ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ENA ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτό το ανυπόγραφο κείμενο μας στάλθηκε...
         
Η «Διαδημοτική Επιτροπή Αγώνα» Σπάτων-Αρτέμιδος, Ραφήνας-Πικερμίου κατά του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι Ραφήνας, και εκβολής αγωγού στον Αγ. Νικόλαο Αρτέμιδος, πραγματοποίησε με επιτυχία συγκέντρωση στο Δημαρχιακό κτήριο Ραφήνας την 22α Σεπτ. 2013.                                                    
Στόχος της συγκέντρωσης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για τα ολέθρια αποτελέσματα κατασκευής ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι και εκβολής αγωγού στον Αγ. Νικόλαο, αλλά και η αποστολή μηνύματος προς τις αρμόδιες αρχές και Δημάρχους Σπάτων-Αρτέμιδος, Ραφήνας-Πικερμίου, ότι οι κάτοικοι των δύο δήμων, από κοινού, δεν πρόκειται να αποδεχτούν λύση που θα καταστρέψει τη Θάλασσα, το Περιβάλλον, το επίπεδο των δύο πόλεων αλλά και την υποβάθμιση σε όλους τους τομείς αυτών.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η «Διαδημοτική Επιτροπή» με συντονιστή τον κ. Παύλο Σαρώφ, πλαισιωμένο από την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κα Άννα Ραφτοπούλου και άλλα μέλη της Επιτροπής.
Την έναρξη της συζήτησης έκανε ο κ. Σάββας Αντωνιάδης και στη συνέχεια τον λόγο έλαβε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κα Ραφτοπούλου η οποία αναφέρθηκε στις καταστρεπτικές συνέπειες που θα έχει ένα ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι και αγωγός εκβολής λυμάτων στον Αγ. Νικόλαο και εξήγησε γιατί η λύση της Ψυτάλλειας είναι εφικτή. Η κα Ραφτοπούλου έκλεισε την ομιλία της τονίζοντας για μία ακόμη φορά τη διαχρονική θέση της Ομοσπονδίας η οποία είναι: Όχι ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, όχι αγωγό στη θάλασσά μας,  σύνδεση του αποχετευτικού με την Ψυττάλεια.
Στη  συγκέντρωση παρευρέθησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Μητρόπουλος και Πάντζας καθώς και αρκετοί επώνυμοι μεταξύ των οποίων οι κ.κ Αυγερινός Αθ. Περιφερειακός Σύμβουλος, Μάρκου Δημ. Δημοτ. Σύμβουλος Σ-Α, αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. Ραφήνας-Πικερμίου το οποίο στήριξε για μία ακόμη φορά τις αποφάσεις του περί απορρίψεως κατασκευής ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Η εκδήλωση έκλεισε μετά από τέσσερις ώρες  με προτάσεις-παρεμβάσεις πολιτών.  

18 σχόλια:

  1. Τελικά από ότι καταλάβατε κάποιοι τοπικοί παράγοντες βρήκαν πάλι ευκαιρία να εκμεταλλευθούν τα προβλήματά μας και να τα αξιοποιήσουν για προσωπική τους προβολή. Αυτό ήταν όλο. Μπορεί η παρατήρηση αυτή να μην ισχύει για όλους αλλά η ουσία είναι ποιοι και ποιες προβάλλονται ξανά βρίσκοντας ευκαιρία. Ουσιατικά τα άτομα αυτά δεν αγωνίζονται για Ψυττάλεια, αλλά για την προβολή τους και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για λογους σκοπιμοτητας εμφανιζεται η κυρια, γιατι ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ..Η παρουσια της...ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΟΠΩΣ ΕΒΡΕΧΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.Αυτοι που δεν καταγραφονται εδω ΕΣΚΙΣΑΝ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΟΥ ...Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΩΣΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.Μετα την απομακρυνση εκ του ταμειου της ψηφου ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ.Ας προσεχατε οταν απορριψατε τον ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
    ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ;
    ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ !!!!!!
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ
    ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΔΕΙΤΕ VIDEO ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 22.9.13) ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ 10.9.2012 ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ (ΝΑΙ) ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 87/2.4.2012 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ;
    -ΕΛΕΟΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;
    - ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ:
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
    ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
    Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α
    Από τα πρακτικά της 23ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10ης Σεπτεμβρίου 2012
    ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 206/2012
    Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η
    Λήψη απόφασης για “Σύναψη προγραμματικής σύμβασης συνεργασίας Δήμου Σπάτων–Αρτέμιδος και Ε.Μ.Π. για την παροχή υπηρεσιών επιστημονικού συμβούλου για το θέμα της αποχέτευσης σύμφωνα με την εισήγηση της υπ’αρ.87/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου”.
    Στα Σπάτα σήμερα 10 του μηνός Σεπτεμβρίου, του έτους 2012, ημέρα Δευτέρα ώρα 08:00 το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος συνήλθε σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση …………………………………..
    Ψηφίζουμε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Μαργέτης Αθανάσιος.
    ΜΑΡΓΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σερέτης Χρήστος.
    ΣΕΡΕΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Χρήστος.
    ΜΑΡΚΟΥ ΧΡ.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πουλάκης Πέτρος.
    ΠΟΥΛΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κουλοχέρης Γεώργιος.
    ΚΟΥΛΟΧΕΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γκινοσάτης Γεώργιος.
    ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπέκας Γεώργιος.
    ΜΠΕΚΑΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μάρκου Παναγιώτα.
    ΜΑΡΚΟΥ Π.: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αποσπόρης Ευάγγελος.
    ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεωργάκης Αντώνιος.
    ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μαργέτη Αφροδίτη.
    ΜΑΡΓΕΤΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κρόκος Νικόλαος.
    ΚΡΟΚΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λιανός Κωνσταντίνος.
    ΛΙΑΝΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σωτηρόπουλος Αλκιβιάδης.
    ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ζήση Μαρία.
    ΖΗΣΗ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κασίμης Γεώργιος.
    ΚΑΣΙΜΗΣ: Κύριε Πρόεδρε επειδή και στην καινούρια εισήγηση του Αντιδημάρχου, όπως τροποποιήθηκε, δεν ξεκαθαρίζεται σωστά και σαφέστατα η απόφαση, πάρα τις παρεμβάσεις του κυρίου Γκινοσάτη και παραμένει όλη η εισήγηση να αναφέρεται στην 87/2012 απόφαση και όχι σε κάτι άλλο, γι’ αυτό λοιπόν δεν μπορώ να την ψηφίσω αυτή την απόφαση. Θέλω οπωσδήποτε επιστημονικό συνεργάτη του Δήμου, όχι όμως κάτω από αυτές τις διαδικασίες, με αυτή την τροποποίηση και γι’ αυτό ψηφίζω παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ντουρντουρέκα Καλομοίρα.
    ΝΤΟΥΡΝΤΟΥΡΕΚΑ: Παρούσα.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μποτζιολής Δημήτριος.
    ΜΠΟΤΖΙΟΛΗΣ: Παρών. Ο κύριος Ραφαήλ αποχώρησε.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τσαντήλας Χρήστος; Μάρκου Δημήτριος.
    ΜΑΡΚΟΥ Δ.: Κύριε Πρόεδρε επειδή κι εγώ δεν είμαι σίγουρος ως προς την νομιμότητα, γι’ αυτό ζήτησα και αναβολή, για να εξεταστεί αν όντως είναι δυνατόν να καταρτιστεί μια τέτοια σύμβαση, θα ψηφίσω κι εγώ παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Τούντας Αντώνιος.
    ΤΟΥΝΤΑΣ: Ναι, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος έτσι κι αλλιώς εκτιμώ ότι πριν την υπογραφή της σύμβασης θα ελέγξει το θέμα της νομιμότητας.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ραφτοπούλου Άννα.
    ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Στάμου Δημήτριος;
    ΣΤΑΜΟΥ: Ναι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κατραμάδος Σταύρος.
    ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ: Παρών.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δανέζης Ευάγγελος.
    ΔΑΝΕΖΗΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιαννάτος Σωτήριος;
    ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ: Όχι.
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Το θέμα γίνεται δεκτό κατά πλειοψηφία. Η παρούσα απόφαση έλαβε αριθμό 206/2012.
    - Η απόφαση αυτή ακυρώθηκε ως παράνομη μετά από την από 20.9.2012 Προσφυγή του ΟΠΑΣ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής
    - Την απόφαση αυτή ψήφισε με ΝΑΙ η συμπολίτευση, καθώς επίσης η κα Άννα Ραφτοπούλου (γενική Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αρτέμιδος και νυν Πρόεδρος) και ο κ. Αντώνης Τούντας (πρώην Δήμαρχος Σπάτων), που επίσης ψήφισαν ΝΑΙ, ενώ ο κ. Χ. Τσαντήλας φαίνεται να απουσίαζε κατά την ψηφοφορία. Οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης ψήφισαν ΠΑΡΩΝ !!!!!!!!!
    - Κατά αυτής της απόφασης (δηλαδή ΟΧΙ) ψήφισε μόνο ο κ. Δανέζης και ο κ. Γιαννάτος
    Αυτά είναι τα στοιχεία και τα αμείλικτα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριοι της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ για λύση του αποχετευτικού μέσω Ψυττάλειας ξεκαθαρίστε τις "γραμμές" σας από τα τυχοδιωκτικά άτομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Σαρώφ τι συμβαίνει; Σε πλαισιώνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ,Μερικα .τα πιο επιτηδεια, χωνονται στις σωσιβιες λεμβους.μεταφεροντας ετσι ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ,Οχι να το γεμιζεις ποντικους και μετα ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.Καταλαβατε μπλογκιτες μου,που κοιμοσασταν με τους ποντικους διπλα διπλα? Ακομα δεν ξεμπλεξατε μαζι τους,ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.Μεχρι τοτε ΣΚΛΗΡΗ ΑΜΥΝΑ να μην περασουν αλλες αποφασεις για το μελλον.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ.Πολιτικαντικα κολπα δεν χωρουν σε ΜΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ..Δεν μενει παρα να κατεβει και ο ΚΠ που στο κατω κατω ,εχει και προυπηρεσια στο θεμα ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ....ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1996.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να σας πω τι συμβαίνει... Ο Άγιος Νικόλαος παλιά ήταν λουτρόπολη. Αραιοκατοικημένη και παραθεριστική. Με ασήμαντο αριθμό μόνιμων κατοίκων. Τώρα δεν ακριβώς έτσι βέβαια, υπάρχει ένας αριθμός μόνιμων κατοίκων αλλά εξακολουθεί να είναι παραθεριστική περιοχή... Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί απλά ο Άγιος Νικόλαος έχει το μικρότερο δυνατό αντίκτυπο από πλευράς απώλειας ψήφων για το δημοτικό κατεστημένο της Αρτέμιδος... Αν υποβαθμίζονταν περιοχές πιο κοντά στον κύριο οικισμό της Λούτσας οι απώλειες ψήφων θα ήταν πολύ περισσότερες... Απλή λογική. Το ίδιο κάνουν με τα κωλόμπαρα. Αν παρατηρήσατε νέα κωλόμπαρα ανοίγουν πλέον μόνο στον Άγιο Νικόλαο που "έχει περιθώρια ακόμα να υποβαθμιστεί"! Ποιοι θα βγουν να φωνάξουν; Ο "σύλλογος" ή οι "συσπειρωμένοι" κάτοικοι που δεν μαζεύονται πάνω από 10-20 άτομα στις συναντήσεις του; Είναι θέμα "επικερδέστερης συναλλαγής με τις μικρότερες απώλειες" η επιλογή του Αγίου Νικολάου για την εκβολή του οχετού! Έτσι και το έργο γίνεται ώστε να ακονίζουν τις μασέλες τους κάποιοι και οι πολιτικάντηδες θίγονται στο ελάχιστο δυνατό... Ποια Ψυτάλλεια και πράσινα άλογα, θα δείτε που τελικά το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι όχι μόνο θα γίνει αλλά είναι απλά θέμα χρόνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η OPEN LINE
    αναλαμβάνει την ευθύνη της ανάρτησης 8:46 πμ
    και επειδή ενημερώνοντας και με E-mail τυχαίες ηλεκτρονικές διευθύνσεις που συνέλεξε, αλλά προκλήθηκε στη συνέχεια με ηλεκτρονικό σχόλιο απαντα ευχαρίστως τα εξής:
    OPEN LINE
    Ανεξάρτητη Ομάδα πολιτών

    ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΑNΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ
    Πραγματικά ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ;
    Γιατί ενοχληθήκατε;
    Όλα τα καταλαβαίνουμε εκτός από την εμμονή σας να μην καταλαβαίνετε ότι όταν βγάζετε ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ένα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που το μισό είναι αφιερωμένο «στην Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ραφτοπούλου ….», που «έλαβε το λόγο η Ραφτοπούλου ….» και «έκλεισε την ομιλία η Ραφτοπούλου ……», αφήνοντας μια φράση μόνο για τα «άλλα μέλη» της Επιτροπής, τότε αυτό δεν είναι Δελτίο τύπου Συντονιστικής Επιτροπής, αλλά προσωπικό λιβάνισμα, εκτός κι αν χάσατε τον έλεγχο.
    Μα και βέβαια η Συντονιστική Επιτροπή και σωστά (αλλά όχι μόνο αυτή) έκαμε κάποιο αγώνα για το θέμα του ΚΕΛ, οπότε καλώς να δεχθείτε και την κα Ραφτοπούλου μετανιωμένη, καλώς να συνεργάζεστε, αλλά έ όχι και να τις βγάζετε και δελτία τύπου επιβράβευσης. Έλεος πια και μη το συνεχίσετε γιατί δεν σας «παίρνει». Θα σας έπαιρνε αν το Πρακτικό του Δημοτικού Συμβουλίου της απόφασης 206/2012 που ψήφισε η Ραφτοπούλου ήταν ψευδές.
    Και λέμε μην το συνεχίσετε γιατί τότε θα βγάλουμε ολόκληρη την προγραμματική σύμβαση που ψήφισε, για να κρίνετε μόνοι σας και να ενημερωθούν οι πολίτες αν στα άρθρα της σύμβασης αυτής που εγκρίθηκε με την υπ’ αρ. 206/12 απόφαση ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, που ψήφισε η εν λόγω, περιγραφόταν διαφάνεια, χρηστή διαχείριση ή ΜΕΓΑ φαγοπότι.
    Γνωρίζετε βέβαια ότι επειδή δεν διακρίνονταν το περιεχόμενο της εν λόγω προγραμματικής για διαφάνεια και χρηστή διαχείριση ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ αρμοδίως. Αν η Συντονιστική προσέφυγε για να ακυρωθεί να σας δώσουμε συγχαρητήρια.
    Πάντως μη σας διαφεύγει ότι στο αντικείμενο του αγώνα των πολιτών, άρα και της Συντονιστικής, είναι και επιβάλλεται να παραμείνει η αντιμετώπιση όλων αυτών των φαινομένων; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΤΕ, αφού όσες λύσεις προωθούνται για το ΚΕΛ ενάντια στη λύση Ψυττάλεια είναι «προϊόντα» διαπλοκής, άρα χρειάζεστε καθαρές τις ¨γραμμές¨ σας. Καταλάβετέ το.

    Ξαναδιαβάσετε λοιπόν το παρακάτω κείμενό σας γιατί έχει πολλά «φάουλ» και λίγο σεβασμό στους δημοτικούς συμβούλους που επικαλείστε ότι «ασχολείστε» μαζί τους ….. , όποιοι κι αν είναι αυτοί, για να αλλάξετε (όπως λέτε) το συσχετισμό στο Δ.Σ. Έλεος ……σεβασμός
    Ξαναδιαβάστε και τα ντοκουμέντα που σας στείλαμε και καταγγείλετέ τα αν είναι ψέματα.

    OPEN LINE

    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝO - ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ
    [αν και δεν γνωρίζoυμε ποιός είναι ο open line σας απαντάμε ότι, ποτέ και κανένα δεν θεωρούμε χαζό. Σας επιστρέφουμε τις παντελώς αστήρικτες κατηγορίες σας ότι η Συντονιστική "...ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ..." γιατί "...ΒΑΛΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ 10.9.2012 ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ (ΝΑΙ) ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 87/2.4.2012 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ..."
    Αν δεν γνωρίζετε, η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα χρόνια τώρα αγωνίζεται αταλάντευτα μαζί με Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους, με Συλλόγους και Σωματεία, κυρίως με τους κατοίκους, για να αποτραπεί το οικολογικό έγκλημα. Τη στιγμή που το κίνημα χαλυβδώνεται, δυναμώνει και γίνεται ρεύμα που θα αλλάξει τις ισορροπίες και πιστεύουμε στις 30/9/2013 το Δημοτικό Συμβούλιο Σ-Α να ψηφίσει ενάντια στο μνημόνιο συνεργασίας που θα φέρει το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, εσείς μας εγκαλείτε γιατί συνεργαζόμαστε με αυτούς που θα μπούν φραγμός έστω και την ύστατη ώρα.
    Αν ακολουθήσουμε τη λογική σας, δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τους Δημοτικούς Συμβούλους που κάποτε ψήφισαν διαφορετικά, συνεπώς να μην επιδιώξουμε την αλλαγή του συσχετισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Σ-Α και να ισχύει η απόφαση για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Αυτή τη λογική αν την προεκτείνουμε, οδηγεί στην αδράνεια και να αφήσουμε κάθε ενέργεια που θα αλλάξει τις καταστάσεις. Προφανώς και δεν εννοείται κάτι παρόμοιο, δυστυχώς όμως εκεί οδηγεί αυτή η λογική.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν αντιλαμβανομαι το αντικειμενο της διαφωνιας.Για ενα προσωπο γνωστο τοις πασι ΩΣ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ?
    Αξια και σημασια ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.Υπενθυμισατε την κωλοτουμπα,ορθως,μεχρις εκει.
    ΕΔΩ καταγγελουν σωματεια οτι ειναι ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΝΕΤΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ και μαλιστα προσωπικη?Ενα κομπαρσο θελανε εεεεεε τον βρηκανε ...και εσεις ασχολεισθε ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΚΟΜΠΑΡΣΟΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ....Για σοβαρευτειτε, οι κομπαρσοι δεν κανουν το εργο.ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ Η ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ.ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (που δεν ηταν το πανελ αλλα οι ομιλητες)και τον σκηνοθετη (επιτροπη)και δεν ασχολειται με κομπαρσους.

    σοβαρεττειτε...ολοι...δεν εχουμε περιθωρια για κατινιες και κατινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σωστά τα λες ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ αλλά με πρόσωπα που "ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ" που θα πάμε;
    Άλλωστε και εσύ μας έχεις περί του αντιθέτου ζαλίσει, για ικανούς, άξιους, τίμιους, μορφωμένους, κλπ, ενώ εν προκειμένω η κυρία δεν είναι μόνο ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ ........... Για μάθε ............. Τώρα να τα λέμε την πάτησε η Συντονιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ για αλλους αχρηστους.Φαινονται απο τα εργα τους μεχρι τωρα.Η ΞΗΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Η ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ.Προς το παρον αυτο βαλατε αυτο λουζοσαστε.ΟΜΩΣ ο ποντικος που πηδαει σε σωσιβια λεμβο ,ειναι πιο ευαλωτοςαπ οτι ειναι μεσα σε ολοκληρο πλοιο .ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΜΒΟΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.Εγω πιστευω οτι λειτουργησαν χαριν εντυπωσεων .Αυτο ειναι λαθος αλλα αυτη την στιγμη ,δεν μας παιρνει για αλλα λαθη ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.Στα μετοπισθεν γινονται οι εκκαθαρισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ ακόμα κι αυτή την ύστατη στιγμή για τον τόπο μας να ασχολούμαστε με μικροπολιτικα προβληματα και ηλιθιοτητες-ποιος,ποτε,γιατι...-αντι να συσπειρωθουμε και να ξεσηκωθουμε για να σταματήσουμε ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ,ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Που ξεπουλά την πόλη μας.Αντι λοιπόν να αναλωνεστε σε ανούσιες αψιμαχίες ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που ΔΕΝ έχουν ιδέα για το θέμα και κυκλοφορειστε ανακοινώσεις με όλα τα ονόματα των ΕΠΙΟΡΚΩΝ-ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ συμβούλων που δεν θα μπορούν πια να κυκλοφορήσουν στην πόλη μας.Δυστυχως όλοι εδώ στο μπλογκ "παίζετε "γελοια παιχνίδια εξουσίας προσπαθώντας να απο κλείσετε κάποιους και να προωθεισετε άλλους....σταματήστε επιτέλους είστε βαρετοι κι επικίνδυνοι.Αποδειξτε μου το αντίθετο με το να επικεντρωθειτε επιτέλους στο προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω μπλογκιτη 4 52 Εσεις βαρεθηκατε τον Αριστογειτονα ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ..Πιο πολυ ασχολεισθε με μενα, παρα με τα προβληματα σας.Δεν θελω εξουσια να ανοιξετε τα ματια σας θελω,γιατι η δικη σας ψηφος, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.,Η δικη σας αφασια μου στελνειΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΘΕ ......ΑΜΑΝ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΠΑΛΙ.....ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ,,,ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ.....
    ΕΙΠΑΜΕ ΠΗΓΑΜΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ,ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ.
    εχει δικιο ο μπλογκιτης να αποδειξουμε οτι μαθαμε απο τα παθηματα μας ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε απάντηση στην προχθεσινή μας παρέμβαση (Ως OPEN LINE) για το εμφανισθέν δελτίο τύπου της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, που αναρτήθηκε στο blog www.spata-artemida.gr, λάβαμε την παρακάτω ηλεκτρονική διευκρίνιση:

    «Καλησπέρα σας,
    είναι η τελευταία φορά που σας απαντάμε γιατί και τώρα ακόμη δεν παρουσιάζεστε. Γιατί άραγε. Σας ενημερώνουμε όμως υπεύθυνα ότι, εμείς ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΩΣΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ως ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ για τη συγκέντρωση και δεν γνωρίζουμε ούτε ποιος το εξέδωσε, ούτε που βρέθηκε και υπάρχει το κείμενο αυτό.!!! ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ και είναι ΠΛΑΣΤΟ. Νομίζαμε ότι εσείς το προτείνετε ή το γράψατε (δεν γνωρίζαμε για ποιο λόγο) ή ...... οτιδήποτε άλλο. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!!!!! Δεν συνηθίζουμε ούτε να λιβανίζουμε, αλλά ούτε να εξαγνίζουμε.
    Η φράση σας “.... Έλεος πια και μη το συνεχίσετε γιατί δεν σας «παίρνει»...” το γνωρίζετε, είναι απαράδεκτη και σας την επιστρέφουμε. Δεν απολογούμαστε για κανένα και καθένας προσωπικά έχει την ευθύνη των πράξεων του».

    Κατόπιν αυτών επανερχόμαστε
    OPEN LINE
    «Ευχαρίστως δεχόμαστε τις εξηγήσεις σας για το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    Κατόπιν αυτού ευθέως σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και ευχόμαστε καλή δύναμη στον έντιμο αγώνα σας για το περιβάλλον και το μέλλον της περιοχής
    Η "open line" κατόπιν των εξηγήσεών σας βεβαίως και αποδέχεται ότι η φράση της “.... Έλεος πια και μη το συνεχίσετε γιατί δεν σας «παίρνει»...” είναι απαράδεκτη απέναντί σας και ως τέτοια την αποσύρουμε ζητώντας σας ειλικρινά συγνώμη, αφού από τις διαδικασίες που μας διευκρινίσατε δεν είχατε τελικά σχέση με τις διαφαινόμενες επιδιώξεις τρίτων, που προφανώς ενήργησαν για τους δικούς τους και μόνο σκοπούς (ως συνηθίζουν και το γνωρίζει η τοπική κοινωνία) και όχι για το κοινό όφελος των κατοίκων των πόλεών μας»

    Ειλικρινά
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΓΚΛΗΜΑ ,ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ.
    Αν εισαι κουτος ,δεν καταλαβαινεις οτι αν αποκαλυφθεις,σου γυριζει ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ.
    Πλαισιωστε λοιπον την ανοησια ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ.και ψηφιστε την.Δεν θα ειναι η μονη ανοησια που κρυβεται εδω μεσα,ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΠΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ ,απο επωνυμους......που απλως γελοιοποιουνται.πεεεεεεερα βρεχει μπλογκιτες μου.ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΗΝΙΟΙ.....απο την ομοσπονδια φαντασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ουδεν κακον αμειγες καλου.ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
    Διπλο καλο σημερα ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΘΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟΠΙΚΑ .
    ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΑΣΘΗΚΕ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
    Ετσι εμπλεκουμε το εθνικο ,το τοπικο και το ατομικο ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ.
    ΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΛΑ ΙΔΙΑ ,ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ .
    ΟΙ ΑΝΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΣΣΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας