ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΔΣ την Τρίτη 12/11/2013 και ώρα 20:00



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΠΡΟΣ             κ. ΔΗΜΑΡΧΟ & κ.κ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ
Σας καλούμε να προσέλθετε σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, που θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 μ.μ., για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1.      Λήψη απόφασης περί έγκρισης Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων έτους 2014 του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος.

2.      Λήψη απόφασης περί καθορισμού τελών διαφήμισης έτους 2014 (αρ.αποφ.Ο.Ε.548/2013).
3.      Λήψη απόφασης περί καθορισμού τελών κοινοχρήστων χώρων έτους 2014 (αρ.αποφ.Ο.Ε.550/2013).
4.      Λήψη απόφασης περί καθορισμού τέλους στάθμευσης ζωήλατων οχημάτων έτους 2014 (αρ.αποφ.Ο.Ε.549/2013).
5.      Λήψη απόφασης περί αναμόρφωσης Προϋπολογισμού και τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Έργων οικονομικού έτους 2013.
6.      Λήψη απόφασης περί αποδοχής παραίτησης μέλους της Επιτροπής για την εφαρμογή εκτέλεσης των διοικητικών πράξεων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και αντικατάστασης του.
7.      Λήψη απόφασης περί αποτίμησης σε χρήμα του οφειλόμενου γάλακτος έτους 2013, σύμφωνα με την υπ’αριθμ.32/2013 μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών (αρ.αποφ.Ο.Ε.487/2013).
8.      Λήψη απόφασης περί διαβίβασης ένστασης σχετικά με πρόταση τροποποίησης του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου με μεταβολή του χώρου του Ι.Ν.Αγ.Αναργύρων στο Ο.Τ.Δ.228 σε χώρο Ι. Ν. Αγ. Αναργύρων και Πνευματικού Κέντρου με κοιτώνες και γραφεία και τη δημιουργία πεζοδρόμων στα Ο.Τ.Δ.227-Ο.Τ.Δ.228 και στα Ο.Τ.Δ.228-Ο.Τ.Δ.229 και καθορισμός οικοδομικών γραμμών στο Ο.Τ.Δ.228 της Π.Ε.1,4 (Μυκ.Τάφων – Γήπεδο) της Δημοτικής Ενότητας Σπάτων – Λούτσας του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος (αρ.αποφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.66/2013).
9.      Λήψη απόφασης περί διόρθωσης πινάκων επικειμένων στο επιχειρηματικό πάρκο Γυαλού - Βούλια - Προκαλήσι (αρ.αποφ.Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.67/2013).
10.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης διενέργειας Προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙ-ΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΚΑΡΤΩΝ, ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ» για το νέο Δημαρχείο.
11.  Λήψη απόφασης περί παράτασης σύμβασης για την προμήθεια Αδρανών Υλικών Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος.
12.  Λήψη απόφασης περί παράτασης σύμβασης για την προμήθεια Ασφαλτομίγματος και Ασφαλτικού Γαλακτώματος για αποκατάσταση φθορών οδοστρωμάτων.
13.  Λήψη απόφασης περί παράτασης σύμβασης για την προμήθεια Σκυροδέματος Δήμου Σπάτων -Αρτέμιδος.
14.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης των πρακτικών 9ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών & Αμφισβητήσεων έτους 2013.
15.  Λήψη απόφασης περί εγγραφής νηπίων στη δύναμη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδος για το σχολικό έτος 2013-2014.
16.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής νηπίων από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Σπάτων -Αρτέμιδος.
17.  Λήψη απόφασης περί έγκρισης ανάθεσης μεταφοράς χρημάτων (Χρηματαποστολή) από τα ταμεία του Δήμου μας.
18.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής η μη βεβαιωμένου ποσού στην κα Κακλή Γεωργία του Σωτηρίου, από τα δικαιώματα Λαϊκής Αγοράς  του Σαββάτου από 4/2011 έως 4/2012.
19.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής και επαναβεβαίωσης οφειλών από ανείσπρακτα Δημοτικά Τέλη και ΤΑΠ.
20.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από χρηματικό κατάλογο Δημοτικών Τελών και ΤΑΠ ΠΟΕ (Γιαννάκη Ειρήνη του Αναστασίου).
21.  Λήψη απόφασης περί διαγραφής οφειλών από χρηματικό κατάλογο Δημοτικών Τελών και ΤΑΠ ΠΟΕ (Γαλιατσάτος Γεράσιμος του Κωνσταντίνου).
22.  Λήψη απόφασης περί απαλλαγής οφειλέτη από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής (Ρίζου Μαρία).
23.  Λήψη απόφασης περί απαλλαγής οφειλέτη από προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής (Τατσιώνας Γεώργιος).


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΓΚΙΚΑΣ

4 σχόλια:

  1. ME ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ......ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
    Θεμα 10 προμηθεια κλπ κλπ .
    Που ειναι αυτος απο το ΔΣ που εγραφε προ μηνων οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΕ?

    12 ΕΤΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΣΕΡΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 4 μιλαει για ζω η λατα οχηματα.ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΝΝΟΕΙ?Θα πληρωνουμε τελη, γιατι ειμαστε ζωα?
    Ποσα ζωηλατα εχει η Σπαταρτε μνησια και που κατοικοεδρευουν?Τα καρα με αλογα εννοει, Η ΤΑ ΑΛΕΤΡΙΑ ΜΕ ΒΟΔΙΑ?Εγω προτιμω το αλογο ,τα βοδια ΑΛΛΟΥ.
    ΖΩΗΛΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ αν δεν καταλαβατε ακομα.Ζωηλατα πληρωνουν καμμενα κτιρια ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.Πληρωνουν τοις μετρητοις και λαμβανουν επι πιστωσει στας καλενδας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω τελευταία δεν ανοίγουν θέματα για τα κωλόμπαρα της Λούτσας και του Αγίου Νικολάου. Τι γίνεται, τα βρήκαμε;;;; συμβιβαστήκαμε;;; ή δεν "έτυχε" να προκύψει κάτι τώρα που είναι σχεδόν χειμώνας και εκτός σεζόν;;; "Μια από τα ίδια" λοιπόν θα είναι η κατάσταση από το Πάσχα που τα κωλόμπαρα θα αρχίσουν να ηχορυπαίνουν ή παίζει τίποτα ελπιδοφόρο για την υποβαθμισμένη μας περιοχή, με τους νονούς και τους προστάτες της;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ 3 ΑΦΙΣΣΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ.16 -11 ΕΧΕΙ SHOW στην γειτονια σου Που τους βρισκουν ολους τους ποθαμενους...μυστηριον εντελως σπαταρτεμισιανικο.ΤΟ ΝΕΟ ΣΕΡΑΙ ενταξει?Προμηθευτηκαν τα καλωδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας