ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ

BF1DF7B13678B45203B8F7BCB773005D
Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, στις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου, κοντά στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Αρτέμιδα.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 29, 40 και 43 ετών.Έπειτα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του ενός εκ των τριών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα κράνη, εβδομήντα κοντάρια – μερικά εκ των οποίων ήταν καλυμμένα με ελληνικές σημαίες- και έντεκα ασπίδες.
Μάλιστα στην κατοχή του ενός βρέθηκε ένα πτυσσόμενο γκλομπ.

54 σχόλια:

  1. Καλημέρα,
    μήπως τώρα καταλάβουμε γιατί γεμίσαμε ΜακαμποΡιβιέρα με κουφούς αστυνομικούς και μουγκό δήμαρχο;
    Λέω μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε βρε γραφαμε ταυτοχρονα.....μπλογκιτη..Εγω σε αλλη αναρτηση γραφω αυτο ακριβως που λες και εσυ.
    ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ.
    Φουντες, προστασιες,πορνεια,γραφεια, νηπιαγωγεια,ΨΗΦΟΙ ,ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
    Κατα τα αλλα τα ΣΚ....ειχαν αποψη για τα σκ ...ΣΤΟ ΚΕΛ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ,.λογω βλακειας η συμπαθειας.Τωρα που βουλιαζει το χρυσο πλοιο παλι τα ποντικια θα φυγουν πρωτα ΠΡΩΤΑ Παλι δεν ξεραμε,παλι μας ξεγελασαν ,κλπ κλπ κλπ .
    Οι αιωνια ξεγελασμενοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ.,που ειναι τοσο εξυπνοι πιανονται μονιμως κωτσοι.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 25 Σεπτεμ. 1 27 εγραφα περι γραφειων ,,,,,Ευτυχως τα καθυστερημενα αργησαν να αντιληφθουν τι γινεται και τα τσακωσαν στις 28 ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ.Τωρα μενει να εεπιβεβαιωθω για το ΤΜΗΜΑ.Για το νταβατζιλικι ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.....ΜΟΝΟΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ,ΔΗΜΟΣ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.......Για να δουμε ...τι αλλαγες θα γινουν ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν ειναι αυγιτες ΕΙΝΑΙ ΑΥΓΗΤΕΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΚΟΠΡΟΑΥΓΕΙΤΕΣαπο την κοπρο του Αυγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στον Κασιδιάρη τα πήγαιναν αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδω παίζονται τόσα πολιτικά παιχνίδια κ εσυ ρε φίλε ασχολείσαι ακόμα με το μακαμπο κ το ριβιερα; Έχεις να πεις κάτι επι του θέματος; Η μόνο να κραζεις άσκοπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν εκμηδενίζει τη ζωή σου και απαξιώνει την περιουσία σου η αλητεία και η αυθαιρεσία του κωλόμπαρου, όταν γίνεται το σπίτι σου ακατοίκητο από την ανυπόφορη ηχορύπανση μέρα-νύχτα, τότε θα σου πω αν θα ασχοληθείς με τις γουετομακαμποκαλτοριβιέρες ή όχι! Σκέψου πριν μιλήσεις.

      Διαγραφή
    2. Όταν εκμηδενίζει τη ζωή σου και απαξιώνει την περιουσία σου η αλητεία και η αυθαιρεσία του κωλόμπαρου, όταν γίνεται το σπίτι σου ακατοίκητο από την ανυπόφορη ηχορύπανση μέρα-νύχτα, τότε θα σου πω αν θα ασχοληθείς με τις γουετομακαμποκαλτοριβιέρες ή όχι! Σκέψου πριν μιλήσεις.

      Διαγραφή
    3. Αν θεωρείτε τη ΧΑ πολιτικό φορέα τότε μπορείτε να θεωρείτε τον Αλέξη πολιτικό αναλυτή και το Ριβιέρα πολιτιστικό φορέα!
      Ευτυχώς στην Πατρίδα μας έχουμε ακόμα δημοκρατία
      Καλημέρα

      Διαγραφή
    4. Αν θεωρείτε τη ΧΑ πολιτικό φορέα τότε μπορείτε να θεωρείτε τον Αλέξη πολιτικό αναλυτή και το Ριβιέρα πολιτιστικό φορέα!
      Ευτυχώς στην Πατρίδα μας έχουμε ακόμα δημοκρατία
      Καλημέρα

      Διαγραφή
    5. Αν θεωρείτε τη ΧΑ πολιτικό φορέα τότε μπορείτε να θεωρείτε τον Αλέξη πολιτικό αναλυτή και το Ριβιέρα πολιτιστικό φορέα!
      Ευτυχώς στην Πατρίδα μας έχουμε ακόμα δημοκρατία
      Καλημέρα

      Διαγραφή
  7. ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ?
    Μια συμμορια ειναι, που με μαιμουδια και ψηφο ηλιθιων ,μπηκε απο την κερκοπορτα ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΓΑΜΕ ΚΑΛΑ και θα βγει με κλωτσια απο το παραθυρο.
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ.....ΓΙΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.Οσο για τον Χιωτη ,ενταξει βρε φιλε ,ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΑΜΕ.Ολοι οι νταβατζηδες εχουν καλυψη .Σιγα μην δεν το ξεραμε,μην δεν το βλεπαμε,Απλα τωρα στοιχειοθετειται για τα δικαστηρια το ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.Σκεψου ποσοι ψηφιζανε τον Ακη και θα καταλαβεις περι ποιων πολιτων μιλαμε.Φερανε την λυσσασμενη υαινα να φαει τα πτωματα τησ πολιτικης.ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Η ΥΑΙΝΑ ΚΑΛΟΜΑΘΕ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ .ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου υπενθυμίζω ότι τον Άκη τον ψήφιζε η μισή Ελλάδα... Μάλιστα πολλοί τον θεωρούσαν "προχωρημένο" σοσιαλιστή και κουλτουριάρη θεωρητικό! Θυμάμαι από τη δεκαετία του 80, που όταν μιλούσε αυτός ο άνθρωπος ΠΟΤΕ τα λόγια του δεν είναι απλά, συγκεκριμένα, σαφή! Πάντα είχε ένα λόγο συγκεχυμένο, αφηρημένο, γενικόλογο, άνευρο, φευγάτο και ταυτόχρονα υπεροπτικό, με συνεχείς περιστροφές και υπεκφυγές, εμφανώς σκόπιμα χωρίς να δίνει απαντήσεις στο ερώτημα... Ποτέ δεν τον συμπάθησα, πάντα μέσα μου υπήρχε η υποψία και το ερωτηματικό: Τι προσφέρει αυτός; Τελικά το ερώτημα απαντήθηκε μερικές δεκαετίες μετά και αφού καταληστεύτηκε ο μισός προυπολογισμός του ΓΕΕΘΑ... Νομίζω μαζί με τη ΧΑ, θα έπρεπε να παρελαύνουν μπροστά στις κάμερες στην είδοδο του Αρείου Πάγου, σκυφτοί και με τις χειροπέδες στα χέρια, σχεδόν οι μισοί βουλευτές από τη βουλή των Ελλήνων...

      Διαγραφή
  8. Η αληθεια ειναι απλη.ΡΗΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΠΧ Ο ΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ.
    ΜΕΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.
    ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΨΗ ΟΥΤΕ ΚΡΙΣΗ.
    ΟΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟΙ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ΕΙΣ ΠΟΛΙΤΑΣ.
    Ειδες τι ωραια με απλες φρασεις ειναι η αληθεια?
    ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
    Η ΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ
    Η ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΚΗ.
    Το οτι καποιοι εκλεψαν δεν εξισωνεται με ΦΟΝΟΥΣ.
    Αλλο αδικημα η κλοπη κακουργηματικου χαρακτηρα και αλλο η μισαλοδοξια ΜΕΤΑ ΦΟΝΩΝ.
    Τα του καισαρος τω καισαρι και τα του θεου τω θεω.Αν βαζεις μαζι τον θεο και τον ΚΑΙΣΑΡΑ δηλαδη την δημοκρατια και τους βολευτες που εμεις ψηφισαμε ,δεν θα βγαλεις ακρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κάθε άνθρωπος ειναι προϊόν της σκέψης του, τα μαγαζια που δίνουν δουλεια σε τόσα παιδιά στη Λουτσα δεν τα σκέφτεται κανένας... Τα χρήματα που ανακυκλώνονται στη Λουτσα δεν τα σκέφτεται πάλι κανένας σας.. Τα μαγαζια γεμίζουν με κοσμο του Αγίου νικολαου κ της λουτσας, αν αυτο που σε χαροποιεί ειναι να κλείσουν, να ερημωσει η περιοχή κ να μείνουν άνεργοι δεκάδες νέοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μόνο που συμφωνώ από την υποκριτική και ύπουλη επιστολή σου είναι η φράση στην αρχή:"Ο κάθε άνθρωπος ειναι προϊόν της σκέψης του...". Προφανώς όμως δεν είναι ούτε αυτό δικό σου απόφθεγμα, αν κρίνω απ' την ιδιοτέλεια και την ακυρότητα των υπόλοιπων γραφόμενών σου. Επειδή λοιπόν ο κάθε άνθρωπος προσδιορίζεται από τις σκέψεις του, οφείλω να σου πω ότι πλέον οι κάτοικοι της Λούτσας αλλά και του Αγίου Νικολάου ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται και ως ώριμα σκεπτόμενοι πολίτες δεν παραπλανώνται από τέτοιες κατάπτυστες και ύπουλες ρητορικές όπως η δική σου! Εσύ αυτό που λες, είναι να στηρίξουμε την παρανομία, το αίσχος της αυθαιρεσίας, την υποβάθμιση της ζωής μας, των οικογενειών μας και των παιδιών μας επειδή πέντε δέκα μαγαζάτορες-λαμόγια θέλουν να βγάλουν εύκολο και γρήγορο χρήμα από σκυλοτράγουδα, αφόρητη ηχορύπανση και ξαπλώστες στην παραλία!! Και μάλιστα υποστηρίζεις ότι αυτά τα παράνομα κωλομάγαζα πρέπει να επιβιώσουν γιατί απασχολούν υπαλλήλους! Τι μας λες, διαβάζεις αυτά που γράφεις ποτέ; Με τη δική σου λογική νομιμοποιούνται όλοι οι βαρώνοι ναρκωτικών της Κολομβίας επειδή απασχολούν εργάτες στις φυτείες τους!! Από τη στιγμή που μια δουλειά είναι παράνομη κύριε, όλη η δραστηριότητά της από την αρχή μέχρι το τέλος ακυρώνεται! Κατάλαβες; Όλα τα υπόλοιπα είναι ύπουλα μισόλογα για να κρατηθούν τα κωλόμπαρα "στη μάσα" της παραλίας! Όσο για τα δέκα δεκαπέντε παλληκάρια που δεν θα δουλεύουν πλέον στα κωλόμπαρα, οι μισοί και παραπάνω ήδη δουλεύουν σε καθεστώς μαύρης εργασίας, με χαμηλότατες αποδοχές και οι υπόλοιποι είναι εποχιακοί ! Αφού λοιπόν τόσο πολύ νοιάζεστε εσείς οι εργοδότες τους για την απασχόλησή τους γιατί δεν επενδύετε αλλού σε νόμιμες επιχειρήσεις, σε νόμιμα νυχτερινά κέντρα με μονώσεις και σεβασμό στους περίοικους να πάρετε μαζί όλα αυτά τα παιδιά που θέλουν να δουλέψουν νύχτα;;; Σιγά όμως να μη ξοδέψτε για επενδύσεις σοβαρού καταστήματος! Της "αρπακτής" είσαστε και καρφάκι δε σας καίγεται για το τι θα κάνουν οι νεαροί του νυχτοκάματου!!! Όσο για την περιοχή, δε θα ερημώσει μην ανησυχείς συμπονετικέ, θα ησύχάσει και θα αναγεννηθεί χωρίς τον οχετό του σκυλάδικου και του κωλόμπαρου! Θα ησυχάσει από την απόλυτη υποβάθμιση που την έχετε συμπαρασύρει! Θ α ησυχάσει από τους εκβιασμούς σας, τα ξενύχτια που υποχρεώνονται οι περίοικοι, για να κονομάτε εσείς εις βάρος τους! Η χειρότερη μάστιγα της Λούτσας και του Αγ.Νικολάου είναι αυτά ακριβώς τα σκυλόμπαρα. Μακράν το Νο 1 πρόβλημα της περιοχής μας... Τα κωλόμπαρα και η αφόρητη ηχορύπανσή τους!

      Διαγραφή
    2. Τα μαφαζιά αφήνουν μόνο τη βρώμα τους και την υποβάθμιση. Ωραία λογική έχεις. Τότε να φέρουμε και παραλιακά μπορντ..α, για να υπάρξουν θέσεις εργασίας! (Εδώ που τα λέμε, όχι ότι δεν έχουμε, τέλος πάντων!) Άκου να πήξουμε στην παρανομία για να δουλέψουν παιδιά από τη Λούτσα!
      Άκου θρασύτατε τύπε της νύχτας (30/9, 11.25): Οι πέντε που λυμαίνονται την παραλία μας και διαλύουν τις ζωές των ανθρώπων, είναι η ντροπή της πόλης. Εξαιτίας τους η Λούτσα είναι μια κακοφημισμένη πόλη, ενώ θα μπορούσε να είναι τόπος με ποιότητα ζωής και πηγή πλούτου και ευημερίας για όλους τους κατοίκους και όχι περαστικό υπαίθριο διασκεδαστήριο για πέντε αλήτες!

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη, μαγαζιά

      Διαγραφή
  10. Τα σκυλομπαρα ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    Το προβλημα σας ειναι η ΔΙΑΠΛΟΚΗ.ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ εχουν ποδια παντου.Στον δημο στην αστυνομια, σε κομματα,και παντου οπου πρεπει να δωσουν απολογια.Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ,ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ ,ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΣΕΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ.Δεν ειναι ευκολος ο πολεμος μαζι τους.Αλλα αν μια μαυρη χειρ εξολοθρευτει,ΣΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ.Γιαυτο οτι ξερετε ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ.Τωρα κληρωνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ Κ ΠΡΙΝ απο της λουτσας..... Θα σε φαει....Νικολαος, Λουτσα ,κεφαλαια.
    Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ..........Και ελεγα οτι του ειπαν οτι εκτιθεται.....Αντε να ψηφισεις,,,,ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ....ΤΩΩΩΩΩΩΩΡΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τρια μολις χρονια μετα την πτωση της χουντας, το 1977 το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με τα χουντικα λουλουδια και τον Αρχηγο της ΧΑ, πηρε στις εκλογες σχεδον 7%
    35 χρονια μετα σε εκλογες ξαναπηραν το ιδιο ποσοστο.Τι μας λεει αυτο μπλογκιτες μου?
    Μας λεει οτι δεν φταιει η κριση.Ηκριση ηταν η αφορμη η η δικαιολογια για να εκφραστει ενα φασιστικου τυπου κινημα ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ηταν γνωστοι στους φορεις.Γνωστοι στην αστυνομια ,αφου οι περισσοτεροι εκαναν δουλειες, απο φυλαξη και προστασια, μεχρι πωληση αστυνομικων ειδων.Ηταν γνωστοι στην ΚΥΠ.Ηταν γνωστοι σε πολιτικα κομματα,στα οποια κουβαλουσαν ψηφους.ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥΣ.Ετσι, αφου κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε τοτε,τους εδωσαν και αυτονομη πολιτικη υποσταση.Αυτα τα περιθωριακα γκρουπουσκουλα, που μεχρι τοτε εκφραζοταν πολιτικα μεσα απο την ακρα δεξια πτερυγα ,μετα πηγαν στον Καρατζαφερη και τελικα ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΗΚΑΝ.Οι ιδεολογικοι τους υπευθυνοι Πλευρης κλπ ειχαν προσχωρησει στον κωλοτουμπα.Ειχε μεινει μονο το περιθωριο της κοινωνιας.Αυτο το ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ εμφανιστηκε σε ολη του την μεγαλοπρεπεια στην βουλη.Τυποι τυπικοι του περιθωριου, με συμπεριφορα αντιστοιχη ΑΣΧΗΜΟΝ ΟΥΣΑΝ μεταφεροντας το πεζοδρομιο, στο οποιο ηταν μαθημενοι ,στην βουλη ,στην τηλεοραση, στον τυπο. ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ σε ολη την κοινωνια,
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ των προεδρων της βουλης,των δημοσιογραφων ,της αστυνομιας και της δικαιοσυνης για αυτο τον ξεπεσμο.ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΝΑΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.Πρωτοσελιδα του τυπου ,οι Ελληνες εθαψαν την δημοκρατια, εκαναν τον γυρο του κοσμου.Χαστουκια βρισιες,δημοσια ουρηση ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ,εδιναν τροφη στα καναλια και ενα νεο life style,μετα το Κωστοπουλειο ,το Κασσιδιαρικο αποτελουσε προτυπο στην κοινωνια της κρισης.Εκει που σε οποιοδηποτε πολιτισμενο κρατος, το δημοσιο χαστουκισμα θα αποτελουσε αιτια ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ εδω συνωστιζονταν για συνεντευξη με τον κασσιδιαρη οι ντοπιοι τηλεαστερες.
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ,ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ, Ο ΤΥΠΟΣ,χαιδεψαν και προβαλαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, τωρα εχουν την ευθυνη να τους στειλουν εκει που ανηκουν,ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,Οταν θα καταλαγιασει ο κουρνιαχτος,θα πρεπει να κοιταχθουμε ολοι στον καθρεφτη και να μας φτυσουμε ΠΟΥ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ.Οσο για τους απλους ψηφοφορους,δεν εχουν καμμια δικαιολογια.Διαλεξατε οτι χειροτερο κυκλοφορουσε σε αυτη την κοινωνια.Τους πλεον αμορφωτους τους πλεον χυδαιους τους πλεον βιαιους,ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ.Και αν δεν ειστε σε αυτο το ψυχολογικα αρρωστο τμημα καθε κοινωνιας, που κατα τις ψυχιατρικες ερευνες ειναι γυρω στο 6%(τυχαιο?) θεραπευστε την βια και οργη που κουβαλατε με κατι θετικο .Δεν τιμωρησατε τους πολιτικους.ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΤΕ.Αυτην που ισχυριζεστε οτι εσεις αγαπατε,και εμεις οι κακοι, μισουμε.Τιμωρησατε τα παιδια σας ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.Τιμωρησατε τους εαυτους σας τελικα ,γιατι πλεον θα ειστε δακτυλοδεικτουμενοι,σαν ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.Βαλατε το στιγμα πανω σας, κοινως μαρκαριστηκατε μονοι σας,οπως οι ηρωες σας μαρκαριζαν το σωμα τους με ζβαστικες και αντε να το σβυσετε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επεσαν πανω στους ψηφοφορους της ΧΑ σαν κορακια οι πολιτικοιΝΑ ΣΚΥΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ.απαλασσοντας τους απο την ευθυνη της επιλογης τους.
    Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑ
    ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ.Και αν την βαλετε στο σπιτι σας θα βρωμισετε και το δικο σας σπιτι.ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΣΙΤΑ .....ΖΩΑ...Τα στελνεις στο δασος η τα βαζεις σε κλουβι.
    Μπλογιτες μου απομονωστε τους ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ γιατι θα τους ξαναβρουμε μπροστα μας.Να ντρεπονται για το παρελθον τους,ενα ειδος δοσιλογων ειναι ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ.Κρυφτηκαν στους υπονομους και παραμονευουν.ΑΠΑΞΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΗΘΙΚΑ.Τωρα πια μην τους φοβαστε,ανοιξε το αποστημα πιεστε να βγει το πυον για να καθαρισουμε.Επιμενω ...η Λουτσα εχει ΠΥΟΝ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εξαιρετική η ανάλυση του φαινομένου Χρυσή Αυγή στα σχόλια του Αριστογείτονα. Αξίζει να διαβαστεί και να ξαναδιαβαστεί πολλές φορές. Ναι, το χέρι των εγκληματιών δεν το όπλισαν μόνο οι Εξουσίες, αλλά και οι 426.000 ψηφοφόροι. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οταν 400 000 συμπολιτες μας εχουν υποδειγμα τον ΚΑΣΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ,τοτε κατι σαπιο υπαρχει ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.Αυτο το διπλα μας, πρεπει να απομονωσουμε.Δεν ψωνιζω απο αυτους,δεν τους χαιρετω, δεν τους φοβαμαι,στεκομαι ΟΡΘΙΟΣ απεναντι τους. ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΩ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ.Και αν ακομα 400 000 ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ οι πραγματικοι δημοκρατες ειναι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ και αν χρειασθει, ξερουν πως να το κανουν φανερο.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ ΧΑ.Θα κανουμε οταν θα ξεκαθαρισει αυτο το ζητημα.Δεν βιαζομαστε.Δεν θα τους κανουμε ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΔΙΚΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ.Δεν χρειαζονται ουτε πανηγυρισμοι ουτε απογοητευση.ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ χρειαζεται.η ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ.ΟΡΘΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ.
    Γυμνασιο μπλογιτες μου και παμε για λυκειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχω μια απορια ,Οταν το τελευταιο γκρουπουσκουλο της αναρχοαυτονομης ΕΞΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε μια συλληψη μελους .μπορει να κατεβασει καμμια πεντακοσσαρια ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ 400 000 ψηφοφορων , κινητοποιησε μονον 100 οντα ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΥΜΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ?Ακουσα τον δικηγορο του Κασσιδιαρη ΝΑ ΥΜΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.Αν τους καταδικασουν στο τελος, θα ειναι ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΗ? Επισης ειδα τον Κασσιδιαρη να ριχνει κλωτσιες.Δεν διωκεται αυτεπαγγελτα?Δεν θα του καταθεσουν μυνηση οι ΠΑΘΟΝΤΕΣ?ΠΑΛΙ ΝΤΟΥΚΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ?Οσο για τις απολογιες........
    Ακουσα τον αλλο να λεει οτι ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,αυτη την ατελη δημοκρατια,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΔΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ?.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.Τι εννοει λοιπον το πλασμα?ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΟΠΛΟ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟ ΟΠΛΟ? ΣΤΟ ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ ΕΙΜΑΣΤΕ?Και τον ακουνε οι αστυνομικοι ,οι δικαστικοι ,ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.....................................και δεν γινεται τιποτα..... ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ....... Τυχαια εχουν σβαστικες, Τυχαια ΕΧΟΥΝ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ,τυχαια εχουν συλλογη φασιστικων και ναζιστικων ΕΝΘΥΜΙΩΝ.Τυχαια εχουν οπλα.τυχαια τηλεφωνησαν ,μετα τον φονο ,και το καλυτερο.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ.

    ΕΕΕΕΕΕΕ τοσο βλακες σας περνανε ψηφοφοροι τους.Αυτοι σας ξερουν καλυτερα ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ .ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΟΣΟ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ.Χειροτεροι και απο αυτους που ψηφιζαν ΑΚΗ......ΕΙΜΑ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    Καλυτερα εξω με 10 κοριους να τους παρακολουθουν ,γιατι ειναι υποπτοι φυγης,που θα παει ...θα την κανουν ....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ .που την εκανε ηδη..Μεχρι τις εκλογες....τις δημοτικες εννοω,εχουμε .....μελλον λιγο λιγοτερο απο το δεκαοκταμηνο.......Εχει χρονο η δικαιοσυνη ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ. Ολοι δικαιουνται ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεινη η αγωνιστικη ΕΣΗΕΑ τι κανει ?Δεχεται τους κλωτσους αδιαμαρτηρητα,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?Εχετε το ισχυροτερο οπλο ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ και τρεχετε σαν μαζοχες απο πισω του.σαν την δαρμενη συζηγο που παρακαλαει να μην την αφησει αυτος που την δερνει,ΦΤΟΥ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ.ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΕΡΜΑ ΚΑΙ ΨΟΦΟΥΣΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ......Μετα λετε δεν σας σεβονται και σας βριζουν .Αφου δεν σεβεσθε εσεις τους εαυτους σας και τα μελη σας...τι περιμενετε?Και εσεις κρινεσθε.....ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

      Διαγραφή
  17. ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΤΟ ΚΑΣΣΙΔΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ.Ο Χατζηαβατης Ντρευφους
    Ο Αρχηγος παιζει ο Καραγκιοζης χαριζει τηλεφωνα.
    Οι υπολοιποι παιζουν τα κολητηρια.....ορφανα....
    Θα πλακωθουν τα κολητηρια ,η θα κληρονομησει η καραγκιοζαινα που εχει και βαρυ χερι?
    Ασε που ειναι και η κορη ,,,(ιδια η ΛΟΥΚΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΡΗ βουλευτη τον σιορ Νιονιο ?
    Αναθεμα αυτη η χωρα ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΤΗΣ 17 ης Νοεμβρη, στην ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ....Ολα οικογενειακα γινονται εδω.Πρωθυπουργιες,τρομοκρατες ,φασιστες και ναζιστες ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ.
    Φαμιλιες στα δημοτικα,συζηγοι ξαδερφια ,φαμιλιες στα νυχτερινα ,αδερφια ,ΖΗΤΩ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ...... της Σπαταρτεμισιας .κατ εικονα και καθομοιωση ΤΟΥ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟΥ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟΥ.
    και οσο και αν μετρω, κατι περισσευει....
    τρυπια ειναι η καρα μου
    και δεν με προστατευει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαι τους βαλανε διπλα στους κουμπαρους της 17 ης Νοεμβρη.Να παΙζει ταβλι με τον Γιωτοπουλο.Και αυτος δεν ηξερε τιποτα και κανεναν.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΗΣ.Τωρα ειναι η σειρα του ΞΗΛΩΜΑΤΟς ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.Η ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΉ,Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ,Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙΟΙΟΙΟΙ ΑΚΟΜΑ.ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.....Αναμεινατε δεν θα εχουν που να τους βαλουν.Ασε που πολλοι φυλακισμενοι δεν τους θελουν.300 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ.,τωρα εξηγειται η ψηφος των σωματων ασφαλειας για οσους αφελεις...νομιζαν οτι εχουμε αστυνομια,Σε πολλα αστυνομικα τμηματα υπηρχαν οργανωμενοι πυρηνες.Αυτοι πρεπει να ξηλωθουν με νομιμο τροπο.Δεν τους πληρωνουμε για να κανουν τον νταβατζη.ΤΟ ΠΥΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΜΟΣ. ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ.ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστογείτων, λογικό το βρίσκω να τους βάλουν δίπλα στη 17 Νοέμβρη. Συνάδελφοι ήταν, με την ίδια γνωστή Υπηρεσία ως εργοδότη.
      Αν θυμάσαι, στη δίκη της 17 Νοέμβρη, μία υπάλληλος κάποιας "Υπηρεσίας" που κατέθετε ως μάρτυρας, αναγνώρισε τον Κουφοντίνα, ως πρόσωπο που συναντούσε συχνά στα ασανσέρ της εν λόγω υπηρεσίας... Επίσης μια απλή γυναίκα στην πόλη της οικογένειας Ξηρού (κάπου στη Β. Ελλάδα) απάντησε στο ρεπόρτερ της τηλεόρασης και το άκουσα μάλιστα ο ίδιος: "Αυτοί (τα παιδιά του Ξηρού) δουλεύανε για το κράτος"....
      Όσο για Μιχαλολιάκο, Πλεύρη και Σία αμφιβάλλεις; Απλώς οι μεν και οι δε ήταν μεν έμμισθοι εκεί, αλλά σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.
      Πάντως, να ξέρεις κάτι: Ο φασισμός δε φυλακίζεται. Ξερριζώνεται. Και αυτό δε συνέβη και δυστυχώς δε θα συμβεί μάλλον, διότι θέλει δουλειά και προπαντός βούληση.

      Διαγραφή
    2. Kαι που να δεις την βλακεια,ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ..ΑΝΙΑΤΟ ΝΟΣΗΜΑ,ουτε μεταμοσχευση δεν παιρνει.Σκεψου οτι υπαρχει φασιστοναζιστικο κομμα στο Ισραηλ....

      Διαγραφή
    3. Βρε Αλεξανδρε ,ξεχασα να σε ρωτησω ,ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Η 17 η ΝΟΕΜΒΡΗ?
      Γιατι η ΧΑ πηρε 400 000 ..ΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ 400 000 ?ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? ΒΛΑΚΕΣ Η ΦΑΣΙΣΤΕΣ ?Και πως προτεινεις να τους ξεριζωσουμε?Εχω ενα μικρο πρακτικο ζητημα,οπως καταλαβες,ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ..ΕΕΕΕΕ μια απλη γυναικα καπου στην Β Ελλαδα και μια αλλη υπαλληλος ΣΟΥ ανοιξαν τα ματια.ΤΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΙΣ?
      Και που να δεις οταν μοιραζανε το νερο του Καματερου ποσες βρηκα ΕΓΩ που εγιναν καλα απο τον καρκινο.Απο την βλακεια ομως δεν εγιναν καλα , γιατι ουτε το θαυματουργο νερο δεν μπορει να θεραπευσει την ανοησια ουτε την βλακεια. ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΒΕΒΑΙΑ , ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ? .Ελευθερη βουληση εδωσε ο δημιουργος,και σε σενα και σε εμενα.Καθενας μας την χρησιμοποιει ΔΙ ΑΦΟΡΕΤΙΚΑ και εξηγει τον κοσμο και πραττει διαφορετικα.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΙ ΞΗΡΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙΑ ....αρα μαλλον ειχαν καλυτερη φωτιση αφου ειχαν δοντι στον υψιστο.....που εγω δεν εχω.Ισως να εισαι και εσυ παπαδοπαιδι οποτε εχεις προσβαση κατευθειαν...ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ.ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ..

      Διαγραφή
    4. Γιατί έχει να κάνει με τις ψήφους το έμμισθο πρακτοριλίκι; Όσο για το ξερρίζωμα θέλει πολλή δουλειά, από το δημόσιο λόγο, μέχρι τα σχολεία... Και μόνο ότι ο Μεταξάς έχει αναχθεί σε εθνικό ήρωα και ουδέποτε μιλούν για το άθλιο φασιστικό καθεστώς φτάνει... Ή είναι ψέμματα ότι γενιές ολόκληρες δε διδαχτήκαμε την ελληνική ιστορία του 20ού αιώνα επειδή τέλειωνε η σχολική χρονιά... Επίσης λίγο είναι το μόνιμο "χάϊδεμα" της ακροδεξιάς από τη λεγόμενη συντηρητική παράταξη είτε πρόκειται για ιδεολογήματα είτε για πρόσωπα π.χ. το Βορίδη; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να μπουν κόκκινες γραμμές;

      Επίσης, υπάρχει κανείς που πιστεύει στα σοβαρά, ότι η 17 Νοέμβρη αφορά ιδεολογικό κίνημα της αριστεράς; Πιθανόν να στρατολόγησαν και κάποιους απελπισμένους αριστερούς (π.χ. Τέλιος, Κονδύλης), όμως το χρονικό διάστημα δραστηριοποίησής της και η επιλογή των θυμάτων δείχνουν από πού πιθανά εκπορευόταν...

      Η ταπεινή συντοπίσσα των Ξηρών ( τηλεοπτικό βίντεο των ημερών αυτών) ή η κατάθεση της δημόσιας υπαλλήλου της εν λόγω υπηρεσίας και η οποία πέρασε ντούκου, αν και υπάρχουν τα πρακτικά, θεωρούνται κατ' εσέ και για άλλους αναξιόπιστα. Τί έχεις όμως να πεις για τον Γερμίδη, τον γαλλοσπουδασμένο τότε διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος;

      Ολόκληρη δήλωση στα ΜΜΕ έκανε ο άνθρωπος. Είπε: "Διάβασα μια από τις πρώτες διακηρύξεις της 17 Νοέμβρη, επειδή πληροφορήθηκα ότι ανέφεραν και το όνομά μου! Από την αναφορά των πολιτικών θεωριών και των φιλοσόφων, την όλη φρασεολογία κλπ., κατάλαβα αμέσως από πού εκπορεύεται: Τον επιστημονικό κύκλο των Ελλήνων του Παρισιού, στον οποίο ανήκα και γώ κάποτε! Έσπευσα αμέσως στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και τους πληροφόρησα σχετικά. Καμμία σημασία δεν έδωσαν και τίποτα δεν έπραξαν και η οργάνωση συνέχισε να δολοφονεί."
      Άθελά του ο άνθρωπος είχε βρεθεί στον ίδιο κύκλο με το Γιωτόπουλο! Και πολλές άλλες ισχυρές ενδείξεις αν όχι αποδείξεις, από τον τρόπο ζωής των Ξηρών, Γιωτόπουλου και Κουφοντίνα (άεργοι με βίλλες και διακοπές διαρκείας)... Κάποιοι τους ήθελαν, τους χρησιμοποιούσαν και ουδέποτε κινήθηκαν στα σοβαρά για εξιχνίαση. Τί θες τώρα, να ονοματίσουμε κόμματα, κυβερνήσεις και Υπηρεσίες;
      Συνάδελφοι είναι ο Μιχαλολιάκος με κάποια άλλα παιδιά.

      Διαγραφή
    5. Σου εχω απαντησει ηδη με το εκανα την αυτοκριτικη μου,ακριβως απο κατω.Αν δεν το καταλαβες εεεεε τι να κανυμε ισως το καταλαβει καποιος αλλος,Δεν συνηθιζω να πιανω συζητησεις με πιστους,Δεν συμφωνουμε στην βασικη προυποθεση της συζητησης, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.Εσυ ασχολεισαι με το κρατος εγω με τον λαο ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ και ξερω παρα πολυ καλα Ιστορια ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Το σχολειο δεν σε μαθαινει ιστορια αν εκει εψαχνες ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ εκανες ΛΑΘΟΣ..Σου φαινομαι απο τα γραπτα μου, τοσο ασχετος που χρειαζεται να με ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ονοματα κυβερνησεις ΚΑΙ υπηρεσιες ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ την εχω κανει σε αλλους ΝΕΟΤΕΡΟΣ και την ξερω πολυ καλα.ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΑ ΑΜΠΕΛΟΧΩΡΑΦΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ.,ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
      ΑΝΤΙΟ

      Διαγραφή

    6. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ: ΟΡΘΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ. ΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΔΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΜΩΚΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΤΩΡΑ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΤΡΙΞΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΖΩΕΣ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ Η ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ Σ' ΑΥΤΟ. Ο,ΤΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΟΥΝ, ΔΕ ΦΤΟΥΡΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

      Διαγραφή
    7. Η ΓΑΖΙΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!5 Οκτωβρίου 2013 στις 11:06 π.μ.

      O ξερόλας του μπλογκ ο Αριστογείτων ή αλλιώς η τρελλο - Γαζία του ραφηνιώτικου μπλογκ πριν, χτυπιέται και τινάζεται άμα τον πιάσουν στα πράσα να γέρνει κατά Σαμαρά μεριά, που δήθεν όλα καλά τα κάνει και στους ναζήδες και σε όλα και τώρα ησυχάσαμε κλπ. Τότε χάνει τη ψυχραιμία και αρχινάει τα κοσμητικά για τους άλλους και τις αυτοκολακείες για τον εαυτό του για το πόσα ξέρει και τούτο και το άλλο! Κάποιος πρέπει να του πει ότι οι ξερές σκορπισμένες γνώσεις περί παντός επιστητού δυστυχώς δεν πάνε μαζί με το ήθος και τον χαρακτήρα!

      Διαγραφή
    8. Δες τε ποιον εθιξα και θα καταλαβετε ποιος γραφει 11 06 .Γιατι τσιμπανε ετσι τα δολωματα?ουτε ο κπ να ηταν ,δεν θα τσιμπουσε ετσι, Σε 13 λέπτα ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ 10 53 , απηντησαν .

      Αριστογειτων ο αφισσοκολητης ,ο προβοκατορας ,η αδελφη ,η τρελλογαζια ,ο σαμαρικος ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΙΔΕΣ?Κρυφτο παιζουμε η κυνηγητο?Εγω παιζω φασιστοκυνηγητο ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ του νηπιαγωγειου.
      ΕΙΠΑΜΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕ; ΜΟΥ ...ΓΥΜΝΑΣΙΟ Το νηπιαγωγειο σε αλλο κτηριο σε αλλο μπλογκ.....Αντε γεια ...παω για μπανιο με αλλους τρελλους.....γαζιες αφισσοκολητες,ξερολες,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΣΑ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ......Τι πλακα και τουτη παλι.....των εξυπνων... Ωραια το ειπε ο Τολστοι....αλλα βιαζομαι ,,διαβαστε το μονοι σας να αποκτησετε ....ηθος και χαρακτηρα.....ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ..... ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

      Διαγραφή
    9. Αχούουου, τάπαιξε αυτός! Μπορεί όμως και το μπάνιο σήμερα ειδικά με το κρύο, να του κάνει καλό! Πάντως πλάκα έχει.

      Διαγραφή
  19. Εκανα παλι την αυτοκριτικη μου
    ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.που ψηφιζα ανεπαγγελτους κληρονομους κομματων
    Δεν φταιω εγω που ενω καιγοταν η Ελλαδα ,εγω ψηφιζα παλι νομιμους και ηθικους.
    Δεν φταιω εγω που μου ριξανε δολωμα ΤΗΝ ΤΖΙΠΑΡΑ και το τσιμπησακαι τωρα δεν μπορω να το ξεφορτωθω.
    Δεν φταιω εγω που πιστεψα οτι λεφτα υπαρχουν και θα τα μοιρασει το πριγκιποπουλο.
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΥΜΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΟΥΛΕΨΑΝ .
    Και τους ΤΙΜΩΡΗΣΑ.
    Εφερα τους νταβατζηδες να ριξουν καμμια φαπα να την ευχαριστηθω σαν να την εριχνα εγω.
    εεεεεεεΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ?ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΩ..
    Ομως τους τιμωρησαΤον ενα στον εστειλα στο ΧΑΡΒΑΡΝΤ αλλα τον πληρωνω ακομα και τον αλλο στην ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΣΚΙ ,Και αυτον τον πληρωνω.Τωρα πληρωνω και τους νταβατζηδες,και θα τους πληρωνω και στην φυλακη ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.Διπλο εξοδο.Γιατι εγω ειμαι LARGE τυπος και ασε να λενε εκει κατω οι ασχετοι απο πολιτισμο.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΕΙ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι σας ελεγα μπλογκιτες μου?Ο πρωτος ασυνομικος απο το ΑΤ ΛΟΥΤΣΑΣ,ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.Ο πρωτος.......θα εχουμε και συνεχεια.Συλλεκτης θα ηταν, σαν τον υπαρχηγο ολοι συλλεκτες ειναι.Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι βρεθηκαν ,τοσο λιγοι συλλεκτες στην Λουτσα....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ είσαι προβοκάτορας
    σιγά σιγά θα μας πείς ότι σύχναζε στο Ριβιέρα και έκανε πόρτα στο Palazzo
    Μάλλον ζηλεύεις την ομορφιά του και τα λές αυτά.
    Η Λούτσα είναι γεμάτη συλλέκτες, μπορεί να στο βεβαιώσει και το ΑΤ αν κάνεις αίτηση, και για παράδειγμα και μόνον ενδεικτικά να αναφέρω:
    ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΟΠΛΩΝ: θυμάστε τον δικηγόρο που είχε ένα διαμέρισμα γεμάτο όπλα κοντά στα γραφεία της ΧΑ και είναι ο ιδιοκτήτης του κτηρίου που στεγάζεται το ΑΤ Σπάτων
    ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΔΙΣΚΩΝ βυνιλίου & CD: ο κος που λειτουργεί το SEA SIDE CRYSTAL & το MACABO και άλλος με τα WET, RIVIERA σκέτο και πιάτσα που απολαμβάνουν τη μουσική τους συνοδεία φουσκωτών και απ'έξω κάνουν βόλτα κάτι περίεργα αυτοκίνητα με σκούρα τζάμια
    ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΦΡΕΣΚΩΝ & ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΩΝ ΦΥΤΩΝ: που συνέλαβαν πριν λίγους μήνες ιδιοκτήτες φυτείας, και τον άλλο που τράκαρε στη διασταύρωση του νεκροταφείου των Σπάτων και παραλίγο να μαστουρώσει το σκυλί της αστυνομίας όταν μύρισε
    ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ: θυμάστε πέρσυ τον χειμώνα που συνέλαβαν (απο τα κεντρικά της ασφάλειας, όχι απο το τοπικό ΑΤ) σε κάτι πνευματικά κέντρα της παραλίας, που υπεραπίζεται ένα πουλάκη, κάτι τύπους που πουλούσαν αερολόβα για τα λούνα πάρκ...
    Είδες που είσαι προβοκάτορας!
    Συλλέκτης είναι ο άνθρωπος αλλά εμείς δεν ξέρουμε απο αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Επειδη λοιπον εσεις δεν ξερετε ..απο αυτα....εγω ειχα ,μια αφισσα ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ.Την ειχα κολλησει σε ολα τα γυρω ορη,,της Ραφηνας.ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ,ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ.,Εμεις ειχαμε μονο τον καμεραμεν που τον τακτοποιησαμε καταλληλως...Πως ξερουν οι Ραφηνιωτες ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ και εσεις δεν ξερετε τα πουλια ......μυστηριον.Αν δεν κινηθειτε τωρα ,ΘΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΟΥΝ.Εσεις που γνωριζετε εχετε δημοκρατικη υποχρεωση να μιλησετε.Δημοκρατικη υποχρεωση δεν ειναι να ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΕΣ ΣΤΑ ΜΠΟΛΟΓΚ.Ειναι να βοηθαμε στο ξηλωμα καθε εχθρου της δημοκρατιας.Δεν με νοιαζει μια, αν ωφελειται ο Σαμαρας η ο Συριζα Κοινος εχθρος, κοινος αγωναςΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΣ. .Καλον ειναι να ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ αλλα να μην επαναλαβανουμε τα λαθη του ΔΙΧΑΣΜΟΥ.Αυτο αφορα και τον Αλεξανδρο.Το τι Πλαστηρας τι Παπαγος εφερε τελικα τον ΠΑΠΑΓΟ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ.Η ιστορια ειναι για να μαθαινουμε απο τα λαθη μας δεν ειναι μονον για να αποδιδουμε ευθυνες στους ΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΜΕΙΣ Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.Με θλιψη βλεπω παλι οτι ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.Αναμασαμε το παρελθον και ονειρευομαστε να παρουμε την εκδικηση μας απο τους κακους .ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ετσι Αλεξανδρε,Λυπαμαι που σου το λεω εχεις καθηλωθει στην παρελθοντολογια,ΕΔΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΤΟΠΟΙΛΟΣ,Παει αυτος εχουμε νεα φρουτα συνελθε πριν σε συνεφερουν με χαστουκι και εγερθητι.....πριν το παρεις ειδηση οσο ασχολεισαι με την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ Η 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
    ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ
    Μεσα μου ο αερας που φυσσα
    δεν λεει να μερεψει
    με στροβιλιζει σαν φτερο
    και μου κρατα την σκεψη.
    ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΡΕΣ ΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Ξηλουρης ειναι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εσύ έχεις αλλεργία στην ιστορία, στην αριστερά και στην ευγένεια. Μήπως θα ήταν καλύτερα για σένα να είχες αλλεργία στην ανορθογραφία και στην ασυνταξία; Μετά προχωράς στα υψηλά νοήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.,ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ασχολουνται με τα εξης σοβαρα θεματα
    1 Αν ο Αριστογειτων ειναι τρελλος
    2 Αν ειναι αγενης
    3 Αν ξερει ορθογραφια ,συντακτικο και ιστορια.
    4 Αν εχει ηθος και χαρακτηρα ΚΑΙ .ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ..


    ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΣΟΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.Αποπροσανατολισμοι
    του ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΝ Ο ΟΠΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΑΙΩΛΟΣ ΔΕΝ αποπροσανατολιζουν πλεον.ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑ.και η ανοχη της .το επιεικεστερο ,απο την τοπικη κοινωνια..Το θεμα μας ειναι η Διαπλοκη με τις τοπικες αρχες. της εγκληματικης οργανωσης.ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΝΤΡΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ.
    Οποιος λοιπον πεταει την μπαλα στη εξεδρα στον Αριστογειτονα ειναι ΑΜΕΣΑ Η ΕΜΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ.Εγω εχω ηδη ταυτοποιησει εναν.Ο ΝΑΖΗΣ ΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ.ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ.. ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΟΙΘΩΡΙΖΕΤΕ ΣΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ, ,ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΣΑΣ.Εγω ετσι και αλιως ,οποιος και αν ειμαι η οτι και να ειμαι δεν εχω νταβατζη Εσεις εχετε.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.Εδω μεσα ειναι καμποσοι υποστηρικτες του νταβατζηλικιου που θελουν να σας προστατευσουν απο την κακη επιδραση του Αριστογειτονα.,λες και εισθε στο νηπιαγωγειο .ΤΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΙΑ ΑΛΛΟΥ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ ΜΕΤΑ πασης ευγενειας....ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ..... ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΟΙ.ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΠΑΤΕ.Και αν ακομα υπαρχει κανενας χαζοαριστερος που ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ασχολειται με τον Σαμαρα η οποιον αλλον ενω καιγεται το ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ εεεεεε περαστικα.Μπραβο βρε σοφοι ,τα λυσατε τα προβληματα σας και σας απασχολει το μπανιο του Αριστογειτονα,Κουτσομπολιο επαρχιας του 50 ,γιαυτο εκει, εισθε ακομα.και ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ..
    ΓΙΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΑΝ ΚΡΥΩΣΑ δεν κρυωνω στην θαλασσα παραπανω απο οτι , οταν βλεπω το μεγεθος της βλακειας.ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΡΙΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γαζία, αφού εσύ τις δίνεις τις πληροφορίες για τον εαυτό σου, τί ζητάς τώρα; Επίσης με ό,τι θέλουμε θα ασχοληθούμε, δικαίωμά μας. Και ναι έχει σημασία και η ανορθογραφία και η ασυνταξία και η αγένεια και προ πάντων η ιστορία.
      Βρε τί πάθαμε! Σουτάρανε τη Γαζία στη Ραφηνα και μας κουβαλήθηκε εδώ ως Αριστογείτων! Κι αυτό εμείς θα το πληρώσουμε στη Λούτσα; Εμείς θα θεραπεύσουμε τα προβλήματα στον ψυχισμό του καθένα; Στο τέλος θα γίνει καλά αυτός και θα τρελλάνει εμάς!!!

      Διαγραφή
    2. Εντελως ανεξαρτητος ο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟΣ ΤΥΠΟΣ .Εταυτοποιηθη ....Με οτι θελει ασχολειται ,στο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ που αν το αντικρυσεις ΠΕΤΡΩΝΕΙΣ.Αποκτησαμε και αλλον κολαουζο δεν μας εφταναν οι δημαρχιακοι κατεφθασαν και οι κελιτες.....ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΩΝ .Βρε αντε να γραψεις καμμια επιστολη απο αυτες τις ωραιες,,,,,,,και ανεξαρτητες της τσεπης προς χιλιαρα η σελιδα.....ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΕ......ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ,ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΑΙ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΜΠΑΓΙΟΚΟ.ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ....ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ, οπως ολα τα ποντικια που εγκαταλειπουν το πλοιο που βυθιζεται..ΕΕΕΕΕ επαιξα και εγω κρυφτο και δεν παιζω αλλο.ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ,ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.Αν ριχνουμε και κανενα κρυφτο ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΚΠ Η τον 2 02, ειναι γιατι μας θεωρουνε βλακες τα γνωστοτατα λαμογια.ΟΧΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟΝ .ΒΛΑΚΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΙΤΕΣ. ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΙ OPINION MAKERS τρομαρα που τους ερχεται,,,,,

      Διαγραφή
  25. Ενα απο τα πιο αστεια ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ειναι τα μπλουζακια made in pakistan που η αγανακτισμενη Σκορδιλη εκοβε τις εττικετες.Πιστευω οτι ενα ποσοστο γυρω στο 5% ανοητων θα πει οτι ολα αυτα ειναι ψεμματα ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΦΑΣΙΣΤΑ.Ειναι νοοτροπιας γερμανοντυμενων ,απριλιανων χουντικων ,και πρακτικης υποκοσμου.Ειναι στο περιθωριο της κοινωνιας που εχει και τα αποβλητα της. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.Το αν αυτη η ιδεολογικη τοποθετηση ειναι νομιμη η πα;ρανομη ειναι αλλης ταξης ζητημα.ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΙΝΙΚΑ Και οχι ιδεολογικα ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ..
    Οταν λυθουν και αποκαλυφθουν ολα τα εγκ΄ληματα μιας συμμοριας ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΗ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ εχουμε χρονο να συζητησουμε ιδεολογικα ζητηματα.Αυτη την στιγμη προεχει Ο ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΩΝ και στους επιορκους κρατικους υπαλληλους που απετελεσαν το μακρυ χερι της συμμοριας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 700 ΑΤΟΜΑ ΕΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑ.Το χαρτζηλικωμα επιανε πολλαπλασιους..Αν εμπαινες στο μπλογκ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ γραφανε copy paste,πρωτα εκει και μετα το προωθουσαν και αλλου.Μαλλον τα εγραφαν κανα δυο ,γιατι εκαναν ακριβως τα ιδια ορθογραφικα λαθη και τους τα εδιναν ετοιμα. Η μποχα σε αυτο το μπλογκ ηταν κατι το απιστευτοΤωρα επεσε σιγη ,Μαλλον κοπηκε το χαρτζηλικι ο δε μεγαλοδημοσιογραφος που δεν ηξερε τιποτα κανει αποκαλυψειςΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ,και περι αλλα να τυρβαζουμε οπως καναμε μεχρι τωρα.Δεν ειναι βλακας το παιδι μεγαλοιδιοκτητη των τραγκοτριανταφυλλεων.,να τσιμπησει.Πιασε τον αλλο ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΠΛΙΣΘΕΝ ΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.για αφελεις.Το παιδι ειναι μικρο αλλα εχει και γερους απο πισω που τα ξερουν αυτα τα κολπα...ΠΑΛΑΙΟΘΕΝ. Ειναι σαν τις αποκαλυψεις για τον Μειμαρακη,,,τι εγιναν?ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΑΛΛΟ......
    Το πιο γελοιο ειναι που ψαχνουν ΤΩΡΑ για το που εβρισκαν τα χρηματα.Απο τις εισφορες των μελλων μωρε .10 000 ευρω.ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΟΙΚΙΑΣΑΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΑΦΙΣΣΕΣ ΕΝΤΥΠΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΚΑΝΑ ΔΕΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ.ΘΑΥΜΑ ΜΕΓΑ ...Η ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    Αντε να ξυπνησετε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ και μετα ξανατρωγεστε αναμεταξυ σας με διαιτητη τον ΜΕΓΑΛΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ.
    Αναθεμα την βλακεια που ανεβοκατεβαζει μεγαλο της ΠΑΡΤΗΣ ΤΟΥΣ ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΟ ,που τον εκοψε η Μερκελ και μας τον στερησε...απο τα παραθυρα.....
    ΟΣΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ μεγαλη η χαρη του,προστατης των δημοσιο .....γραφισκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αλλο πολυ ωραιο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΚΔΟΡΟΣΦΑΓΕΑΣ..ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    Αλλο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ιδιοκτητρια ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ.
    Αναρωτιεμαι γιατι δεν μας δινουν ολα τα επαγγελματα.μας λειπουν ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ,ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ,ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.Αυτοι που ειναι?Ειμαι σιγουρος οτι ολες οι διαστροφες υπαρχουν εκει μεσα.
    Αυτοι θα καθαριζαν. την χωρα...ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ.,ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ,Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ Η ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ .Και στις δυο περιπτωσεις εισθε επικινδυνοι.Γιατι η βλακεια ειναι επικινδυνη οσο και η εγκληματικοτητα.
    Ισως πιο επικινδυνη γιατι δεν ειναι ποινικο αδικημα.ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.Εγκληματιες του κοινου ποινικου δικαιου ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΕ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΚΑΝΙΑ....ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
    Μπαλκανιοι 400 000 ψηφοφοροι και Μπαλκανιοι 300 στην βουλη.ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ.

    ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ,ΕΥΠ ,ΣΤΡΑΤΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΤΗΚΑΝ...ΟΙ ..ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ..........ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ. Ο ΙΔΙΟΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ
    Και αυτον, τον ψηφισατε.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΙΦΝΗΔΙΑΣΤΟΥΝΕ ΠΑΛΙ .
    ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ...μονο εγω δεν αιφνηδιαστηκα που φωναζα τρια χρονια πριν, οτι ειναι προβληματικοι εγκληματιες και με κυνηγουσαν?εεεεεεεεε παραεγινε η κοροιδια.....400 000 ειναι οι βλακες, δεν ειμαστε ολοι......Κ υπουργε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αριστογειτων ο αφισσοκολητης,ο αγενης,ο ανορθογραφος,το δεντρο κλπ κλπ8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:45 π.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ.
    1Ο σχολια ασχολουνται με το προβλημα των νυκτερινων κεντων Τοπικο προβλημα.
    4 σχολια ασχολουντα με το αν ο Αριστογειτονας ειναι δεντρο.
    49 σχολια του Αριστογειτονα για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΗ
    Μειναμε τρεις ολοι και ολοι εγω ,ο Αλεξανδρος και ο attica net να ασσχολουμαστε με το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
    Αυτο λεει κατι μπλογκιτες μου.
    1 ΟΤΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΛΟΥΦΑΞΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ
    2 Οτι προσπαθουν να ανακαλυψουν ποιος ειναι ο εχθρος Αριστογειτων
    3 Οτι οι περισσοτεροι μπλογκιτες δεν αντιλαμβανονται την σοβαροτητα του θεματος
    4 οτι οι εχοντες ενασχοληση με τα κοινα,λαλιστατοι σε αλλες αναρτησειςΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

    Ομως μπλογιτες μου, αυτα που συμβαινουν στην παραλιακη,Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑς,η ανομια,η παραβατικη συμπεριφορα.οι φουντες ,το τραφικινγκ,και η προστασια ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΑΣ.Κοινως σας πηραν και τα σω....αυτοι που ψηφισατε και τους δωσατε ισχυ.Ολες οι αρχες σας κανουν τα στραβα ματια.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ,αυτους φερατε αυτα θα υποστειτε

    Οσο για τις δημοτικες εκλογες ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.Αν δεν σπασετε το μεγαλο αποστημα που εχετε στο σωμα σας οσο ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΝΟΥΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ ΠΟΥ ΘΡΕΨΑΤΕ,ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ.Η θα σωθητε μονοι σας με νεα σχηματα αφθαρτα,με σθενος και ηθικη υποσταση ,Η ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΛΕΙΨΗ ΚΟΥΤΑΛΑ(παλαιο ονομα της Ψυτταλειας) απο σαπια υλικα του παρελθοντος.Να σας πω δε την πληρη αληθεια αρχισα να σας βαριεμαι και εγω ΟΠΩΣ ΜΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Βαρεθηκα ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.Τον ουρανο και οχι το δαχτυλο που τον δειχνει.Αρκετοι εδω μεσα καταλαβαινουν πολυ καλα τι συμβαινει.Ισως δεν ειναι αρκετοι οι προθυμοι να βαλουν το γαντι της διεκδικησης και να βουτηχτουν στο σκ....Τους συμμεριζομαι,αλλα ας το ξανασκεφθουν.Για να μην λενε μετα ΠΑΛΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ημουν και ειμαι κατα της απαγορευσης κομματων.Οταν ομως ενα κομμα ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ μιας οργανωσης που τελικο στοχο εχει να καταλυσει την δημοκρατια,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.και δεν εμπιπτει στις προυποθεσεις κομματος.Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ασχετως του αν οι βουλευτες της ειναι στον πυρηνα ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
    Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ Αυτοι απλως πετυχαν,η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν προλαβε.Ιδιοι στοχοι ιδιο ποσοστο στις εκλογες ΤΟ 1977 ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΡΕ 7%.Παρτε το αποφαση,τοσοι ειναι οι νοσταλγοι της χουντας.Μεσα ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ,διπλα τους, στην πλατεια Μητροπολεως παρατεταγμενοι ηταν με στολες ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΠΡΩΤΑ απο την Μητροπολεως.ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΚΡΥΒΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑστις πρασιες για να τα εχουν ετοιμα?Απο τοτε καταλαβα τι μας περιμενει.Εφαγα ωρες και ωρες παρακολουθωντας καποιους για να εχω προσωπικη αποψη.Οταν τοπικα μπλογκ επικαλουνταν την δημοκρατικη ενημερωση και αναρτουσαν τα κειμενα του Κασσιδιαρη και του Ηλιοπουλου,αυτοι μπορει να μην ηξεραν ,ετσι θα ισχυριστουν τωρα,ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ και το εγραφα απο τοτε.Πολυ πικρο να δικαιωνονται οι χειροτερες υποψιες σου,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.ΤΟ ΑΤ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ.Τωρα ξερετε και εσεις.ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.Δεν θελετε την δημοκρατια αλλα και η δημοκρατια ΑΥΤΗ ΕΣΤΩ Η ΑΤΕΛΗΣ δεν σας θελει.ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗοσοι εχετε καταστηματα ,επιχειρησεις κλπ κλπ δεν σας υποστηριζουμε με τα χρηματα μας,Στην Ραφηνα τους ξερουμε,και τους σαμποταρουμε.προ καιρου....Διαβολε οσο και αν δεν πιστευω τις δημοσκοπησεις το 75% πστευει οτι αποτελειτε κινδυνο.

    ΥΓ πως κρατιεται ακομα αυτο το σχολιο?Με διαβαζουν τα φασιστακια για να με τιμωρησουν μετα?ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣΑΣ,κλεισαμε ενα στην Ραφηνα θα κλεισουμε και αλλο οσονουπω,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το καταστημα του βουλευτη που πουλουσε τα μπλουζακια στους οπαδους ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ....Σας το ειπα απο χθες, θα κλεισουν και αλλα μαγαζια οπαδων....Οι μονοι που δουλευουν ειναι οι δερματολογοι που βγαζουν τα τατουαζ....Ετσι ειναι οι μοδες.....αλλαζουν,και οι φουσκες ξεφουσκωνουν...
    Αντε να ξεφουσκωσει και η αναρτηση που φανταζομαι την διαβαζουν μονον οι πορωμενοι.Βρε μπλογκιτη που μου ελεγες οτι θα παθω εγκεφαλικο που εισαι μηπωσ το επαθες και εξαφανιστηκες?.

    ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
    ασμα παλαιον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ
    Η σφαιρα που εστειλε η συζηγος μηπως ειναι μυνημα?
    ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΧΕΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ?
    ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ γιατι τον αλλο τον Ντουτσε τον κυνηγουσαν στα βουνα.....ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. AYTO KAI AN EINAI ΕΙΔΗΣΗ .Ο Κ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΞΕΙ......Η ΑΥΓΗ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗ.,,,ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΙ ΕΣΒΥΣΑΝ ΛΟΓΩ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ .Τους θυμηθηκε το Χολυγουντ και το ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ σε εκδοση Μπολυγουντ,ΜΕ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ,Κατι σαν τον Ηρακλη στην τηλεοραση .ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΝΟΙΚΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ.Οσο το κρατατε θα γραφω ,σε οποιον δεν αρεσει ...ανεβαστε αλλο θεμα.ΤΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΧΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας