ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Δ ι κ α ί ω σ η του ΟΠΑΣ και του εκπροσώπου του, σχετικά με την ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του σε βάρος του Προεδρεύοντος Αντιδημάρχου (κ. Αθ. Μαργέτη), στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, στις 16.5.2013, για την απαγόρευση ψηφοφορίας








14 σχόλια:

  1. Ο Μαργετοβιρβιδακης ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΒΟΛΕΙΟ.
    Αν ξανακανουν ΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΣΗ.....σφυρατε μου.
    ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ, ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ?
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.Απλως, καταγραψτε το και αυτο με ονοματα ,μην το ξεχασετε μεχρι τις εκλογες.
    Τιποτα δεν εμεινε που να μην τους το ακυρωσουν.ΤΟΣΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ .... ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ......Η ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΑΝΤΡΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΒΓΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μιλησουμε σοβαρα για ενα σοβαροτατο θεμα.
    ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ,ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.
    Αποτελει συνειδητη επιλογη και συνιστα ,οπως ακριβως το γραφει ο ΟΠΑΣ ,ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.Οπως παραβαση καθηκοντος αποτελουν και ολες οι αποφασεις ΔΣ που ακυρωθηκαν.ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που ακυρωνονται απο ανωτερα οργανα,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.Θα πρεπει να δεχθουμε οτι εχουμε να κανουμε με δημοτικους αρχοντεςΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ.Οταν για τον οιονδηποτε απλο πολιτη, αγνοια νομου δεν συγχωρειται ,ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ αγνοουν νομους ,και να μην υφιστανται καμμια συνεπεια.
    Αυτη η ανομια που επικρατει ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ,ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ,ΑΠΑΙΤΕΙ ..ΚΑΘΑΡΣΗ.
    Εαν η υπολοιπη πολιτεια με τους θεσμους της ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ και Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ,τοτε στειλτε ΟΛΟΥΣ τους εκλεγμενους εκει που τους πρεπει .Αφου το μπαλακι το στελνουν σε μας,εμεις πρεπει να το χτυπησουμε δυνατα.
    Μπλογκιτες μου, οποιος γραψει εδω και στειλει την μπαλα στην εξεδρα ....με προσωπικα σχολια για ΟΠΑΣ ,ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΚΛΠ ...βαζει τα χερια του και βγαζει τα ματια του,επιτρεποντας στα λαμογια να γλυστρανε...ριχνοντας μηχανολαδα στον δρομο να γλυστραμε ολοι και να ξεφευγουν στην αναμπουμπουλα.ΠΑΡΤΕ Παραδειγμα απο αλλα σχολια,ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ και μην τσιμπατε πλεον.

    Φουμο αμολανε , για να κρυφτουν....και να μην τους κυνηγησετε....ΛΑΓΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ,τους εχετε αντιληφθει πλεον.Η παρανομια δεν ειναι ουτε δεξια ουτε αριστερη.ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ .Ετσι κρυβονται ,αλλα Ακη,ΤΟΥΣ ΖΗΛΕΨΑΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΤΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως έγραψε ο Ηλίας Βλάχος από τον Αγ. Νικόλαο όλα μα όλα τα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης στη Συνεδρίαση της Τετάρτης 18.9.2013 πρέπει να ζητήσουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας επί των θεμάτων της συνεδρίασης της 16.5.2013 και να ψηφίσουν στο θέμα της αποχέτευσης λύση μέσω σύνδεσης με την ψυττάλεια. Όσοι σύλλογοι και μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης δεν τηρήσουν αυτή τη στάση και δεν αξιοποιήσουν την ευκαιρία να ψηφίσουν όλοι υπέρ της λύσης Ψυττάλειας να πάψουν να μας ζαλίζουν στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΛΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ.

    Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ που ξεσκεπασε επισημως ο ΟΠΑΣ και μπραβο του,δεν αιρει το γεγονος οτι .ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙς ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, απο τα αρμοδια οργανα διοικησης(παλι με παρεμβασεις του ΟΠΑΣ)ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.Αυτη την αποφαση δεν την εχει ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.Συζητιεται οτι μελος του ΔΣ ,παρατυπως ψηφισε διοτι ειχε προσωπικο συμφερον.
    μπορει να ανακληθει γιαυτο τον λογο?Διοτι αλλο ειναι να εχεις αρνητικη σταση ΜΟΝΟΝ ΤΟΥ ΔΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ και αλλο, του δημου στα ορια του οποιου μεσα, ειναι το πλατυ χωραφι.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ, Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ΣΙΩΠΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι εκπρόσωποι των συλλόγων στην Επιτροπή Διαβούλευσης να αρνηθούν συμμετοχή και συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού, εφόσον δεν αποκατασταθεί η νομιμότητα της συνεδρίασης της 16.5.2013 και γίνει ψηφοφορία για το ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι ή την Ψυττάλεια. Σημειωτέον ότι σύμφωνα με τον νόμο εάν δεν γνωμοδοτήσει η Επιτροπή Διαβούλευσης η Αποκεντρωμένη Διοίκηση δεν εγκρίνει προϋπολογισμό του Δήμου. Αυτή πρέπει να είναι η διαδικασία. Αν δεν την τηρήσουν έτσι οι εκπρόσωποι των Συλλόγων και της Ομοσπονδίας τότε θα αποδείξουν ότι είναι τσιράκια και φερέφωνα της Δημοτικής Αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπόψιν ότι ο Μαργέτης δεν μπορεί να Προεδρεύει στη συνεδρίαση της Τετάρτης, της Επιτροπής Διαβούλευσης. Είναι εγκαλούμενος για εξηγήσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για ευθεία παράβαση νόμου, ως δημόσιος λειτουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΛΟΓΙΤΗ .Μπλοκαρετε τον προυπολογισμο.Αυτο ειναι σωστη μεθοδευση.Αλλη μπαλα χτυπας για να πεσει αλλη, στην τρυπα.Αφηστε να ωρυονται τσαμπα ...να πυροβολουν στον γαμο του καραγκιοζη ,και εσεις να στοχευετε σωστα.
    Τωρα θα ξεσκεπαστουν ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕς ΜΟΥ.Τι κριμα που θα λειπω ....και ας μην σας λειψω καθολου.....
    Σας εχω εμπιστοσυνη οτι θα ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ.

    ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
    Ο Δήμαρχος έχει στα χέρια του ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι στο οποίο εκκρεμεί η δική του υπογραφεί και του Χριστόπουλου (Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου). Όλες οι άλλες υπογραφές έχουν πέσει (ΥΠΕΚΑ, Περιφέρεια, κλπ). Το σκανδαλώδες αυτό σύμφωνο δεν έχει τεθεί υπόψη της Επιτροπής Διαβούλευσης, ούτε των δυο Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων Σπάτων και Αρτέμιδος, όπως ορίζει η Οδηγία 2003/35/ΕΚ οπότε η Δημοτική Αρχή θα επιχειρήσει να το περάσει πραξικοπηματικά, όπως συνηθίζει σ' αυτά τα θέματα. Να γιατί δεν άφησαν να γίνει ψηφοφορία όπως ζήτησε ο ΟΠΑΣ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης στις 16.5.2013. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάτων – Αρτέμιδος ΔΕΝ μπορεί στην συνέχεια να την αλλάξει παρά μόνο με ειδικά εμπεριστατωμένη αιτιολογία (την οποία φυσικά δεν έχει), όπως απαιτεί η § 2 του άρθρου 20 του Ν. 2690/99, που λέει ότι: «Το όργανο που έχει την αποφασιστική αρμοδιότητα (εν προκειμένω το Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος) δεν μπορεί να εκδώσει πράξη με περιεχόμενο διαφορετικό από αυτό της σύμφωνης γνώμης ή της πρότασης. Η μη αποδοχή της θετικής σύμφωνης γνώμης ή της πρότασής, καθώς και η απόκλιση από την απλή γνώμη, πρέπει να αιτιολογούνται ειδικώς»
    Αυτή είναι η αλήθεια και ο καθένας μας ας αναλάβει τις ευθύνες του για τις πόλεις μας και τα παιδιά μας.
    17.9.2013
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
    Εκπρόσωπος του ΟΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ.Στην συγκεντρωση την Κυριακη, ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.Σας ελεγα οτι στο θεμα ΚΕΛ ,ειμαστε δεμενοι μαζι.Ελπιζω κυριε Ποθουλακη ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΑΚΟΜΑ....
    Περιττο να σας πω οτι την Κυριακη ,ειμαστε ολοι στην Ραφηνα.Δεν θα κρεμασω ταμπελλα Αριστογειτων, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.Χωρις φουστα που λεει ο γνωστος ....αλλα με παντελονια......
    Το τελευταιο ειναι απαντηση σε οσους λενε ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ και μην γραφεις,σε βαρεθηκαμε,εισαι προβοκατορας εισαι δεξιος, εισαι αδερφη ,εισαι ο φουφωτος ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΑ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν υπογράψει ο Δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου θα γίνει "ρόμπα" (πολιτικά εννοώ). Είναι σαν να καταγγέλλει τον εαυτό του. Σαν να διαλέγει «κελί» στη φυλακή. Ας διαβάσει την ένσταση που ο ίδιος είχε κάνει κατά της απόφασης του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι (που αναφέρεται - αναγράφεται στο ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ) και θα καταλάβει αμέσως το μέγεθος της αυτογελοιοποίησης που τον περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιαυτο λεει οτι βρισκεται σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ.Αρα, το παιχνιδι, προς το παρον ,μετατοπιζεται στην Σπαταρτεμιδα,ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΕ....ΤΟΝ ΗΔΗ ΠΙΕΣΜΕΝΟ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΕΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ...Αυτο δεν ειναι οτι του χαριζομαι ,ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΗΡΩΙΚΑ ΣΑΝ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙΣ .Το θεμα ειναι να εχεις ΝΙΚΗ ,Η , τις λιγοτερες δυνατες απωλειες ακομα και στις εναλλακτικες λυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παει, τρελλαθηκαμε εντελως...στην Ραφηνα.ΚΥΡΙΑΚΗ η επιτροπη στο Δημαρχειο ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ ο Δημαρχος...ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.....
    δεν εχω καταλαβει ακομα, ποιος πεταξε εξω ποιον.....ποιος κοροιδευει ποιον ,θα παω και στους δυο ,γιατι η κατασταση ειναι για γελια και για κλαμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ και εσεις δεν πατε καλυτερα.Παλι προηδρευσε ο απαγορευτης της ψηφοφοριας,παλι τα ζευγη εκπροσωπων ψηφισαν σαν ζευγαρι,παλι τα φιλοζωικα εκπροσωπησαν ζωα,και παλι η αντιπολιτευση μας φλομωσε στα copy paste.TI ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΕΕΕΕΕΕ?ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ ..ΤΙ ΘΕΛΑΜΕ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ .
    Για το θεμα ΚΕΛ δεν αισιοδοξω καθολου.ΑΡΓΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ.
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ....αλλα ο κατσικοποδαρος συνηθως εχω δικιο .Πολλες φορες φαινεται και πολυ συντομα η προβλεψη μου.Οι οιωνοι δεν ειναι καθολου καλοι Οι αντιπαλοι εχουν υπεροπλια και εμεις διασπασμενοι.Η επισημη ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ.Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΓΗΠΕΔΟ,το ειδατε το εγραψε εδω σε αλλο σχολιο copy paste, H ΡΑΦΗΝΑ αλλου ο παππας και αλλου το ρασο του ,ΕΜΕΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.....ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΑ ΘΗΡΙΑ....Φοβαμαι οτι θα φαμε πολλα γκολ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ και χωρις βασικους παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. την Τεταρτη εχει τοπικο στην Λουτσα.Πιττες μπαλωμενες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας