ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Νέος διοικητής στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας


Νέος διοικητής στην Υπηρεσία Πολιτικής ΑεροπορίαςΟ Δ. Κούκης είναι πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Ο κ. Κούκης κατάγεται από τη Μεσσηνία και πολιτεύθηκε στη Β' Αθήνας



Ο μεσσήνιος πολιτευτής της Β' Αθήνας και πρώην πρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας κ. Δημήτρης Κούκης τοποθετήθηκε τελικά διοικητής στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ), όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα το υπουργείο Υποδομών και Ανάπτυξης.

Επίσης γνωστοποιήθηκε η τοποθέτηση του κ. Ιωάννη Σταμπολή στη θέση του υποδιοικητή της ΥΠΑ, η παραμονή του έτερου υποδιοικητή κ. Γρηγόρη Νανίδη, αλλά και ο διορισμός του υποπτέραρχου (Ι) κ. Μισαήλ Κουγιουμτζίδη στη θέση του πρόεδρου της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων (ΕΔΑΑΠ).

Ο Κούκης, ο οποίος προορίζονταν αρχικά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όμως ο διορισμός του δεν κατέστη εφικτός λόγω των εντονότατων αντιδράσεων που προκλήθηκαν στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του κ. Θανάση Ζηλιασκόπουλου από την εταιρεία, είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής και της Σχολής Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρος. Έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Αεροπορίας (2004-2007) και πρόεδρος της Galileo Hellas AE (2004-2009), θυγατρικής της ΟΑ.

Παράλληλα, ο κ. Κουγιουμτζίδης είναι απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις σε μονάδες και σε επιτελεία (112 ΠΜ, ΓΕΑ, ΝΑΤΟ, ΓΕΕΘΑ, ΜΑΕΔΥ) και διαθέτει πτητική εμπειρία περίπου 6.200 ωρών. Έχει διατελέσει διοικητής Σμήνους, προϊστάμενος και αξιολογητής Τυποποίησης - Αξιολόγησης, τμηματάρχης ΓΕΑ, διοικητής και υποδιοικητής Μοίρας, επιτελής ΓΕΑ, τμηματάρχης ΝΑΤΟ, προϊστάμενος ΓΑΠΕ και τμηματάρχης ΓΕΕΘΑ.

4 σχόλια:

  1. ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΚΗΣ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ

    ΟΕΟΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΟΥΚΗ ΠΑΡΕ ΤΗ ΠΑΕ....ΟΕΟΕ

    ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΔΟΙΗΚΗΤΕΣ ΤΗ ΠΑΤΗΣΑΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ
    ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ - ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ....

    ΖΗΤΩ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΝΤ
    ΖΗΤΩ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ
    ΖΗΤΩ Η ΜΕΡΚΕΛ

    ΑΠΛΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κριτήρια αξιολόγησης με βαθμόσ σπουδαιότητας

    1.Κατάγεται από ...τη Μεσηνία (όπως πολλοί "πετυχημένοι")
    2.Πολιτευτής.

    ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΟ ΤΟΜΕΑ(κάλαθος αχρήστων).

    Ο κυρ Μητσοτάκης ο αξιοκράτης μετά του ..Μεσήνιο Πρωθυπουργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτος εισαι τα ειπες ολα...

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φρένο στην ηχορρύπανση προωθεί το ΥΠΕΚΑ


    Η νομοθετική δέσμη του ΥΠΕΚΑ προτείνει προς υιοθέτηση νέα επιτρεπόμενα όρια, βάσει νέων κριτηρίων και δεικτών επίπτωσης, για περιβαλλοντικό θόρυβο ο οποίος προέρχεται από συγκοινωνιακές υποδομές. Μάλιστα για πρώτη φορά εισηγείται την υιοθέτηση αυστηρών ορίων περιβαλλοντικού θορύβου για τη νυχτερινή περίοδο. Το όριο για το 24ωρο ορίζεται στα 70 ντεσιμπέλ και ειδικά για τη νύχτα (8ωρος δείκτης νυχτερινού θορύβου- 23.00 με 07.00) στα 60 ντεσιμπέλ. Οι συγκεκριμένοι δείκτες θα είναι ακόμη μικρότεροι σε ευαίσθητες περιοχές όπου υπάρχουν υποδομές υγείας και εκπαίδευσης, χώροι θρησκευτικής λατρείας, θέατρα. Εκεί προτείνεται ως όριο για το εικοσιτετράωρο τα 65 ντεσιμπέλ και για τη νύχτα τα 55 ντεσιμπέλ. Θα πρόκειται για τις λεγόμενες «ήσυχες περιοχές» της πόλης.

    tvxs 25/07/11

    Κυριε Δοιηκητα Σιδεροκαφαλος και αν κανετε κατι ....χαιρετισματα

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας