνα τέτοια προστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο γιατρος ειναι εξυπνος και δεν εχει μωροφιλοδοξιες.Ξερει οτι αν δεν κρατησει τα μποσικα τον εφαγαν και τον Δημητρη ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.Εγω βασιζομαι πολυ στην ωριμοτητα του γιατρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας