ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Τελικά πάνε να μας το φορέσουν.. λίγο πριν ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας.

kel vmesogeia siskepsi
Αυστηρός όσο ποτέ εμφανίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός απέναντι στους δημάρχους Σπάτων – Αρτέμιδας Χρ. Μάρκου και Ραφήνας – Πικερμίου Γ. Χριστόπουλο, κατά της διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας σχετικά με τις κωλυσιεργίες για το έργο του ΚΕΛ Β. Μεσογείων.
Ο κ. Σγουρός κατέστησε σαφές ότι οι δύο δήμοι (Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος) και κατ' επέκταση οι δημότες τους κινδυνεύουν να χρεωθούν με υψηλότατα πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν άμεσα στην υπογραφή της σύμβασης του έργου στο Πλατύ Χωράφι.

Υπενθύμισε ότι με την από 25/10/2007 απόφαση του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, στην υπόθεση C-440/06 η Ελλάδα έχει καταδικαστεί για ανεπαρκή διαχείριση των αστικών λυμάτων σε οικισμούς, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται η Αρτέμιδα και η Ραφήνα.
Ο κ. Σγουρός τόνισε ότι η υπόθεση επανέρχεται στα αρμόδια όργανα για την επιβολή προστίμων λόγω παραβιάσεων της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τα απόβλητα.
Επίσης, ενημέρωσε τους εκπροσώπους των δύο δήμων ότι σύμφωνα με το άρθρο 44 του Νόμου 4042/2012, για τις συνέπειες της μη συμμόρφωσης με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, τα πρόστιμα αυτά επιβάλλονται στους Δήμους που έχουν την ευθύνη και παρακρατούνται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους τους (ΚΑΠ).
Πολύ απλά δηλαδή τα όποια πρόστιμα επιβληθούν θα χρεωθούν στους δύο δήμους οι οποίοι θα υποστούν τεράστια αφαίμαξη από τα ήδη ισχνά – σε σύγκριση με το παρελθόν – έσοδά τους.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής κάλεσε τους κ.κ. Μάρκου και Χριστόπουλο να αποδεχθούν ένα Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ του ΥΠΕΚΑ, της Περιφέρειας Αττικής, της ΕΥΔΑΠ, του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
Σημειωτέον ότι στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι δήμαρχοι Κορωπίου Δ. Κιούσης και Παιανίας – Γλυκών Νερών Δ. Δάβαρης.
Μάλιστα ο δεύτερος έκανε σαφές ότι δεν τίθεται θέμα παραχώρησης έκτασης δίπλα στο υπό εξέλιξη – πλέον – έργο του ΚΕΛ Παιανίας – Κορωπίου αφού μάλιστα ο δήμαρχος Μαρκοπούλου Σ. Μεθενίτης παραμένει ανένδοτος σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του στο όλο θέμα.
siskepsi vmesogeia2
Οι «εναλλακτικές»
Σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις αντιδράσεις ο κ. Σγουρός – σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr – προσφέρθηκε να μελετήσουν οι τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας, δύο «εναλλακτικές» λύσεις.
Η πρώτη αφορά τη διευθέτηση του ρέματος το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον χώρο όπου θα κατασκευαστεί το ΚΕΛ Β. Μεσογείων με κονδύλια της Περιφέρειας ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος σε περίπτωση πλημμύρας.
Το δεύτερο αφορά τον αγωγό που θα καταλήγει βαθιά στη θάλασσα της Αρτέμιδας κάνοντας σαφές ότι μία ποσότητα του νερού που θα προκύπτει από την επεξεργασία των λυμάτων θα μπορεί να χρησιμοποιείται για την άρδευση του πρασίνου της Αττικής Οδού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο κ. Χριστόπουλος όσο και ο κ. Μάρκου απέφυγαν επί της ουσίας να απαντήσουν στα νέα αυτά δεδομένα αλλά και στον κίνδυνο που διατρέχουν οι δήμοι και οι δημότες τους να χρεωθούν με πρόστιμα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Υπέρ της λύσης Πλατύ Χωράφι και το ΥΠΕΚΑ
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες μέλη της Επιτροπής ΚΕΛ της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών και Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδας, αποτελούμενη από τους κ.κ. Πιτσιγαυδάκη, Καραπιδάκη, Βλάχο, Στράγκα και Κωνσταντουράκη συναντήθηκαν με τον Γ.Γ. Υδάτινων Πόρων, στο γραφείο του στο ΥΠΕΚΑ, και συζήτησαν επί δύο και πλέον ώρες το θέμα της αποχέτευσης στην Ανατολική Αττική και της λειτουργίας ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Και ο κ. Τριάντης είχε εμφανιστεί κάθετος ως προς την υπάρχουσα λύση διαφωνώντας σαφώς με την αντιπρόταση της Ομοσπονδίας για την Ψυττάλεια.
Ο κ. Τριάντης όμως είχε αναφερθεί και στην άλλη πρόταση – αυτή του ΚΕΛ Παιανίας – Κορωπίου – την οποία χαρακτήρισε ως μη βιώσιμη.
Σε ό,τι αφορά στη σύσκεψη στην Περιφέρεια, οι υπηρεσιακοί παράγοντες οι οποίοι συμμετείχαν έκαναν σαφές ότι η δημιουργία του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση αφού δεν υπάρχει τεχνικά άλλη εφικτή λύση.

67 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΝ....ΟΧΙ ΘΑ,
    ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΑΝ ΗΔΗ

    ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜ ΑΡΧΗΣ ΠΑΛΙ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΑΤΕ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑΤ Ο ΦΤΙΑΞΕΤΕ
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

    ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΒΑΠΟΡΙΑ ΜΑΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΦΥΓΕΙ ΗΔΗ.

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΕΛΟΥΣΑΝ ...ΤΡΕΞΤΕ ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ
    ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...

    ΣΠΑΤΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ 30/06/13


    Ημασταν απο τους πρωτους που μιλησαμε για την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του
    ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ για τη δημιουργει αποχετευτικου δικτυου γιατι οι ΕΕ πιεζει
    με χρηματικες καμπανες.

    ΗΜΕΡΗΣΙΑ
    "Η" 7/7/2012
    Τον κίνδυνο άμεσης επιβολής βαρύτατου προστίμου για την τριτοκοσμική κατάσταση των βόθρων στην ανατολική Αττική κινδυνεύει να δεχτεί η χώρα μας η οποία έχει ήδη καταδικαστεί για το θέμα αυτό, δύο φορές από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Την ίδια στιγμή κινδυνεύουν να χαθούν άλλα 300 εκατ. ευρώ τα οποία είναι δεσμευμένα μέσω ΕΣΠΑ για τη δημιουργία των Κέντρων Επεξεργασίας Λυμάτων στην ανατολική Αττική καθώς τα έργα είναι μπλοκαρισμένα και θα πρέπει να τεθούν σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το 2015.

    ΚΑΠΑΠΗΔΕΣ ΟΠΩΣ ΚΟΠΥ ΠΑΣΤΕ ΓΕΡΟΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΚΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΠΥ ΠΑΣΤΕ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ... (ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΟ)

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΜΕΘΑΝΙΟ
    ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΘΑ ΜΑ ΦΕΡΟΥΝ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχίσανε τα αβανταδόρικα σχόλια, βεβαίως βεβαίως, με απειλές προστίμων κλπ.

      Όχι στο φαραωνικό ΚΕΛ! Ναι, να φτιάξουν μικρό, μόνο για το δικό μας Δήμο ή το καλύτερο, Ψυττάλεια! Η Παλλήνη γιατί πάει εκεί και μεις όχι;

      Να σας πω γιατί: Μιας και άλλα έργα δεν υπάρχουν λόγω κρίσης, οι "γνωστοί" στο Δήμο, μια ελπίδα έχουν, το γιγαντιαίο ΚΕΛ. Έτσι κι αλλιώς η θητεία τελειώνει, δεν πρόκειται να ξαναβγούν γιατί ξεμπροστιάστηκαν οριστικά, μόνο τη "δουλειά" του νοικιάσματος του νέου Δημαρχείου κατάφεραν, οπότε τί μένει; Το ΚΕΛ!

      Να ξέρουμε κάτι: Τίποτα δε γίνεται αν δε συμφωνήσει ο Δήμος και κανένας Σγουρός (σιγά τον πολιτικό) δε μπορεί να επιβάλει κάτι, όσο και να απειλεί περί προστίμων κλπ.

      Εμπρός Δήμαρχε, έστω τώρα, κάνε πέρα τους σάπιους και προχώρα μια λύση που δεν υποβαθμίζει και δεν καταστρέφει, ώστε να μπορείς μετά το τέλος της θητείας να κυκλοφορείς στο δρόμο μετά Ρένας και Αντώνη, χωρίς ..παρατράγουδα.

      Διαγραφή
    2. Αυτη η μικροπολιτικη μας εφαγε αβανταδορικα σχολια και απειλες προστιμων...
      Τα σχολια δεν ειναι καθολου αβανταδορικα και οι καμπανες να εισαι σιγουρος θα πεσουν...

      Και πιστεψε με η επιλογη του να φτιαχτει βιολογικος καθαρισμος στο πλατυ χωραφι δεν ειναι αποτελεσμα καμιας διαπλοκης. Ηταν συγκεκριμενη πολιτικη κατευθυνση που αποφασισε να παρει ο δημος μας στη λογικη του κοινωνικα δικαιου και αποδεκτου. Για αυτο απο την αρχη ουτε για μια στιγμη δεν πιστεψε τη λυση ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ουτε και ενος μεγαλου ΚΕΛ.

      Το θεμα ομως ειναι οτι περα απο το γεγονος οτι κοντινοι δημοι δεν λειτουργησαν με αυτον τον ευγενη τροπο βλ ΠΑΛΛΗΝΗ , τι θεωρει ευγενη και κοινωνικα δικαιο ο κος δημαρχος ,μια πολη που εχει πεθανει απο τους ρυπους που παραγει ενα λαθος κατασκευασμενο αεροδρομιο, μπορει να υποδεχτει και κελ ...?
      Επομενως αν ηθελε οντως να ειναι ευγενης οφειλε να υποστηριξει τη δημιουργια ενος μεγαλου κελ στην ανατολικη αττικη μακρια απο τα ΣΠΑΤΑ. Το που θα γινοταν ας το αποφασιζαν οι δημοι ΜΑΡΑΘΩΝΑ ,ΠΑΛΗΝΗΣ, ΡΑΦΗΝΑΣ , Ν ΜΑΚΡΗΣ ΚΟΚ . Το θεμα ειναι οτι μια πολη η οποια δεχεται απιστευτη ρυπανση απο το ελ βενιζελος (μεγαλη επενδυση ειπαμε) δεν ειναι δυνατον να δεχτει και αλλη ρυπανση ειτε στη στερια η στη θαλασσα. Για αυτο και παρακατω μιλαω για τη διαφορα μεταξυ προοδευτισμου και σκουπιδο αριστερισμου.
      Αν το καταλαβουν και τρεξουν να μπουνε στο κελ ΚΟΡΩΠΙΟΥ η καποιο αλλο κοντικο ΚΕΛ εχει καλως ...

      αυτα

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. SPATA CITY, ακριβώς αυτό συμβαίνει. Το γιγάντιο ΚΕΛ είναι ένα έργο που το περιμένουν πώς και πώς κάποιοι στο Δήμο. Ούτε που ενδιαφέρονται για το θησαυρό που έχουμε δηλαδή τη θάλασσά μας που θα καταστραφεί οριστικά. Όσο για τις περιοχές Σπάτων, Αρτέμιδας και ένα μέρος της Ραφήνας, αυτές θα υποβαθμιστούν για πάντα.

      Διαγραφή
  4. Καιρός να αναλάβει δράση ο Κασιδιάρης που μένει στην περιοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ29 Ιουλίου 2013 στις 1:28 π.μ.

      σιγά τα ΧΡΥΣΑ ΩΑ......
      ΑΥΤΌ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ!ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΟΥΣ. ΟΥΣΤ!

      Διαγραφή
    2. Ο Ηλίας μένει στην Λούτσα και είναι μεγάλος αγωνιστής έχει αποδείξει οτι τα καταφέρνει όλα με όλα τα μέσα, ντροπή να μιλάτε έτσι για έναν βουλευτή που έχει υπερψηφιστεί απο τους δημότες μας

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ; ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ. ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΑΟΥ ΠΟΥ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ! ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΖΙ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΑΝΟΙ (ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)!

      Διαγραφή
    4. Τί εννοείς δηλαδή όποιον ψηφίζει ο λαός να τον αγνοούμε σαν φασίστα και να ακούμε μονάχα αυτόν που δέν ψηφίζει κανένας επειδή οι Έλληνες είναι τρελοί? Άν δέν σου αρέσουν οι Έλληνες άντε τράβα μαζί με τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους στο Πακιστάν και συ και ο παραπάνω

      Διαγραφή
    5. Η ψήφος δεν ξεπλένει κανέναν, ούτε τον φασίστα τον κάνει δημοκράτη και άνθρωπο.
      Εγώ είμαι χριστιανός και πιστεύω στα λόγια του Ευαγγελίου, ότι όλοι είναι συνάνθρωποί μας και ίσοι ενώπιον του Θεού και ότι πρέπει να δίνουμε νερό σε όποιον διψάει και φαϊ σε όποιον πεινάει χωρίς διάκριση φυλής, χρώματος και προέλευσης.

      Διαγραφή
    6. Δέν είναι το πρόβλημα η ράτσα τους αλλά το οτι έχουν δημιουργήσει τρομακτικά προβλήματα στους Έλληνες με σκληρούς φόνους και ληστείες σε καθημερινή βάση, σε παλιότερες εποχές που δέν είχαμε αυτά τα όργια λόγω πολύ λιγότερων ή καθόλου λαθρομεταναστών δέν υπήρξε ποτέ ίχνος ρατσισμού στους Έλληνες τώρα γίνεται για την ανάγκη επιβίωσης. Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι τιτάνας πατριωτισμού αλλά σε καμιά περίπτωση δέν κυνηγάει τους ξένους απο μισανθρωπία το κάνει μόνο για να προστατεύσει την Ελλάδα, για την περιοχή του έχει έναν λόγο περισσότερο να βοηθήσει.

      Διαγραφή
    7. Ξεχνάς ότι ο αρχηγός τους παλαιότερα είχε καταδικαστεί για βόμβες μέσα σε σινεμά και αθώοι άνθρωποι έμειναν με κομμένα πόδια;
      Δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που λες πως δεν είναι πρόβλημα η ράτσα, όμως πρόσφατα ο ίδιος ο αρχηγός τους, ανέφερε ότι Έλληνας σημαίνει συγκεκριμένου χρώματος και ράτσας.
      Ναι, είναι υπερβολικά μεγάλος ο αριθμός μεταναστών και μέγα πρόβλημα η αθρόα είσοδός τους στη χώρα. Όμως δεν τους αποκαλούμε "πιθήκια" όπως οι φασίστες, αλλά ανθρώπους και δεν τους μαχαιρώνουμε στα καλά καθούμενα, ύπουλα και ηλίθια. Ούτε τους κατηγορούμε για κάτι που θα κάναμε και μεις στη θέση τους, δηλαδή να μεταναστεύουμε για αναζήτηση καλύτερης τύχης.
      Τα ποινικά εγκλήματα έχουν πάντα κοινωνικά και οικονομικά αίτια, γιαυτό διαπράττονται από τους πάντες και από Έλληνες και από μετανάστες αδιακρίτως. Μάθε για το πολύ κακό όνομα των Ελλήνων μεταναστών στην Αμερική στις αρχές του αιώνα.
      Οι μετακινήσεις πληθυσμών γίνονταν πάντα στην Ιστορία. Και ο Αρχαίος Ελληνικός Αποικισμός συγκρούστηκε με ντόπιους όταν έφτασε (ακάλεστος βέβαια) σε ξένη γή, όπως σε Κάτω Ιταλία, Εύξεινο Πόντο κλπ.
      Οι αυτοαποκαλούμενοι πατριώτες δεν είναι παρά προβληματικοί μπράβοι και μαχαιροβγάλτες κατά Ελλήνων πρωτίστως και αν την έχουν σκαπουλάρει μέχρι τώρα, ξέρουμε πολύ καλά το λόγο και κάτι αθωώσεις δεν πείθουν.
      Οι σπουδαίοι μας αρχαίοι πρόγονοι έφτασαν στο οριστικό συμπέρασμα λέγοντας πως η χειρότερη δημοκρατία είναι καλύτερη και προτιμότερη από την καλύτερη τυραννία.
      Γιαυτό ο φασισμός δεν έλυσε κανένα πρόβλημα ποτέ και τάφηκε από την ιστορία για πάντα. Κυνηγάει ρακένδυτους πεινασμένους ανθρώπους, αλλά δεν αγγίζει ΠΟΤΕ τα μεγάλα και παράνομα ιδιωτικά συμφέροντα των πλουσίων, ούτε τα πιάνει στο στόμα του. Ο φασισμός είναι από τη φύση του ηλίθιος, απάνθρωπος και μισάνθρωπος.


      Διαγραφή
    8. Συγνώμη αλλά μάλλον παρεξήγησες το θέμα εδώ μιλάμε προσωπικά για τον Κασιδιάρη επειδή έχει μεγάλη δύναμη η φωνή του στην βουλή να δώσει λύση στο πρόβλημα της περιοχής του δέν μιλάμε για την Χρυσή Αυγή και τον πρόεδρο της, εσύ το γύρισες σε μετανάστες, αποίκους, αρχαίους Έλληνες πήγες πολύ μακριά μάλλον μας την έχεις στρίψει για αλλού.
      Άν βάλει τις φωνές και δέν γίνει το ΚΕΛ ποιό το πρόβλημα σου οτι έγινε λόγω του Κασιδιάρη?

      Διαγραφή
    9. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΣΙΔΗ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ ΦΤΗΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ.
      ΕΙΔΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΑΠΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΕΜΑΣ ΟΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!

      Διαγραφή
    10. Βρε παιδες.. ΤΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ ,μονον με δυο τροπους πολεμιουνται.
      Ενας ειναι να κλεισουν μονοι τους, απουσια ηλιθιων πελατων.Το οτι ξεσκιστηκαν στα live ,δειχνει οτι δεν πανε και πολυ καλα.Εκει μπορειτε να βοηθησετε .ΠΧ.κλεινουν μαγαζια για μη εκδοση αποδειξεων....δηλαδη ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥς ΛΟΓΟΥΣ.Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Και τα δυο προβλεπουν αμεσο κλεισιμο.
      Ο δευτερος τροπος..ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΟΕΙΔΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ...Εκει παει για χειμωνα.... και βαλε...αλλα αν ευοδωθει ..τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, θα πρεπει να πληρωθουν απο τα λιγοστα κερδη,ετσι που παλι να μην συμφερει.Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ.Εκει εξαντληστε την φαντασια σας ...με διαδοσεις σαμποταζ κλπ κλπ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΙ γραφοντας αρλουμπες στα μπλογκς.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, Η ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ...ΘΟΡΗΒΗΘΗΚΑΝ......
      Οσο δυσκολα χτιζεις ονομα ,,,ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ....και δεν πανε να φερουνε και ολο το ΔΣ του δημου μαζι με την εξεδρα και να κανουν καλλιστεια δημοτικων συμβουλων, η διαγωνισμους πιοτου και προβατινας... live......ΧΩΡΙΣ ΠΕΛΑΤΟΥΣ.... ΜΑΓΑΖΙ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ......

      Και οι πελατοι ανθρωποι ειναι,κουτοι ειναι ,γιατι να μην ενημερωθουν και να κινδυνευουν τσαμπα?ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ....ΠΡΟΛΗΨΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ θεαρεστο εργο, να προστατευεις τους πτωχους τω πνευματι.....ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥΣ.ΠΧ ο μπλογκιτης που ειπε για το αν ..πλενονται ποτε,η αποστειρωνονται οι ξαπλωστρες,ποιοι καθονται εκει και τι κανουν,απο τι κινδυνευεις να τρυπηθεις,κοκ κοκ ....

      ε νη με ρω ση ΛΕΓΕΤΑΙ .....Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.

      Διαγραφή
    11. Ξεχασα ...το σχολιο ΤΙΤΑΝΑΣ.... ειναι ολα τα λεφτα......τι ειχα χασει....
      τιτανες της σκεψης, ψηφιζουν τιτανες της ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ.....
      ΑΑΑΑΑΑ εγω προτιμω τον ΣΑΚΗ ...που επαιξε και Αριστοφανη αντι να ποζαρει σε ολα τα τσιαο ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ..με διλημμα...ΑΠ ΤΗΝ ΚΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΟ ΠΟΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΩ?ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ Η ΤΗΝ ΜΙΣ ΚΟΛΟΠΕΤΙΝΙΤΣΑ?

      ΤΙΤΑΝΙΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ......
      Εντελως τιτανολουτσαιικο...ασε που το τεκνο, μενει στο ΝΤΡΑΦΙ ΣΕ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΙΑΤΡΟΥ, αλλα χρησιμοποιει το παιδικο του δωματιο ..οπως δηλωσε ο υπερηφανος πατηρ.Μαλλον εκει ανασκολοπιζει τα αρκουδακια του...ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ...τι πλακα θεε μου.... δεν εχει οριο η ανθρωπινη βλακεια, οπως ακριβως το συμπαν.......ειχε δικιο ο Αινσταιν...που ηταν και Εβραιος.

      Διαγραφή
    12. Ναί αλλά τον Κασιδιάρη όλοι τον τρέμουν Αριστογείτωνα ... α ναί Ντράφι γείτονας δικός σου είναι αλλά και εσύ ασχολείσαι συνέχεια με την Λούτσα

      Διαγραφή
    13. Ολοι οι λογικοι ανθρωποι οφειλουν να φοβουνται ΕΝΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΤΙΚ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΠ ΚΛΠ που μαλιστα οπλοφορει.εεεεεΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΣΟΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ. Ο Νερων πχ Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ .Να μην μεινουμε πισω στην παγκοσμια συλλογη αρρωστων ψυχικα ηγετων.Ομως η παλια καραβανα ,θα τον φαει λαχανο, ΟΠΩΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΚΙΑΧΤΡΟΥ ...για τα χαζοπουλια.....που νομιζουν το σκιαχτρο για ανθρωπο.....Καμμενο ειναι απο χαρακτηρα....η ψυχιατρειο η φυλακη η στο χωμα.,,,και θΑ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟΧΑΜΜΕΝΟ....ΤΑΛΕΝΤΟ.....σαν βορειοκορεατες.....τι πλακα .....ολα τα γουρουνια ιδια μουρη γουρουνισια εχουν .... ΤΙ ΜΑΥΡΗ ΤΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΟΥΡΟΥΝΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.Τουλαχιστον οι Ιταλοι, βγαλανε την Τσιτσιολινα βουλευτη, που δεν χρειαζοταν αποτριχωση στο στηθος.....και την χαζευααανεεεεεε....γυμνοστηθη.....
      Κατα τα αλλα το σχολιο ειναι
      Ραβδος εν γωνια αρα ...βρεχει....πατατες λουτσαιικες.

      Διαγραφή
  5. ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ
    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ...

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ
    ΚΡΙΣΗΣ...

    ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΒΑΝΙΤΟΣΠΑΤΑΝΑΙΟΥΣ... ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
    ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ...

    ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ.
    ΗΔΗ ΤΡΩΤΕ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΕΣΤΕΣ ......???
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙEΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΨΑΡΑΚΙ......???
    ΠΟΙΟ ΑΓΩΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ....???

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

    ΚΑΠΑΠΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά είπες Λουτσοτουρκόσπορε. Άντε πιες το ουίσκυ τώρα και μετά κατεβάζεις και άλλες μπαλαφάρες σε συνέχειες.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΟΧΙ ΚΕΛ ΤΗ ΛΥΜΜΑΤΟΛΑΣΠΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ

      ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΤΕ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. Εισαι πολύ σοβαρο ατομο και πρεπει να ακουμε τις συμβουλες σου, οπως τότε που μας συστηνες να συχναζουμε με τα παιδια μας στα παραλιακα ....μπαρ για να ξεσκαμε οικογενειακως!!! Μιλαμε για παααρα πολυ σοβαρο ατομο!!!

      Διαγραφή
    4. Και επιμενω οτι στις καφετεριες και στις ταβερνες που λειτουργουν με νομιμες διαδικασιες και που σεβονται τους υπολοιπους συνδημοτες οι οικογενειες πρεπει να πηγαινουν.

      Τωρα για τα υπολοιπα που γραφεις ευχαριστω που παρακολουθεις τι γραφει ενα μη σοβαρο ατομο

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    5. Δε θα παραλείψουμε να πάμε οικογενειακώς στα μπαρ της παραλίας, διότι αυτό είχες συστήσει. Και κάτι άλλο: Ούτε ένας δεν είναι νόμιμος! Ούτε ένας! Κανένας δεν αδειάζει βόθρο, κανένας χωρίς καταπάτηση, κανένας χωρίς ηχορύπανση! Κ-α-ν-έ-ν-α-ς! Όλοι έχετε βουτηχτεί τόσο στην παρανομία που τη θεωρείτε νομιμότητα! Τα σχόλια σας μαράνανε. Εσάς περιμένουμε να μας ανοίξετε τα μάτια!

      Διαγραφή
    6. Ποιοί είναι οι "επενδυτές" με οικολογική συνείδηση; Υπάρχει τέτοιο είδος στη "Λούτσα";;; Εκτός αν εννοείτε τους "μαγαζάτορες" με τα κωλόμπαρα της παραλίας!!! Θράσος!!! Ένας κι ένας είναι αυτοί. Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ νόμιμο στην παραλία. Από που να ξεκινήσω; Από την αφόρητη ηχορύπανση, από τις ξαπλώστρες που καταπατούν όλη την αμμουδιά, από το πολεοδομικό που όλα τα κωλόμπαρα έχουν καταπατήσει τον αιγιαλό και έχουν "καλύψει" ακόμα και ολόκληρους δρόμους με την εντελώς αυθαίρετη δόμησή τους;; Το ότι δεν κόβουν ούτε για δείγμα απόδειξη στους πελάτες τους(ΣΔΟΕ έλα στη Λούτσα έχεις πολυυυύ δουλειά!!), το ότι το 99,9% των εργαζομένων τους είναι ανασφάλιστοι και αδήλωτοι, το ότι τις ακαθαρσίες τους τις ρίχνουν με κρυφά "λούκια" στο δρόμο στη άσφαλτο, ενώ τα βοθρολύματά τους καταλήγουν στην θάλασσα;;; Ότι και να λέμε, όταν δεν υπάρχει συνείδηση κι όταν η αλητεία κι η "προστασία" κάνουν κουμάντο σ' αυτήν την πόλη όλα είναι περιττά!!! Λούτσα, η πόλη που βρωμάει! Λούτσα η πόλη που η παρανομία, οι εκβιασμοί, οι νονοί και οι προστάτες τους την έχουν κάνει "στέκι"... Λούτσα η "νοσηρή" πολιτεία... Λούτσα η μόνη πολιτεία δήμος κι "αρχές" τάσσονται ενάντια στους δημότες τους!!! Περαστικά κι αγύριστα...

      Διαγραφή
    7. \ελα ρε σοβαρεψου και μην τα ισοπεδωνεις ολα....

      Ειπαμε οτι ειναι παρανομο και ενοχλει να κλεισει. Οτι ειναι νομιμο ομως και δεν ενοχλει
      πρεπει να υποστηριχθει. Τα λεφτα καλο θα ηταν να μεινουν στη πολη μας. Τωρα αν ολα ειναι
      παρανομα και ολα ενοχλουν να κλεισουν ολα. Αν και εγω εχει τυχει και εχω κατσει σε μαγαζι διπλα
      στον αγιο νικολα και η μουσικη ηταν πολυ χαμηλα.

      Προσεξε γιατι ο γενικος αναθεματισμος φερνει συνηθως τα αντιθετα αποτελεσματα.

      Κυριε δημαρχε επειδη ξερουμε οτι εισαι ανθρωπος του μετρου, εισαι ανθρωπος του να γινει η δουλεια ολων προσεξε γιατι με την εγκατασταση ΚΕΛ ο μοναδικος δημος που δεν θα χει γινει η δουλεια του θα ειναι ο δικος μας. Καθε πολη δεν γινεται να εχει δικο της ΚΕΛ και επειδη εχουμε επιβαρυνθει αρκετα απο το ελ βενιζελος πιεστε και εσεις και ο δημαρχος Ραφηνας να μπουμε σε καποιο αλλο περιφερειακο ΚΕΛ.

      ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    8. Σοβαρά ενοχλήθηκες; Μήπως ανήκεις κι εσύ στο "δίκτυο" της παραλίας, του "μαύρου" νυχτοκάματου, των αδίστακτων αυτών υπονομευτών της ζωής των περίοικων ;;;; Ή μήπως ζεις καμιά 500αριά χλμ μακριά και περνάς από Λούτσα μια στα τόσα για να εκφέρεις άποψη έτσι για να πεις κάτι;;; Άσε καλύτερα, δε χρειαζόμαστε τέτοιες απόψεις, μόνο αγανάκτηση και οργή προκαλούν, ενώ εμμέσως αποπροσανατολίζουν σκόπιμα και επιχειρούν ύπουλα να "εξομαλύνουν" τις εντυπώσεις για τις χείριστες παρανομίες και το αίσχος που έχει περιέλθει ο υποβαθμισμένος Άγιος Νικόλαος της ηχορύπανσης, της καταπάτησης, των νονών και των προστατών τους!!

      Διαγραφή
    9. Συμφωνώ με τον Κ.Π. ο γενικός αναθεματισμός στα πάντα φέρνει μονάχα χειρότερα αποτελέσματα και δείχνει σχιζοφρένεια τέτοια φαινόμενα υπάρχουν παντού όχι μόνο στην Λούτσα. Η ηχορύπανση στον Άγιο Νικόλαο έχει περιοριστεί σε ελάχιστες ώρες την εβδομάδα συγκεκριμένα μόνο κάθε Κυριακή μεσημέρι τις υπόλοιπες ώρες της εβδομάδας επικρατεί απόλυτη ησυχία που θα γίνεται όλο μεγαλύτερη όσο τελειώνει το καλοκαίρι. Το πρόβλημα είναι μόνο τα μελλοντικά προβλήματα μόλυνσης εκεί πρέπει να συγκεντρώσουμε όλες τις προσπάθειες. Τα παράνομα βέβαια να κλείσουν ασυζητητί αρκεί να αποδειχτούν παράνομα και γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι, κανένας δέν υποστηρίζει την παρανομία αλίμονο!

      Διαγραφή
    10. 9:53 φαίνεται δέν έχεις πάει ποτέ στο Ζούμπερι

      Διαγραφή
    11. Για 8:17 π.μ.:

      Έτσι έ; Είναι σχιζοφρένεια να λέμε ότι ΟΛΑ τα παραλιακά κέντρα είναι βουτηγμένα στη παρανομία. Γιατί δε βγαίνει ένας να πει "κύριοι, εγώ δεν έχω παρανομίες"; Ένας! Έλα ντέ!

      Είσαι ωραίος. Περιορίστηκε λες η ηχορύπανση. Τότε να σας είμαστε και ευγνώμονες! Μήπως κατάλαβες ότι ηχορύπανση σημαίνει βαρύ αδίκημα και αρπαχτές σε βάρος των συνανθρώπων σου; Το θράσος σου και η εξαχρείωσή σου είναι τεραστίων διαστάσεων. Ποιός είσαι εσύ που μας επιβάλεις να μην έχουμε προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή τις Κυριακές και το καλοκαίρι; Ζούμε στο λιμάνι και δεν μπορούμε να ηρεμήσουμε εξαιτίας σας. Φανταστείτε τί τραβάνε οι περίοικοι!

      Ποιά μελλοντικά προβλήματα μόλυνσης; Έχει ήδη μολυνθεί και η θάλασσα και η αμμουδιά εξαιτίας σας. Πότε είδε κανείς βοθρατζίδικο στα μαγαζιά σας; Πληγή είσαστε.

      Έχετε καταστρέψετε και υποβαθμίσει την πόλη και είσαστε η ντροπή της. Είσαστε ανάξιοι για άλλη σταδιοδρομία και μαζευτήκατε στη νύχτα της Λούτσας ζώντας σαν παράσιτα σε βάρος της ζωής των άλλων. Τα ...σχόλια σε μπλογκ σας έλειπαν!

      Διαγραφή
    12. Για Αλέξανδρος :
      Α δέν έχεις προσωπική και οικογενειακή ζωή τις Κυριακές ε; Τί σε κάνουν σε βασανίζουν, σε καταπιέζουν, σου απαγορεύουν να βγείς απο το σπίτι σου; Όλες οι ταβέρνες στο λιμάνι τις Κυριακές είναι φούλ γεμάτες και πέσ μου ένα μπήτς μπάρ σε ολόκληρη την Ελλάδα έστω ένα που να μή γίνεται Κυριακή μεσημέρι χαμός. Μήν μας πείς τώρα οτι σε ενοχλούν τα μαγαζιά του Αγίου Νικολάου και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας που άν και ντάγκα καλοκαίρι είναι άδεια γιατί είσαι τότε πραγματικά σχιζοφρενής. Βρές κανέναν άλλον απο την γειτονιά σου με τα ίδια προβλήματα να κάνετε μια διαδήλωση να δούμε πόσοι είστε εσείς που ενοχλείστε τόσο πολύ, φώναξε και την αστυνομία και αυτή στο κόλπο είναι; Άντε λοιπόν ηλίθιε που σε χτύπησε ο καύσωνας στο κεφάλι δέν έχετε άλλη δουλειά να κάνετε απο το να βρίζετε στα μπλόγκ και όποιον πάρει ο χάρος.

      Διαγραφή
    13. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ, ΜΩΚΟ. ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΒΛΕΠΩ. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΕ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ. ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΛΟΥΤΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΕΔΩ ΞΕΒΡΑΣΤΗΚΑΝ

      Διαγραφή
    14. Τη πατήσανε οι Αγιονικολιώτες, παριστάνανε τουσ αριστοκρατες, ότι ταχαμου μενουν σε περιοχή που δεν έχει σχέση με Λουτσα. Τώρα εξαιτιας των μαγαζιων κανεις δε θέλει νά μείνει εκει ούτε να αγοράσει , ούτε να νοικιάσει!!! Πάει και ό εγωισμός μενω στον αγιο νικόλαο πανε όλα. Βρέ πως ερχονται ολα τούμπα. Ολοσ ο αγιος Νικολαος ενα ξενυχταδικο!!!

      Διαγραφή
    15. ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.

      Διαγραφή
    16. Πρέπει να ξεχωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα απο τα προβλήματα μαιμούδες, η βρώμα στην θάλασσα είναι σοβαρό θέμα όσο ισχύει αλλά όχι να μας λέει ο άλλος που μένει στο λιμάνι οτι δέν τον αφήνουν ποτέ να κοιμηθεί

      Διαγραφή
    17. Παριστάνεις το χαζό. Ούτε στο Φάρο μπορούμε να κοιμηθούμε εξαιτίας των κέντρων του Αγίου Νικολάου. Μπορεί να μην είμαστε δίπλα στα ηχορυπαίνοντα κέντρα, αλλά είναι πασίγνωστο ότι εξαιτίας της κατεύθυνσης του αέρα, υποφέρουμε τα πάνδεινα από τις παρανομίες των αλητών. Δεν έχουμε ζωή πιά. Δεν έχουμε δικαίωμα να κοιμηθούμε, να ηρεμήσουμε, να ακούσουμε τη δική μας μουσική ή να καλέσουμε ένα φίλο. Και πώς μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά από το συνεχές νταπ- νταπ και τα σκυλορόκ. Δε ζητάμε χάρη, εφαρμογή του νόμου ζητάμε. Να μη μας ενοχλείτε κερδοσκοπώντας σε βάρος μας. Έχετε το θράσος να μας λέτε ποιές μέρες δικαιούμαστε!

      Διαγραφή
    18. Για το σχόλιο στις 12.12 μ.μ.: Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να βαράτε μεσημέρια και όποτε σας καπνίσει και γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να σας ακούμε; Και ανάθεμα αν καταλαβαίνεις τί σημαίνει προσωπική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή, διότι αν καταλάβαινες δε θα τρύπωνες στη νύχτα. Και επειδή παρανομούν και αλλού, πρέπει να σας ανεχτούμε και δώ ; Και ποιός σας είπε αχρείοι, ότι θα δεχτούμε την ανομία ντε και καλά και μου θέλετε και ...δημοψήφισμα για το πόσοι ενοχλούνται; Ο Θεός είσαι και μας παραχωρείς τις ....υπόλοιπες μέρες της βδομάδας; Κερδοσκοπείτε αισχρά και ζητάτε να μη μιλάμε κιόλας!
      Όλο τον Ποινικό Κώδικα έχετε στις πλάτες σας! Καταπατήσεις της περιουσίας μας που είναι η δημόσια παραλία, πολεοδομικές παραβάσεις στο φουλ, φριχτή ηχορύπανση, ρύπανση παραλίας και θάλασσας με λύματα και σκουπιδαριό και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
      Άντε βρείτε καμμιά νόμιμη απασχόληση, που βρήκατε λύση τα beach-bar - τρομάρα σας - και πλακώσατε όλοι οι loosers στη Λούτσα!

      Διαγραφή
    19. 3:40 μ.μ. αερολογείς ασύστολα και όλα αυτά που γράφεις μόνο για γέλια είναι απλά γιατί αυτά που γίνονται τις συγκεκριμένες ώρες στον Άγιο Νικόλαο γίνονται σε όλες τις παραλίες της Ελλάδας, η ηχορύπανση βρίσκεται μονάχα στην φαντασία σου.
      Για τον Ποινικό Κώδικα πήγαινε να βρείς τους ιδιοκτήτες είναι λίγοι και γνωστοί εγώ δέν έχω να φοβηθώ τίποτα.

      Διαγραφή
    20. Για να μη φοβάσαι τίποτα πρέπει να είσαι νόμιμος και εσύ και οι όμοιοί σου έχετε ένα τόμο παρανομίες. Ωραία δικαιολογία ότι τέτοια γίνονται και σε άλλες παραλίες! Έχει διαλυθεί η ζωή των ανθρώπων, ειδικά στον Άγιο Νικόλαο, που είναι σε απόγνωση εξαιτίας των νυχτερινών αλητών.
      Επειδή είστε ανίκανοι να καταφέρετε κάτι στο φως της μέρας το ρίξατε στα παράνομα παραλιακά κέντρα, αλλά ούτε εκεί τα καταφέρνετε και το ρίξατε στις live αρπαχτές.
      Για τον Ποινικό Κώδικα δε χρειάζεται να βρω εγώ κανέναν. Αυτός που πρέπει να βρει, θα (σας) βρει. Μαζέψτε το θράσος σας γιατί πέρασε η εποχή που κάνατε τον έξυπνο. Υπάρχει άλλο νομικό οπλοστάσιο τώρα και άλλο κλίμα και ό,τι βγάλατε θα το πληρώσετε διπλά. Για ενημερωθείτε γιατί σας βλέπω στο τέλος να σαλτάρετε στη θάλασσα που βρωμίσατε...

      Διαγραφή
    21. Θλιβερά νυχτόβια ανθρωποειδή, αποτυχημένα ράκη της κοινωνίας με αναιδή στόματα που ξεστομίζουν αρλούμπες, φαύλοι, σαχλοί και αμόρφωτοι όπως πάντα... Αυτά τα υπανθρωπάκια έχουν λαλιά και υπαγορεύουν λέει ποιες ώρες θα "παίζει μουσική" η παραλία και ποιες θα πέφτει σε κατάκλιση;;; Επειδή έτσι γουστάρουν! Επειδή λέει έτσι παίζουν και στις παραλίες της "κολοπετεινίτσας"! Τι μας λέτε ρε, ορνιθοσκαλίσματα του Νότιου Ευβοϊκού, άντε τραβήξτε άσπρους πάτους τα νοθευμένα ουίσκια σας και πνιγείτε στα μεθύσια σας που θα μας υποχρεώσετε να αναπνεύουμε τα βρώμικα χνώτα σας! Που το είδατε γραμμένο ότι εσείς έχετε δικαίωμα να κρατάτε όμηρο μια ολόκληρη περιοχή για μια καλοκαιρινή κονόμα-αρπαχτή;;; Που το είδατε γραμμένο ότι θα υπαγορεύσετε εσείς οι καραπαράνομοι κανόνες του πότε θα έχει ή δε θα έχει "ηχορύπανση" η περιοχή;;; Τόσο μηδενικά είσαστε που δε έχετε ούτε ιδέα ούτε άποψη ούτε φυσικά συνείδηση τι σημαίνει να ζεις σε μια ευνομούμενη κοινότητα! Πως να έχετε άλλωστε αφού αυτή η ίδια η κοινότητα που ανατραφήκατε σας έχει ξεβράσει χρόνια τώρα ως ανεπιθύμητους ως άχρηστα παράσιτα που ζουν-παρασιτούν εις βάρος των άλλων... Οι καιροί αλλάζουν ραγδαία πάρτε το χαμπάρι, πάνε οι εποχές του '70 και '80 που κάνατε ότι γουστάρατε, ο κόσμος που κατοικεί στην Αρτέμιδα έχει πλέον απαιτήσεις για ποιότητα ζωής και είναι ανυποχώρητος,εσείς ουδεμία θέση έχετε ανάμεσά μας... Θα σας ξεβράσει πολύ σύντομα η ίδια η κοινωνία που τόσο βέβηλα και ασυνείδητα εκβιάζετε χρόνια τώρα! Ήρθε η ώρα, κοντός ψαλμός αλληλούια και ο πέλεκυς του νόμου θα κόψει σύριζα τα γλοιώδη πλοκάμια της παρανομίας σας... Αναμείνατε λίαν συντόμως τα "ντάπα-ντούπα" της σφύρας του δικαστή... Θα ηχούν εκκωφαντικά στα αυτιά σας... Θα τρέχετε και δε θα φτάνετε...

      Διαγραφή
    22. 5:29 και 5:31
      Είστε τόσο ηλίθιοι τελικά ή παριστάνεται τους ηλίθιους;
      Άν το μαγαζί λειτουργεί με παρανομίες όπως παράδειγμα πάνε τα απόβλητα χωρίς αποχέτευση στην θάλασσα επειδή δέν υπάρχει βόθρος είναι παράνομος o οποιοσδήποτε τυχαίος πελάτης;

      Διαγραφή
    23. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ
      ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.

      ΟΤΙ ΕΝΟΧΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ

      ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ.


      ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
      ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.

      ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΥ
      ΑΝΗΚΕΙ

      Η

      ΒΡΙΣΚΩ ΚΙΝΗΣΗ

      Η

      ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΧΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΛΕΙ

      ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗ ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ....

      ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΚΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ...




      ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΤΑΜΠΟΥΤΑΔΙΚΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ (ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ)
      ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ

      ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΈΥΘΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ(ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ)
      ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΛΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ

      ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ (ΕΠΙΣΗΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ)
      ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΡΤΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ

      ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ....



      ΥΓ.
      Α ΡΕ ΓΕΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ , ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΥ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    24. Τώρα παριστάνετε τους αθώους πελάτες; Όσο για σένα Καπαπιπί, χάνεσαι στη νύχτα, βγες να σε δει η μέρα, που ξέρεις τί επιτρέπεται και τί δεν επιτρέπεται και όλα τα άρθρα των Κωδίκων απέξω!
      Μην ανησυχείτε, έχει ξεκινήσει αυτός που ξέρει περί νόμων και παρανόμων και τότε θα δείτε ποιά είναι τα αθώα ετούτα και κείνα που θέλουν να τα διώξουν οι "κακοί" κάτοικοι. Άσε που αυτοί οι κακοί κάτοικοι φαντασιώνονται βρώμα και ηχορύπανση και καταπατήσεις και που συν τοις άλλοις δεν είχανε άλλη δουλειά να κάνουν από το να κυνηγάνε τους κατακαημένους αθώους ...αλητόβιους της λουτσιώτικης "νύχτας"!
      ΥΓ. Πάντως εμένα μου άρεσε το ωράριο, ποιές μέρες και ώρες πρέπει να υπομένουμε την ηχορύπανση! Επί τη ευκαιρία τη λέξη νομιμότητα την έχετε ακουστά ή σας διέφυγε;
      Άντε ρε βρείτε καμμιά δουλειά να κάνετε...

      Διαγραφή
    25. Σώπα δηλαδή όλοι αυτοί οι αλητάμπουρες είναι ξένοι δέν είναι κανένας απο την Λούτσα; Τους αρέσει στους αλητάμπουρες να πηγαίνουν μετά τα μεσάνυχτα ειδικά στον Άγιο Νικόλαο για να βασανίζουν τους αιμοβόρους Λουτσιώτες; Καλά σου λέει ο Κάπαπιπί ρε γιατί να μήν πατάει κανένας στην παραλία για να πατάς μονάχα εσύ, δική σου είναι ιδιοκτησία σου ή έχεις κληρονομικά δικαιώματα απο κανέναν παππού Σπαταναίο;

      Διαγραφή
    26. Όχι, η παραλία είναι για κάθε παρασιτικό νυχτόβιο της ανομίας, που περνάει τους αγωγούς λυμάτων στη θάλασσα ώστε να μην αδειάζει ποτέ βόθρο, για να κάνει live με θηριώδη στερεοφωνικά και για να καταπατάει όσο και όπου του καπνίσει.

      Διαγραφή
    27. ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΧΑΝ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΛΟΥΤΣΑ!

      Διαγραφή
    28. Κπ κυριε/κυρια 11.56 οχι κ πιπι .... αν πιπι σκετο ΟΚ

      Φιλε γιαννη Κρ δεν θελω να εισαι απαισιοδοξος κανενα χαλι δεν εχει μαζευτει
      στη ΛΟΥΤΣΑ και αν ναι θα αναγκαστει να φυγει.

      και επι τησ ουσιας φωναζουμε

      ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΧΙ ΚΕΛ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ
      ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

      ΚΠΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
    29. Ποιός να τό λεγε για τον Άγιο Νικόλαο. Από περιοχή τοπ κατάντησε η περιοχή των μπαρ. Τα τελευταία χρόνια είχαν εγκατασταθεί αξιόλογοι άνθρωποι εκεί. Τί έπαθαν! Κρίμα.

      Διαγραφή
    30. οι αξιολογοι ανθρωποι φιλε συντοπιτη υπηρχαν και θα συνεχισουν
      να υπαρχουν στον αγιο νικολα.

      το θεμα δεν ειναι ο αγιος νικολας ειναι η νοοτροπια που εχουμε εμεισ να ειμαστε καλα
      και οι αλλοι...

      Παραλια ειναι, η μαγαζια θα μαζευε η τρατες.
      Το θεμα ειναι ολοι αυτοι που ασκουν το επιχειρειν να σεβονται λιγακι και τους υπολοιπους που καποιες στιγμες εχουνε δικιο δεν κλεινουν ματι.

      Το θεμα μας ομως ειναι το αποχετευτικο.

      Ρε γεροντα που ηθελες τη παραλια δικια σου (και ολοι οι αλλοι ειπαμε ) που εισαι? Καπου κανεις
      προφανως ανεμελες διακοπες καπου που μαλλον δεν θα εχει κινηση και ο φραπεσ ειναι και πρωτης διαλογης και 2.5 ευρω η οπως θα λενε οι φιλοι σου Βρετανοι good value for money....χαχα....

      K.p (στα βρετανικα)

      Διαγραφή
    31. Δε πα να πιείς το ουϊσκυ σου, εγκάθετε, που θα μας πείς ότι κάποιες στιγμές(!!) έχουμε δίκιο και ότι κάποιοι θέλουν την παραλία δικιά τους. Οι μόνοι καταπατητές της παραλίας είσαστε εσείς οι αχρείοι της νύχτας και της παρανομίας και της λέρας.
      Και μάθε, ότι μόνο αστοιχείωτα όντα αποκαλούν κάποιον - οποιονδήποτε "γέρο". Έτσι να αποκαλέσεις τον πατέρα σου.

      Διαγραφή
    32. Τί θές να μας πείς τελευταίε, οτι ένας που αφορίζει μόνιμα την νεολαία με τόσο χυδαίους χαρακτηρισμούς είναι 20 χρονών;
      Γέρος είναι φυσικά άν έμαθε το κομπιούτερ πάντως σε αυτή την ηλικία μπράβο του

      Διαγραφή
    33. Ματαιοπονείς αγαπητέ συναναγνώστη 1/8, 9:59, ασχολούμενος με τέτοια άτομα στο forum. Άλλωστε, από τους κάθε λογής ύπουλους υποστηρικτές των παρανόμων της παραλίας και πλαγίως του ΚΕΛ της υποβάθμισης, θα περίμενες ήθος και πολιτισμό; Είναι τόσο χαλασμένοι, που - να είσαι σίγουρος- ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, πώς λέγεται σήμερα το να αποκαλείς κάποιον χαρακτηρίζοντάς τον υποτιμητικά ανάλογα με σωματικά χαρακτηριστικά, το χρώμα του, την ηλικία του, το φύλο του, την καταγωγή του κλπ.
      Σε κάποιες χώρες μάλιστα, οι διαχειριστές των ιστολογίων δε δημοσιεύουν σχόλια με τέτοιες αναφορές ή τα διαγράφουν. Εδώ, αυτά είναι στοιχείο του "πολιτισμού" της νύχτας και όχι μόνο...

      Διαγραφή
    34. Το αλητάμπουρας, τσοκλανόπαιδο δέν είναι υποτιμητικός χαρακτηρισμός βάση της ηλικίας και είναι το γέρος;

      Διαγραφή
    35. ΕΛΑ ΝΤΕ! ΓΙΑ ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ!
      (Ή ΡΩΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

      Διαγραφή
    36. Οι περισσότεροι απο αυτούς που γράφουν εδώ μέσα που βρίζουν και καταριούνται τον Άγιο Νικόλαο είναι πάνω απο 60

      Διαγραφή
    37. ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ δεν ξερετε αυτο που ειπε ο γερο γερο Παπανδρεου και εμεινε θρυλικο?Οταν ρωτησε ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ?πεταχτηκε βουλευτακος υπερηφανος και δηλωσε .ΕΓΩ.ΕΕΕΕΕΕτοτε δεν εχει καμμια σημασια του απηντησε ο γερων ....
      εεεε λοιπον δεν εχει καμμια σημασια να απαντατε....στα πασης φυσεως αδικημενα.....παντιοτροπως......ξεχνανε ακομα και το τι γραφουν απο σχολιο σε σχολιο,σαν ανεμοδουρες που γυριζουν οπως φυσσαει ο ανεμος....Καλο ειναι να μαθαινουμε απο που φυσσαει... ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ.Χρησιμο ειναι για να παμε απο την αλλη μερια.....

      Διαγραφή
  7. O MAΡΚΟΥ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ,ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ , ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΦΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ...ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ ..ΜΗ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Oi ψευτοαπειλές προστίμων ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ και οι πιέσεις είναι ΤΟΘΛΑΧΙΣΤΟΝ από τον Ιανουάριο του 2012.Και οι λίμνες των σκατόνερων του αμερικάνου με τους αβανταδόρους σχετικά πρόσφατες. Η πραγματικότητα είναι γνωστή σε όσους επισπεύδουν.Περιέργως ο κ.Σγουρός θυμάται την περιφέρεια επιλεκτικά και δεν επεμβαίανει στο έργο του γραμματέα ΠΟΥ ΕΙΝΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡεΙΑΡΧΗΣ.
    ΠΧ η πεσμένη γέφυρα στη λεωφόρο Σπάτων δεν είναι επείγον έργο!!!!!
    Στείλτε ότι στοιχεία έχετε για τα καμώματα τους στο γραφείου του κοινοτικού επιτρόπου να ενημερωθεί και θα συμαζευτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και υπάρχει και η φωρογραφία με τον ΠΑΠΑΚΩΝ εμπνευστή του μεγάλου έργου του ΚΕΛ Β. ΜεσογεΊΩΝ-ΌΤΙ ΑΠΟΜΕΊΝΕΙ αρκεί μα προχωρήσει το σχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρόσεχε σγουρε έρχονται εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημαρχε εχουμε ηδη αεροδρομιο και μικρο κελ μεσα στο αεροδρομιο
    προσεχε δεν αντεχουμε αλλη σοβαρη επενδυση....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.Δες τε τα σχολια.Θα ερθει το αδειο κασσιδι,θα βαλει το ξυρισμενο στηθος μπροστα και οπου φυγει φυγει οι μεγαλοκατασκευαστες και οι μικρο κομπιναδοροι δημαρχαιοι.Και αν δεν φτανει το παιδι μονο του.....εγω λεω να φωναξουμε και τον Παπακαλιατη..εχει καλυτερη αποτριχωση και ειναι και ομορφοτερος.Αν παλι τετοια λεβεντοπαιδα δεν τους φοβισουν εεεεεεεε εχουμε το βαρυ πυροβολικο.Αποστολος Γλετσος,ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ.Ολες οι πολιτικες αυθεντιες αυτου του τοπου,μαγκες, τεκνα και καραμπουζουκληδες,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ,να βγαλουν εξω, για βοηθεια, τον αλλο εκλεγμενο ΓΙΑ ΕΤΗ ΠΟΛΛΑ, λεβεντη του ζειμπεκικου, ωραιο Μπρουμελ ,που παρ ολιγο να τον εχουμε και πρωθυπουργο .Τετοιος σοφος λαος που τους ανεδειξε, ας τους βαλει να ενωσουν τις ψηφους των ηλιθιων που τους ψηφιζαν ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚ.....ΜΑΣ, ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΤΟ.Ετσι θα σωθουμε. Θα το ρουφηξουν οι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΜΗΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΥς ΕΧΕΙ.....ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ...ΧΡΗΣΙΜΟ.....

    Και μετα απο αυτη την ψυχρολουσια προσαρμογης στα δεδομενα της σπαταρτεμισιανικης διανοησης, των νυκτοβιων, των φασιστων και των γνωστων .......υποστηρικτων ...των νομιμων ξενυχταδικων ..... ξαναφευγωωωωωω μακρια και αλαργα.....απα πα πα γεμισε το μπλογκ ,βρωμα απο το ΚΕΛ , πριν καν λειτουργησει....

    Σας στελνω χαιρετισματα...και η βρωμα τα παιρνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αίμα Τιμή Ηλίας Κασιδιάρης
      Ο Κασιδιάρης θα πάρει μόνος του πίσω την πόλη, Ντροπή να κάνεις συγκρίσεις ανάμεσα στον μεγαλύτερο ήρωα του Ελληνισμού με τους άλλους καραγκιόζηδες και θεατρίνους

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας