ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Περιοδεία του ΚΚΕ στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας

Προεκλογική περιοδεία πραγματοποίησε το ΚΚΕ, την προηγούμενη Παρσκευή, 21-3, στις υπηρεσίες του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας, στην αγορά της Αρτέμιδας και στο κέντρο Υγείας στα Σπάτα με επικεφαλής τον Βάλσαμο Συρίγο, υποψήφιο αντίπεριφερειαρχη Ανατολικής Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και τον Δάρδαλη Νίκο, υποψήφιο δήμαρχο με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο δήμο Σπάτων- Αρτέμιδας.
Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους του Δήμου, εκφράστηκε η αγώνια για την επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου των εργαζομένων και τέθηκαν προβληματισμοί για την υποχρηματοδότηση του δήμου που οδηγεί στην υποβάθμιση των δομών του και τις πολιτικές που ανοίγουν το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσίων. Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης τόνισαν πως οι ελαστικές μορφές εργασίας στους δήμους, δεν λύνουν το πρόβλημα της ανεργίας, αλλά επι της ουσίας την ανακυκλώνουν και σαν στόχο έχουν να καταργήσουν κάθε έννοια μόνιμης και σταθερής εργασίας. Οι εργαζόμενοι, τόσο στις τεχνικές, όσο και στις διοικητικές υπηρεσίες,
άκουσαν και κουβέντιασαν για  τις θέσεις του Κόμματος για την αναγκαιότητα της εκλογικής του στήριξης, ώστε να μπορεί και ο λαός να πολεμάει απο καλύτερες θέσεις, τις επιθέσεις που του κάνουν κυβέρνηση, Ε.Ε. και κεφάλαιο.
 Στο Κέντρο υγείας προσωπικό και ασθενείς μας  μίλησαν για το γεγονός ότι, με την εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσίων υγείας, φάρμακα, περίθαλψη και νοσηλεία γίνονται όλο και ακριβότερα για τους ασθενείς. Από την πλευρά της Λαϊκης Συσπείρωσης τόνιστηκε η αναγκαιότητα να παρθούν άμεσα μέτρα για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όλων των ανέργων και των ανασφάλιστων, να παλέψει ο λαός για ένα αποκλειστικά δημόσιο και δωρέαν σύστημα υγείας που να ικανοποιεί τις ανάγκες για όλους.
Η περιοδεία τέλος στην αγορά ανέδειξε το πρόβλημα των μικρών επαγγελματιών οι οποίοι, σε μια περίοδος ραγδαίας επιδείνωσης του εισοδήματος, στενάζουν από τους φόρους και τα κάθε είδους χαράτσια. Σε πολλά καταστήματα άνοιξε η συζήτηση για το πως η πολιτική της ΕΕ οδηγεί στο κλείσιμο των μικρών καταστημάτων για να συγκεντρώσει τον τζίρο στις μεγάλες επιχειρήσεις.

15 σχόλια:

  1. ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΗ ΤΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΡΙΒΑΡΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΕΛ, ΑΝΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο ΔΑΝΕΖΗΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΥΧΤΟΜΑΓΑΖΑ. ΕΧΟΥΝΕ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ!!! ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΡΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΥΡΙΕ Σ.Μ ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΛ. ΜΟΝΟ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΚΕΔΕΣ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΛΠ

      Διαγραφή
    2. Ο Δαρδάλης δεν είχε εμφανιστεί πουθενά, όπως και η Ντελάκη. Όσο για συμμετοχή του ΚΚΕ, πράγματι για το ΚΕΛ ακούσαμε μία ανακοίνωση στο δημοτικό συμβούλιο από το σύμβουλό σας, ο οποίος στις ημερίδες ερχόταν για λίγο με μία ανακοίνωση! Κατά τα άλλα μούγκα στη στρούγκα, καμμία συμμετοχή στις επιτροπές πολιτών για το κελ και τις κινητοποιήσεις και άχνα για την αισχρή κατάσταση στην παραλία ούτε για κανένα άλλο πρόβλημα. Μούγκα στη στρούγκα! Πάρτε λοιπόν μια ανάσα γιατί πολύ κουραστήκατε!

      Διαγραφή
  2. NΑΙ ...ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΕΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.! !!! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΠΟΥ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΝΗ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ,ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΤΕΣ..ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΟΥΜΙΣΤΑ ΛΕΙΡΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΙ ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙ ....ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για σας θα μας πείτε τίποτα, μόνο για τους άλλους λέτε. Ούτε που πατήσατε στις κινητοποιήσεις. Ό,τι έκανε και η Ντελάκη. Επειδή κάποιοι είναι χάλια δε σημαίνει ότι πρέπει να ψηφίσουμε το τίποτα! Εσείς τι κάνατε για τα προβλήματα. Γκέγκε;

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    Εσεις τι κανατε, σας ρωτανε.Μην πετατε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑΤΙ σας γυριζει πισω ,κατακεφαλα.Αυτο το παιχνιδακι ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ .Μεγαλωστε πλεον και βρητε αλλο.
    Για να βρεθεις στον αγωνα ,ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.Αν δεν τον βρεις, αγωνιζεσαι ετσι ως ετυχε.....και φωναζεις τσαμπα.Τα κορακια ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ δεν φοβουνται τις φωνες.Κανεναν εισαγγελεα εχετε φερει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστογείτονα, τον εχθρό εμείς τον έχουμε βρει χρόνια τώρα και ξέρουμε που στοχεύουμε και ποιον πολεμάμε. Αλλοίμονο από αυτούς που υποφέρουν από τον καπιταλισμό και την Ε.Ε και ακόμα ψάχνονται για το τι φταίει. Και οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν άμεση σχέση με την πολιτική γιατί όταν αποδέχεσαι τον Καλλικράτη αποδέχεσαι και τα όσα συνεπάγονται από αυτόν στους Δήμους. Και καλά που οι άλλοι Δήμοι πρόλαβαν και έχουν υποδομές εμείς ειδικά στην Αρτέμιδα που οι προκάτοχοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι αγωνίστηκαν να την διαλύσουν, δεν πρόκειται να δούμε κανένα έργο από έλλειψη κονδυλίων από την περιφέρεια. Είδατε πως δένουν όλα με την πολιτική ; επομένως ο όποιος αγώνας και φωνή ποτέ δεν πάει τσάμπα και μην το λοιδορείτε ειδικά εσείς που σας διαβάζω τακτικά.

      Διαγραφή
  4. Εκστρατείες για εθνικές εκλογές δεν έχουν καμιά θέση στις αυτοδιοικητικές εκλογές.Και δείχνουν και τέλοια άγνοια /η και περιφρόνηση για τα τοπικά ζητήματα όπως ΚΕΛ,αεροδρόμια,παραλιακής Αρτέμιδας ,μη είσπραξης νομίμων τελών και ύδρευσης από μεγάλους καταναλωτές,σκάνδαλο υπερτιμολόγησης νέου "Δημαρχέιου" κλπ.Επίσης η παραδοχή για δήθεν έλλειψη κονδυλίων σε Δήμο με ελάχιστες υποχρεώσεις και 8,5 εκατομμύρια καταθέσεις σε τράπεζες δείχνουν ότι ούτε καν τις δημοσιεύσεις στην Διαύγεια δεν διαβάζουν.Αν θέλουν να προσφέρουν κάτι ας μελετήσουν και ας μιλήσουν σε υπαρκτά ζητήματα αλλιώς δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τους δημότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΠΛΟΓΚΙΤΕΣ .
    Εγραψα και συνεχιζω να γραφω οτι για εμενα η διαχωριστικη γραμμη ειναι στην ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ,Δεν ειναι στην αναλυση των πολιτικων μαρξιστικα η καπιταλιστικα. Γεμισε ο τοπος λαμογια με αριστερο λογο και δεξια τσεπη.Εκει ειναι το ζητημα σε αυτες τις εκλογες,ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ .
    Τι θα κανει την β κυριακη.Αυτο τον προσδιοριζει .Εδω μιλαμε επι συγκεκριμμενου.Αναμενομεν λοιπον συγκεκριμμενη απαντηση.Και η μη απαντηση, ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ., καθαροτερη μαλιστα απο τις αναλυσεις του παγκοσμιου γιγνεσθαι.Το αλλα λογια να αγαπιομαστε το εχουμε ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑΚΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΥΠΕΚΦΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
    ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΙΣΧΥΡΟ

    Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανα σοβαρο θεμα να μιλησουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι δεν βαζετε ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ......ΘΕΜΑ?Η διαφθορα δεν ειναι σοβαρο θεμα?Το ποιον θα στηριξουν στον β γυρο δεν ειναι σοβαρο θεμα?Συγχωρηστε μου την αφελεια ,αλλα αυτα εγω ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ.Απο εκει ξεκινουν και εκει τελειωνουν ολα.Στην τοπικη ΟΜΕΡΤΑ.
    ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΕΠ ΑΥΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μα δεν ειναι η διαφθορα το μοναδικο σοβαρο θεμα αγαπητε.

    ποσο μαλλον αν δεν ειναι και αποδεδειγμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακουσατε ακουσατε ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑ..΄....
    ΕΕΕΕΕΕΕΕ πια ποιος τα γραφει?
    Ο....... ΚΑΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ........
    Ασε καταλαβαμε ολοι.....την σοβαροτητα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας