ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-01-2014 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔOΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

H Ομοσπονδία για 4η συνεχή χρονιά διοργανώνει τις καθιερωμένες καλοκαιρινές εκδηλώσεις των Βραυρωνίων, με τίτλο «Βραυρώνια 2014».
Η πολιτιστική Ομάδα της Ομοσπονδίας που οργανώνει εδώ και μήνες το φετινό πλαίσιο των εκδηλώσεων ανακοινώνει πως τα «Βραυρώνια 2014» θα λάβουν χώρα στις 05 και 06 Ιουλίου καθώς και στις 11, 12 και 13 Ιουλίου.

Η πολιτιστική Ομάδα της Ομοσπονδίας αποτελείται τόσο από μέλη της όσο και από πολίτες του Δήμου μας.
Χαρά των μελών της Ομοσπονδίας είναι ότι η διοργάνωση των Βραυρωνίων τα τελευταία χρόνια βοηθά στην  ενοποίηση των κατοίκων της πόλης μας και του Δήμου μας γενικότερα. Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο στις διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών να επικοινωνήσουν μαζί μας και να ενταχθούν στην πολιτιστική ομάδα.

19 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ29 Ιανουαρίου 2014 στις 9:36 π.μ.

    To αποφασισα .Η συνεισφορα μου στα πολιτιστικα θα ειναι εδω και θα αφορα το οργανο του πολιτισμου που λεγεται γλωσσα και γραφη.
    Θ α σας δινω αρχαιες λεξεις πολλες εκ των οποιων ειναι ομηρικες και τις οποιες χρησιμοποιουμε και σημερα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    Αυτο ειναι η αποδειξη της συνεχειας ενος πολιτισμου ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΡΧΑΙΟΛΑΓΝΕΙΑ.

    Α
    Εκ του αλφω =ευρισκω
    ΑΒΥΣΣΟΣ α+βυθος =ανευ βυθου
    παραβυστω...ο παρα κειμενος της αβυσσου
    ΑΓΑΘΟΣ εκ του αγαστος ,αγαμαι = θαυμαζω σημαινει ο θαυμαστος Τωρα εμεις οι νεοελληνες το καναμε αγαθιαρης.
    ΑΓΑΛΜΑ εκ του αγαν =πολυ και του αλλομαι =αναπηδω .Αγαλμα λοιπον ειναι κατα τους Αρχαιους το προξενων την αγαλλιαση.Συγκρινετε εδω τα λατινογενη statu..ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ για να δειτε την διαφορα αντιληψης.
    ΑΓΓΕΙΟΝ το δι αυτου τι αγειν και φερειν.
    ΕΔΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ Οι αρχαιοι ειχαν δυο ρηματα ,Το άγειν για τα εμψυχα και το φερειν για τα αψυχα,Με τα χρονια καταργηθηκε η διακριση αλλα εμειναν οι συνθετες λεξεις πχ φερεφωνο το φερον φωνη ,αγωγιατης ο άγων ζωο.
    ΑΔΕΛΦΟΣ α+δελφυς=μητρα =ομομητριος.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΖΩ και να κανω κατι πραγματικα ΧΡΗΣΙΜΟ.Τα πανηγυρακια δεν ειναι απαραιτητα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.Ειναι τις περισσοτερες φορες show. Αν θελετε show ΙΔΟΥ.Αν θελετε γνωση της ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ ακολουθειστε την σχολη Αριστογειτονα .Θα γραφω πεντε λεξεις την ημερα. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Ο Αριστοκλης εγραψε τον Κρατυλο ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.Ο ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ.
    Καλη ημερα σας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεχει η Ομοσπονδια να προλαβει μετα την ανακοινωση αλλων συλλογων οτι θα διοργανωσουν τα ''Βραυρωνια''! Βεβαια το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι μια εκδηλωση τετοια πρεπει να γινει απο νομιμους εκπροσωπους σε συνεργασια με τον Δημο και χορηγους γιατι υπαρχουν κσι λεφτα στην μεση! Μενει να δουμε ποιος θα τα διοργανωσει. Παντως ανακοινωση για τις ημερομηνιες απο Γεναρη μηνα δεν εχει ξσναγινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 9 ΗΜΕΡΩΝ!!!!!!! ΤΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;; ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι εννοεί η Ομοσπονδία όταν λέει:"Καλούμε λοιπόν όλους τους πολίτες που επιθυμούν να συμμετέχουν με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο στις διοργάνωση των εκδηλώσεων αυτών";;;;;;;;; Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα και σχετικά με το πνεύμα της εκδήλωσης κριτήρια για την συμμετοχή στα Βραυρώνια;;;;;!!!!! Ή μήπως εννοείτε και συνεισφορά χρημάτων; Παρακαλώ διευκρινίστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το δελτίο τύπου είναι μία επίσημη ανακοίνωση διοργάνωσης Βραυρωνίων; ... ή είναι ένα ευκταίο πλάνο; ... ή μήπως είναι ένα κάλεσμα πολιτών έτσι ώστε να μπορέσουν να διοργανωθούν τα Βραυρώνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ30 Ιανουαρίου 2014 στις 8:43 π.μ.

    Eπειδη ειπαμε να κανουμε κατι ΧΡΗΣΙΜΟ ,και δεν με ενδιαφερουν ουτε τα show, ουτε τα αμφιβολου αισθητικης και χρησιμοτητας πανηγυρακια, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ,ειχα την ατυχη εμπνευση να παρακολουθησω ενα ,ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ .
    ΑΓΡΟΙΚΟΣ ο εν αγροις οικων και διατριβων
    ΑΓΥΡΙΣ αντι αγορας εξ ου ΑΓΥΡΤΗΣ ο ασκων αθεμιτη πραξη ο απατεωνας.
    ΑΓΧΙΑΛΟΣ εκ του αγχι (πλησιον )+αλς(θαλασσα ) =η πλησιον της θαλασσας πολις
    ΑΓΧΙΣΤΕΙΑ αγχι+ισταμαι =ο πλησιαιστατα ισταμενος που δεν ειναι συγγενης(συν γενος) εξ αιματος.
    ΑΓΧΩ εκ του αχ και αγχ εκφερομενο σε σωματικο πονο ε αυτου.αγχονη,αγχος(πνιξιμο)ΑΓΧΩΝ (ο δημιος)αχθος (βαρος) επαχθης =ο φορτωμενος βαρος


    ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    .Ειναι γραμμενο στο ποδι.,δεν δινει καμμια ουσιαστικη πληροφορια,ειναι σε ΚΑΚΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,με ανορθογραφια ,εχει μανια με τα ι,κοινως ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.Πανηγυρια για να κανουμε απο Μαρτη καλοκαιρι ,γιατι τον Μαιο εχουμε εκλογες,ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ αν βλεπεις πισω απο τις λεξεις.ΒΙΑΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ1 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:15 π.μ.

    Αναρωτιεμαι αν ειναι Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της Ομοσπονδιας που εφερε το σχολιο μπροστα η η ελλειψη αναρτησεων ΟΥΣΙΑΣ.
    Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ δεν γινεται πλεον με βαφτισια ουτε με πιτες και ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ουτε με ετεροχρονισμενα δελτια τυπου.Αυτοι που χρησιμοποιουν ιντερνετ συνηθως τα ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ.
    Το πιο πιθανο λοιπον ειναι να πουν αντε γ...εσυ ΚΑΙ Ο ΓΡΥΛΟΣ ΣΟΥ.Εκει ακριβως ειμαστε τωρα.
    ΜΕΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΕΕΕΕλοιπον ειναι και οι ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΡΥΘΜΟ.
    Περα βρεχει ...πιτες......και οι μπλογκιτες σχολιαζουν το 2012 .ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ..συνεχιστε ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
    Για τα προβλήματα και τα σκάνδαλα κουβέντα, η κα Άννα .......
    Λέξη δεν λέει ούτε φυσικά για τα παράνομα της παραλίας
    Γι' αυτά όχι μόνο δεν μιλάει η Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος (για τα παράνομα της παραλίας), αλλά επιλέγει να τα «στηρίζει» κι αποπάνω και μάλιστα προκλητικά. Για παράδειγμα το κατάστημα υγειονομικού ελέγχου - ταβέρνα που στις 9.2.2014 κάνει την εκδήλωσή της (στο κέντρο της Αρτέμιδος) η Ομοσπονδία, που έχει πρόεδρο την κα Ραφτοπούλου, Γραμματέα τον κ. Καραπιδάκη και νομίζω αντιπρόεδρο την κα Πιτσιγαυδάκη, έχει σύμφωνα με τις υπ' αριθ. πρωτ: 6880/7.5.2008 και 72/12.11.2009 έγγραφες εκθέσεις της Δημοτικής Αστυνομίας Αρτέμιδος, σημαντικές αυθαίρετες παραβάσεις. Ο καταστηματάρχης ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ «ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ» !! (φιλέτο δηλαδή) περίπου 186,93 τετραγωνικών μέτρων, η δε Πολεοδομία του Δήμου πήγε για αυτοψία – καταγραφή της παράβασης μόλις στις 13.11.2013, δηλαδή με καθυστέρηση 5,5 περίπου χρόνων !! (ή 66 μήνες !!), οπότε εξέδωσε την με Φ.21/13.11.2013 Έκθεση Αυτοψίας της παράνομης και αυθαίρετης κατασκευής. Παρόλα αυτά όμως στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, με Πρόεδρο τον κ. Γκινοσάτη και μέλος την κα Άννα Ραφτοπούλου, κ.ά. (Πρόεδρο της Ομοσπονδίας), αποφάσισαν να μην εγκρίνουν την οριστική ανάκληση της υπ’ αριθ. 3/1997 Άδειας ίδρυσης & λειτουργίας του εν λόγω Εστιατορίου – Ψητοπωλείου, όπως φυσικά και πέντε ακόμα, καταστημάτων, με παραβάσεις, δίνοντάς τους αναβολή ………., με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Σημειωτέον ότι η κα Ραφτοπούλου είναι και πολιτικός μηχανικός. Κατά τα άλλα η Ομοσπονδία ασχολείται με τα προβλήματα της Αρτέμιδος ή με τη συγκάλυψη των παρανόμων, που καταπατούν ακόμα και κοινόχρηστους χώρους. Έλεος …………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μαυρίσουμε όσους παρευρεθούν...αλλιώς είμαστε συνένοχοι.!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ2 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:19 μ.μ.

      Πως και δεν εμφανιστηκε ακομα Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΥ ?
      Αυτος στην ομοσπονδια, δεν γραφει ΠΟΤΕ .Μονον στα υψηλα Δημαρχιακα σχολιαζει.
      Τωρα που την κραυγη ΦΟΥΜΟ την πηραν και αλλοι, θα μας πει οτι γραφω μονος μου,ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ.Και δεν μου λες βρε μπλογκιτη,πως θα μαθεις ποιοι πηγαν?Νομιζεις θα δεις φωτο?Επιλεγμενες θα ειναι.Παντωςειναι πολυ καλο αυτο που γραφεις γιατι ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ,θα αρχισουν να κρυβονται.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ. Υπαρχει και ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.Δες τι εγινε στην αναρτηση πιτα.ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΙΑ με μονον αρνητικα σχολια.Αυτο δειχνει οτι δεν παει να αναρτα το μπλογκ ,οι μπλογκιτες εχουν ΑΠΟΨΗ.Γιατι τα μπλογκς τα κανουν οι μπλογκιτες.Αυτοι τα ζωντανευουν και αυτοι τα ψοφανε.Γεμισε ο τοπος ψοφια μπλογκς ,χωρις κανενα σχολιο.Εδω αντεχουμε ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΗΜΕΝΟΥΣ.Χαιρομαι που μιλας για συνενοχη.Ακομα και κατα τον νομο, οποιος ξερει και δεν μιλαει ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ πολλω δε μαλλον στην ψηφο.

      Διαγραφή
  9. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ2 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:39 μ.μ.

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ εγραψες κατα τα αλλα.Κατα τα αλλα, ειναι στην ποιοτητα ζωης, ομου και ανταμα με συναδελφο της, που ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ παντοτε, ειναι και αντιδημαρχος,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ και συνεταιρος, κατα τα αλλα και πολιτικος παραγων ,που θελει ΚΑΘΑΡΣΗ ,κλπκλπ
    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ.
    Μετα μιλαει καποιος για ΠΑΡΑΚΜΗ.Ετσι ειναι οι μεγαλες οικογενειες μπλογκιτη.ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΝ απο την πολλη αιμομειξια.ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΓΑΡ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ.Αυτο μας χωριζει ακομα απο την Ευρωπη.Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
    Τι ελεος μας λες?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΟΣ.Υπαρχει μυαλο και ομαδικη δραση για ΞΕΦΟΡΤΩΜΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Μετα,,,ηθελες τα και παθες τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η άνθρωποι της OPEN LINE δεν αστειεύονται. Θα είναι εκεί και θα καταγράψουν τα πάντα, από την εκδήλωση της πίτας της Ομοσπονδίας στο παράνομο μαγαζί γωνία στην παραλία. Ποιοι επίσημοι θα παραβρεθούν, τι θα πουν και άλλα πολλά. Είμαστε παντού και δεν αστειευόμαστε. Στις εκλογές μάλιστα θα χάσει τον ύπνο της η "Μπάρμπη", ο Μπαμπάς της, ο "Κοτσιδάκιας", η "Πίτσι" και όσοι συνδυασμοί και υποψήφιοι δήμαρχοι σιώπησαν και σιωπούν για όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ3 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:04 π.μ.

    Ανταρτικο γουσταρωωωωωωωωω.Να ειστε μεσα στα ποδια τους και να μην το ξερουν.Μπραβο, αυτο ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ.Πεσανε αυτοκρατοριες απο το καταλληλο για καθε εποχη ανταρτικο και θα γλυτωσει ενας Λουδοβικος?Ασε που και αυτον τον 16 ο ,τον συζηγο Αντουανεττας τον φαγανε τελικα και ας μην ψηφιζαν τοτε.Τωρα δεν εχουμε λαιμητομο εχουμε Ψηφο και εισαγγελεα.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και για να τα βρεις, θελεις ,πρακτορες και ανεξαρτητους πολεμικους ανταποκριτες.Λες να παω και εγω 9/2/14 ?Αν το καλυπτετε το θεμα να γλυτωσω την δοκιμασια και εγω και οι φιλοι δημοτες,αρκετα με την ποιηση κλυσμα.Πρεπει να ακουσω και μουσικη πανδαισια? Βρε τι θυσιες εχω κανει για εκεινη την ΠΑΡΑΛΙΑ.......Για εσας συγνωμη φιλε θα σου το πω ωμα.Οπως στρωσατε κοιμαστε.Η παραλια ομως τι φταιει?Για αυτην κατσικωθηκα εδω μεσα.Γιατι οι αξιολογοι δεν καταδεχονται τα blogsΕγω ομως πιστευω σττην δυναμη του λογου.ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ οταν ειναι αληθινος.
    Τωρα τελευταια ομως, μπαινει ενα ζητημα.Κουβεντιαζουμε για τα μαθηματα ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ, η δεν κουβεντιαζουμε καθολου?Ειναι το κοντραμπασσο μοναχικο οργανο η οχι?Που μπαινει το ομποε?Εκει θελω την αποψη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ4 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:29 μ.μ.

    Mολις επεσε ΘΕΜΑ ,ειδατε αναρτησιες τι εγινε.Το σγουρο μαλλι ,και το ακαταλογιστο πηραν μαζικη μουντζα.Αχ βρε απιστε Θωμα ,δεν βλεπεις τι γινεται?Ποτε θα βαλεις το δαχτυλο στον ΤΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛ.ηθι ....Ο? ΕΚΛΟΓΕΣ εχουμε ,καθε κατεργαρης στον παγκο του.Με π...δεν βαφονται αυγα .Το εγραψα και στο ωον, το λεω και σε εσενα.Σας ειπα ,εχω πειρα και περι τα εκλογικα και περι του ασχολουμαι με τα κοινα.Της κοινης γυναικος γινεται.Για να ξεγελασεις νταβατζη της εξουσιας,θελει και αρ....και πονηρια.

    Αρχες ενοω οχι αρχι....γιατι για να τηρεις τις αρχες σου , θελει αρχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ8 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:45 π.μ.

    ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ . ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ. Των αυθαιρετων ομοσπονδιων σε αυθαιρετα κτισματα, με αυθαιρετους αρχοντες,ωωωωωωω αυθαιρεσια....

    ψηφιστε αυθαιρετα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΗΣΗ,ΓΚΙΝΟΣΑΤΗΣ,ΡΗΓΑΣ,ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,ΣΑΡΡΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ.ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ Η ΑΙΘΟΥΣΑ.............
      ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΜΑΖΕΨΕ 240 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 80;;;;;

      Διαγραφή
  14. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ10 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:29 μ.μ.

    Αρα δικαιως κατεβαινει Δημαρχινα..240 Χ4 =ΜΙΑ ΧΙΛΙΑΡΑ ΦΙΛΕ.Βγαλε τους υποψηφιους που ειναι για το θεαθειναι, της μενουν σιγουρα οχτακο.Αρα εχει καλη μαγια,αντε και ποιους θα μαζεψει απο τους τεως ....εχει ...ρευμα .....Εγω προσθετω και δυο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,απο αυτους που γραφεις,που θα φυγουν απο ΠΟΘΑΜΕΝΟΥΣ ,και θα μας σωσουν απο αλλο ψηφοδελτιο,ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑΙΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ.Τωρα ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ...ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΒΓΑΖΕΙ,και θα σου απαντησω οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.Μας αρεσει δεν μας αρεσει,δεν παμε να λεμε,μην υποτιμαμε ποτε ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
    ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.......
    Δημοσιοποιειστε τα παντα.,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ .και να μην κανει τον κινεζο,,,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΜΩΡΕ?Εσεις τους βγαζατε και εσεις θα τους βγαλετε ,παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εχουμε πολλά ράμματα για τα γουναρικά τους ..Φτάνει το "φαίνεσθαι"..πάμε τώρα στην ουσία..! Αυτό που μάζεψαν ήταν κορυφή ! ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ 2-5%....ΈΛΑ ΤΏΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ10 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:57 μ.μ.

    ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ.Θα εμφανισθει παραγων στην Β Κυριακη ενοω.Το ποιος θα βγει εξαρταται απο τις ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ.Αφου το ξερετε το κολπο,εχει ξανα γινει και γινεται συνεχως,Γιατι νομιζεις φωναζω απο τωρα για την Β Κυριακη?Οσο περισσοτερες υποψηφιοτητες τοσο περισσοτερη διαπραγματευση.Αναλογα με τα αποτελεσματα,μπορει και το 5% να παιξει κρισιμο ΡΟΛΟ.
    ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.Υπαρχει και πιο πονηρη τακτικη.Την εχω δει σε πληρη εφαρμογη στον μεγαλο μας δημο.Αφου εχεις εξασφαλισει οτι θα εισαι στον β γυρο ,δεν πας καθολου στην πρωτη Κυριακη ,ωστε να εχεις καβαντζα ,και να διαπραγματευεσαι χωρις μεγαλες υποχωρησεις.Ολες οι υποθεσεις γινονται με βαση τι πηρε ο καθεις στον πρωτο γυρο.Για σκεψου ενα ποσοστο στοιχημενο να μην υπολογιζεται καν και να πεφτει ολο στον β γυρο....ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ.Αυτο ομως απαιτει αλλη οργανωση ,δεν κανει για την Σπαταρτεμισια.
    Αυτα ειναι κολπα για μεγαλους παικτες.Τωρα που θα ξαναβαλει ο Πριονης θα γελασουμε, ιδιαιτερα αν εχει αλλον ενα απο το αδελφατο απεναντι και το Κασσιδι απο την αλλη.....
    Περμενω εναγωνιως τι παιχνιδι θα γινει στον μεγαλο μας δημο.Στην Σπαταρτεμισια ακομα παιζονται οι υποψηφιοτητες.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΚΟΜΑ.Μπορει να δεις εκπληξεις και ανα καταταξεις και ανα διαταξεις ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΛΕΞΟΥΝ αν δεν εχετε αποφασισει ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ.Ασε να δουμε και τι θα πουνε οι ΑΝΩΝΥΜΟΙ που ξυριζουν συριζα.....,οι συλληφθεντες,οι υποψηφιοι προς συλληψη και τοτε θα ξερουμε που παμε.Γιατι φιλε, τις περισσοτερες φορες ψηφιζεις με το σκεπτικο ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ οχι ποιος ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας