ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - Ο Δήμαρχος έχει στα χέρια του ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι στο οποίο εκκρεμεί η δική του υπογραφή και του Χριστόπουλου (Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου).



Να γιατί εμπόδισαν πραξικοπηματικά την ψηφοφορία στην Επιτροπή Διαβούλευσης στις 16.5.2013, όπως προβλέπεται και ζήτησε ο ΟΠΑΣ γιατί αποτελεί γενικό κανόνα νόμιμης και ορθής λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της διοίκησης, είτε έχουν αποφασιστική είτε γνωμοδοτική αρμοδιότητα (άρθρο 15 παρ. 1 & 6 ν. 2690/99 ΚΔΔ, άρθρο 76 παρ. 1 & 3 ν. 3852/2010)
- Για να μην γνωμοδοτήσει η Επιτροπή Διαβούλευσης υπέρ της λύσης του Αποχετευτικού μέσω Ψυττάλειας
(Σημειωτέον ότι ο αντιδήμαρχος κ. Αθ. Μαργέτης ως ελεγχόμενος αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το υπ’ αριθ. πρωτ: 30931/25676/26.8.2013 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, για ευθεία παράβαση νόμου, προφανώς ΔΕΝ νομιμοποιείται να Προεδρεύει στις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής (όπως στην αυριανή 18.9.2013), εκτός κι αν δηλώσει συμμόρφωση με τον νόμο και ζητήσει την αποκατάσταση της γενόμενης παράβασης με πραγματοποίηση ψηφοφορίας στα θέματα της προηγούμενης συνεδρίασης 16.5.2013)

123 σχόλια:

  1. Δεν προκάνουνε ...ότι και αν κάνουνε.Να κοιτάξουν το γεφύρι στο κτήμα Παπαχρήστου γιατί με την πρώτη βροχή θα τους τρέχουν στο αυτόφωρο,από περιφερειάρχη μέχρι τοπικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso της Κυριακής» και λόγω των γεγονότων που περιγράψαμε στο
      αντιΚΕΛ στη Ραφήνα-Πικέρμι .
      Θράσος απροσμέτρητο των αντιΚΕΛ στη Ραφήνα-Πικέρμι - Θράσος απροσμέτρητο των αντιΚΕΛ στη Ραφήνα-Πικέρμι Δε φτάνει που καπέλωσαν την ενημερωτική εκδήλωση για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στις 26 Σεπτεμβρίου Δεν φτάνει που παραποίησαν τα στοιχεία, με σκοπό να θορυβήσουν τους κατοίκους Δεν φτάνει που εμφανίστηκαν κήρυκες του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς εξουσιοδότηση απ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τον δήμαρχο .
      Εμφύλιος για το ΚΕΛ στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου - Εμφύλιος για το ΚΕΛ στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου Ένας ιδιότυπος εμφύλιος πόλεμος έχει ξεσπάσει στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, μεταξύ των υποστηρικτών του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και μερίδας δημοτικών συμβούλων που εμμένουν στη στείρα άρνηση αγνοώντας τη σημερινή πραγματικότητα που αφήνει, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, το δήμο εκτός βιολογικού καθαρισμού με δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία και την τσέπη των κατοίκων.
      Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη - Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη Άλλο να στο λένε κι άλλο να το βλέπεις με τα μάτια σου. Αν και γνώριζα για τις επιστολές, που διανέμονται σε πολλές περιπτώσεις δυο-δυο στον ίδιο αποδέκτη, από μερίδα δημοτικών συμβούλων μεταξύ των οποίων τρεις της πλειοψηφίας (Στέφος, Βλαχάκης, Χρήστου) με θέμα το μεγάλο ΟΧΙ στο ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, όταν σήμερα βρήκα την επιστολή στο γραμματοκιβώτιό μου, δεν πίστευα στα μάτια μου από...

      Διαγραφή
  2. Τα έγγραφα του ΟΠΑΣ προμηνύουν νέες αποκαλύψεις. Η υπόθεση μυρίζει "μπαρούτι" και θερμό φθινόπωρο. Το σκληρό ροκ μάλλον αρχίζει και οι περισσότεροι του Δήμου δεν ξέρουν καν αυτό το χορό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω την εντύπωση ότι ο ΟΠΑΣ βρίσκεται στα ίχνη μεγάλου σκανδάλου. Να το θυμάστε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπιζω να αρχιζουν να καταλαβαινουν οι ΔΗΜΟΤΕΣι ,ΟΤΙ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΕΝΑΝ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ,για να βαλουν τα πουλακια......ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ.
    Ελπιζω να τους γινει μαθημα ,για το μελλον.
    Τα λαθη πληρωνονται και τα συλλογικα λαθη ειναι τα χειροτερα, γιατι μας επηρεαζουν ολους.
    Πρεπει να υπαρχει η θεληση ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΟΠΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ.
    Αυτα δεν ειναι ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ,ειναι γεγονοτα ,εγγραφα,αποφασεις,ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ,σαν αυτα που λεμε ολοι ,και αυτο ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ.Αυτοι δε, που στο παρελθον εδω στο μπλογκ κοροιδευαν ,ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ . Το σφαλλειν ανθρωπινο το δις εξαμαρτειν,στην προκειμενη περιπτωση,ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ.
    Εχεις δικιο 12 55 .ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΔΙΑΡΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ.Το ροκ ειναι χορος ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ που δεν τον μαθαινεις στα γεραματα οπως και τα γραμματα.Αν δεν τα μαθεις νεος εμεινες πισω μαζι με τις αρκουδες που εξαφανιζονται.Ελπιζω να τιμωρηθουν ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
    Οι παρανομιες των πολιτικων δεν εχουν πολιτικα κιν ητρα, εχουν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ.Τα εγκληματα της καταστροφης της πολης και της παραλιας, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Εγιναν για προσωπικα οφελη.Στοχος των ερευνων ειναι να τα ανακαλυψει και να τα αποκαλυψει.Και εκει εγω ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΟΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ.Αυτο το πιστεψα απο την πρωτη στιγμη, εδω και σχεδον δυο χρονια και σας το εγραψα απο τοτε .Η ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
    Αντε ελπιζω να γινετε πιο γρηγοροι στην αντιληψη για το μελλον .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ όποιον αμφισβητεί ή και ειρωνεύεται κάποιον, τον κατατάσσεις σε πολιτικό αντίπαλο ή φερέφωνο άλλων. Επίσης δε σημαίνει ότι όσοι αμφισβητούν και ειρωνεύονται κάποιον τον θεωρούν απαραίτητα εγκληματία και μεγαλοαπαταιώνα. Όμως στον πολιτικό στίβο είναι χρήσιμο να επισημαίνονται και οι μέτριοι και οι καιροσκόποι και οι γραφικοί και οι κομήτες των εκλογών και οι ...ολίγον λίγοι. Όχι μόνο γιατί αντιλαμβανόμαστε κάθε φορά περί τίνος πρόκειται, αλλά ήδη γιατί γνωριζόμαστε εδώ και ξέρουμε πια, ποιοί κάνουν κάθε τόσο περάσματα από τας Λούτσας...

      Διαγραφή
  5. Εσύ το χαβά σου .... Πάλι τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ιδου ο αποπροσανατολισμος.....
    οσο για τον κολαουζο... ΕΙΠΑΜΕ. ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΥ.
    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚ....ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.
    ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΜΠΛΟΓΙΤΕΣ, ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα σκουπιδια του σκουπιδοτοπου....ωραια ... επιπεδο

    Ετσι ειναι αμα δεν γραφεις αυτα που θελει ο παντογνωστης...

    θυμιζει λιγακι πολιτικη δυναμη με ροπαλα... δεν πειραζει...

    Δημαρχε μην υπογραφεις τιποτα καλυτερα με βοθρους παρα με κελ...

    η λυση της ψυταλειας δεν υπαρχει για μας, μιας και δεν μπορει η Πειραικη-ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ- να παρει τα αποβλητα μας.

    -Την οργισμένη αντίδραση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας προκάλεσε η απόφαση της κυβέρνησης και της ΕΥΔΑΠ για μεταφορά των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής στο ΚΕΛ Ψυττάλειας. Σε σχετικό ψήφισμα που εξεδόθη γίνεται λόγος σε έντονο ύφος για αυθαίρετη και πραξικοπηματική απόφαση, η οποία οδηγεί με γοργούς ρυθμούς σε περαιτέρω υποβάθμιση της ποιότητας ζωής για τους κατοίκους του Κερατσινίου, της Δραπετσώνας και των γύρω περιοχών. Παράλληλα, προαναγγέλλονται δυναμικές κινητοποιήσεις της δημοτικής αρχής και των κατοίκων, προκειμένου να αποτραπεί η εφαρμογή της απόφασης της ΕΥΔΑΠ, η οποία αποδεικνύει στην πράξη ότι θεωρεί «τσιφλίκι» της τον Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας και πράττει κατά το δοκούν, αγνοώντας επιδεικτικά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων

    OTANEWS.GR






    Ομως υπαρχει η λυση Κορωπι πιεσε για κει . Εχεις ατρανταχτο επιχειρημα προς τον παλαιστη και πρωην κλητηρα της Alpha bank γιαννη σγουρο. Αυτος θα ζουσε σπιτι του με θορυβους 100 db,και κυροζινη στο max....
    Ζουμε σε μια περιοχη οπου το αεροδρομιο μας εχει πεθανει και δεν αντεχουμε αλλο.



    ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΕΣ ΕΛΕΟΣ




    Δυστυχως δημαρχουκο η μετριοπαθεια και η καλη πιστη τωρα δεν φτανουν....


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχίζεις την παραπληροφόρηση, πιονάκι...

      Διαγραφή
  8. ΜΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΚΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΥΜΑΤΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΕΥΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ...

    20000 ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ
    ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ...

    ΡΕ ΜΕΘΕΝΙΤΗ ΤΙ ΨΥΧΗ ΕΧΟΥΝΕ ΜΩΡΕ 40000 ΜΠΙΝΤΕΔΕΣ

    κ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΟΠΑΣ ΜΗΝ ΤΗ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΑΝ
    ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑ, ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ
    ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ....

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΛΙ...

    κινημα μπεκρουλιακων , διαπλεκομενων, και νυκτοβιων χρυσαυγουλων της δημοτικης αρχης.


    ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ....ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ.....ΧΩΡΙΣ Π ...Στις κηδειες τρωνε ΨΑΡΙΑ .
    Και αυτο στο σταυρολεξο παιζει.
    ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.....
    Σπουδασας εν τω εξωτερικο,αγνοων την ελληνικη,ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ (ελπιζω)ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.... Ο μακαριτης.
    ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΝΩ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕς ΜΟΥ.....εσεις ειστε εξυπνα παιδια.....τον στειλατε τον ποθαμενο......
    ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ (οχι των Καρπαθιων,ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΑΜΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΞΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ.

    ΜΠΟΥΡ...ΕΛΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη και πηγε Ψυταλεια

    Ο μαραθωνας....?

    Μη και πηγε Ψυταλεια

    Το πορτο Ραφτη και το μαρκοπουλο....?

    Μη και πηγε Ψυταλεια

    Το κορωπι και η Σαρωνιδα ....?

    γιατι αν πηγαν ολοι αυτοι και δεν παμε κει εμεις, ε τοτε ειμαστε μαλακες....

    Και μη μου πειτε για παλληνη που πηγε. Μα με κολλητο τον Παπακωνσταντινου και εμεις να ειχαμε τα ηνια θα στελναμε τις ακαθαρσιες μας οχι στη Πειραικη αλλα στη Χαλκιδικη....


    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ , ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ. ΕΤΣΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΠΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΑΜΕΣΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΡΩΠΙ.

    και κατι αφιερωμενο στη μεγαλη μας αγαπη τον 5:15 που για αλλη μια φορα μας ζαλισε τα π@π@ρι@

    Μην ειναι βοας....?

    Μην ειναι κροταλιας...?¨

    οχι ειναι ο αριστογειτων ο υπερμαχος της πολιτικης μ@λ@κι@ς


    Κ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.mesogianews.gr/news/5265/Sunantisi_sto_YPEKA_gia_to_KEL_Boreion_Mesogeion.htm

      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΝΘΕΡΜΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΟΥ "ΕΡΓΟΥ"

      Και όταν χρησιμοποιείτε επιχειρημα δεν θέλουν τα σκ... μας οι άλλοι, που είναι γελοίο στο περιεχόμενο,παραδεχόσαστε ότι το ΚΕΛ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚ....

      Φυσικά δεν ενδιαφέρόσαστε καθόλου για επίλυση του απχετευτικού αλλά για αλλότρια.

      Διαγραφή
    2. .....Κατόπιν οι εκπρόσωποι του δήμου εξέθεσαν τα αιτήματά τους για το ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων, που ναι μεν θα επιλύσει το πρόβλημα της αποχέτευσης στην περιοχή αλλά να διασφαλίσει περιβαλλοντικά και λειτουργικά την τοπική κοινωνία, τονίζοντας πως θα ήταν προτιμότερο το ΚΕΛ αυτό να εξυπηρετήσει μόνο το Δήμο τους και οι υπόλοιπες περιοχές να συνδεθούν με την Ψυττάλεια.........

      Το άτιμο το διαδίκτυο!!!!!!!


      http://www.mesogianews.gr/news/5265/Sunantisi_sto_YPEKA_gia_to_KEL_Boreion_Mesogeion.htm


      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΤΩΡΑ ?

      ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ...Η ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

      ΓΡΑΨΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.



      Για ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής, την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Παπακωνσταντίνου, του βουλευτή Αττικής κ. Π. Ασπραδάκη και αντιπροσωπείας του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος, του δημάρχου κ. Χ. Μάρκου και των αντιδημάρχων κ.κ. Μάρκου και Μαργέτη.

      Κατά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Υπουργού, ο Παντελής Ασπραδάκης ενημέρωσε τον υπουργό για το χρόνιο πρόβλημα της έλλειψης αποχέτευσης, τις προσπάθειες που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια για την προώθηση του έργου αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν στο περιβάλλον.

      Κατόπιν οι εκπρόσωποι του δήμου εξέθεσαν τα αιτήματά τους για το ΚΕΛ Βορείων Μεσογείων, που ναι μεν θα επιλύσει το πρόβλημα της αποχέτευσης στην περιοχή αλλά να διασφαλίσει περιβαλλοντικά και λειτουργικά την τοπική κοινωνία, τονίζοντας πως θα ήταν προτιμότερο το ΚΕΛ αυτό να εξυπηρετήσει μόνο το Δήμο τους και οι υπόλοιπες περιοχές να συνδεθούν με την Ψυττάλεια.






      ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΟΛΟ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟ Η ΜΑΡΓΕΤΗ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ...-ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΙΚΙΖΟΥΜΕ-

      ΤΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΙΓΜΟΣ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

      ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

      ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ..
      ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΚΩΡΟΠΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ

      Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΚΑΙ ΡΑΦΗΝΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ.


      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. υΓ.

      προσπαθειες γινονται και ελπιζουμε να συνεχιστουν

      τοσο στο θεμα του αεροδρομιου οσο και των σκυλομαγαζων .

      ο προηγουμενος κοντευε να απογειωσει τα boeing 737, 747 απο τις ταρατσες

      και τα σκυλομαγαζα κανανε παρτυ.

      Κε δημαρχε οι καλες προθεσεις και η μετριοπαθεια πολλες φορες δεν αρκουν.


      ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

      -ΧΡΗΣΗ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΥΤ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ
      - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝ ΑΛΛΟ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΑΣ
      - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΠΟΙΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΧΟΡΥΠΑΙΝΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΑΛΟΥ.

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    5. ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΓΡΑΨΑΜΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΡΕ...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    6. Ασπρισαν τα μαλλια του και μυαλο δεν εβαλε.ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ χυδαιοτητας, απο Κ ΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥΣ, που εχουν ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ πλεον για εμενα.Μονο να σκεφθεις οτι καποιο τον ψηφισαν, ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ.Ασε που μπορει να τον ξαναψηφισουν....ΚΑΙ ΠΑΛΙ.Εκτος αν ειναι τοσο ανοητοι που ακομα δεν εχουν καταλαβει ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΕΡΕΛ.Ο ψηλος απο τους ΝΤΑΛΤΟΝ .... ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΓΙΑ .....ΠΑΡΩΝ και εσεις ακομα κανετε σκατοσυζητηση ....μαζι του.....

      ουδεμια ελπις πλεον ......Σηκωθηκαν οι ποθαμενοι δρακουλες να θαψουν τους ζωντανους....στα δυο βιλαετια ΤΗΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΣ.....

      Διαγραφή
  14. ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ........ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΖΕΝΤΑΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. παλι εδωσες λυση ...

    ειπαμε ΜΕΛΕΤΗ

    ΣΚΕΨΗ

    ΛΥΣΗ

    Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ...


    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΣΤΟ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ

    ΓΡΑΦΕΙΣ, ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ , ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΗΔΕΝ....

    ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ....


    ΚΑΙ ΔΕ ΠΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΕΣΑΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ

    ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ...



    ΤΟ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΡΕ - ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ-.


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΑΡΧΟΥΚΟΣ...10 4Ι ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΩΝ
    ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟΝ, ΒΑΛΕ ΣΚΕΨΗ ....ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΨΗΦΟ.........ΒΓΑΛΕ ΤΟ Π....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αρχιζεις και γραφεις χωρις ψευδωνυμο...καλο

      τουλαχιστον οι μ@λ@κιες που λες , τωρα δεν εχουν υπογραφη....

      γελοιε υπεροπτη και γνωστη των παντων...

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  17. Μεγάλη κόντρα προχθές 18.9.2013 σε υψηλούς τόνους στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης Σπάτων - Αρτέμιδος. Τελικά η σκληρή γραμμή Ποθουλάκη από τον ΟΠΑΣ ανάγκασε τελικά τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Μαργέτη (Αντιδήμαρχο από τα Σπάτα) σε κωλοτούμπα. Έτσι ενώ στην αρχή της συνεδρίασης υπεραμυνόταν σθεναρά ότι δεν προβλεπόταν ψηφοφορία στην Επιτροπή αυτή σε αντίθεση με το έγγραφο της ελέγχουσας υπηρεσίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης (όπου είχε προσφύγει ο ΟΠΑΣ), που αναφέρει ότι η ψηφοφορία προβλέπεται και αναφέρει μάλιστα δυο νόμους που το τεκμηριώνουν, τελικά υπέκυψε και έθεσε σε ψηφοφορία το σχέδιο του τεχνικού προγράμματος 2014. Η κόντρα ξεκίνησε όταν στην αρχή της συνεδρίασης ο Ηλίας Βλάχος εκπρόσωπος του συλλόγου Αγ. Νικολάου διάβασε το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο και δικαιώνει τον ΟΠΑΣ στο θέμα της επιβεβλημένης ψηφοφορίας. Ο Αντιδήμαρχος Μαργέτης παρόλα αυτά επέμενε ότι από τον νόμο δεν προβλέπεται ψηφοφορία. Ακολούθως υπήρξε επιμονή από ορισμένα μέλη και ερωτήματα προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής, κ. Μαργέτη, οπότε ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΣ προφανώς εσκεμμένα συνέχισε εντονότερα, διαβάζοντας τα συγκεκριμένα σημεία του νόμου που τον δικαιώνουν, οπότε μετά την επιμονή του Προέδρου και του παρευρισκόμενου κ. Γκινοσάτη, ο ΟΠΑΣ προφανώς εσκεμμένα όξυνε την κατάσταση δημιουργώντας κομφούζιο στην αίθουσα, φθάνοντας στο σημείο να αναφέρει και για πραξικόπημα του Προέδρου, «απειλώντας» για νέες προσφυγές και συνδέοντας την κατάργηση της ψηφοφορίας με τη σκοπιμότητα να εμποδιστεί η Επιτροπή να λάβει θέση για το θέμα του ΚΕΛ. Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι τα περισσότερα μέλη της Επιτροπής Διαβούλευσης αποκαλύφτηκαν ψηφίζοντας καθαρά ΝΑΙ στο τεχνικό πρόγραμμα. Ουσιαστικά σε ένα ανύπαρκτο πρόγραμμα. Στην ψηφοφορία λοιπόν η κα Πιτσιγαυδάκη μετά του συζύγου της ψήφισε καθαρό ΝΑΙ, κάποιοι άλλοι ποιο λογικότερα ψήφισαν ΝΑΙ εφόσον γίνουν δεκτές οι προτάσεις, 2-3 ψήφισαν παρών (μεταξύ αυτών και η σύζυγος του κ. Γκινοσάτη !!), ορισμένοι είχαν αποχωρήσει και ο Ποθουλάκης ψήφισε καθαρό ΟΧΙ. Να δούμε τι θα λένε του χρόνου αυτοί που ψήφισαν ΝΑΙ στο γυμνό αυτό τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου. Τελικά να η χρησιμότητα της ψηφοφορίας στη Δημοκρατία. Αποκαλύπτει τον καθένα ατομικά, άλλωστε το έδειξαν οι δισταγμοί των μελών της Επιτροπής με φράσεις του στυλ και τώρα τι θα ψηφίσουμε; ……. Τώρα οι δημότες ας περιμένουν τα έργα στις γειτονιές τους, δεν έχει σημασία. Καλή και η ανύπαρκτη ελπίδα. Τελικά θα πηγαίνω να παρακολουθώ και τις συνεδριάσεις της Επιτροπής Διαβούλευσης έχουν και πλάκα και ενδιαφέρον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στη συνεδρίαση ήταν παρόν και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Κασίμης, μαζί με τον δημ. σύμβουλο Σπάτων της παράταξής του, κ. Τσαντήλα. Και οι δυο όμως δεν πήραν θέση για τα καμώματα του Αντιδημάρχου κ. Μαργέτη. Σημειωτέον ότι βάσει του νόμου μπορούν να λαμβάνουν το λόγο ελεύθερα. Μήπως ακόμα δεν διάβασαν την ξεκάθαρη απάντηση του Ελεγκτή Νομιμότητας (της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής) που δημοσιεύθηκε σε όλα τα τοπικά blog και λέει προς τον κ. Μαργέτη, ότι «…….. η διαδικασία ψηφοφορίας αποτελεί γενικό κανόνα νόμιμης και ορθής λειτουργίας των συλλογικών οργάνων της διοίκησης, είτε έχουν αποφασιστική είτε γνωμοδοτική αρμοδιότητα (άρθρο 15 παρ. 1 & 6 ν. 2690/99 ΚΔΔ, άρθρο 76 παρ. 1 & 3 ν. 3852/2010)». Σκοπιμότητες, Σκοπιμοτήτων, ώ Σκοπιμότητες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε λίγο θα ζητάνε την ψήφο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά 9:02 πμ. δεν κατάλαβες το νόημα της σιωπής τους; Μα η απαγόρευση της ψηφοφορίας στην Επιτροπή Διαβούλευσης έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση που είχε θέμα για το ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, και η Δημοτική Αρχή δεν ήθελε να γίνει ψηφοφορία γιατί φαινόταν ότι θα υπερίσχυε η πρόταση για λύση μέσω Ψυττάλειας όπου ακόμα και έγγραφα της ΕΥΔΑΠ ομολογούν τη δυνατότητα. Τα είπε ο κ. Βλάχος του Αγ. Νικολάου αυτά. Όμως ο κ. Τσαντήλας έχει ψηφίσει ΝΑΙ και ο κ. Κασίμης κάτι ΟΧΙ και κάτι ΠΑΡΩΝ !! στην υπόθεση αυτή. Διάβασε δε τι του έγγραφε ο Γκόντζος στην εφημερίδα το 2006 και θα καταλάβεις.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή παιδιά, εδώ γίνεται της Μπάρμπης.... Μια έτσι, μια αλλιώς

      Διαγραφή
    3. Δεν προκαναν,ηταν απασχολημενοι να στελνουνε σχολια στο μπλογκ σαν πολιτες, τρομαρα να τους ερθει...να κανουνε σκατοσυζητηση με ομοιους τους οι καταλογισμενοι... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ...ΕΝΩ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ.
      Εδω ο κοσμος χανεται....και αυτοι ψαχνουν ψηφο στο σκ...ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ...ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ .....ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
      Ολα τα μπλογκ κατι εγραψαν, ΕΔΩ ΤΙΠΟΤΑ.......
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ...ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΒΙΡΒΙΔΑΚΗΕ.....
      ΤΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΘΟΛΟΥΡΑΣ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.
      ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΩΡΕ?Να κανετε παρεα στο Ραφηνιωτικο ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ οπως αυτοδιαφημιζεται, με τις στημμενες καμερες περισυ στην Ραφηνα. Εσεις και αυτο ΜΟΝΟΝ , δεν θεωρησαν οτι πρεπει να γραψουν ΚΑΤΙ ,για αυτο που βιωνουμε. Ολα τα τοπικα κατι εγραψαν .....εδω μονον σκατοσυζητηση .Ειδατε που οδηγουν οι ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ που οδηγουν τα πολιτικα ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑΤΑ?ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ....βρεθηκε υποψηφιος λυντσαρισματος ο κατακαμμενος ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΗΓΕ ΤΣΑΜΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕ.Θα μπορουσε να ειναι το δικο μας παιδι,ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ?
      ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΙΑ....ασχοληθειτε και ψηφιστε τα ιδια τα σκ....ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΣΟΛΕΙΣΘΕ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ......

      ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,Καλω μονον οσους εχουν τα μυαλα τους,οσοι δεν τσιμπλιαζουν, να καταλαβουν τι γινεται μπροστα στα ματια μας.Βριστε τωρα ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ.
      ΠΑΤΑΞΟΝ ΜΕΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΔΕ.

      ΚΑΙ ΜΕΤΑ..... ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ...ΠΟΛΙΤΕΣ...ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ .....ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  19. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ.ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΘΑ ΕΚΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ?
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ημι - αποδεκτή γιατί η μοναδική λύση είναι η Ψυττάλεια, κατά τα άλλα άν η Ψυττάλεια τελικά αποκλειστεί σίγουρα θα πρέπει να εκβάλλει κάπου αλλού μακριά και όχι στον Άγιο Νικόλαο ο οποίος έχει μεγάλη κίνηση τους θερινούς μήνες

      Διαγραφή
    2. ΑΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΛΑΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@@Ο ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟ ΑΣ ΕΙΝΑΙ"ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
    3. @1:21 ποιός σου είπε ρε μεγάλε οτι εγώ μένω στον Άγιο Νικόλαο;
      Καμία σχέση πολύ μακριά μένω

      Διαγραφή
  20. η αρτεμιδα και η ραφηνα δεν αντεχει αλλη ρυπανση απο οπουδηποτε

    και αν προερχεται φιλε τα ειπαμε αυτα

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΛ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΥΣ.

    ΜΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μονον δημαρχιακη ρυπανση ΑΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ.Απο πρωην ,νυν και μελλοντες.Απο τα νομιμα ξενυχταδικα ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.Απο το χρυσαυγουλο, ουδεν προβλημα, ΙΣΑ ΙΣΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣΠΟΥ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟΙ.ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΩΣ...Κ ΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΚ....
    Απο την επιτροπη δια ΔΟΥΛΕΥΣΗΣ.....κινδυνευει μονον η ψηφοφορια .

    και στα δυο βιλαετια
    φατε πιειτε μωρε αδερφια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κ.Π. 3.19

    Εσύ ο ίδιος πιο πάνω έγραψες ότι η Παλλήνη πήγε Ψυταλλέια λόγω φιλιάς με παπακωνσταντίνου .Η δημοσίευση με την φωτογραφία των 2 αυτοδιοικητικών ΄και του τ. ΒΟΥΛΕΥΤΉ ΧΏΡΙΣ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΆΦΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΗΤΑΝ Η ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.
    Ο κόσμος είναι πάρα πολύ έξυπνος και καταλαβαίνει.
    Ότι μεθόδευση και να γίνει κελ σε Πλατυ Χωράφι ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωωωωωωπαααααα 6 54 .Τα πηρες στα σοβαρα....ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ,ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ,ΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ,ΤΙ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΓΚΗΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ. Ερχονται εκλογες ....ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑ.....

      Διαγραφή
  23. Η ΤΟ Χρυσής Αυγής Ανατολικής Αττικής δε θα καταθέσει τις απόψεις της?????????????????????????????????????????????????????????????
    Το blog δεν θα μας ανακοινώσει ή μας προωθήσει τις απόψεις της?
    πως είπατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χρυσή Αυγή Ανατολικής Αττικής στέκεται στο ύψος της επειδή καθοδηγείται απο τον έντιμο λαικό αγωνιστή και σκληρό πατριώτη Ηλία Κασιδιάρη ο οποίος θα πάρει σύντομα στα χέρια του ολόκληρο το κόμμα και θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους διαλύοντας τα παράσιτα όπως της Νίκαιας που ντρόπιασαν το λαικό κίνημα

      Διαγραφή
    2. Ζήτω το λαϊκό ...Άουσβιτς.

      Διαγραφή
    3. ΝΑΤΟ ΝΑΤΟ, το παραρτημα της Νίκαιας μεμονωμένο περιστατικό, οι ναζιστικοι χαιρετισμοί μεμονωμένο περιστατικό, τα θρασυδειλα μαχαιρώματα μεμονωμένα, οι πλάτες στους εφοπλιστές μεμονωμένο, η παραποίηση αρχής μεμονωμένο, τα στρατιωτικά παραγγέλματα μεμονωμένο.
      Ώρες ώρες απορουμε, είστε στα αλήθεια τέτοια κουτορνιθια, ή απλα εκτελείται κατα γράμμα οσα οι επί κοινωνιολόγοι σας βάζουν στην ημερήσια διάταξη;

      Διαγραφή
    4. Αριστογειτων ο ΒΛΑΚΟΚΤΟΝΟΣ21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:50 μ.μ.

      Οτι τους βαζουν οι δημοσκοπησεις τα ΞΕΡΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΑ.
      ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ , Ο ΔΙΚΑΙΟΦΥΛΑΞ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΜΕΤΟΧΟΣ ΟΙ ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ....ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΣΣΙΔΑ
      Κενα στο τριχωτο της κεφαλης σημαινει η κασσιδα.εεεεε τα κενα στο εσωτερικο του κεφαλιου ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙς.Ειναι και χαζοι και αμορφωτοι,Το βιαιοι παει πακετο στα δυο πρεοηγουμενα.Και το χαμηλου οικονομικου επιπεδου που ειναι και αυτο αποτελεσμα.ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ?Ο ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗΣ ΤΟΥ 21 ου αιωνα.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ.ΟΜΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΟΙΟ ΜΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
    5. Ειμαι με την ουρανια κορη του αρχηγου.Να θυσιαστουνε ολοι μαζι ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
      Μπορουν να κανουν και χαρακιρι, αλλα αυτο ειναι για αντρακλες γιαπωνεζους σαμουραι.
      ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑ....να κελαηδησουν και αλλοι ,να σας μαζεψουν, να ξηλωθει και λιγη ακομα αστυνομια, ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ,Η ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ,,να μπει το ΣΔΟΕ να δουμε ποιος τους πληρωνει τοσα χρονια .,να χεσθουν οι παλληκαραδες που πανε τριαντα τριαντα να ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΑΟΠΛΟΥΣ.Δεν θα προκανει ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ θα ειναι μεσα ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ για να μην τον λυντσαρουν, οπως ψαχνουν για τον δολοφονο.Οσο για τους οπαδους....καλα...ελληναρες ειναι θα το βαλουν στα ποδια ως συνηθως.....Αρχισε το ξηλωμα του πουλοβερ εχει πολυ μαλλι ακομα.....
      Ψυχραιμια παιδες ΤΟ ΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΑΚΑΣ.

      Διαγραφή
    6. ΟΠΑ .....
      Πιαστηκε και ο ψυχιατρος που εδινε χαρτια καταλληλοτητας στα παλαβα κασσιδια.Και εγω που ελεγα θα τον παρουν στον λαιμο τους..ΛΟΓΩ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ.ΕΕΕΕΕΕ τον πηραν λογω ιδεολογιας ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΣΣΙΔΙ ΕΧΕΙ ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΡΟ....
      Εδινε σε ψυχασθενεις αδεια οπλου Η ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΡΑ ,ΑΣΘΕΝΗΣ ΩΝ Ο ΙΔΙΟΣ.Οαλλος,ο πατερας, εκανε δυο παλαβα παιδια λογω κληρονομικοτητας ,αλλα και αγωγης. ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ .Αυτοι ειναι οι ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΠΑΛΑΒΟΙ.

      θελω να συγχαρω ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ που ειχε στημενες τις καμερες και τους προβολεις περισυ στα γεγονοτα στην Ραφηνα,Ετσι εχει πειστηρια η εισαγγελιααπο περισυ.Λετε να μας μοστραρει για αντιστασιακος τωρα?Επισης μπλογκιτες μου, ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ οτι οι αντιφασιστες της Ραφηνας ειχαν βγαλει αφισσα απο την επιθεση ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.Τις μαζευαν ολη την νυχτα οι λουτσιωτες του χρυσαυγουλου.Ομως ΕΙΧΑ ΠΡΟΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΜΙΑ.την εβγαλα 50 φωτοτυπιες Α4 και τις κολλησα ξανα.Εγινε το γελιο της αρκουδας γιατι εμεις παμε μονον δυο αμεριμνοι περιπατητες.ΔΕΝ ΠΑΜΕ τριαντα με τα μαυρα να κανουμε επιδειξη.
      Επ ευκαιρια το ΑΤ σας ειναι καθαρο?τα γραφεια ειναι καθαρα?ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΨΑΞΙΜΟ αλλα για σπιτια δεν ειναι αργα.ΤΟΣΑ ΟΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ και ξαφνικα καθαρισε το Γκοθαμ της Αρτεμιδος?

      ΑΣΜΑ
      Το ξεχασμενο συνθημα παντα μου λεει
      οταν ακουω απο τοτε ακορντεον
      και εχει ΣΑΝ ΣΤΑΜΠΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕΙ
      ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
      Εγω δεν γραφω συνθηματα μιλαω με τραγουδια.

      σιγα μην κλαψω σιγα μην φοβηθω
      και οταν μου λενε πως μπορει να ΤΡΕΛΛΑΘΩ
      θελω να παω καπου να κλαψω

      και ας μου λενε πως αυτο το σκηνικο
      ειμαι μικρος πολυ μικρος για να το αλλαξω,

      κλπ κλπ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΙΧΟ
      Αγγελακας

      Διαγραφή
  24. Εκλεισε το ταμειο και δεν μοιραζουν χαρτζιλικι σημερα,οθεν αναμεινατε...Πληρωνονται με το σχολιο και καταγραφεται στο βιβλιαρακι...για προαγωγη στο στρατευμα,γιαυτο δεν μας την επεσαν ΑΚΟΜΑ......ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΤΡΙΧΩΜΕΝΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΨΕΥΤΕΣ....και το Κασσιδι λεει την αληθεια.....και τους μηνυει ολους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτο που βλέπω στον 8:51 ειναι είδηση. Θ α σφαχτεί ο Κασιδης με τον Μιχαλολιακο για το κομμα ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oταν ο Ρουσβελ εγραφε οτι ΕΑΝ ΕΒΑΖΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ,δεν φανταζοταν οτι σχεδον 100 χρονια μετα, ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.Η χελωνοειδης επι τελους κινηθηκε ΓΡΗΓΟΡΑ.Ολα τα εγκληματα ,αλλα και αλλα που τωρα θα ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ,λιμναζαν για χρονια.ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΤΕ ΤΩΡΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ?Το παιδι ,την οικογενοια του και εμας?Η ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΩΤΗ .
      ΦΤΟΥ ΣΑΣ και οχι για ξεματιασμα.ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΦΤΥΣΙΜΟ.στο παρακρατος .ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ....ΟΠΑΔΩΝ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.ΟΥΤΕ 300 ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ..εναντι χιλαδων φυσιολογικου κοσμου την Τεταρτη.Θα σφαχτουν αναμεταξυ τους γιαυτο να τους βαλουν σε κοινο κλουβι με σιδερα ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.Ελπιζω να υλοποιησουν το οραμα τους ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ οπως ακριβως εκανε το ινδαλμα τους.ο Χιτλερ.Η γρια εχει ξαναπαει φυλακη ,το τεκνο στοιχημα ,θα λαληξει εντελως.Ευτυχως δεν θα προκανει να παρει αλλους αθωους στον λάιμο του.Θα υπαρξουν και αλλες συλληψεις γιατι εχουμε και αλλα ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΟΝΟΝ.
      Και ενω συγκλονιζεται η Ευρωπη ολοκληρη, ΕΔΩ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.....εχει και αυτο την σημασια του, μπλογιτες μου,Ασε που θα χασουμε τις ανακοινωσεις της τοπικης οργανωσηε ΓΙΑ ΤΑ ΣΚ..εκτος αν εχουμε δηλωσεις απο τον Κορυδαλλο...αν τους δεχτουν οι αλλοι εγκληματιες και δεν τους γυριζουν γυρω γυρω.....ανα τις φυλακες.....

      Διαγραφή
    2. Ελεγα και εγω......Δεν θα γινουν συλληψεις στην Λουτσα? Εγιναν λοιπον.Μεταφερανε τα κονταρια.....Βρε μπλογκιτη που θα σε εσωζαν οι παιδαροι που εισαι?Βρε μπας και σε συλλαβανε?Καλα ,μονον στα μαγαζια του Κορυδαλλου νομιζετε, πουλουσαν προστασια?ΟΤΙ Η ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ειχε προστατες μονο τους δημαρχιακους?Βρε τι αφελεια σας δερνει?Φουντες,οπλα ,τραφικινγκ ,γραφεια ,νηπιαγωγεια,ΨΗΦΟΙ ,ολα τυχαια μαζευτηκαν εκει?
      Αντε ξυπνηστε πλεον.Επαμε ...ΓΥΜΝΑΣΙΟ.παμε.Δεν μπορει να μην ξερετε αυτο που ξερουν ακομα και οι πιτσιρικαδες της περιοχης που τους κρυφακουγα και φρυαξα.......

      Διαγραφή
    3. Ειδατε μολις κοπηκε το χαρτζηλικι που κοπηκαν και οι υποστηρικτες?ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ το εβλεπες σε αθηναικα μπλογκ σε τοπικα της Αττικης,κλπ κλπ κλπ .Απλη προωθηση κανανε .....
      ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ εξυπνο παιδι το αδειο κασσιδι.Με τα καινουργια που ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ θα φαει μια εικοσαρα χρονακια να σιτεψει και να βγει τοοοοοοτε αρχηγος.Ετσι ακριβως εγινε με την μαιμου του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.που νεκραναστηθηκε.Τον θυμαμαι απο τοτε ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΕΖΗΣΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ και σκοπευω να ζησω αλλα 20,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΟΥΦΤΑΛΟ.ΑΠΛΑ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Πιστευω οτι οπλα ,ειναι και στην Λουτσα.Αναμεμειγμενοι ενεργα ειναι και Αρτεμισιανοι.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟ η δικη σας και αυτο δεν εγινε τυχαια.Ηξεραν που να πανε,Ειχαν τοπακες ....ανιχνευτες Οι αντιφα ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ξερουν προσωπα και πραγματα.Αυτοι σαμποταρισαν το μπλογκ της Ραφηνας ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατευθειαν απο τα γραφεια της,επικαλουμενο .....δημοκρατικη ενημερωση.Αυτο εκλεισε ..και παπαλα....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ.....
      Οι δημοκρατικοι πολιτες ξερουν να αμυνονται.ΕΦΕΤΟΣ, ΕΙΧΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,Μια φορα μας επιασαν κωτσους.Μετα πηραμε τα μετρα μας.ΕΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΩΤΣΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ , ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΕΚΕΙ?

      Διαγραφή
  26. Ο δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοί του μέχρι να ξεκουμπιστούν στις επόμενες εκλογές θα λένε ΝΑΙ στο Πλατύ Χωράφι. Δεν τους ενδιαφέρει η υποβάθμιση της περιοχής τους, τους ενδιαφέρει τί θα βάλουν στην τσέπη τους. Και είναι πολλά τα λεφτά. Ο Κασσίμης δε, τσιμουδιά. Δεν παίρνει καμία θέση. Ελπίζει ότι θα ξαναβγεί δήμαρχος τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Είναι αξιολύπητος!!!!!
    Όποιος δημότης της Αρτέμιδας ψηφίσει στις επόμενες εκλογές κάποιον απ' αυτά τα πρόσωπα, τότε θα είναι άξιος της μοίρας του. Εάν δεν αλλάξει ριζικά το σκηνικό της διοίκησης του δήμου, τότε θα δούμε και πολύ χειρότερα απ' αυτά που ζούμε σήμερα.
    Να ξέρει όμως ο δήμαρχος ότι δεν θα φύγει έτσι απλά. Για όλα όσα έκανε από την αρχή της θητείας του μέχρι σήμερα δεν θα μείνει ατιμώρητος. Όχι μόνο αυτός, αλλά και οι προηγούμενοι που άφησαν αυτή την όμορφη πόλη σ' αυτό το χάλι.
    Το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου. Θα τους κυνηγήσω μέχρι τον Άρειο Πάγο. Πιστεύω ότι θα το βρω το δίκιο μου γιατί τα στοιχεία που έχω είναι πολλά και καίνε.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για όσους δεν το έχετε καταλάβει πραγματικός αρχηγός της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε ο Μιχαλολιάκος ούτε ο Κασίδας, είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ τα εβαλε με τον εαυτο του.
      ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΤΑΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ,ΠΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ.ψυχολογους εχει ο Σαμαρας.ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ?Και εγω που νομιζα οτι εχει τον Χρυσανθο....ΜΕΕΕΕΕΓΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟ...ΑΣΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ.....

      Διαγραφή
    2. Επισης για οσους ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ αυτες οι αποψεις του 21 Σεπ 2 52 ,βγαινουν απο τον αλλο ΦΑΣΙΣΤΑ τον .........ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ που ειχε φυλακισθει μαζι με τον ΛΙΑΚΟ.Αλβανικο ειναι το λιακος Ελληνικα ειναι Ηλιας.ΒΡΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ ..ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΚΥΚΝΟΥ ΕΙΣΑΙ?Απ ολα εχει ο Σπαταρτεμισιανικος μπαχτσες?


      Βρε βρε τι κυκλοφορει ΕΙΣ ΤΑΣ ΛΟΥΤΣΑΣ.......ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ .....?

      Διαγραφή
  28. Ο 12 29 ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ τοσο για την συμπολιτευση, οσο και για την αντιπολιτευση. Δεν χρειαζεται να ειναι κανεις σοφος για να καταλαβει ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ.
    Το βλεπετε στα γραπτα τους εδω.Αγραμματοσυνη ,χυδαιολογια,τσαμπουκαλικια μεταμεσονυκτια.Κειμενα εφημεριδων και ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ οπως το φοβερο .ΜΕΛΕΤΗ ΣΚΕΨΗ ΛΥΣΗ.

    Θλιβερη εικονα παρακμης,ΟΜΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ.

    ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΩΝΕΤΕ.Τι εκανε ο Μαργετης εεεε?ΤΙ ΕΚΑΝΕ?Για να μην κοροιδευουμε τον κοσμο.... ψηφιστε μας.....

    ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ,μετα ανοησιας,χυδαιολογιας ,και σκυλοκουλτουρας ΠΑΝΤΡΕΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.......με αυτα διασκεδαζουν και με το ορνιθοσκαλισμα...μεταμεσονυκτιως .


    η γραφη ειναι ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΝΟΥ,Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ,τα αλλα ειναι λεοντη που λιγο να την τραβηξεις πεφτει και αποκαλυπτεται η γυμνια του φεροντος.

    ΘΛΙΨΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΗ....ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και απο την αλλη ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ....ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ,επεσαν σαν κορακια πανω στην δυστυχη Λουτσακαι μαυρισε ο ουρανος, ετσι που σιγα σιγα γινεται κρανιου τοπος.Αν αγαπατε τον τοπο σας,ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ,διωΞτε τα κορακια απο εκει.Δεν εχει δεξια και αριστερα κορακια ΣΚΕΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΧΕΙ.Διωτε τους νταβατζιδες και της εξουσιας και της ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ταχαμου της ελληνικοτητας μας,
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΜΠΡΑΤΣΑΔΕΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΟΡΥ .ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ .Για αυτον εμειναν στην ιστορια για τα εργα ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.Αυτα διδασκονται σε ολο τον κοσμο, αυτα ειναι η κληρονομια μας,μΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΑ.
    Ελληνες ειναι ΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΤΕΡΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΝ ΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.περι παιδειας μιλαμε οχι περι απαιδευσιας, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλα με σενα τα παμε



    μπλα μπλα , ΓΕΛΟΙΟΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΓΕΛΟΙΤΗΣ μπλα μπλα μπλα, ΑΝΟΗΣΙΑ ,ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ, ΣΚΥΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ , μλα μπλα μπλα ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μπλα μπλα μπλα,
    ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ μπλα μπλα μπλα ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ μπλα μπλα μπλα, ΑΓΡΑΜΑΤΟΣΥΝΗ , ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ μπλα μπλα μπλα

    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ μπλα μπλα μπλα ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑ μπλα μπλα μπλα
    ΚΑΤΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ -ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΟΙΗΚΗΣΕΙ-? μπλα μπλα μπλα ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ μπλα μπλα
    μπλα ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ μπλα μπλα

    μεστος λογος γεματο επιχειρηματα γεροξεκουτη για αυτο εχουν αρχισει και σε παιρνουν ολοι στη πλακα...

    κ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που δεν είσαι γεροξεκούτης και είσαι έξυπνος μιλάς για το ποιός δηλαδή θα διοικήσει την πόλη? Είσαι ευχαριστημένος μ' αυτές τις διοικήσεις?
      Δες γύρω σου ρε κακομοίρη που ζεις και μετά μίλα. Αλλά για να μιλάς θα ανήκεις στην διοίκηση. Έννοια σου και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.
      Και μετά κοίταξε που θα κρυφτείς κι εσύ κι όλοι οι άλλοι που κατάντησαν την Αρτέμιδα σε τέτοιο χάλι. Δεν θα μείνει ατιμώρητος κανείς. Να είσαι βέβαιος!!!! ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ της κακιάς ώρας...

      Διαγραφή
    2. Αριστογειτων ο ΒΛΑΚΟΚΤΟΝΟΣ21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:09 μ.μ.

      ΤΟ Καλυτερο ανεκδοτο
      Ο Αριστογειτων υποστηρικτης του δημαρχου.....ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ...
      ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΣΑ..ΠΑΝΤΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ,Αυτη ειναι ΑΜΩΔΥΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ .
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ....ΜΩΡΕ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟΥ ΕΙΣΑΙ?Ελα παναγια μου τι ακουω εδω μεσα,αφισσοκολητης ο ενας,γεροξεκουτης ο αλλος ,αδερφαρα ο τριτος ,του Σαμαρα ο τεταρτος να ψηφισω κασσιδι ο πεμτος, ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ομως ,ειναι το καλυτερο....

      χαιρε σοφε μπλογκιτη που μας φωτισες .....εννοια σου ..δεν εχω μαζι το βλακομετρο....αν εισαι ο γνωστος κολαουζος....

      Διαγραφή
    3. Αριστογείτονα παρεξήγησες! Αυτά τα έγραψα για τον προηγούμενο σχολιαστή που σε αποκάλεσε γεροξεκούτη.
      Πρόσεχε λίγο πριν αρχίζεις τους σχολιασμούς!!!!!

      Διαγραφή
    4. Με συγχωρεις μπλογκιτη, αλλα εχω ακουσει τοοοοοοσα εδω μεσα. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑ ΕΓΩ,περιμενεις να το καταλαβει ο Αβερελ?ΓΡΑΨΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΑΖΟΥΝ, αντε και Κ που και που, για ποικιλια. ο γεροξεκουτης παντως ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΞΕΚΟΥΤΗ .ΣΕ ΜΥΑΛΟ ΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΜΥΑΛΟΥΔΑΡΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ.ΒΙΑΣΤΙΚΑ, ΟΜΟΛΟΓΩ, αλλα μου την δινει,να κανουν τους ανωνυμους ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ και να συνεχιζουν, ενω αποκαλυφτηκαν ποιοι ειναι ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
      ΟΣΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ, συμπολιτευση και αξιωματικη αντιπολιτευση.
      να ριξω και εγω ενα συνθημα.
      Εξω οι Νταλτον .....

      Διαγραφή
  30. ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.....

    Ελα μου ντε ?Ποιος θα διοικησει,αν δεν ειναι η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ του Δημαρχου?Δικαιοσυνη ανορθογραφα επωνυμως στο παρελθον,διοικω ανορθογραφα στο παρον .Στο μελλον ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ....την γραφω απο τωρα μηπως την μαθει. Μονον λεξεις μα τρια α ξερει να γραφει σωστα ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ .ΧΑ ΧΑ ΧΑ ,Π@π@ρι@ ,μ@λ@κ@ς,ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΝΕΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ.....Κοινως επε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα....ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ....
    Οταν μιλουσα για Αβερελ,να τι ΕΝΝΟΟΥΣΑ. Ομολογει μονος του....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΔΟΙΗ ΚΗΣΕΙ ? Ευλογο το ερωτημα μηπως υπαρχουν αλλοι ΑΠ ΕΞΩ?ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ...βρε βρε μας προεκυψε γιωργακης...με τα ελληνικα του και το θα πεσει ο κωστακης που θα παει...ΔΥΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΝΑΛΑΣΣΟΜΑΣΤΕ.... ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ ΤΡΕΙΣ. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ?
    ΒΡΕ ΤΖΟ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΝ....ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ τι διαβολο με παιρνει απο πισω ....

    ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ

    Δεν εχει ροκ ΣΗΜΕΡΑ εχει θρησκευτικα και αρχαια.ΤΟ ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟ ΦΙΛΟΣΟΦΟ.
    Ορθογραφια επισης δεν εχει ,ειναι μαθημα του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.Απο τις 18 του μηνος, μπηκαμε στο γυμνασιο ΜΠΛΟΓΚΙΤΕς ΜΟΥ.Μεχρι τις εκλογες ισως, φτασουμε στο λυκειο.Εκει πολλοι δεν θα συνεχισουν .ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ.

    ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΞΥΠΝΗΣΕ.... ΤΟ ΠΑΙΔΙ .....12 29.ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ....ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΘΛΙΨΗ (ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΟΝ 6:54 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

    Εμεις φιλε συνδημοτη ποτε δεν υποστηριξαμε τη λυση ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

    Ομως θελουμε να ειμαστε ρεαλιστες και με βαση αυτο να κοιταμε το καλυτερο για το τοπο μας.

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.

    Αντιθετως θα ακουσεις οτι απαιτουμε το αεροδρομιο να συνεχισει να λειτουργει με συγκεκριμενους ορους. Και αυτοι οι οροι εινα ι καθαρα το επιπεδο οχλησης σε κατοικημενες περιοχες. Ο μεσος θορυβος πρεπει να εινα κατω απο 65 Db και αυτο μπορει να γινει μονο με τη χρηση του δυτικου διαδρομου.

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΑΓΑΖΑ.

    Αντιθετως θα ακουσεις οτι ολα τα νυκτερινα κεντρα πρεπει να λειτουργουν με συγκεκριμενους κανονες. Οσα δε παρανομουν πρεπει να κλεινουν. Το ιδιο και για καποιους ψευτοεπιχειρηματιες που βαζουν ξαπλωστρες μεσα στο κυμα. Και στους τελευταιους πρεπει να αφαιρειται η αδεια λειτουργιας, ομως δεν ειναι ολοι ετσι.
    Αυτο νομιζω εχει μεγαλη αποσταση απο το ολη η παραλια μου ανηκει και κλειστε τους ολους που λενε καποιοι εδω μεσα.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ . ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ.

    Οχι η λυση δεν ειναι Ψυταλεια - αν και ημασταν ενθερμοι υποστηρικτες της- γιατι

    1)

    Την άποψη ότι το ΚΕΛ Ψυτάλλειας δεν πρέπει –και κατά την κρίση τους δεν μπορεί- να επιβαρυνθεί με τις αποχετεύσεις Δήμων της ανατολικής Αττικής, διατυπώνουν με Ερώτησή τους προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, δέκα Βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας Πειραιά, προερχόμενοι από τα πολιτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία και ΛΑ.Ο.Σ. –αρνήθηκαν να προσυπογράψουν την Ερώτηση οι βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ-.


    Οι ερωτώντες βουλευτές, αμφισβητούν ευθέως τον Περιφερειακό Σχεδιασμό της ΕΥΔΑΠ περί μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων Δήμων της ανατ. Αττικής στην Ψυτάλλεια και ζητούν πληροφόρηση «για το πότε υιοθετήθηκε αυτός ο Σχεδιασμός» καθώς και «τι προβλέπεται για το σύνολο της ανατολικής Αττικής»

    Παρεμπιπτόντως και σε σχέση με το Δήμο Παλλήνης,πρόκειται για προ πολλών ετών Σχεδιασμό της ΕΥΔΑΠ και εύλογο είναι η απόφαση για σύνδεση του υπόλοιπου τμήματος του ενιαίου Δήμου Παλλήνης να ανταποκρίνεται σε σκεπτικό αυτονόητης επιχειρηματολογίας, καθιστώντας την επιλογή αυτή μονόδρομη και επιβεβλημένη.

    ΕΦΗΜ ΝΕΟΛΟΓΟΣ 17/02/12

    2) ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΛΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ
    Την πλήρη αντίθεσή τους στην απόφαση της ΕΥΔΑΠ για μεταφορά των λυμάτων περιοχών της Ανατολικής Αττικής στο ΚΕΛ Ψυττάλειας εξέφρασαν οι συμμετέχοντες σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.
    Στη σύσκεψη τονίστηκε ότι είναι παράλογο οι φορείς της Αν. Αττικής να πανηγυρίζουν που μεταφέρονται τα λύματα τους σε μια ήδη υποβαθμισμένη περιοχή και καταργείται η διακηρυγμένη θέση, σε συνέδρια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αρχή της «χωροταξικής δημοκρατίας», δηλαδή της επίλυσης των προβλημάτων στην περιοχή που αυτά δημιουργούνται.

    Keratsini news 3/4/12

    3)«Απόβαση» κατά ΕΥΔΑΠ


    «Απόβαση» στην Ψυττάλεια με πολύχρωμα μπαλόνια, σφυρίχτρες και πανό πραγματοποίησαν χθες κάτοικοι και φορείς της ευρύτερης περιοχής, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα σχέδια της ΕΥΔΑΠ για καύση της λυματολάσπης.



    Με μπαλόνια, σφυρίχτρες και πανό είπαν «όχι» στην καύση της λυματολάσπης
    Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο και το ψιλόβροχο, δεκάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της υπερνομαρχίας Αθηνών - Πειραιώς, της Νομαρχίας Πειραιά και των άμεσα θιγόμενων δήμων (Αμπελακίων, Δραπετσώνας, Κερατσινίου, Κορυδαλλού, Νίκαιας, Πειραιά, Περάματος, Πόρου, Σαλαμίνας) και συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στην Ψυττάλεια, διατρανώνοντας πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να προκαλέσει ζημιά στο περιβάλλον και να θέσει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 2/03/05

    ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαητοί κύριοι τα επιχειρήματα για τάχα ακαταλληλότητα Ψυτάλλειας δεν έχουν καμιά αντικειμενική ή τεχνολογική αξία ,είναι τύπου Σταυρίδη.
      Για το αεροδρόμιο που θα φύγει κάποτε ως αντιοικονομικό και για αξιοποίηση του χώρου κλπ ,ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΠ ,τα οποία ξεχνάτε.
      Από την λειτουργία της Ψυτάλλειας ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΕΧΝΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ.Ενώ οποιαδήποτε εκροή στον Ευβοικό ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑΣ ΤΟΝ ΜΟΛΥΝΕΙ.

      Διαγραφή
    2. ναι μας παρακαλανε κιολας ...

      Εχουνε ετοιμη προταση αυτοι της Πειραικης να παρουν και τα αποβλητα απο το θριασιο....

      ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    3. Τα 50 εκατομμύρια που χρωστάει το αεροδρόμιο κάνουν τζιζ έ .Θα στενοχωρηθεί ο ....Ζαχαράκης με τα δώρα-καραμέλλες.

      Διαγραφή
    4. και επειδη χρωστα 50 .... να φυγει ....

      αντε και εφυγε εχεις καπου προχειρα να παει?

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  32. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΨΥΤΑΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

    1)Στη δημοσιότητα δόθηκε πριν από λίγες ημέρες έγγραφο της ΕΥΔΑΠ, το οποίο αφορά επικοινωνία μεταξύ του Γενικού Διευθυντή Λειτουργίας Δικτύων και Εγκαταστάσεων της ΕΥΔΑΠ κ. Γεωργιάδη και του Διευθυντή Δικτύου Αποχέτευσης κ Βουγιουκλάκη με θέμα την “Παροχέτευση λυμάτων των περιοχών Παλλήνης και Δήμου Σαρωνικού.

    Το έγγραφο της ΕΥΔΑΠ με ημερομηνία 25-4-2013, αφορά δήμο Παλλήνης και πιστοποιεί την σε μεγάλο βάθος χρόνου -συγκεκριμένα γίνεται λόγος για 20ετία- επάρκεια χωρητικότητας της Ψυττάλειας να δεχθεί λύματα της Ανατολικής Αττικής.

    Πιο συγκεκριμένα, το έγγραφο που αποκάλυψε πρώτη η ιστοσελίδα rpn.gr, παρουσιάζει όχι μόνο η υπερεπάρκεια των εγκαταστάσεων της Ψυτάλλειας, αλλά και η υπερεπάρκεια του υφιστάμενου δικτύου που θα παραλάβει τα λύματα της Παλλήνης για πολύ μεγαλύτερες μελλοντικές παροχές.

    ΕΥΔΑΠ 25/4/13
    ΑΡ ΠΡΩΤ 514

    2) ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ
    ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 12....
    Ανακοινώνω στο Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου και προς τους Δημότες του Δήμου μας, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΥΔΑΠ στην συνεδρίαση της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2012, με την 17511 ομόφωνη απόφασή του, υιοθέτησε την εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Νικολάου Μπάρδη σύμφωνα με την οποία:

    Οι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου Παλλήνης καθώς και της περιοχής Φούρεζι του Δήμου Παιανίας, είναι δυνατόν να εξυπηρετηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα με νέα έργα αποχέτευσης και χρήση του Παρακηφίσου Συλλεκτήρα Ακαθάρτων προς το ΚΕΛ Ψυττάλειας της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. και με προϋπολογισμό νέων έργων εκτιμώμενο στα 29 εκατομμύρια ευρώ, ούτως ώστε στο προγραμματισμένο ΚΕΛ Σπάτων-Ραφήνας να συμπεριληφθούν οι περιοχές των Ο.Τ.Α. Σπάτων-Αρτέμιδας και Πικερμίου-Ραφήνας.

    ΕΦΗΜΕΡ ΝΕΟΛΟΓΟΣ 30/04/12


    Για μας ειναι ανηθικο ο Σαρωνικος να γεμισει και αλλα σκουπιδια
    Για μας ειναι επισης ανηθικο η ομορφη πολη μας να υποβαθμιστει ακομη περισσοτερο.

    ΓΙΑ ΜΑΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΕΛ ΚΡΩΠΙΑΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ελπιζω να βοηθησαμε και να καταλαβες ποιοι ειναι νταβατζηδες και ποιοι οχι.

    ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΣ 6 54 καταλαβες βεβαια μπλογκιτη ,ποιος, τι και γιατι ,απολογειταιΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ.
      ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ,ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ......ΚΙΝΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΤΡΟΠΟΥ?
      Να δουμε με τα ματια μας γιαγια τους ΒΑΣΙΛΕΙΣ της αρτεμιδος ΘΕΟΓΥΜΝΟΥς?

      Διαγραφή
    2. Εμεις φιλε δεν απολογουμαστε για τιποτα
      συνδημοτες ειμαστε και ενημερωνουμε το κοσμο μεχρι εκει.

      Εμεις οτι λεγαμε πριν 4 χρονια λεμε και τωρα σταθερα

      1) χρηση δυτικου διαδρομου για απογειωσεις

      2) κλεισιμο των παρανομων καταστηματων και οχι ολων

      3) αποχετευτικο με λυση μακρια απο τα σπατα

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ . ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΣΥΝΕΠΗΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
  33. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

    Συντάχθηκε απο τον/την Dikaiofilax Στις 21 Σεπτεμβρίου 2013 – 16:09.

    Σαρωτικό υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη(77%) είναι το αποτέλεσμα δημοσκόπησης της εφημερίδας “Το Παρασκήνιο” σχετικά με την λαοφιλέστερη υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων.

    Διαβάστε τα αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης:

    Ποιο από τα παρακάτω πρόσωπα όλων των κομμάτων θα προτιμούσατε για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας;

    Ηλίας Κασιδιάρης (77%)

    Άλλος/Άλλη (5%)

    Μάκης Βορίδης (3%)

    Λιάνα Κανέλλη (3%)

    Τέρενς Κουίκ (3%)

    Σοφία Σακοράφα (2%)

    Νίκος Δένδιας (2%)

    Νικήτας Κακλαμάνης (1%)

    Γιώργος Καμίνης (1%)

    Ρένα Δούρου (1%)

    Γιάννης Δαραβίγκας (1%)

    Θανάσης Πλεύρης (1%)

    Ανδρέας Λοβέρδος (1%)

    Σταύρος Μπένος (1%)

    Άννα Διαμαντοπούλου (0%)

    Άρης Σπηλιωτόπουλος (0%)

    Σπύρος Λυκούδης (0%)

    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

    Αριστογείτονα την γνώμη σου έπαθες εγκεφαλικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΑΜΑ ΕΒΑΖΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΧΑΝΔΡΑΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟΣΤΑ!

      Διαγραφή
    2. ΕΕΕΕΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΦΥΛΟ.,ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ?
      Εγω προτιμω τον Σακης,Ειναι σεμνο παιδι και εχει καλυτερο σωμα,και περισσοτερς θαυμαστριες.

      Διαγραφή
    3. Ο Σάκης μεγάλωσε αρκετά τώρα,ο νέος σούπερ σέξι στάρ είναι ο Κασίδας

      Διαγραφή
  34. Αριστογειτων ο Αλβανος.ο Τουρκος..κλπ κλπ21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:48 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ?ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΑΝΩ ΤΟΥ 90%
    Γιατι τοσο λιγο απο τον αρχαιο ΔΗΜΟΣΚΟΠΟ?Και αυτο το εκανε ο Γκαιμπελς ηρθατε καταιδρωμενοι...παλι ....
    προσεξτε την δημοσκοπηση μπλογκιτες ΔΙΚΑΙΟΦΥΛΑΞ.

    100% ΒΛΑΚΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ.....ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΠΛΟΓΚΙΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΣΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΜΠΟΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ .Οπως ακριβως το παρουσιαζουν οι κοινωνιολογοι.
    Μονο 1% ΣΤΟ ΑΔΕΡΦΑΤΟ ?ΨΗΝΑΚΗΣ ΜΕ 1%?ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ .Εκτος αν ψηφιζουν κασσιδη που ολα ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ...
    ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΑΠΟ ΔΩ ...ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΑΓΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανέξυπνος ο Ηλίας παιδί τεραστίων ικανοτήτων κατάφερε να ρίξει ακόμα και τoν ίδιο τον Μιχαλολιάκο στην παγίδα, η νίκη δική μου η ήττα δική σας συμφωνείς Αριστογείτωνα;

      Διαγραφή
    2. ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΠ.Εχουμε,ο ψυχιατρος,οι διευθυντες αστυνομιας,οι αστυνομικοι ,ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ...ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.και δεν θα προκανει να μπει στον Δημο.....με 77% ΣΤΗΝ ΠΤΕΡΥΓΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .....

      Διαγραφή
  35. H TO ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.Η ΗΤΤΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΝΙΚΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΟΚΤΟΝΙΑ εκτος αν προλαβουν οι ψυχιατροι η η φυλακη.Δεν θα εχει καλο τελος το τεκνο.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΡΩΣΤΟ και θα παρειστον λαιμο τπυ και αλλους, μεταξυ των οποιων και τον ψυχιατρο που του εδωσε αδεια κυκλοφοριας.Η ΓΡΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΗ ΕΦΑΓΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, μεχρι τον Περιανδρο.....ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟς ΕΛΛΑΔΑς ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια ο χαζος απαντα στο χρυσαυγιτη....
      τα πιασαμε παλι

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    2. και ο καταλογισμενος στον χαζο....

      Διαγραφή
  36. Καποιοι ειναι ΥΠΕΡΑΝΩ ,ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΣΚ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.....ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ.....ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ,ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΜΕ ΚΟΤΕΣ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ Κ.Το να φαγωθουν μεταξυ τους οπως ολες οι συμμοριες, ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.Το να προδοθουν εκ των εσω οπως η μαφια, καλλιστον.ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΧΕΙΡΙΣΤΟΝ.
    μιλαω με ολους ,ακομα και πορωμενους πολιτικουςΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλύτερη λύση το ΚΕΛ παρά η διαιώνιση των βόθρων και των αυθαιρεσιών του κάθε ιδιώτη! Η θάλασσα έχει ήδη επηρεαστεί από τις εκατοντοντάδες βόθρων που "φιλτράρονται" και αποχετεύονται σιγά σιγά στα υπόγεια ύδατα και στις ακτές... Έχετε προσέξει πόσο έχει αλλοιωθεί η οργανοληπτική ποιότητα του θαλασσινού νερού στις παραλίες μας; Έχετε προσέξει πόσο περισσότερο "ευτροφικό" είναι το υδάτινο περιβάλλον, πόσο λασπώδες και κορεσμένο σε οργανικό υλικό είναι το αμμώδες υπόστρωμα στα αβαθή; Και υπάρχουν πολλές άλλες ενδείξεις που στα μάτια του ειδικού παραπέμπουν απευθείας σε βλαβερές βακτηριακές επιβαρύνσεις... Χειρότερα από τη σημερινή κατάσταση σίγουρα δε θα είναι οι ακτές μας μετά το ΚΕΛ! Ειδικά αν η επεξεργασία είναι τρίτου βαθμού, τότε πραγματικά το περιβάλλον θα ανακουφιστεί από τέτοιες μολύνσεις τα επόμενα χρόνια. Η λύση της Ψυττάλειας σίγουρα θα ήταν το ιδανικό, αλλά ακόμα και το Πλατύ Χωράφι θα δώσει ανάσα από περιβαλλοντικής άποψης στον ήδη ιδιαίτερα επιβαρυμένο θαλάσσιο χώρο της Αρτέμιδος. Ας βγάλουμε τις παρωπίδες και ας σταματήσουμε να αλληλοτρωγόμαστε επιτέλους για ένα τόσο σοβαρό θέμα, που αφορά εμάς, τα παιδιά μας αλλά και τις επόμενες γενιές στις περιοχές της Ανατολικής Ακτής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά δεν ντρεπόσαστε λιγάκι.Πότε θα καταλάβετε ότι δεν προκειτα ΠΟΤΕ να γίνει ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι; Δεν υπογράφει η Ραφήνα ΤΕΛΟΣ.
      Αφήστε τα παραμύθια με τους ευτροφισμούς και τα φιλτραρίσματα ειδικοί της δεκάρας.
      ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΤΑΛΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΛ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΆΝ.
      Δεν θα καταστρέψετε την περιοχή χρεώνοντας και τους δημότες με το τεράστιο κόστος κατασκευής ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ για συμφέροντα διαφόρων κύκλων.

      Διαγραφή
    2. μα καλά η ραφήνα πως έχει λόγο,το κελ γίνεται δε περιοχή του δήμου σπάτων-αρτέμιδας και η εκβολή του αγωγού στον.αγ.νικόλαο,πως μπορεί να σταματήσει το έργο η ραφήνα?

      Διαγραφή
    3. Έχει δικαίωμα να το κάνει αν θέλει απο την στιγμή που το έργο βρίσκεται και μέσα στα δικά της δημοτικά όρια.

      Διαγραφή
    4. Το πλατυ χωραφι ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ.Ομως ,ειναι μεσα στην μεση Του Δημου Ραφηνας με το Πικερμι,το αλλο κοματι του δημου.ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΡΕΜΑ ΡΑΦΗΝΑΣ.Εχει και δικαιωμα και υποχρεωση να παρεμβει η Ραφηνα.Εμενα με απασχολει πιο πολυ οτι χανουμε τον Δημαρχο Ραφηνας απο την συμμαχια και ισως και απο το Δημαρχειο.Εσεις δεν κινδυνευετε.
      Ολο ομοφωνιες εισθε. .Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΑΛΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ.Τους ξεφυγε η ομοσπονδια που εγκαταλειπει το πλοιο που βουλιαζει?Ο Κ .....εκανε τριπλα για Κορωπι Μαρκοπου΄λο για να γλυτωσει ,οπως και ο δικος μας δημαρχος ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ.Τα λυμματα του Κελ θα παρουν πολλους δημαρχιακους μαζι.ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Διαλεγετε και παιρνετε εγω διαλεξα,χαμενη υποθεση, της μπαλωμενης πιττας θα περασει.ΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ. .Ειναι αργα για δακρυα μπλογκιτες μου,ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ...οπως ακριβως με το τρισαλοιμονο.ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ εκεινο το ΡΑΦΗΝΙΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ...γιατι ειχε καθε ημερα ΚΑΣΣΙΔΙ ,αντιλαμβανεται τι εκανε?η νομιζει οτι προσεφερε στην δημοκρατια,οπως ισχυριζοταν ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟΥ?Εσεις αντιλαμβανεσθε τι ψηφισατε?ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2014.Εχετε αρκετο χρονο να βγαλετε τις τσιμπλες.

      Διαγραφή
  38. ναι ναι εμεις εσενα περιμεναμε να μας πεις για το φασισμο...

    η χρυση αυγη φιλε ειναι μορφωμα και αποτελεσμα φιλευθερων πολιτικων που εσυ πρεσβευεις.

    Και ειστε τοσο υπουλοι που δεν εχετε ουτε τα κοτσια να το βγαλετε εκτος νομου , γιατι γνωριζετε οτι η αγανακτηση θα κινηθει εκει που πρεπει στα αριστερα...

    Σιγα μην περιμεναμε εμεις το βλαμμενο να μας πει για το απαραδεκτο εγκλημα

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σεις ο καραπασοκοσ ο αθωος καταλογισμενος.... ξεμητισε το πουλακι μου.... τωρα που τελειωσε το χορταρι του ΠΑΤΣΟΚ και ...βοσκαει αλου

      Διαγραφή
  39. Tα κωλόμπαρα της παραλίας μας ξέσκισαν και χθες στον Άγιο Νικόλαο! Μα τη "Ριβιεροσανταμαρία" σας λέω!! Άκουσα ότι κάποιος από αυτούς τους τυχάρπαστους φιλοξενούσε "γάμους με ντούλια" και κάποιος άλλος "χλιδάτα βαφτίσα"!! Στα π@π@ρι@ τους φυσικά αν οι γείτονες ξενύχτησαν για πάρτη τους! Για πολλοστή φορά βέβαια και σίγουρα όχι για τελευταία! Η καφραλητεία είπαμε είναι το τοπικό σπορ σ' αυτήν την σιχαμένη παραλία της ασχήμιας του σκυλοτράγουδου και των ξεφτιλισμένων θεσμών και νόμων! Η "αστα-νομία εκαλέσθη αλλά κυριολεκτικά εχ@σθη"! "Φάροι" πάνε κι έρχονται "σειρήνες" αντιλαλούνε αλλά τα κωλόμπαρα το δρόμο τους τραβούνε! Κάναμε και έμμετρο τον πόνο μας... Από το αποχωρητήριο του Αγίου Νικολάου Αρτέμιδος σας χαιρετούμε και για μια ακόμα βραδιά το ξενυχτούμε!! Εκμέκ!! (ακολουθεί μακρόσυρτο ρέψιμοοοο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα με αυτά ασχολείστε; Μα χειμώνιασε, είχε συννεφιά αυτό το Σαββατοκύριακο και μπαίνει σε λίγο Οκτώβριος

      Διαγραφή
    2. Τα μισά από αυτά τα κωλόμπαρα, έχουν εσωτερικούς χώρους και φιλοδοξούν να παίζουν και το χειμώνα ως νυχτερινά κέντρα! Με χάρτινους τοίχους βέβαια, απλές τζαμαρίες και μηδενικές μονώσεις. Αν έρθεις και βαρυχειμωνιά Σάββατο βράδυ δε μπορείς να ησυχάσεις πάλι από τις παράνομες εντάσεις, τα μπάσα και την κλαψούρα από το σκυλοπρόγραμμα που παίζει μέσα, σε ένα θλιβερό υποανάπτυκτο κοινό... Η όχληση είναι χειμώνα - καλοκαίρι από τον οχετό αυτό της ηχορύπανσης του Αγίου Νικολάου, με τη θερινή περίοδο βέβαια να ξεσαλώνουν οι ξεδιάντροποι! Όσο για το δήμαρχο, το δήμο, την επιτροπή ποιότητας ζωής, ήρθαν κάποιο πρωινό του Ιουλίου αν δεν απατώμαι στον Αγ.Νικόλαο, μοίρασαν καθησυχαστικά ευχολόγια και πολλά μεγάλα "ΘΑ" και απήλθαν... Στη συνέχεια, έδωσαν τριετείς άδειες μουσικής στα κωλόμπαρα και εξαφανίστηκαν για καλά από το προσκήνιο... Τα συμπεράσματα δικά σας.

      Διαγραφή
    3. Ακόμα ανοιχτά είναι την ερχόμενη Κυριακή κλείνουν όλα οριστικά.

      Διαγραφή
    4. ΕΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.....Για 6 μηνες...και μετα προς την δοξα τραβα......

      Διαγραφή
    5. Του χρόνου θα ηρεμήσουν γιατί έχουμε εκλογές.

      Διαγραφή
  40. Να πας στον Κ χωρις π, ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ,(ερχονται εκλογες γαρ) ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ.Ασε που μπορει να τον εχεις ψηφισει κιολας στο παρελθον.Δηλαδη μονοι τους βγαινουν?
    ΕΓΩ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΤΕ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
    ΑΜΑΝ ΠΙΑ .ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ .ΣΑΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕ Η ΒΕΛΟΝΑ ....θα φατε και το σκ.... ΚΑΠΑΚΙ ετσι που πατε.....Εχει τοπικο την τεταρτη στην ΛΟΥΤΣΑ.ΝΑ πας εκει να τους ζητησεις τον λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To πρόβλημά του με σου λέει ο άνθρωπος μην τον αποπέρνεις σαρκαστικά! Όλοι ξέρουμε ότι το "όλοι μαζί" είναι πολύ πονεμένη ιστορία στην Ελλάδα, όπου όταν είμαστε πάνω από δυο τρωγόμαστε ο ένας με τον άλλο! Σκέψου ακόμα τι θα έκανες εσύ αν στα 50 μέτρα από το σπίτι σου στηνόταν κανένα υπαίθριο σκυλάδικο, θα έβλεπες τότε πόσο θα έτρεχες ζητώντας απεγνωσμένα συμβουλές! Αν ξέρεις να πεις κάτι θετικό και να συμβάλλεις στο να του λύσεις του ανθρώπου το πρόβλημα καλώς, αλλιώς άστο καλύτερα!

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ, αλλα ,το να μην οργανωνεις τιποτα ,το να περιμενεις συμβουλες ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ.Απο περισυ τα ιδια και τα ιδια και απο πρακτικη αντιδραση μηδεν.Καταλαβαινω οτι φοβουνται, αλλα ας ενωθουν πολλοι μαζι ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.Κατανταει βλακεια .Δεν θα σωθει κανεις μονος του,μονος του, μονο να γραφει στον υπολογιστη μπορει,και αυτο αν παραγινει φερνει την πληρη αδιαφορια στο τελος.ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ. Η ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Καλά ρε Αριστογειτων, σε είχα για έξυπνο. Δέν κατάλαβες ότι εδώ μέσα υπάρχει ο άνθρωπος της νύχτας που ανάμεσα στις συμβουλές π.χ. περί αποχέτευσης, πετάει και κάτι του στυλ, νά κλεισουν ΟΧΙ ΟΛΑ τα κέντρα της παραλίας, αλλά μόνο τα παράνομα κέντρα, λες και υπάρχει έστω ένα νόμιμο! Έστω ένα! Αφού ο τύπος αυτός τα πετάει αυτά στο άσχετο, καλά κάνει ο αναγνώστης και απανταει. Δεν κατάλαβες ότι πάνε να κάνουμε την Αρτέμιδα χώρα των σκατών κυριολεκτικά και μεταφορικά;

      Διαγραφή
    4. ΕΧΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ .,ΔΥΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .
      ΤΟ Π ΚΑΙ ΤΟ Κ..Και οι δυο ειναι με τον κοσμο της νυχτας.Εχουν παρα πολλα κοινα σημεια...
      Δεγμα γραφης εχω μονον απο τον ενα ΕΠΙΣΗΜΑ.,.,δειγμα ανορθογραφιας και απο τους δυο .Δεν μου λες ξερει καλα αγγλικα ο δικος σου?Γιατι ο δικος μου ξερει..Αν ΞΕΡΕΙ που τα εμαθε? εχει σημασια ..Εγω πιστευω οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟ Π ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΤΟ Κ ..Επειδη ομως δεν αντεδρασε ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..
      τα καλα αγγλικα τους διαφοροποιουν.

      ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΨΗΦΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ..ΑΣΠΡΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ,ΣΚΥΛΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ..Εχω παραπονο δεν με διαβαζεις ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ.Μηνες εχω που λεω οτι ειναι μεσα στο αντρον.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΟ.Μαλλιασε η γλωσσα μου να σας λεω οτι ειναι εδω μεσα οι δημαρχιακοι.Εδω και μηνες το εγραψε και αλλος μπλογκιτης.ΥΠΑΡΧΟΥΝ και εκτακτες συμμετοχες.ΚΑΙ Μ ΚΑΙ Γ ΚΑΙ Ρ ..οπως βλεπεις, τοοοοοοοσο βλακας δεν ειμαι..ΜΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΩ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ .....ΛΥΚΟΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.....
      οθεν πες τα σε κανεναν αλλο ,εμενα πες μου για τα αγγλικα,Ο ενας σπουδασε εξω οαλλος τι εκανε ΠΡΙΝ ,δεν ξερω.ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΒΕΡΕΛ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΨΗΛΟΣ?Ο ΤΖΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ Ετσι ξεχωριζω εγω τους Νταλτον της Σπαταρτεμισιας.ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΠΕΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΩ..Επι της ουσιας ομως το σημαντικο δεν ειναι το ονομα.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΩΣ ειναι οτι δημοσια προσωπα κρυβονται σαν ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.Το αν ειναι πρωην δημαρχοι η αντιδημαρχοι απλως αποδεικνυει οτι ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ.Αυτο δα το εχετε διαπιστωσει ολοι και εκει ειναι η ουσια.ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΤΕ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΓΝΩΣΤΟ.

      Το σταυρολεξο το ειδες?
      που διαφωνεις?
      σε ποιον αριθμο?
      ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
      Που μπορει να κανω λαθος στο προσωπο ,στο π η στο κ?

      Διαγραφή
  41. Κάπα πιπί, άντε πιές κανένα ουϊσκι στα νυχτερινά κέντρα που γυρνάς και μας συστήνεις να πάμε εκεί τα παιδιά μας (!!!), που μου το παίζεις και ...κίνημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΡΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,,,, ΜΗΝ ΤΑΡΑΖΕΣΤΕ....

    ΟΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ....

    ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΜΠΑΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ...

    ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΨΥΤΑΛΕΙΑ - ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ-

    ΕΞΩ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ - ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ

    ΕΞΩ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ

    ΕΞΩ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΖΗΤΩ Ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΔΗΣ......


    Δεν προκεται ποτε να τα πουμε , εμεις λεμε αληθειες αυτια δεν χαιδεουμε

    αν τα λεγαμε θα ημασταν σαν και αυτους που τοσα χρονια σας διαφεντευουν....

    ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ


    Κ.Π.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπραβο Αβερελ το βρηκες.Αριστερα τα βαζω και ειναι σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση.Ο Τζο σου το ειπε?
      Βρε δεν το πηρατε ειδηση ακομα, οτι σας φτυνει ολη η ΛΟΥΤΣΑ ?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ?Απα πα αυτοι οι Νταλτον.....εντελως πορωμενοι με την εξουσια.,ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ,,με εμενα εχεις μονομανια ,σου ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.Δες τις ωρες παναθεμα με, στο κατω κατω εγω δεν ψηφιζω εκει,Τεως ψηφοφοροι σου, σου γραφουν.Εξ ιδιων κρινεις τα αλλοτρια?Δεν κανουν κωλοτουμπες ολοι ουτε κανουν ποτε τον ανωνυμο ,ποτε τον Κ και ποτε τον Που...

      Αντε κοιμησου φυσιολογικα σαν ανθρωπος της ημερας, μπας και δεις και ενα φυσιολογικο ονειρο.

      Διαγραφή

  43. ΦΕΡΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΟΙΙΣΚΥ ΡΕ...ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ....ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΟΙΙΣΚΥ...ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΡΕ....

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μπλογκιτες μου μην βαρατε ολοι μαζι, θα τον αποβλακωσετε εντελως τον Αβερελ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ .ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΤΑ ΟΥΙΣΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ,να ερθει και βαρεμμενο ?
    ΚΑΙ Ο ΤΖΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ?Ο ΤΖΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΝΤΑΛΤΟΝ..
    Πεντε ηταν η συμμορια των Νταλτον..ΕΔΩ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΤΖΟ ΚΑΙ Ο ΑΒΕΡΕΛ .ΚΑΙ ΚΑΠΑ ΚΑΙ ΠΙ.
    Οι υπολοιποι μονον εκτακτες συμμετοχες, που και που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΗ ΒΑΡΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΞΩ ΤΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ - ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ

    ΕΞΩ ΤΟ ΑΡΟΔΡΟΜΙΟ ΓΕΝΙΚΑ- ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ

    ΖΗΤΩ Η ΨΥΤΑΛΕΙΑ- ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΕΛ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ

    Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ- ΚΑΙ ΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΟΡΕΙΔΕΥΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ, ΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΔΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.


    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. παει..... ΞΕΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ....Σας ειπα μην βαρατε ολοι μαζι ,νομιζει οτι τον βαρανε τα αρχι,,,,ΤΟΥ, γιατι εκει εχει το κεφαλι του.
    ΠΑΕΙ ...ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ.....ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΕΜΕΙΣ .....
    ξυπνησε παλι μεσημεριατικα.με βαρυ κεφαλι απο τα ποτα....ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ .....κατανοηση μπλογιτες μου ,μολις γυρισα απο κηδεια, μην τον παρουμε στον λαιμο μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εμένα ν' ακούτε. Έχω ρεαλιστικές λύσεις εγώ και για τα παραλιακά μπαρ των αλητάμπουρων και για το ΚΕΛ! Εδώ τα καλά μπαρμπούνια (άσχετο)


    Καταλογισμένος Πρώην

    ή

    Καραβάνα Παλιά

    ή

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΩΤΑ ΠΕΡΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗ ,ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΛΟΥΤΣΙΩΤΕΣ.ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΛΑ

      Διαγραφή
  49. Ασε που η εκβολη του Κελ στον Αγ,Νικολαο ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ .....των νομιμων ......
    Μπλογκιτη 1 29 ΠΜ και εσυ ξενυχτας?Δεν ειχε show προχθες γιατι ξενυχτας? Για αντιπερισπασμο?ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΙΟ 20 ΕΤΙΑΣ ο δικος μου.ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΞΗΓΗΘΕΙΣ.ΑΛΟΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΛΕΜΕ.Γιατι δηλαδη να μην εισαι του Κ που τα ριχνει στον Π?Με τετοια λαμογια που εχουμε να κανουμε εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Αν δεν γραψεις εχω δικιο ,αν γραψεις, θα σε περασω το τεστ λογου.

    αναμενω......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΚΟΨΕ ΤΟ ΠΟΤΟ ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ@@@@@ΕΣ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ,ΚΑΝΕ ΜΠΡΕΙΚ.ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τι να κοψω βρε...αφου δεν πινω ?ΕΣΥ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ,ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙΣ .. ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΝΤΑΛΤΟΝ ..ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΚΕΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ?ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΚΟΨΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ. ΕΣΥ ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ .ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ ΜΑΛΛΟΝ ....και που να δεις τι σου εχω ακομα.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ......ΕΣΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΤΕΣΤ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ, ΟΣΟ ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.BREAK THROUGHT ...ΕΙΣΑΙ.Εγω ειμαι ΑΠΙΚΟ.ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΕΙ.Ειναι η μονη σου ελπιδα.ΠΕΡΙΜΕΝΩ.Ετσι θα επιβεβαιωθω και για αλλες υποψιες μου.Προς το παρον εχει κλειδωσει το στοχαστρο αλλα θελω να το διευρυνω.Το εχω παιξει και στο παρελθον ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ.σε πολυ μεγαλο δημο.Εισαι εντελως ερασιτεχνης φιλε .....και τσιμπας απελπιστικα.....ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω έρθει πολλές φορές σε σκληρή κόντρα με τον Αριστογείτωνα αλλά αν τον ζηλεύεις φτιάξε και συ ένα νίκ να γράφεις εδώ μέσα όλη την ημέρα δέν θα επιβάλεις εσύ τους κανόνες υπάρχει διαχειριστής, πλάκα πλάκα καλύτερα με νίκ για να ξέρουμε με ποιόν μιλάμε παρά εντελώς ανώνυμοι.

      Διαγραφή
  53. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕ ΤΟ ΝΙΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΒΡΕ ΖΟΥΡΛΑΘΗΚΑΤΕ?
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΘΕ ΜΕ ΜΕΝΑ?
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΒΡΕ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ?
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ?
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΠ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΕΙ ?
    ΤΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ.ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ?ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ Αναγνωστης ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΑΛΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ....μαθε να βαζεις ψευδωνυμοΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ,ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΑΛΙΩΣ.ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΨΟΥΝ ......ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ........ΠΟΛΙΤΗ Κ....
    ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΚΕΤΟΣ Π.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΒΡΕ 1 41 ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΧΩΣ .
    ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ .ΕΓΩ ΓΡΑΦΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ,Μετα πηγα για μπανιο.ΕΣΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΑΡΓΑ ,ΑΣΕ ΜΕ ΕΧΩ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ....ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ..ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έχεις καταλάβει βρε Αριστογείωνα; Μπαίνουν στα φόρουμ εμβόλιμοι, βαλτοί, κατευθείαν από τα "λαμόγια", που παίζουν εδώ μέσα το ρόλο του "μπαχαλάκια"! Μόλις δουν ότι κάτι παίζεται στα φόρουμ και κακολογίζεται το συνάφι της διαπλοκής τους, ορμούν με βωμολοχίες, χαζοειρωνίες και βλακώδη σχόλια - αντίστοιχα με την υποτυπώδη ευφυια τους - για να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση και να "κάψουν" οποιαδήποτε προσπάθεια σοβαρής επιχειρηματολογίας για τα προβλήματα της περιοχής... Φοβούνται μήπως από τα φόρουμ ξεπηδήσει ρεύμα συλλογικής διαμαρτυρίας-αντίδρασης για τις παρανομίες και λαμογιές τους ή μήπως αναδειχθεί κάποιος ικανός συζητητής που με την πειθώ και την μόρφωσή του επηρεάσει τον κόσμο και χάσουν την "βόλεψή" τους!! Μη μασάς, είναι τόσο ανόητοι όλοι αυτοί και τόσο χαμηλού επιπέδου, που στο τέλος θα βαρεθούν να γράφουν τις ανορθόγραφες και ασύντακτες σαχλαμάρες τους .... Άλλωστε ποτέ το γράψιμο δεν ήταν το δυνατό τους σημείο δε νομίζεις;

      Διαγραφή
  56. Συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια,Εκτος απο τα λαμογια παιζουν και τα φασιστακια, τα δημαρχιακα ανδρεικελα,οι ανεξαρτητοι πλατωνικοι φιλοσοφοι κλπ κλπ κλπ
    ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΑΝΙΚΟΣ ΜΠΑΧΤΣΕΣ.Για να ξερεις να γραφεις ,πρωτα πρεπει να ξερεις να σκεφθεις.,και μετα να μταφερεις την σκεψη σου στο χαρτι, με οδηγο καποιους κανονες που οριζει η καθε γλωσσα και οι οποιοι δεν ειναι τυχαιοι.
    ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΙΑ .Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΞΕΧΥΛΙΣΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΥΤΟ.ΖΟΥΜΙ.Καποιοι τσουρουφλιζονται ηδη και ΤΣΙΡΙΖΟΥΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟΙ.ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ .Το καψιμο νοιωθουν και το καψιμο ειναι απο την πλειοψηφια των δημοτων.Αυτο τους φταιει και τους τρομαζει αλλα τι να κανουν?ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΔΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ?
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Βαρατε λοιπον στον γαμο του καραγκιοζη ,τον Αριστογειτονα βρηκαμε μπροστα μας, αυτος φταιει που θα πατωσουμε......Ετσι και αλιως δεν μασαω.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ,,,,,
    PEOPLE HAVE THE POWER.δηλαδη εσεις .ΕΓΩ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΡΟΚΕΡ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΩ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ειναι για να τα μοιραζομαι και να βοηθαω στο καθαρισμα της τσιμπλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΑΠΟ 25 ΣΕΠΤΕΜ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ....ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας