ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ 330 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 110.000.000 €



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ
330 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 110.000.000 €
Με επιμονή στο σχεδιασμό για την ολοκλήρωση των υποδομών και δικτύων του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος και ιδιαίτερα της Δημοτικής Ενότητας Αρτέμιδας, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική μελέτη για την κατασκευή του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Δ.Ε. Αρτέμιδος. 

Σύμφωνα με τα ειδικά στοιχεία της μελέτης το συνολικό μήκος των αγωγών του δικτύου ακαθάρτων για την κάλυψη όλων των Πολεοδομικών Ενοτήτων εκτιμάται σε 333.000 μέτρα ενώ ο συνολικός Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 110.000.000€ και αφορά την κατασκευή του δικτύου των αγωγών και των απαιτούμενων  δέκα (10) αντλιοστασίων, υπόγειων στο μεγαλύτερο μέρος τους.
Αναλυτικότερα η προκαταρκτική μελέτη επεξεργάστηκε στοιχεία που αφορούν τους ακόλουθους τομείς:
·         Επικαιροποίηση των στοιχείων της ΕΥΔΑΠ για την ευρύτερη περιοχή και διαστασιολόγηση του έργου μεταφοράς ακαθάρτων.
·         Έλεγχος και σχολιασμός προεδρικών διαταγμάτων και ΦΕΚ που αφορούν τις οικιστικές συγκεντρώσεις της Δ.Ε. Αρτέμιδας.
·         Επικαιροποίηση των πολεοδομικών – χωροταξικών και δημογραφικών στοιχείων της Δ.Ε. Αρτέμιδας . Σύμφωνα με τις σχετικές μελέτες ο πληθυσμός σχεδιασμού, έτος 2040, για τη συνολική εντός σχεδίου έκταση ανέρχεται σε 94.000 κατοίκους λαμβάνοντας υπόψη και τους καλοκαιρινούς μήνες.
·         Αναζήτηση και έλεγχος τίτλων ιδιοκτησίας και καθεστώς χρήσεων γης όπου θα κατασκευαστούν τα αντλιοστάσια.
Οι μελέτες που θα απαιτηθούν για τη δημοπράτηση του συνόλου του έργου αφορούν  στις κατηγορίες των Υδραυλικών, Ηλεκτρομηχανολογικών, Τοπογραφικών, Γεωτεχνικών και Περιβαλλοντικών μελετών,  με χρόνο εκπόνησης τους 9 μήνες κατ΄ελάχιστο, και αμοιβή προ έκπτωσης 5.000.000€.

2 σχόλια:

  1. Προεκλογικά επικοινωνιακά παιχνίδια του αέρα, για να βγει η δημοτική αρχή από τα τρομερά της αδιέξοδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οοοοοοοχιιιιιιι ΦΙΛΕ 11 30
    Προεκλογικα ...ΑΝΕΚΔΟΤΑ ειναι.
    ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
    Στην πολιτικη το γελοιο σκοτωνει ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ απο την πολιτικη αντιπαραθεση.
    ΠΕΡΙΣΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ.
    Εφετος προγραμματιζουν δικτυα σε ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ.
    300 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ......ΔΙΚΤΥΑ ....ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ..
    Απο αυτο το ρεζιλικι οχι δεν θα παρουν ψηφο ,αλλα θα πεσει και μουντζα απο τους μη ενταγμενους γιατι θα τους υπενθυμισει το δουλεμα.ΑΣΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΕ..ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας