ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αναβαθμίστηκε επιτέλους η λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ ???????????????



                                                                    Σπάτα   31 – 10 – 2013

   ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
        ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ -ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ                                                                                                                                                                                                                                                             
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ     :  ΒΑΣ. ΠΑΥΛΟΥ & ΦΛΕΜΙΝΓΚ
Τ.Κ.                      :  190 04                                       
ΤΗΛ.                   :   66.32.200
FAX                     :   66.33.311
                                                                                              
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναβαθμίστηκε επιτέλους η λειτουργία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΠΑΤΩΝ

Την απόλυτη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος για την αναβάθμιση της λειτουργίας του ΚΥ Σπάτων.
«… Η ικανοποίηση αυτή έρχεται
μετά τις επίμονες προσπάθειές μας, που έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, προσπάθειες, που θα συνεχιστούν για την βελτίωση των δομών της πρωτοβάθμιας υγείας….», δήλωσε ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος μετά την σύσκεψη που έγινε για τα ζητήματα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου.
Αξίζει να σημειωθεί, πως η 24ωρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας με την επιπρόσθετη στελέχωσή του με ιατρικό προσωπικό βελτιώνει αισθητά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου, σε μια περίοδο που η κοινωνία προσφεύγει επίμονα για την αντιμετώπιση των ζητημάτων υγείας στις δημόσιες δομές.

5 σχόλια:

  1. Καλά αυτά για το Κέντρο Υγείας. Αυτό όμως που προβληματίζει είναι η σιωπή του Δημάρχου, του Κασίμη και του Δημ. Μάρκου για το ΚΕΛ. Κουβέντα και ουσία τίποτα για ουσιαστική προώθηση της λύσης για Ψυττάλεια. Όλα συμφωνημένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκφραση απολυτη ικανοποιηση μαλλον δεν ειναι δοκιμη.Δηλαδη Δημαρχε ολα ειναι τελεια στο Κεντρο Υγειας.Λειτουργουν ολα μικροβιολογικο ακτινολογικο οι εφημερειες ειναι οπως προβλεπονται.Το καλοκαιρι ειχα η ιδια μια προσωπικη ασχημη και επικινδυνη εμπειρια απο την προβληματικη λειτουργια.Για αυτο Δημαρχε λιγο προσοχη η υγεια δεν γινεται να ειναι για προεκλογικη χρηση μιλαμε για ζωες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν λειτουργουν Μικροβιολογικο -Ακτινολογικο ,μιλαμε για αγροτικο ιατρειο.Τα υπολοιπα ειναι ρεβεραντζες..λογος να γινεται...Οσο για τον 8 44 εχει δικιο.ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΗ ΣΙΩΠΗ οταν επρεπε να τρεχουμε με 1000 .....Μονον ο ΟΠΑΣ συντηρει το θαμα με αρθρα του στον τοπικο τυπο.ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΘΕΥΔΟΥΝ.ΥΠΝΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ.......ΣΑΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ?ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ να κοψετε τα εξοδα κινησεως ελικοπτερου απο τους προεδρους.ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ......και προσοχη στην διαδρομη γιατι καραδοκουν δημοτες αγανακτισμενοι.....με τα ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΕΡΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΣΠΙΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί το blog σας (φιλικό προς τον κ. Κασίμη) πετά την μπάλα στην εξέδρα όσον αφορά το θέμα του ΚΕΛ και ειδιότερα του αγώνα που έπρεπε να γίνεται με έμπρακτα μέτρα για τη λύση μέσω Ψυττάλειας; Ναι σε όλα τα θέματα αλλά μη ξεχνάμε τις προτεραιότητες γιατί τότε προδίνονται άλλες σκοπιμότητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To τελευταιο αρθρο του ΟΠΑΣ που αφορα το ιστορικο των εγκαταστασεων της Ψυτταλειας ειναι πολυ διαφωτιστικογια το μελλον και τις δυνατοτητες της Ψυτταλειας.Το ποιες αναρτησεις βαζει καθε μπλογκ ειναι της απολυτου επιλογης των διαχειριστων .Επειδη ομως οι μπλογιτες κανουν τα μπλογκς και οχι ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ,το κοινον και οχι το κενον ,δρα και αντιδρα. Αν το παρακολουθουν οι αναρτησιες εχει καλως, αν δεν το αφουγκραζονται,,,κακο της κεφαλης τους.Αν ο σεισμος ειναι θεμα σοβαρο ,παλι το κρινουν οι μπλογκιτες,οπως εξ αλλου κρινουν και τις ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ και το αλλα λογια να αγαπιομαστε ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.Οσο για το θεμα ΚΕΛ τι βιαζεσαι μπλογκιτη?Κα νενας δεν βιαζεται στην Σπαταρτε μνησια,εξ ου και το κλωθογυριζουν 3 χρονια.Το θεμα ειναι να φτασουμε σε ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ ,οποτε τι να καμνομεν?Δεν φταιμε εμεις ...οι αλλοι ...οι πρωην και οι επομενοι ...Τιμωρηθηκε κανεις ΠΟΤΕ επειδη ΚΟΙΜΟΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας