ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Και για όσους δεν κατάλαβαν... δεν αναρτήσαμε το έγγραφο του κ. Ιντζιπέογλου διότι η ξαφνική εμφάνισή του μας υποψίασε... βρε μπας και τον βάλανε τώρα που η ομοσπονδία (επιτέλους) σταμάτησε να στηρίζει τον Δήμαρχο και τον Γκινοσάτη;;; Και η απάντηση δεν άργησε να έρθει...




52 σχόλια:

  1. O κ γραμματεας,λεει οτι ,διετελεσα γραμματεας επι 20 ετια.ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ δεν καταργηθηκε .απλως ανεσταλη η λειτουργια της.Εχει ομως τα εγγραφα,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ,ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.Αυτα ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΤΟ ΑΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΗΚΕ Η ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ουδεποτε ελαβα γνωση ουτε παρθηκε αποφαση ΔΕΝ ΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ.Σε μια ομοσπονδια που δεν λειτουργει, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ,Εν προκειμενω το ΔΣ και η αποφαση να δημοσιοποιηθουν τα στοιχεια,ανηκει σε αυτον που του ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΑΝΑΤΙ, δικαιουται λοιπον , να το δημοσιοποιησει.αφου κανεις δεν κανει τιποτα.,ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Κανενας απο τους δυο δεν λεει κατι εντελως διαφορετικο.Ο τεως προεδρος λεει δεν με ενημερωσε ο κ τεως Γραμματεας και ο κ.τεως γραμματεας λεει ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ,οτι δηλωνει για λογαριασμο του ΔΣ ενω ΔΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ,

    Το σημαντικο ομως ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.και μην κοροιδευομαστε .
    ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ.
    ΑΥΤΟ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ και των οργανων ελεγχου των σωματειων ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .Η , ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ Η ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Η ΔΕΥΤΕΡΗ)Η ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ (παλαια και νεα)Γιαυτο μιλουσα για κουκλοσπιτα.Στα κουκλοσπιτα δεν μενουν ανθρωποι γιατι δεν χωρανε.Χωρανε μονον νανοι , κουκλες η μαριοννετες.ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.γιατι απο μαριοννετες πηξαμε.....ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟΙ .ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΙΤΖΙΠΕΟΓΛΟΥ ΠΡΙΝ 3, 4, ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΑΝΕΡΓΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

      Διαγραφή

    2. Καλό θα ήταν, ο κ. Αριστογείτων και οι συν αυτώ να επιστρέψουν στα θρανία του Δημοτικού σχολείου προκειμένου να διδαχθούν την ορθή Ελληνική γραφή. Η ανορθογραφία τους και η ανασυνταξία των σχολίων τους δεν τους τιμούν .

      Διαγραφή
    3. ΑΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΑ . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΝ ΛΕΞΗ ΠΟΥΘΕΝΑ .ΕΠΟΜΕΝΩΣ ......τι θελει να πη ο ποιητης του λογου?Το ανα , ειναι αλλο απο το στερητικο αλφα .Το στερητικο αλφα σημαινει ελλειψη.πχ συνταξη -ασυνταξια.ταξη-αταξια,ΕΝ ΛΟΓΩ Η ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ. Ανα, κατα, δια ,μετα ειναι αλλα μερη του λογου Ανα συντασσομαι σημαινει επανασυντασσομαι.Ανασυνταξια λοιπον ειναι η ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΣΥΝΤΑΞΙΑ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.και δεν υπαρχει σαν λεξη ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ. ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ που βαλθηκε να αποδειξειΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥ αμα τη εμφανισει ,μαζι με την αγραμματοσυνη του γραφοντας λεκτικες αρλουμπες.ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ,γιατι αρκετοι στο μπλογκ γραφουν πολυ σωστα ελληνικα του λεω.Καντε ΑΝΑ ΣΥΣΤΑΣΗ της ομοσπονδιας .ΑΝΑ ΤΑΞΗ της αφασιας σας,ΑΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙΤΕ ,διοτι εχετε ΑΝΑ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΥ..Μην ΑΝΑ ΔΙΠΛΩΝΕΤΕ γνωσεις που δεν εχετε.Αφηστε τις ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΡΕΣ .Καταλαβαμε...τον λεοντα της γλωσσας και της γνωσης ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΟΝΤΗ .που φορεσατε.Αφηστε τα μεταξωτα β.....για τους επιδεξιους γιατι απλως εμφανιζετε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ στο προσκηνιο,την μαιμου της γνωσης..ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΘΕ......ΣΥΝ ΕΑΥΤΟΝ.......

      Συν αυτω.....δικος σας τωρα ,ο λεων του λογου ,τωρα να δει φιλοσοφια το κινημα .....

      Διαγραφή
    4. Mετα το να ,το θα και το οταν, η καταληξη του ρηματος ειναι σε ητα, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ .ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ.Η ΝΑ ΕΙΠΗ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑ.ΜΑΘΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ,και να μαθαινουν και οι εκ πολιτιστες......την ΟΡΘΗ ΣΟΦΙΑ..ΤΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ.Αριστογειτων ο του Αριστοκλεους και οχι ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.Το τελευταιο ειναι τεστ για διαβασμενους,ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΩ,Να μην σας εκπολιτισω λιγο ?ΜΟΝΟΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΖΕΙ ?

      Διαγραφή
    5. Τελικά "ο ψάρακλας" (Αριστογείτων) τσίμπισε....!!!! ΧΑ!!!ΧΑ!!! ΧΑ!!!ΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    6. ΧΑΧΑ Σ ΕΡΙΞΕ ΧΑΧΑ ΝΟ
      Τελικα ουτε μια λεξη δεν μπορει να γραψει ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ .Που ειναι το λαθος?τσιμπαω τσιμπω αρα ητα, τσιμπιζω τσιμπΙΣΑ γιωτα .Ειπαμε μονον λεξεις με τρια Α μπορει να γραψει ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΟ.ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ το οποιο δεν φτανει που γραφει ως Αριστογειτων ,σιγα μην τον πιστεψει κανεις με τετοια ελληνικα ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,αλλα προχωρησε αντιγραφοντας και κοντζαμ προεδρους.....ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΠΟΝΔΟΥΣ....ΦΙΛΟΥΣ......ΤΩΝ ΑΣΠΟΝΔΥΛΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ.Κοινως γεμισαμε ασπονδυλα στο μπλογκ.......
      ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΥΣ......

      Διαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ Η ΤΩΡΙΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To θεμα κατα την γνωμη μου, ειναι ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΣΜΙΚΑ και αστειο εως γελοιο σε επιπεδο ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ.
    Αν δεν λειτουργουν οι θεσμοι ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ Η ΟΧΙ. Οπωσδηποτε ομως χρειαζεται ΑΠΑΝΤΗΣΗ απο αυτους που υποτιθεται εκπροσωπουν ΘΕΣΜΟΥΣ. καΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ομοσπονδία έπρεπε να απαντήσει η ίδια μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου τους. Η απάντηση του κου Καστανού, σωστά όπως λένε και προηγούμενοι στα σχόλια τους, δεν απαντάει στο κύριο ερώτημα? Έχει τα βιβλία και την σφραγίδα της παλαιάς Ομοσπονδίας η νέα! Ενεργοποιήθηκε η παλιά Ομοσπονδία και εάν ναι, έχει τα παλιά βιβλία και σφραγίδα! Γιατί από ότι βλέπω στο έγγραφο του κου Ιντζιπεογλου υπάρχει σφραγίδα της Ομοσπονδίας! Όταν λες ότι εκπροσωπείς κόσμο πρέπει να είσαι και τυπικά σωστός δεν χωράνε προχειρότητες! Το πρώτο κατά την γνώμη μου λάθος έγινε μη βγαίνοντας η Ομοσπονδία να απαντήσει η ίδια! Έστω και καθυστερημένα αναμένουμε απαντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ , ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.
    Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ (ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ. ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΙΕΙ (ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ. ΟΨΟΜΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δικιο μπλογκιτη που δεν σε κοβει .αλλα ειναι τα σοβαρα και τα επειγοντα.Ομως ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ που μοστραρει σαν ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ σε επισημη διαβουλευση,ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΕΛ,που βγαζει δελτια τυπου για συμμετοχη της σε επιτροπες ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΛ ,ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟς συγκεκριμμενα κληροδοτημα αλλου σκοπου ,ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΕΙ με επισημους φορεις για θεματα οπως το ΚΥ,.

      ΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ,αλλα για τον Κασαρα τον ιδιο μπλογκιτη.Αν ο Καισαρας ειναι μαιμου τοτε μπλογκιτη ειμαστε και εμεις μαιμουδες που το ανεχομαστε.Νομιζω οτι εκανα σαφεστατο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,Ειναι θεσμικο,Αν οι παρεες εμφανιζονται ως θεσμοι ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΜΠΛΟΓΚΙΤΗ.ΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΕ.Αν οπως εγραψα εγω προκειται για κουκλοσπιτο ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΔΕΗ ΡΕΥΜΑ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ) ???????????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ,ΤΟ 2009 ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΤΟ 2006 ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ .ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.

      Διαγραφή
    3. AN αυτα που ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΠΛΟΓΛΙΤΗΣ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ,τοτε η κατασταση ειναι ΑΣΤΕΙΑ.Οι επαναδραστηριοποιηση δεν γινεται με υπευθυνες δηλωσεις.Οι υπευθυνες δηλωσεις ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΕΙΣ.Τι θα πει ελαβε γνωση?ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ.Το κουκλοσπιτο σου το χαριζεις οπου θελεις μια ομοσπονδια εχει ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣκαι να συσταθει και να ΑΝΑ συσταθει.Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
  6. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ. ΔΩΣΑΜΕ ΔΩΣΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ομοσπονδιες, ομιλοι προβληματισμου,τοπικα συμβουλια.....

    για μια πολη 20000 το πολυ.....

    και αποτελεσμα 0

    Ρε εχουμε μεγαλη πλακα....

    που να μην τους ειχαμε δλδ χαχαχα,... τι γελιο εχουνε χριστε μου

    Κινημα Πολιτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. KAI KΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΙΝΗΣΗ ........ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ......
      ΟΝ ΤΩΣ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΗ ΠΛΑΚΑ

      ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ......

      Διαγραφή
    2. ...είπε το ανύπαρκτο κίνημα πολιτών ... που απαρτίζεται από τον εξής έναν "πολίτη"...

      Διαγραφή
    3. για σου λουτσα μας με ανυπαρκτους δημαρχους με ανυπαρκτα τοπικα
      με ανυπαρκτους ομιλους προβληματισμου αλλα γαμωτο και ανυπαρκτους δημοτες
      σαν τους απο πανω.

      Αν ειμαστε πολυ θα μας νιωσετε στις επομενες... ηδη κατι ψαροκασελες σαν τον 9.51
      ζουν στο πολιτικο περιθωριο....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    4. ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.....
      Μετα την ομοσπονδια..... ερχονται οι ....... υπαρκτοι καταλογισμενοι ....και ειναι πολλοι ,Ο εξης ΠΟΛΥΣ ......αναθεμα την ορθογραφια...........
      Πολυ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΡΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Εκει θα τους νοιωσετε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ .Βαλτε τους να σας γραψουν μια απλη προταση πριν τους ψηφισετε.....ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ .....ΟΣΑ εχουν στο κεφαλι τους..
      και θα ΝΟΙΩΣΕΤΕ τι θα σας προσφερουν ..Σαπια ψαρια μπαρμπουνια ,σε τρυπιες ψαροκασελες.....

      ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ,με ανορθογραφα σχολιακια να γεμισει την ψαροκασελα του με τους χανους της ομοσπονδιας που διαλυεται.....

      Επι του προκειμενου.ΠΟΛΥ ΣΙΩΠΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ .
      Ο κ τεως γραμματεας κουβαλουσε τα εγγραφα κατω απο το κρεββατι του.Γιατι δεν τα εδινε στον τεως προεδρο ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ?ΕΓΩ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.Διπλα βιβλια διπλες σφραγιδες,ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ Η ΕΦΟΡΙΑ?Εισφορες δινανε τα σωματεια?Αποδειξεις παιρνανε?ΑΦΜ ΕΙΧΑΝ, που ειναι υποχρεωτικο για τα σωματεια και τους συλλογους?Σας ελεγα οτι αυτα δεν ειναι παιχνιδακια..για ανηλικα παιδακια.ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ?

      Διαγραφή
    5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ τωρα το ειδα ,Ουτε το γεια σου μωρε δεν ξερουν και θελουν ψηφο?ΓΙΑ ονομα....ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΙΑ και δεν σας ειπα,ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ,που δεν ξερετε την γλωσσα σας.Αλλους θα σωσει που ΕΑΥΤΟΝ ΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΩΣΑΙ?ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ , ΖΗΤΟΥΝ ΨΗΦΟ.....ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥΣ.Υπαρχουν και αρτιμελεις μπλογκιτες,οχι αλλες αναπηριες πια ..ΔΩΚΑΜΕΝ ΚΑΙ ΔΩΚΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΡΑ υποτιθεται ξυπνησαμε.

      Διαγραφή
    6. ετσι , ετσι ολοι ειναι καταλογΙσμενοι...

      δεν υπαρχει Πουθενα μωρε λιγη ορθρογραφια...

      παντου υπαρχει διαπλοκη και μαλιστα αμερικανικη

      ερχονται εκλογες μωρε ξυπνατε οτι παρουμε τωρα γιατι μετα ....

      ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΒΡΕ ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ ....

      ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ....

      κ.π.

      Διαγραφή
  8. Πραγματικά τι θέλει να πει ο κ. Καστανός με την υπεύθυνη δήλωση? Μάλλον τίποτα εκτός και αν πιστεύουν κάποιοι (αφελώς) ότι αυτό αποτελεί και απάντηση στο ερώτημα για τα έγγραφα της "Ομοσπονδίας" και την τυχόν νομιμότητα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτο που λεει ο κ.ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ειναι σαφεστατο,ειναι οτι ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΣ ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (της παλαιας) ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.Αφου δεν λειτουργει ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΣ?Με ποιους?Η θητεια ΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ.Απλωσ αφησε στον τεως γραμματεα αμανατι τα εγγραφα και αντι να τα αναζητησει Ως ΟΦΕΙΛΕ,στελνει υπευθυνες δηλωσεις του τυπου ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ.Χαρακτηριστικο παραδειγμα μπαλακι και μη αναληψη ευθυνης ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ.Δηλαδη κ.τεως προεδρε εσεις ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕΥΑΤΕ?Δεν ειχατε καμμια απορια η ευθυνη για την σφραγιδα και τα εγγραφα του σωματειου που ΠΡΟΕΔΡΕΥΑΤΕ ? Σαν να μην μας τα λετε καλα ,Η ευθυνη του προοεδρου υπαρχει ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ,ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ.Δεν αναρωτηθηκατε με το τελος της θητειας σας τι ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ?Ετσι αερα πατερα ,αγνοειτε νομους διαταξεις πρωτοδικεια και κανετε ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙς ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?Αν λεω αν εκλαπησαν ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ νομιζετε οτι δεν σας αφορα διολου?Οτι ειναι θεμα του γραμματεα και μονον?Ξανα διαβαστε το καταστατικο σας αν το εχετε ...η ζητηστε το απο τον γραμματεα αν το εχει ,ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ,,οποτε ουδεν προβλημα, η ΠΗΓΑΤΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ οποτε επρεπε να ξαναπατε ΝΑ το δηλωσετε.Δεν ειναι απλα τα προεδριλικια κυριε μου ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.και ελπιζω οτι εστω και καθστερημμενα ,θα τις αναλαβετε .....Αν παλι ειναι ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ θα μας το πειτε να ξερουμε ΤΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ.ΤΟ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ Η ΟΧΙ?Τοσες νομιμοποιησεις εγιναν .....κανεις δεν το δηλωσε?Νομιζω οτι τα ερωτηματα μου προκυπτουν ευλογως απο την υπευθυνη δηλωση σας ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ) ???????????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ,ΤΟ 2009 ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΤΟ 2006 ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ .ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.Η ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟ 2009 ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΑΛΗΝΗΣ

      Διαγραφή
  10. Εννοω οτι η υπευθυνη δηλωση ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ.Αντιλαμβανονται οσοι παιζουν παιχνιδακια οτι τα προεδριλικια εχουν και νομικες συνεπειες?ΔΕΝ ΨΥΛΙΑΖΟΝΤΑΙ οτι καποιος κακοπροαιρετος μπορει να τους τυλιξει σε μια κολλα χαρτι ,και να τρεχουν?Αυτο αφορα τους τεως τους νυν και τους επομενους.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΝΙΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ.Να βγουν επωνυμα και να πουν τι συμβαινει,αν ειναι ΕΝΗΛΙΚΟΙ,Αλιως να βγουνε ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ . Το ρεζιλικι καθε θεσμου ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΟΡΓΑΝΑ.δεν μπορει να συνεχιζεται ,επειδη καποιοι ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.Εδω το εχουν αντιληφθει τοσοι μπλογκιτες,,απο αλλο πλανητη ειναι ΟΙ ΑΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ .που μας βομβαρδιζουν με ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ στον τοπικο τυπο,με ωραια ΔΕΛ΄ΤΙΑ ΤΥΠΟΥ πλαισιωμενα με επιτροπες κατα του ΚΕΛ ,με αποψεις για το ΚΥ μεχρι με νησιδες και κυκλοφοριας .Αυτο που τους λενε ΔΗΜΟΣΙΑ περι νομιμοτητας δεν τους απασχολει διολου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Αχρηστογείτων, επικριτή και σχολιαστή των πάντων, υπό την κουκούλα και την ανωνυμία κρυπτόμενος, υποκινητή των άλλων όπως επωνύμως προβούν σε δηλώσεις, και όχι σε γραμματικές εκτρώσεις, ως εσύ πράττεις, γιατί δεν αποκαλύπτεις τα πραγματικά σου στοιχεία; Γιατί ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ πως όταν ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΣ τότε θα ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ. Επί του παρόντος ακολουθώ την τακτική σου.

      Διαγραφή
    2. Είσαι τελείως αστοιχείωτος! Στο διαδίκτυο δεν υπάρχει ανωνυμία. Όπως και αν υπογράφει κανείς το σχόλιο, είτε ως ανώνυμος, είτε με ψευδώνυμο είτε με κάποιο ονοματεπώνυμο. Άσε λοιπόν τις ...κουκούλες και τις άλλες αηδίες, πήγαινε πρώτα να πληροφορηθείς και μετά να ασχοληθείς με τη συγγραφή σχολίων!

      Διαγραφή
    3. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?Αφηστε τις απολογιες για τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.Δεν απολογουνται οσοι πολιτες εχουν αποψη ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.Μηπως θελετε και εσεις ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ?Και κρινω και επικρινω ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.Μηπως αφισβητειτε αυτο το δικαιωμα μου?ΒΓΕΣ ΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΕ ΕΥΘΕΩΣ.
      Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ (τοσες) ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.Μεχρι τοτε ειστε δημοσια προσωπα και οι ερωτησεις ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ παλι, σας αρεσει δεν σας αρεσει ,ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ η να αυτοκαταργηθειτε αν δεν μπορειτε να ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΣΑΣ..ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ οχι τι κανει ο καθε Αριστογειτονας .Τοσοι σας ρωτανε ΟΛΟΙ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ?Λυπαμαι που επιβεβαιωνετε τις χειροτερες μου υποψιες με τον τροπο που μου επιτεθεστε.,και κυριως ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ.Αν εχουν τετοιους φιλους,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ Αριστογειτων η αλλος.Χανουν την ψυχραιμια τους αρα ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.Και εσεις γιατι καταπιεζετε τους νεγρους που λεει και το ανεκδοτο της Ανερικανικης ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Πολιτειων.Η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΙΣΙΕΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ αν ξερει να γραφει και αν θα ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ.......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ .
      ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΑΑΑΑΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ.ΕΕΕΕ ΝΑ παιξετε την κολοκυθια και αλλα παιχνιδακια για αγορακια καΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,Δεν δινω θαρρος στους χωριατες το παιρνουν μονοι τους.ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ......

      Διαγραφή
    4. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ,ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΑΣ εννοωντας ασυνταξιας?Δεν ειδες ποσο Αχρηστογειτων ειναι, μονος του διαλεξε ψευδωνυμο. ΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΣ ΤΩΡΑ?Να ερθει το μαμουθ στον 21 ο αιωνα ?Λες και δεν ειχαμε αρκετους αγραμματους να μας εκπολιτισουν,και πλακωσαν και ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ για ιθαγενεις απο ιθαγενεις..... ...στο μπλογκ ,να μας κανουν ΜΑΘΗΜΑΤΑ και να μας δειξουν τα αμελοχωραφα μας.....
      Αφησε τους να εκθετουν και να εκτιθενται με τον πολιτισμο που κουβαλουν και κανουν και εξαγωγη....ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.

      Διαγραφή
    5. ΕΠΙ ΤΙΘΕΣΤΕ

      Διαγραφή
    6. ΕΠΙ ΤΙΘΕΣΤΕ

      Διαγραφή
  11. ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ. ΑΛΗΘΕΥΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΗ ΣΑΣ ΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ Ή ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΤΟ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΗ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ...ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Πολίτη,
      Το όφελος προκύπτει ως αποτέλεσμα κάποιων ενεργειών και δραστηριοτήτων στα της πόλης και όχι δια της απουσίας από αυτά. Εκεί δίνει ο κάθε πολίτης της εξετάσεις του, και από αυτά κρίνεται. (Αριστοτέλης). Ενεργός Πολίτης

      Διαγραφή
    2. Αλλοι οι ενεργοι πολιτες ,αλλο το κινημα πολιτων ,ΠΟΛΙΤΗ 8 43 γρηγορα να στοιχηθεις ΚΑΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ.ΚΑΛΥΨΟΥ ...8 33 = 8 54 ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΩΣΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ οποια βρεις προχειρη.....ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΜΑΖΙ διοτι δια της απουσιας σου. φυτρωσαν δυο ομοσπονδιες και μπορει οσο τρωγονται να κανουν και τριτη οι καταλογισμενοι πολιτες....

      Διαγραφή
  13. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ,Ειτε αφορα την χωρα, ειτε τον Δημο ,ειτε τις ομοσπονδιες.,ειτε ΤΑ ΑΤΟΜΑ.Απλως σε εχουν στο χερι ,ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΚΟΥΚΛΑ ΑΠΛΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ.Δεν παιζουμε με θεσμους.Ξεκαθαριστε τα πριν σας καθαρισουν οριστικα.Οχι δηλαδη οτι θα χασει η Βενετια βελονι ,αν δεν υπαρχει ομοσπονδια,Οι μονοι που θα χασουν ειναι ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΕΦΑΛΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.Απλως θα ρεζιλευτει, ενας ακομα θεσμος συμμετοχης των πολιτων στα κοινα και θα περνανε πιο ανετα ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.Αν οι συλλογοι σιωπουν απλως τους παιρνει και αυτους η μπαλα .της ΑΠΑΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε ρε παιδιά....????, μονομαχία στο EL PASSO???? Μεταξύ Αρίστων και Αχρήστων???? Πλάκα έχετε εσείς οι ξυριζαίοι….!!!!

      Διαγραφή
    2. Για ενημερωσε με και εμενα βρε μπλογκιτη που ξυριζονται?ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ....ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΜΕΣΩΣ.Πες με οτι θελεις ,αλλα αν σε κοιταζει τετοιο βλεμμα οτι και να λεει ...φευγω τρεχοντας.ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ,ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΤΑΝ Απα πα θυμηθηκα παλια ,στο τεως ανατολιο Βερολινο μια παρομοια, που μου εκανε δυο ωρες ελεγχο....ΑΠΑ ΠΑ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΠΙΣΩ......και μην εκμεταλευτεις πολιτικα ενα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ γιατι δεν ειναι FAIRE PLAY.Eσυ εχεις χιουμορ και αυτο ΚΑΤΑ ΝΙΤΣΕ αποτελει δειγμα υψηλου βαθμου ευφυιας δεν ειμαστε ναζιστες, επειδη αναφερουμε τον Νιτσε.Εξ αλλου τρελλαθηκε τελικα ο ΝΙΤΣΕ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ετσι η αδελφουλα του βρηκε την ευκαιρια να ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ τα γραπτα του και να τα δημοσιευει οπως ηθελε.Στο Πανεπιστημιο της Βασιλειας .κανουν ερευνα ,και ειδα με τα ματακια μου τις διορθωσεις με αλλο γραφικο χαρακτηρα.Μεγαλο πραγμα να εχεις εμπιστους φιλους ,βλεπεις αυτα που δεν βγαινουν στην φορα ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ.Τι την κανεις θα με ρωτησεις,εγω την χρησιμοποιω για να μην πιανομαι κωτσος,και να ζαλωνομαι μονον τα δικα μου λαθη ΟΧΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΝ πολυ δε περισσοτερο για πολιτικα λαθη.ΑΝ ΘΕΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ .Παω πασσο οχι στο Ελ Πασσο που μεταξυ μας δεν λεει τιποτα η περιοχη.....

      Διαγραφή
    3. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ12 Νοεμβρίου 2013 στις 3:25 μ.μ.

      TO ΤΕΙΧΟΣ ΟΧΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ....τουβλο, απο το τοιχειο της τυχης σου ..Αριστογειτονα ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΛΩΣΣΟΠΛΑ;ΣΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΙΤΩΝ.Τοιουτου μεγεθους αυτογνωσια, που να σε οδηγει να ονομαζεις τον εαυτο σου ΑΧΡΗΣΤΟ,ειπα να την μιμηθω, Δεν βαζω τονους γιατι αφ οτου καταργηθηκαν τα πνευματα η ψιλη και η δασεια και οι τονοι οξεια και περισπωμενη ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΧΑΝΕΙς ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΟΞΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ .Στο χερι γρα;φω ακομα με ψιλη και δασεια.ΠΧ ΕΛΛΑΣ ειναι δασυνομενο διοτι το Η που υπηρχε στο αρχικο Ηελλας εγινε ΔΑΣΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ. Οι ξενοι ομως το γραφουν ακομα ΗELLAS γιατι εχουν παρει το Η απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.
      Λεξικο liddell -scott ..TO ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ,Αλλο παραδειγμα ΗΛΙΟΣ ΑΡΧΗΘΕΝ ΗΕΛΙΟΣ .ΗΟΣ - ΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ .
      Αυτα τα ολιγα περι αγραμματοσυνης ......τα συμπερασματα δικα σας που λεει και ο ΚΑΤΩΘΕΝ ΜΟΥ,Καταλαβαμε μπλογκιτη μου καταλαβαμε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ.
      Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ.

      Διαγραφή
  14. ΑΠΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΙΤΖΙΠΕΟΓΛΟΥ ΠΡΙΝ 3, 4, ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΑΝΕΡΓΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 11 58 ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΟΥ. ΕΙΤΕ ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΙΤΖΙΠΕΟΓΛΟΥ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ) ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ ΕΙΝΑΙ: ΕΓΙΝΑΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ) ???????????
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΧΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ) ???????????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ,ΤΟ 2009 ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΤΟ 2006 ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ .ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΟΣΟΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ (ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ) ΑΝΕΝΕΡΓΗΣ ΟΜΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 ΑΝΤΙ ΤΟΥ 2006 ΜΕ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΕΦΟΡΙΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΝΩ ΔΙΩΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2013 18 / 09 /2013

      Διαγραφή
    4. Το θεμα κυριε μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ.Δεν κανουμε διαγωνισμο μαγκιας.Το θεμα ειναι οτι ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ COPY PASTE του ιδιου σχολιου τρεις φορες σε μια αναρτηση.Δεν μας φωτισατε σε τιποτα.ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ ΔΕ,αυτα που γραφετε περι δηλωσεων ενισχυει την αποψη μου οτι ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ.Αν πηγατε τι το πιο απλο να το ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ?Τοοοοοοοσα δελτια τυπου εχετε στειλει ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ?ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ και μας ενημερωνετε, η απλως μας λετε την γνωμη σας που σεβαστη μεν αλλα μετραει ΟΣΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  16. Aντιγραφω απο την
    υπευθυνη δηλωση.
    Εσφαλμενα δε αναφερεται εις αυτο οτι .Ο κ. Ιντζεμπεογλου ΤΕΛΕΙ Γ,Γραμματεας και υπογραφει για λογαριασμο της Ομοσπονδιας.
    Ερωτω λοιπον .ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΤΕΛΕΙ Ο κ γραμματεας?Τελω =ολοκληρωνω ,περατωνω,πραγματοποιω επιτελω.Τι στην ευχη ολοκληρωσε, η επιτελεσε,η περατωσε?Ολα στον αερα τα αφησαν Αρα τι γραφει ο κ Προεδρος ?Αν εννοει οτι φυλαξε τα αρχεια ΕΕΕΕΕ αυτο το τελεσε,αναμφισβητητα.Τα φυλαξε 7 χρονια.Αν εννοει ο κ Προεδρος οτι ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,, ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΣΕ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΗ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ.
    ,ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΙΑ ΤΕΛΩ ΔΙΕΤΕΛΕΣΑ ,αλλο το τελω ετελεσα.
    ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ?τι κανατε μετα την ληξη της θητειας σας?ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (το μπραντ νειμ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ?Εγινε αυτο ατυπα ?Εγινε επισημα?Εγινε κατα νομο?
    Αυτο οφειλετε να απαντησετε,για να μας φωτισετε και να παψουμε να ρωταμε αρκετοι μπλογκιτες. .Ο κ γραμματεας απηντησε.Αυτος εχει τα βιβλια ,τα αρχεια και την σφραγιδα.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ Κ ΠΡΟΕΔΡΕ?Μια υπευθυνη δηλωση οπου λετε το ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ.ΟΤΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΔΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ,και εσφαλμενα τελεσε .....τι τελεσε?Τελεστε λοιπον η επιτελεστε εσεις τουλαχιστον το καθηκον σας να ενημερωσετε με ακριβεια ,γιατι δεν ειναι υποθεση ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ .Ειναι δημοσια υποθεση και ο καθεις εχει δικαιωμα να ρωτησει.
    ΤΟΣΟ ΕΣΑΣ ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑΡΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΠΛΗ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ) ???????????ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ,ΤΟ 2009 ΟΤΑΝ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 800 ΕΥΡΩ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΤΟ 2006 ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ.ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ .ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.Η ΔΕ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟ 2009 ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΑΛΗΝΗΣ.

      Διαγραφή
  17. Αυτο και αν ειναι ειδηση.....Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ (τρομαρα μας)ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.Και η θεια μου η Μαγδαλω συμμετειχε?Ποιος εγραψε προ καιρου οτι ΕΚΕΙ ΣΤΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, δεν ξερουν να γραψουν το ονομα τους, ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ?ΕΕΕΕΕλοιπον ειχε δικιο ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ και πως θα ειναι γραμμενο....απο τους τοπικους ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ....ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟ ΚΟΝΚΛΑΒΙΟ....που μας εκ πολιτιζει...με κουτσομπολια?ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ,του τυπου ρωτα και τον φιλο μου.Τα στοιχεια ειναι εγγραφα ,δεν ειναι ανταλλαγη υπευθυνων δηλωσεων, με ηξεις αφιξεις ουκ εν τω πολεμω θνηξεις.Που ειναι το κομμα μπλογκιτες μου ?ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ. Ενας δεν μπορει να βαλει το κομμα ΣΤΟΝ χρησμο και να μας πει ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ?
    ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.Οτι και να τρεχει στα γυφτικα σε ΕΠΙΠΕΔΟ προσωπων ειναι εντελως ανευ σημασιας,,οπως ανευ σημασιας ειναι και το πηγαινε ελα των δηλωσεων Σε θεσμικο επιπεδο ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΕ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΣΤΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ....ΒΗΞ .....
    Ηρθε δελτιο τυπου ..να ΚΑΜΝΟΜΕΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΝ ΔΙΑ ΤΟ ...ΚΕΛ .....
    Απο την ομοσπονδια ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ στους ιθαγενεις.
    Αυτο ειναι Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ.
    Δελτιο τυπου για το ΚΕΛ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η απαντηση ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΔΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ,στο τσιρκο το μπαλωμενο οπου εγινε το σωσε......Δεν πηγαν στο πρωτοδικειο.Ενας του τοπικου το επισημανε ,ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΓΓΡΑΦΟ..ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝ ΟΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, οπως δηλωσαν μονοι τους και ανοιγοντας καινουργια βιβλια ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ,διεπραξαν ενδεχομενα , πλαστογραφια.Ετσι λοιπον δεν βρηκε τιποτα το πρωτοδικειο .ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.
    Να τον ακουτε τον Αριστογειτονα που φωναζε για ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.Εκλογες χωρις δικαστικο αντιπροσωπο ειναι ΜΑΙΜΟΥΔΟΕΚΛΟΓΕΣ.Οταν μιλουσα ΓΙΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ ,ΜΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΙΓΩ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΕΙΠΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ.και οχι απο τα λογια.ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ.
    Επ ευκαιρια, δεν αντιλαμβανομαι γιατι πανε για ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ, στο τοπικο της Αρτεμιδας.ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.Τι διαβολο εναν δικηγορο δεν μπορουν να ρωτησουν και διασυρονται ετσι με καυγαδες ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ, ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ?Τα αυθαιρετα δεν νομιμοποιουνται απο τα τοπικα συμβουλια και οι αυθαιρεσιες δεν καλυπτονται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΥΣ.Παλι λαθος το πανε...ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ..ΑΠΩΛΕΣΑΙ?.
    ΕΤΣΙ ΕΛΗΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ.Δεν υφιστανται κατα την νομοθεσια.ΚΟΙΝΩΣ .....ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ. ΨΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ δηλαδη .....χωρις καμμια θεσμικη σοβαροτητα, αναλογη με την εκ πολιτιστικη τους διαθεση για τους ιθαγενεις ......
    ΕΙΡΗΣΘΩ ΕΝ ΠΑΡΟΔΩ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΚΛΗ δεν πηρα απαντηση.Ολο με τον Αριστογειτονα ασχολεισθε.ενω ο Αριστογειτονας ασχολειται με ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ.Τα ιδιωτικα του καθε δημοσιου προσωπου ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΙΑ.Αναρωτιεμαι γιατι ΤΟΣΟ ΕΜΔΙΑΦΕΡΟΝ για τα προσωπικα ενος ΙΔΙΩΤΗ ΠΟΛΙΤΗ.,ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ,και παιρνει απαντηση υβρεις και συμβουλες.....Δεν τις χρειαζομαι τις συμβουλες ,δωστε τες στα δημοσια προσωπα ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας