ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Δημήτρης Μάρκου - Θα διεκδικήσουμε την Γαλάζια Σημαία


Πριν μερικές ημέρες το ΠΑΚΟΕ ανακοίνωσε τις μετρήσεις για την ποιότητα των νερών στις κολυμβητικές παραλίες για το 2014. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι περισσότερες παραλίες της Αττικής είναι ακατάλληλες http://www.pakoe.gr/?p=3376 

Ειδικά για την περιοχή του Πόρτο Ράφτη όλες οι παραλίες με εξαίρεση μία χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλες. Εκεί όμως η αντίδραση του Δήμου Μαρκοπούλου ήταν άμεση http://spata-artemida.blogspot.gr/2014/06/blog-post_7.html

Στα δικά μας τώρα...
στην ίδια ανακοίνωση του ΠΑΚΟΕ η κεντρική παραλία της Αρτέμιδας χαρακτηρίζεται ακατάλληλη. Η αντίδραση του Δήμου;;; Καμία!!! 
Ούτε που απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο...
Περιμένουμε τις ενέργειες του νέου Δημάρχου για το θέμα... 
Στις προεκλογικές του ομιλίες είχε αναφέρει ότι θα διεκδικήσουμε την Γαλάζια Σημαία και πιστεύουμε ότι έχει και την θέληση και την ικανότητα να το κάνει. Επίσης περιμένουμε αντίδραση στην ανακοίνωση του ΠΑΚΟΕ, για να καθησυχάσουμε τους λουόμενους.

77 σχόλια:

  1. ΔΕΝ Αλλαξαν και πολλα απο τον ΠΕΡΣΙΝΟ ΧΑΡΤΗ για την Λουτσα.Μ ΟΝΟΣ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΠΕΡΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ κανενας δεν το σηκωσε το θεμα.Ουτε τα λαιστατα μπλογκς,ουτε οι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΚ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΣ των διαφορων συλλογων ,
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ...ΠΟΤΕ......ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ αφου αθληθηκατε στην ρακετα κατα του κολοβακτηριδιου.......παραλιακα......Αυτα δεν γινονται σε μια ημερα, θελετε χροοοοοονια προσπαθειας που αλλοι ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούφο Αριστογείτων κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι το ψαρονέφρι δεν είναι ψάρι.
    Ο χρόνος είναι πολύτιμος στην ζωή μας, βρες κάτι καλύτερο να κάνεις στην ζωή σου, που να έχει σημασία για σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς (αν αγαπάς).
    Εδώ μέσα πάντως δεν είδα τόσο καιρό ανώνυμα, να μπορέσεις να προσφέρεις κάτι σε αυτό το site.
    Είδα μόνο ότι είσαι πολύ καλός στην επανάληψη, είδα ότι έχεις πολύ ταλέντο, στο να ειρωνεύεσαι και να κοροϊδεύεις τους πάντες.
    Αντιθέτως παρατήρησα ότι πήρες στο λαιμό σου, προ εκλογών, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που υποστηριζες το έργο που έχουν κάνει και πόσο αξιοπιστία έχουν.
    Αλλά τελικά δεν κατάφερε και δεν εκλέχθηκε κάνεις τους.
    Μπορεί να κάνω και λάθος, εννοώ τον Ποθουλάκη και τον Καντερέ.
    Βρες κάποιο άλλο ψευδώνυμο τελικά και άλλαξε χαρακτήρα ή βγες επώνυμα και κάνε σωστό έργο, ώστε να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου να γίνουν καλύτεροι, αφού έχεις τόσο πολύ γνώση και μόρφωση όπως μας λες.
    Καλή συνέχεια σου εύχομαι.

    Με πολύ αγάπη ο Νονός σου.

    Το Μπουφος σου ταιριάζει απόλυτα.
    Άμα αλλάξεις κάποια στιγμή θα σου αλλάξω παρατσούκλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα ο Αριστογειτων με δισκεδαζει με τις βλακειες που γραφει .Τον εκτιμω

      Διαγραφή
    2. Εσάς δε σας αφορά τί κάνανε στην πόλη ο Γκινοσάτης, ο Κατσαλίρος, ο Πουλάκης και λοιποί ούτε τί θα κάνουμε με το ΚΕΛ και με το βόθρο που λέγεται παραλία, ούτε τα χάλια των πόλεων.
      Σας φταίνε οι αναγνώστες που διαμαρτύρονται και ειδικά ο Αριστογείτων! Βλέπετε, σας χαλάμε τη σούπα που προσπαθείτε να μας σερβίρετε. Πήρατε μια γερή γεύση στις εκλογές, άλλα έπεται και συνέχεια.

      Διαγραφή
  3. Εσύ που κριτικάρεις μ' αυτό τον απαράδεκτο τρόπο τον Αριστογείτονα, τί έχεις κάνει σ' αυτό το site? Έχεις προσφέρει κάτι, έστω και ανώνυμα? Αν ναι, ανέφερε τί και πως. Όχι αερολογίες.
    Ο Αριστογείτονας έχει έναν ιδιόμορφο χαρακτήρα, απ' ότι έχω καταλάβει, αλλά τα περισσότερα που γράφει είναι σωστά. Πιστεύω, κατά τη γνώμη μου, ότι βοήθησε αρκετά με τη γραφή του, να φύγει η "σαπίλα" της διοίκησης του δήμου που μας κατέστρεψε κυριολεκτικά.
    Όσο αναφορά τον Ποθουλάκη, ο άνθρωπος αυτός έχει προσφέρει πολλά σαν πρόεδρος του ΟΠΑΣ για την πόλη της Αρτέμιδας, κι αν έχεις διαβάσει προηγούμενες αναρτήσεις, μπορείς να βγάλεις άποψη με στοιχεία. Όχι με αερολογίες.
    Το ότι δεν βγήκε σύμβουλος, αυτό οφείλεται στο ότι οι δημότες δεν μπορούν να συνυπάρξουν με το νόμο και την τάξη. Γιατί αυτό εκφράζει σε όλα του τα βήματα. Σιγά σιγά όμως, θέλοντας και μη, όλοι θα συνυπάρξουμε με το νόμο και την τάξη, γιατί δεν θα μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.
    Μέχρι να γίνει αυτό, θα βγαίνουν οι σύμβουλοι αυτοί που εξυπηρετούν συμφέροντα.
    Ο νέος δήμαρχος, πιστεύω ότι έχει την ικανότητα αυτούς τους συγκεκριμένους συμβούλους που εκλέχτηκαν, να τους απομακρύνει, και να τοποθετήσει σε καίριες θέσεις άτομα που μπορούν να παράγουν έργο στο δήμο.
    Εδώ θα είμαστε και θα σχολιάζουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑ ΤΑ ΠΛΗ ΚΤΙ ΚΟ .
    Ο Ποθουλακης δεν βγηκε γιατι ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ
    Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ 700 ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΑΧΟΤΑΝ Ο Αριστογειτων
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ποσο παιρνουν στην Λουτσα ?ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .Γιατι εχει ανοητους δημοτες ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ,Οποιος αμφιβαλλει ας δει τις κουτσουλιες του ΠΟΥΛΑΚΑ που αγαπησε τον ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ......
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΑ καιρο ειχα να γελασω μαζι σου ...διαβαζεις ακομα βιβλια του δημοτικου σχολειου?Εχω ενα τελειο απο τον Αισωπο Ο ΚΟΡΑΚΑΣ και η αλεπου αν το διαβασεις θα καταλαβεις πως ΚΡΩΖΕΙΣ.....και πως θα σου παρουν το τυρι..........απο το στομα...........παντα; ετσι παντα τετοιος....ΚΟΡΑΚΑΣ....ΝΥΦΙΤΣΟΦΕΡΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν υπηρχε Αριστογειτων επρεπε να τον εφευρουμε .Γελαμε ΤΖΑΜΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  5. Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ, μ΄αυτά που γράφει τόσα χρόνια, την έδιωξε την σαπίλα ! Εσύ 4:26 τι έκανες με τις βλακείες που γράφεις κάθε τόσο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ό,τι καν να πείτε, δεν είναι και λίγο αυτό που συνέβη:

    Ακόμα δεν το πιστεύω, ότι τα Σπάτα και κατ’ επέκτασιν ο ενιαίος Δήμος, απαλλαγήκανε μπαμ και κάτω από τους ΔΥΟ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ό,τι πιο παλαιοκομματικό υπήρξε ποτέ στον τόπο. Ο ένας δεν τόλμησε να ξαναβάλει και ο άλλος για πρώτη φορά στη μακραίωνη «καριέρα» του δε βγήκε σύμβουλος. Για πρώτη φορά!
    Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ δε θα είναι πια Δήμαρχος Λούτσας (γιατί αυτό ήταν!)
    Ο ΚΑΣΙΜΗΣ μπήκε για τρίτη φορά στη γωνία. Για όσους δεν το ξέρουν, ναι, υπήρχε μέσα στο πολιτικό σκηνικό.
    Έγινε θρύψαλα το σικέ παιγνίδι ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ – ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ με στήσιμο δύο, τάχα ξεχωριστών συνδυασμών, ενώ στην ουσία επρόκειτο για απόπειρα να παραμείνει το γραφείο τους στα πράγματα με όλα τα «ντεσού», δηλ. νομ. συμβούλους (Ντελάκη), εργολάβους (Σερέτη). Ο μεν Κατσαλίρος έλαβε ..παρά μία τεσσαράκοντα, ο δε Γκινοσάτης δε βγήκε καν σύμβουλος!
    Παρήγορο και ελπιδοφόρο, που επαληθεύτηκε η παγιωμένη τάση των ψηφοφόρων στην Αρτέμιδα: Όποιος τα κάνει θάλασσα, σπίτι του. Δεύτερη ευκαιρία, γιοκ!

    Κάποιοι βοήθησαν σημαντικά:

    Αναφέρομαι σε όσους ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ, που με αξιοπρέπεια ανέδειξαν προβλήματα και στηλίτευσαν τα κακώς κείμενα, ως γνήσιοι εκφραστές της υπέροχης έννοιας του πολίτη.
    Ανάμεσά τους , οι “Σύμβουλος”, “Loutsian people”, “Κίνηση πολιτών για το παραλιακό και θαλάσσιο περιβάλλον”, “Σωτάδης”, "Άγρυπνο μάτι", “Artemis sos”, και πάρα πολλοί εντελώς ανώνυμα. Είχαμε ακόμα, επώνυμα σχόλια και καταγγελίες από την Ελένη Φράγκου, το Σωτήρη Γιαννάτο, τον Ποθουλάκη και από δημότες που διαμαρτύρονταν επώνυμα για τις αμμοληψίες.
    Άφησα τελευταίο τον ΑΡIΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑ. : Ζωντάνεψε τα μπλογκ, ακούραστος, ενημερωμένος, δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω! O,τι και να πω είναι λίγο. Τουλάχιστον ένα ευχαριστώ, του το οφείλουμε!

    ΦΟΡΕΙΣ, όπως του Αγίου Νικολάου, των Μηχανικών, των ιδιοκτητών Σπάτων, ο ΟΠΑΣ αλλά και η Ομοσπονδία στη φάση του ΚΕΛ, έκαναν σημαντική δουλειά.

    Ευτυχώς είχαμε και τα τοπικά ΜΠΛΟΓΚ:
    Το ευπρεπές Αpopsis του κ. Γλαβά.
    Το newspata-artemida.blogspot.gr με συνεχή ρεπορτάζ για το Δήμο και πολύ καλό φωτογραφικό υλικό.
    Το attikanet με εξαιρετικές έρευνες και μαχητικότητα στη στήλη «Αττικά», για τα τοπικά προβλήματα.
    Δυστυχώς, αμφιλεγόμενη η «Ανατολική Ακτή», με μονομερή προβολή υποψηφίων και κυρίως με καθόλου ξεκάθαρη στάση στην καταπάτηση της παραλίας και στην ηχορύπανση και με ανεπίτρεπτη ανοχή σε χυδαία σχόλια…
    Το παρόν μπλογκ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ + ΑΝΑΠΤΥΞΗ, στέκεται αξιοπρεπώς, με ειλικρίνεια (χωρίς να κρύψει προτίμηση σε υποψήφιο) και το κυριώτερο, είναι ένα βήμα για όλους μας. Σημαντικός ο ρόλος του.

    Και τώρα πάλι στις επάλξεις, για να στείλουμε σπίτι του όποιον στραβά αρμενίσει…..
    Το κυριώτερο πρόβλημα; Πολλά. Όμως, θεωρώ, ότι τελικά το παιγνίδι θα παιχτεί στην παραλία. Εκεί έχουμε σκάνδαλο μεγατόνων με πλήρη καταπάτηση του δημόσιου χώρου, ακόμα και αρχαιολογικού, από λίγους αλήτες που βρωμίζουν αμμουδιά και θάλασσα, ηχορυπαίνουν ασύστολα (ξεκίνησαν ήδη!), εξαφανίζουν αμμόλοφους και ...συνεχίζουν. Καταστροφή της παραλίας σημαίνει τέλος για την Αρτέμιδα και τα Σπάτα, για όλο το Δήμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λερναια υδρα εχει εγκατασταθει στην παραλια και εχειβαθειες ριζες οπωσ απεδειε η 600 αρα,
      Χωρις συμπαρασταση απο υτους κατοικους ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ να την εξολοθρευσει.Δυστυχως Η ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΣΙΩΠΗ των φορεων της ΛΟΥΤΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ αλλα και μπλογκιτες ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΑΦΩΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΟΥΓΓΑ....ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ .. δειχνει οτι δεν υπα;ρχει ΘΕΛΗΣΗ .ΗΡΘΕ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΙ Η 600 ΑΡΑ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΗΣ... ΚΑΙ ΔΕΕΕΕΕΕΣΑΜΕ.....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ..Εστω τουλαχιστον να μαζεψουν τα ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ....οι νεοι αρχοντες.........Το οτι ΞΑΦΝΙΚΑ επεσαν να γραφουν ολοι ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ειναι υποπτο.ΤΟΟΟΟΟΣΟΙΟΙΟΙ αγαπησαν ξαφνικα την νομιμοτητα?εεεεεεε οχι παιδες δεν σας πιστευω ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΡΓΑ και με αγουροξυπνημενους δεν θελω παρε δωσε.....και ας με λενε ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΠΑΡΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ....ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΨΙΜΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.......
      Κοινως ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΩ ΠΑΙΔΕΣ.....

      Διαγραφή
    2. Οι δημότες το έκαναν το καθήκον τους έβγαλαν δήμαρχο αυτον που τους υποσχέθηκε ότι θα τηρήσει τον νόμο στην παραλία. Τώρα με ποιους θα το κάνει; Ε ο ίδιος το μεθόδευσε να εκλεγούν αυτοί που εκλέχθηκαν δίπλα του κάτι θα χει στο μυαλό του. Μην ψάχνετε όμως άλοθι

      Διαγραφή
    3. Τί θα γίνει, θα συνεχίζεται για πολύ το βαλς των "πικραμένων"; Μα σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις υπάρχουν πριμοδοτήσεις από διάφορους χώρους, κομματικούς, οικονομικούς, εκκλησιαστικούς κλπ.

      Στις δικές μας εκλογές, άκουσα ότι υπερψηφίστηκαν χωρίς να το αξίζουν αντικειμενικά: Κομματικά μέλη
      Εκλεκτοί των παραλιακών μαγαζιών,
      Ευνοούμενοι εκκλησιαστικών κύκλων
      Και άλλοι από άλλα "λόμπυ" κλπ.
      Όλοι αυτοί, τη δουλειά τους κάνουν. Και στη Λούτσα και στην Αθήνα και στην Πάτρα και στην άνω Αετοράχη.

      Όμως γιατί υπάρχουν πρόβατα που υπακούουν; Ο ψηφοφόρος δεν πάει αντάμα με κανένα στο παραβάν. Μη νομίζετε ότι είναι αθώος και ότι παρασύρθηκε. Κάπου προσβλέπει: Ρουσφετάκι έως μεγάλη εξυπηρέτηση από τον ντόπιο πολιτευτή, από τον παπά της ενορίας, από τον τάδε παράγοντα κ.ο.κ.

      Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι πολιτευόμενοι που το παίζουν όψιμοι αγωνιστές και σωτήρες, αλλά δεν κατάφεραν να πείσουν και έμειναν στην απέξω. Το γεγονός ότι ωρισμένοι από αυτούς τρώνε συνέχεια τα μούτρα τους, δεν είναι τυχαίο και ας μην κλαψουρίζουν συνέχεια, ότι αδικήθηκαν. Το εκλογικό σώμα κάνει και τερατώδη λάθη, αλλά κάποιες φορές πέφτει διάνα!

      Οι ειλικρινείς όμως αγωνιστές, κατά τη γνώμη μου, λίγο - πολύ δικαιώνονται. Π.χ. ο Γιαννάτος είναι ένας απ' αυτούς και σίγουρα επιβάλλεται να αξιοποιηθεί, άσχετα από τα κουκιά...
      Επίσης κάποια στιγμή και όπου ο Νόμος το επιτρέπει θα πρέπει να λάβουν πόστα, ακόμα και προσωπικότητες εκτός ψηφοδελτίων. Ιδού η πρόκληση για τη νέα Δημοτική Αρχή.

      Διαγραφή
    4. ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ...ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.Για το λαδωμα χρειαζονται δυο ,,,και δεν ειναι αμοιρος ευθυνων οποιος τα δινει......Ετσι και με την ψηφο.Δεν ειναι αμοιροι ευθυνων οσοι ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΟΔΗΓΙΕΣ οπως λετε. ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.Δυστυχως απ οτι φαινεται απο τους ψηφους πολλοι ειναι οι ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ .....ΑΡΑ ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ? Αλλαξατε Δημαρχο φαινεται οτι δεν αλλαξατε νοοτροπια καΙ ΑΥΤΟ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.Οταν ψηφιζεις σεσημασμενους που σαλταραν τελευταια στιγμη στην σωσιβια λεμβο και τους εξισωνεις σε ψηφους με αγωνιστες εκεινο που κανεις ειναι ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΑΛΤΑ......και να .οδηγεις τους υποψηφιους Δημαρχους ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Το εκαναν οι δημοτες ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
      Ελπιζω απο εδω και περα να λειτουργησουμε με ΜΝΗΜΗ .....που επιβραβευει αλλα και τιμωρει.Να αποδειξουμε οτι η Σπαταρτε μνησια δεν ειναι δημος Λωτοφαγων Κανεις δεν εχει δικαιολογια ,Ολοι ηξεραν ποιον ακριβως ψηφιζαν και κανενας ΟΦΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΠΑΤΗΣΕ.....πολλω δε μαλλον οφις Δημαρχιακος..

      Διαγραφή
    5. ειδικα για τον 4 26 Ετσι που τα λετε θΑ ΝΟΜΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ και μετα ολοι οι συμβουλοι βγαινουν με λιστα..ΕΕΕΕΕΕΕ δεν ειναι ετσι,Σταυρωνουμε με ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝ ΕΡΓΑΣΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Αυτους τους σταυρους ειδα που τους δωσατε και εμεινα ΚΑΓΚΕΛΟ..ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ και οι διαφορες μεγαααααλες και σε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ

      ΦΤΑΙΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.
      ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΠΟΥΛΑΚΑ......ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?.ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΥΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΧΑΘΗΚΑ? ΛΙΓΟ ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ?Αυτους ηθελαν ειτε μας και σας αρεσει ΕΙΤΕ ΟΧΙ και μην το γελοιοποιουμε για τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.....

      Διαγραφή
    6. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ Δ. 7.25

      ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ

      ΕΦΥΓΕ Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ Ο ΠΛΑΓΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ Ο ΑΠΛΑΓΙΑΣΤΟΣ...?

      ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΣΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.?

      ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ARTEMIDA SPATA BLOG ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
      ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΣΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΙΜΗ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΤΝ ΒΡΙΖΑΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΚΑΣΙΜΗ ΔΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕ....

      ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΣΥ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο LΟUTCIAN ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΔΗΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

      Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΑΓΑΛΕΙΟ ΦΙΛΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΙΟ ΜΗΤΣΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΚΟΜΑ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ.....

      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ....


      PROTOTHEMA Ελλάδα

      Μύκονος: «Φωτιά» στη νύχτα με λουκέτα και «λευκή» απεργία!
      Ρεπορτάζ: Στρατής Λημνιός, Φωτογραφίες Βασίλης Γερμάνης08/06/2014



      «Σφραγίζει» εννέα κέντρα διασκέδασης η αστυνομία για υπέρβαση ωραρίου - «Κατεβάζει τα ρολά» τις επόμενες ημέρες και σε άλλα 80 - Κινητοποιήσεις από την Τρίτη αποφάσισαν οι καταστηματάρχες

      Ο λόγος; Τα εν λόγω καταστήματα καταγγέλθηκαν για υπέρβαση ωραρίου, τόσο κατά τις ώρες κοινής ησυχίας το μεσημέρι, όσο και τη νυχτα, όταν κανονικά θα πρέπει να κλείνουν στις 3 τα ξημερώματα -αν και την ώρα εκείνη είναι γεμάτα από κόσμο, εν μέσω τουριστικής σεζόν.


      ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ)

      Τη συμπαράστασή τους, σε κάθε περίπτωση, εξέφρασαν τόσο η απερχόμενη δήμαρχος του νησιού, Ειρήνη Γρυπάρη, που δήλωσε έτοιμη να σταθεί στο πλευρό των επιχειρηματιών, όσο και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος, Κώστας Κουκάς, ο οποίος μάλιστα συνέστησε σε κάθε περίπτωση ψυχραιμία και ζήτησε απ' όλους να κάνουν το ίδιο, προκειμένου να πετύχουν αυτό που επιδιώκουν.......

      ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ .... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    8. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΛΕΟΝ δεν το πηρες ειδηση?Ουτε εσυ εισαι συμβουλος πλεον οποτε τι διαβολο θελεις παλι?μαυριστηκες... τερμα αντε σπιτι σου.....που σου φταιει το μπλογκ για το μαυρο που εφαγες....εσυ ο τσαλαπετεινος και η υπολοιπη κομπανια,,,,,της ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ.....
      ΧΩΝΕΨΕ ΤΟ ΤΕ ΛΕΙ Ω ΣΑ ΤΕ.....ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΣΑΣ......ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ .δεν σας φταιει ουτε το μπλογκ ουτε ο Αριστογειτων Μακαρι να ειχα την δυναμη να σας σβυσω θα το ειχα κανει πριν τρια χρονια που σας παλευω.ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΑΣ ΞΕ ΦΟ ΡΤΩ ΘΗ ΚΑ ΜΕ..
      Αν το μεχρι τωρα ρεζιλικι δεν σου ειναι αρκετο συνεχισε Ετσι και αλλιως ανευ τιτλου και σημασιας εισαι πλεον ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΣΑ ....ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ , ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ......ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ.....

      Διαγραφή
    9. ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΕ.

      ΟΤΙ Μ@Λ@ΚΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΗ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ.

      ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ
      ΠΟΥΘΕΝΑ.

      ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ
      ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΟΜΕΡΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ.

      ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ....

      Κ.Π.


      Διαγραφή
    10. Αριστογείτων, δυστυχώς ο Καπαπιπής θα είναι στο δημ. συμβούλιο, αλλά το παιξε κολαούζος της εξουσίας και δεν του βγήκε και έτσι θα είναι στην αντιπολίτευση, γιαυτό λυσσάει και βρίζει. Όμως αυτές τις ανοησίες που εδώ συνήθως τις προσπερνάμε, θα τις αμολάει στο νέο δημ. συμβούλιο και θα μας τρώει χρόνο γεμίζοντας τα πρακτικά με νέες ασυναρτησίες.....

      Διαγραφή
    11. ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕ και αυτον τον βγαλατε?εεεεεεε δεν ΠΑΙΖΕΣΘΕ ΠΛΕΟΝ ...ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΗΡΕ?ΠΟΣΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ? ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .......ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟ ΑΠΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ?Μον ον τον τσαλαπετεινο κοψατε?ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ?
      ΜΕΤΑ ΤΗΝ 700 ΑΡΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ ΑΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ εεεεεεε βγαλτε και τα ματια σας με την παραλια......σκοτουρα μου,ετσι και αλλιως δεν ερχομαι πλεον εκει για μπανιο δεν ακουω τα νυχτομαγαζα κατι αφισσες βλεπω φατσα φορα μπορω και να τις αγνοησω.ηθελες τα και παθες τα ....μαγκες καινα προσευχεσθε να σας λυπηθει ο Δημητρης.
      προς Δ.Δεν συνηθιζω να ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΖΩ ΟΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΤΣΑΝΤΗΛΑ για καθε ανοησια ,ομως οφειλω να επισημανω οτι απο δημοτες που δινουν τοσους ψηφους σε ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.Δεν εχουν καμμια δικαιολογια ξερουν παρα πολυ καλα τι θελουν ΠΟΥΛΑΚΟΚΑΠΑΠΙΔΙΑ .....και τιποτα να μην αλλαξει.....απλα θα φωναζουν
      γιατι δεν κανει τιποτα ο δημαρχος?πραγμα που αρχισαν ηδη πριν αναλαβει,σκεψου τι σαμποταζ εχει να πεσει.....και απο μεσα και απο την αντιπολιτευση....ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ με ολα τα σεσημασμενα που του δωσατε να κουμανταρει.Οταν ελεγα χρειαζεται ΟΜΑΔΑ δεν εννοουσα αυτο που βγηκε και που οποια δικαιολογια και αν βρεθει περι κατευθυνομενης κλπ κλπ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.Ψηφισατε αλλο δημαρχο με τους ιδιους συμβουλους ,οποτε μην περιμενετε ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ .ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...μην περιμενετε οι συμβουλοι να βγαλουν τα ματια τους μονοι τους....αυτοι ξερουν πως ψηφιστηκαν και τι περιμενουν οι ψηφοφοροι. ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΛΙΑ Δεν χρειαζεται αυτοκτονικο δημαρχο που θα παει κοντρα στους συμβουλους του, γιατι θα τον ξωπεταξουν.....

      Διαγραφή
    12. Αγαπητέ συναναγνώστη Δ., ούτε εμείς εδώ στα Σπάτα το έχουμε πιστέψει ακόμα ότι δεν είναι όχι αντιδήμαρχοι ούτε καν στο συμβούλιο οι Χρ. Μάρκου και Μαργέτης, παλαιοκομματάρχες ολκής!
      Θα δούμε πώς θα πορευτεί ο Δημήτρης Μάρκου και θα είμαστε πάλι αυστηροί κριτές στα πάντα και πολλαπλώς θα αντιδράμε στα στραβά.. Όχι όμως να παριστάνουμε και τις Κασσάνδρες, σαν κάποιους εδώ που αντί παλεύουν για τον τόπο, ξεκίνησαν πρώιμα "εκδικητική" αντιπολίτευση.
      Και κάτι άλλο: Αν κριθεί από τη Δικαιοσύνη, ότι οι πρώην δήμαρχοι Τυράκης - Τούντας ευθύνονται για παρανομίες, ακόμα καλύτερα. Να εξοβελιστούν τυπικά και ουσιαστικά και η δημ. αρχή να προχωρήσει, γιατί έχει πολλή δουλειά. Συμφωνώ μαζί σου: Πρώτον και κύριον, Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ....

      Διαγραφή
    13. ΑΓΑΠΗΤΕ spata city.Δεν εχω κανενα προβλημα να ομολογησω δημοσια οτι οι Σπαταναιοι φερθηκαν πιο σωστα εκλογικα.Ηταν πιο οργανωμενοι πιο αποφασισμενοι να τιμωρησουν.Αντιθετα με βαση την σταυροδοσια η ΛΟΥΤΣΑ εδειξε οτι δεν θελει αλλαγες.Ψηφισε προσωπα απο το ασχημο παρελθον εδωσε 7 μοναδες κατω στον νεοδημαρχο ΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ που επαιξαν τον ρολο τους και τσιμπησε σε στειρους τοπικισμους.Αναγκασε τους υποψηφιους να τρεχουν να διαψευδουν και να ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ (ΒΛΕΠΕ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ) επεσαν τα βρωμικα εντυπα και βυσσοδομουσαν επαιξαν το παιχνιδι δικα μας παιδια (Κασσιμης,πουλακας κλπ κλπ κλπ )ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.Με δεδομενο αυτο το υλικο δημοτων, οπου οι γνωστοι χρυσαυγουλοι ψηφισαν οπως αποδεικνυεται απο την ψηφο των Ευρωεκλογων )το ......προοδευτικο κατσαλιροσυστημα...παλι καλα.......
      ΤΩΡΑ Η ΜΠΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΛΑ.Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.Αν η Λουτσα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο βοθρος της Αν Αττικης και τα Σπατα θα ειναι νεκρα Ελπιζω εσεις τουλαχιστον να το αντιλαμβανεσθε ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΟΥΤΣΑΙΟΙ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑ ΤΥΡΒΑΖΟΥΝ .Αγκαλιαστε οτι υγειες υπαρχει εκει.Συλλογους και μεμονωμενους ΠΟΛΙΤΕΣ που ξερουν να αγωνιζονται ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΕΡΓΩ στην μαυρη κατσαλιροτετραετια.....Αυτοι να ειναι η αιχμη του δορατος, που θα ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΕΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ .

      Διαγραφή
    14. ΩΙΜΕΕ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΑΠΙΠΗΣ (ΚΑΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ)

      ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΠΟΛΥΚΑΡΠΕ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΣΑ.

      ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΔΟΥΡΟΥ, Η ΔΟΥΡΟΥ ΒΓΗΚΕ .....
      ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΡΟΚΟΣ , ΖΗΣΗ , ΜΠΕΚΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.......
      ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ , ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ. Ο ΜΗΤΣΟΣ ΒΓΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ.
      ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ , ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΙΤΣΟΣ ΠΕΙΘΟΥΝ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ.
      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΤΣΟΥ.....

      ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥΣ (ΟΥΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΔΕ ΒΡΗΚΑΝΕ),
      ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ......

      ΕΜΕΙΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΗΤΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ (ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟ ΚΗΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑΤΟΣ).

      ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ....
      ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ 80 ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΟΜΕΡΤΕΣ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    15. Επίσης ούτε ο Χαρίλαος Τρικούπης είδε την ψήφο του ούτε ο Ελευθέριος Βενιζέλος ούτε ένα σωρό άλλοι! Την είδε όμως η Τσιτσιολίνα της Ιταλίας! Άρα σπουδαία! Επίσης μου λένε ότι την είδε και ένας Καπα...πίπας που τους έπεισε τους ψηφοφόρους ότι τυχαίνει να είναι μέγας γνώστης, περίπου του πολυτεχνείου. Όντως πέρασε από κεί, αλλά ...............απέξω!
      Άντε ρε κάτσε στο χωριό σου, που μου έγινες και προφήτης. Το μόνο που δε προφήτεψες είναι ότι ενώ πλεύρισες την εξουσία, δε σου βγήκε ...εξουσία!.

      Διαγραφή
    16. Με τοσες κωλοτουμπες και ασυναρτησιες που λες τελικα και αν ο ουρανος μας πεσει στα κεφαλια και αυτο το εχεις μαντεψει μεσα στο συνολο απο τις αδυναρτησιες σου. Το οτι ο ΣΥΡΙΖΑ στις Δημοτικες θα επαιρνε μονο το 1/3 απο οτι πηρε απο στις ευροεκλογες το ειχες μαντεψει. Οτι ο κοσμος πηρε χαμπαρι το παιχνιδι Κοτσαλιρου-ΣΥΡΙΖΑ επαιξε ουσιαστικο ρολο για το χαμηλο ποσοστο του ΣΥΡΙΖΑστις Δημοτικες και το μεγαλο ποσοστο του Δημητρη Μαρκου την Β Κυριακη

      Διαγραφή
    17. Καλά ο Ποθουλάκης δεν βγήκε .Τον Γιαννάτο γιατί τον αναφέρει;Νομίζω ότι πήρε πιο πολλούς και από τον Κρόκο και από την Ζήση που αναφέρει ο Καπαρπίδης.Και η Αρτέμιδα έχει και περισσότερο πληθυσμό σε σχέση με τα Σπάτα. Ο Γιαννάτος έφαγε πολλά στελέχη Λουτσιώτικα..Αρχιζει το μόνιμο πρόβλημα με τον Γιαννάτο του Καπαρπίδη. Ελα χοντρούλη αφού πάλι δεν σας έκατσε η ίντριγκα.

      Διαγραφή
    18. Την σκόνη του Γιαννάτου θα φάτε πάλι για πέντε χρόνια Καπαπίδη. Ποιός τον έφαγε τον Κατσαλίρο νομίζεις εσύ; Τους ξεγύμνωσε και σας ξεγύμνωσε όλους και ψάχνεστε τώρα.Ακούσαμε αλήθειες από τον Γιαννάτο που δεν τις είχαμε ακούσει ποτέ.Που είναι ο Κίτσος ,που ο Γκίκας , που ο Μαργέτης , που ο Γκινοσάτης ; Φτού ξελεφτερία .!Ποιός άλλος δήμαρχος κατέρρευσε έτσι μέσα σε 3,5 μόνο χρόνια ;;;;;;Ποιός σας διέλυσε; Ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ.Τώρα για τα σταυρουδάκια , άσε καπαπίδη ξέρουμε όλοι τι παίχτηκε..αλλά 439 και μόνος του πώς σου φαίνεται;

      Διαγραφή
    19. TOY K ΙΤΣΟΥ Η ΜΑΝΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ .....ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΛΙΑΖΟΤΑΝΕ......Σκεψου και να τον εγραφε σωστα.....βρε λες να εμπλεξε το τι ψηφισε λογω ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ?Λες να του το εδωσα;ν σταυρωμενο με το copy paste μαζι?πω πω πω τι ψηφισατε...ΠΑΛΙ ...Βρε δεν τον βαζατε να γραψει το ονομα του που θα το εγραφε με γιωτα πριν τον ψηφισετε?εεεεεεεεεεεεεε ειστε αδιορθωτα λουτσαιοι.....αρα η πλακα ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...ΜΕ ΜΥΚΟΝΟ ....ΤΙ ΜΥΚΟΝΟΣ ΤΙ ΛΟΥΤΣΑ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ....διαθετουν παντου......
      πω πω πλακα....μεχρι και ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ γραφει σωστοτερα.....απο τον ΦΟΙΤΗΤΗ......ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ.......ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΑΠΑΠΙΔΙ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ.....ΚΑΤΣΑΛΙΡΕΙΚΟ.....ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ....τι εχουν να δουνε τα ματακια μας ακομα.......

      Διαγραφή
    20. τωρα ειδα το τελευταιο κουφοοοοοοοοο
      ΟΙ ΟΜΕΡΤΕΣ Καλα δημοτικο,δεν πηγε?ΒΡΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ?ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.......Παντως ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΑΖΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, γιατι ο τσαλαπετεινος ειχε δικαιωμα να βγαζει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΔΕΙΕΣ ενω αυτο, ειναι ακινδυνο.... ως προς αυτο...ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ,Μονον απο το πολυ γελιο μπορει να εξοντωσει εναν που ξερει πεντε γραμματα ο ΟΜΕΡΤΕΣ....ΜΠΡΑΝΚΑ ΛΕΟΝΕ....

      Διαγραφή
    21. Εχει να πεσει γελιο ......Γιαννατος αντιδημαρχος με καπαπιδι αντιπολιτευση.....σε πληρες παραληρρημα ..Καλα μωρε Α ΜΠΕ ΜΠΑ ΜΠΛΟΜ παιζατε και το βγαλατε?Ποσους ψηφους πηρε?Θα σκασω απο περιεργεια...ποσοι ηλιθιοι ψηφιζουν ομοιους τους σε αυτο τον τοπο της ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ?Ενημερωστε με γραφω θεατρικο ΜΑΥΡΗ ΚΟΜΩΔΙΑ και χρειαζομαι εμπνευση.ΑΑΑΑΑΑ γιατι με λεει πολυκαρπο ?τΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟΦΥΕΣ ΤΕΚΝΟ ΤΟ ΨΗΦΙΣΘΕΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΦΥΕΙΣ?που θελει ΤΩΡΑ νομιμοτητα ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.......ΤΙ ΠΛΑΚΑ......
      ΟΧΙ ΒΡΕ ,ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΑ........ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ.......οπως μας ειχες προτεινει .Καθε βραδυ live πουλακας ολε ολε........επι 700 βραδυα συνεχως μας κανει 6 καλοκαιρια......ξενυχτι.Αυτο θελω γιατι αυτο ψηφισατε και σαν Δημοκρατης που ειμαι το σεβομαι......

      Διαγραφή
    22. ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ......

      ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΔΕ ΒΡΗΚΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ....ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
      ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ.......

      ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΛΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ........ΤΟΣΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΑ ΛΕΤΕ.......

      ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΛΕΣ ΡΕ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΕΡΤΕΣ..........ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ
      ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΕΡΤΕΣ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ, ΟΛΟ ΑΗΔΙΕΣ ΛΕΩ.......

      ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΤΣΟΣ ΕΙΤΕ ΜΗΤΣΟΣ.....

      ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΑ ΧΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

      ΠΩΣ ΤΑ ΑΕΡΠΛΑΝΑΚΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΥΤΣΑ....

      ΠΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ...

      ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ .....

      ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΞΥΠΝΙΟΙ ....ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ....


      Κ.Π.




      Διαγραφή
    23. Δήμος Σπάτων, Αρτέμιδος – 8η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

      ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ. …7888…

      ΗΜΕΡΟΜ. 16-03-2012

      Προς:

      Τους Δημοτικούς Συμβούλους κ.κ.

      1. κ. Γεωργάκη Αντώνιο του Ιωάννη
      2. κ. ΖΗΣΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ......

      Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
      Για την 8η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
      Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 παρ.6 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87), η οποία θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Λ.Βασ.Παύλου 108 & Φλέμινγκ, την … Μαρτίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30 το πρωί για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του εξής θέματος της ημερήσιας διάταξης:


      1. Προέλεγχος απολογισμού και ισολογισμού πρώην Δήμου Σπάτων οικονομικού έτους 2010.

      2. Προέλεγχος απολογισμού και ισολογισμού πρώην Δήμου Αρτέμιδος οικονομικού έτους 2010.


      ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΝΟ2 (ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ) ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ
      ΑΡΧΗ ...

      ΚΟΡΟΙΔΑ Ε ΚΟΡΟΙΔΑ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    24. ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ.ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΕΕΕΕ ΚΟΡΟΙΔΑ (που με ψηφισατε.)....
      Ελυσα το αποχετευτικο , τα αεροπλανα πετανε μακρια απο την Λουτσα,και τα ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.Οποτε τι προβλημα υπαρχει ?τα δωσανε ολα ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ στον Μητσο,ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ....κρατηστε την δηλωση
      Καπαπιδιο 10 Ιουνιου 2014 ...κοροιδα εε κοροιδα.....καλα να παθετε αφου το ψηφισατε.....
      αντε θα το υποστουμε αλλα 5 χρονια.....παλι ως αντιπολιτευση του κ...λου.....

      Διαγραφή
    25. ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

      ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΔΛΔ ...

      ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ , ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ
      ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    26. ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ.
      ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ.....ΚΑΙ Τα παραλιακα με την Μαντωωωωωωωωω
      Προτεινω καθε βραδυ live ΓΙΑ 600 ΒΡΑΔΥΑ....
      sweet dreams are made off this.......by Annie Lenox.....ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ DREAM θα ερχομαι με τα παιδια μου να διασκεδαζω. Μεχρι τοτε βολευτειτε με ΣΚΥΛΟΡΟΚ.....Α ΛΑ ΛΟΥΤΣΑ......ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΠΑΠΙΔΙΑ ....
      Μην ανησυχεις αντεχω για αλλα 5 χρονια να φυγουν και τα υπολειμματα της Κατσαλιροδημαρχιας.Μερικη εκκαθαριση εγινε , παμε για ολικη δημοεκτομη.....και μετα ακτινοβολια στο καρκινωμα Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ....και τον εμπιστευομαι.ξερει να δουλευει το νυστερι......ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
    27. ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΡΟΚΟΣ ΖΗΣΗ ΜΠΕΚΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .(ασυντακτον)
      9 ιΟΥΝΙΟΥ 4 56

      ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ΠΟΣΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ Η Ν 0 2 (δεξι χερι του χρηστου)...ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ....ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ(ασυντακτον)....
      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΕΕ ΚΟΡΟΙΔΑ
      10 Ιουνιου 8 46
      κωλοτουμπα μικροτερη του 24 ωρου......
      και αυτο κρατηστε το .....για το μελλον .....
      ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑΑΑΑΑΑ...
      ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.....ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .....
      Βρε ποσους ψηφους πηρε θα μου πει κανεις?

      Διαγραφή
    28. Σωστά λες 8:46 μμ (της 10.6.2014). Τα ντοκουμέντα που εμφανίζεις δείχνουν ότι η διαπλοκή στήνει στις θέσεις κλειδιά τους ανθρώπους της, διαρκώς. Όσα κουκουλώθηκαν στους απολογισμούς του 2010 μας συνοδεύουν έως σήμερα. Η εν λόγω κυρία ανταμείφθηκε και η τοπική διαπλοκή την επανεξέλεξε έστω και σε άλλη παράταξη του κ. Δημ. Μάρκου, παρά το γεγονός ότι διαφώνησε τελευταία με τη ΝΕΑ ΠΟΛΗ και στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ έφθασε τελευταία λόγο διάστημα πριν τις εκλογές. Αυτά και μην παρεξηγηθούμε, αλλά κορόιδα είμαστε

      Διαγραφή
    29. ..ΟΙ ΚΡΟΚΟΣ,ΖΗΣΗ,ΜΠΕΚΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ.
      Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, που ψηφισαν καπακι,ΠΟΥΛΑΚΑ 700 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ με ποσους ψηφους βρε στρουμφιτα?ΤΟΝ ΤΣΟΛΙΑ μου παριστανεις?ΡΙΞΤΟ ΜΩΡΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΨΗΦΩΝ να εχω να γελαω....
      Δεν σου ειπα το καλυτερο..Αφου ξηλωνα απο περισυ καθε εβδομαδα ,ολα τα live ΡΙΒΙΕΡΟΜΟΚΑΜΠΟ SEA κλπ κλπ τωρα πια δεν βαζουν στην κολωνα μου ΕΓΩ ΓΛΥΤΩΣΑ δια της επιμονης και υπομονης μου.ΕΣΕΙΣ ΕΕΕΕΕΧΕΤΕΕΕΕΕ καιρο μπροστα σας ....ολοκληρο καλοκαιρι live ιn loutsa....
      κοροιδα.... ΕΙΣΑΣΤΕ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΕΙΠΕ.....Απο μικρο παιδι και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια εγω προσθετω ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΖΟ.....επισης μαθαινεις τι συμβαινει ......

      Διαγραφή
    30. ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

      ΚΡΟΚΟ , ΜΠΕΚΑ , ΚΑΙ ΖΗΣΗ .....ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ.

      ΚΑΙ ΑΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΒΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΓΙΟ (Η ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ) ΤΟ
      ΨΑΧΤΗΡΙ TOY GOOGLE.....

      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ .
      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΖΟΡΟ
      ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.......

      ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ , ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΖΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΤΣΟΣ....

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    31. ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΠΕΚΑ, ΚΡΟΚΟ
      ΚΑΙ ΖΗΣΗ .......

      ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ
      ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΓΙΟ (ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ)

      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΖΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.

      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
      ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΤΣΟΣ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ....

      ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΜΕΣΙΕΣ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    32. ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ .MHN ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ .ΚΡΟΚΟΣ ΖΗΣΗ ΜΠΕΚΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΛΙ ..
      ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΛΙ..ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕ .....ΤΕ.......ΩΙΜΕΕΕΕΕ...
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΑΣ.....ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ LIVE......
      Καθε βραδυ live,για 600 βραδυα .....ενα ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟ....SPECIAL ΑΦΙΕΡΩΣΗ.απο Αριστογειτονα......να βογκηξει η παραλια......

      Διαγραφή
    33. ΩΙΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      ΤΡΕΛΟΓΕΡΕ (ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΝ)

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    34. κολαουζος με τα ολα του......στο απικο.....ειναι ..συνεχως......

      Διαγραφή
    35. ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ....
      ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΚΟΙΤΑΣ ....(ΑΣΥΝΤΑΚΤΟΝ)

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    36. Κολαούζος της εξουσίας αλλά την πάτησε! Η ...εξουσία έγινε ....εις τα εξ ων συνετέθη!.

      Διαγραφή
    37. ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΥ ΕΕΕΕΕΕ ΤΟ ΤΟ ΦΙΔΑΚΙ Ο ΚΑΠΑΠΙΔΗΣ .ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ....ΩΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΩΔΥΝΟ......
      Ο αλλος εδινε και αδειες,,ΑΥΤΟ ΤΙ ΔΙΝΕΙ ?Καμμια τσαμπα μπουρδοσυμβουλη στην συμβουλο ......εεε και τι εγινε......αστο μωρε να χαρει, εφαγε ολοκληρο τσαλαπετεινο .....μπραβο παιδι μου.......αντε και σε ανωτερο πουλι ,την αλλα φορα ,να φας ΚΟΡΑΚΑ........

      Διαγραφή
    38. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΡΩΜΕ

      ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΞΥΝΟΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ

      Κ.Π.

      Διαγραφή
    39. προσεξε γιατι μαζι με τα πιτουρα θα τσιμησεις και καμμια ΠΕΤΡΑ..............

      Διαγραφή
  7. Το σχολιο σου αν και δεν συμφωνω σε μερικα ειναι καλο.Ομως ειναι ντροπη ειναι απαραδεκτω να γραφουμε ΑΝΩΝΥΜΑ ειμαστε κουκουλοφοροι προδοτες ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. Καποτε εγραψα κατι επωνυμα και με βρισανε χυδαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνωμη για την ανορθογραφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ; ΕΣΕΝΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΤΣΟΥΞΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο Δ. ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΥ I. Q. ΑΦΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΛΑΘΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ! ΒΡΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΑΞΙΖΕΣ.

      Διαγραφή
  9. Μονο όταν γινουν οι πραξεις εφαρμογης θα μπει ταξη στο Δημο και θα εξαφανιστουν τα σογια και οι οικογενειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στο νόμο.... Απαγορεύεται το ίδιο, τόσο στους πλούσιους όσο και στους φτωχούς, να κοιμούνται κάτω από τις γέφυρες, να ζητιανεύουν και να κλέβουν ψωμί.
      ...Anatole France

      Διαγραφή
    2. ασε ρε φουστα εσυ,δεν βγηκε η γυναικα σου κ επιασες την αντιπολιτευση.

      Διαγραφή
    3. ..γεια σου ''ανδρα'' ανωνυμε....για το μυαλο που εχεις ... και πολλα καταλαβες απο τα παραπανω..
      ..Γ.Π

      Διαγραφή
  10. O Δημήτρης Μάρκου όταν αναλάβει τη διοίκηση του δήμου τον Σεπτέμβριο (από τώρα όμως πρέπει να είναι παρόν στα δρώμενα) και τοποθετήσει στα καίρια πόστα ικανούς ανθρώπους, το έργο που θα παραχθεί θα φανεί πολύ σύντομα.
    Όπως φάνηκε η απραξία της απερχόμενης διοίκησης τόσων χρόνων, έτσι θα φανεί η παραγωγή έργου από την επόμενη διοίκηση. Δεν γίνεται να κρυφτεί.
    Αναμένουμε λοιπόν και εδώ θα είμαστε να σχολιάζουμε. Ελπίζω ο Δημήτρης Μάρκου να κάνει την ανατροπή και να δούμε επιτέλους την πόλη της Αρτέμιδας να αλλάζει. Γιατί το αξίζει. Την ωραιότερη πόλη των Μεσογείων, την άφησαν στην απόλυτη κατάντια.
    Ένας κούκος όμως δεν φέρνει την άνοιξη. Πρέπει ο δήμαρχος να πλαισιώνεται από ικανά στελέχη για να αποτελέσουν μια ικανή ομάδα. Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Μάρκου έχει την ικανότητα να τοποθετήσει άξια στελέχη σε θέσεις εξουσίας.
    Επαναλαμβάνω, όσοι έχουν δείξει τα δείγματα γραφής τους στο παρελθόν, θα πρέπει να τους απομακρύνει από θέσεις ευθύνης. Μπορεί ακόμα και να τοποθετήσει άτομα τα οποία δεν εκλέχτηκαν, αν νομίζει ότι μπορούν να προσφέρουν.
    Ελπίζω σύντομα η Αρτέμιδα να γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aν τοποθετησει ατομα που δεν εκλεχτηκαν ή ατομα που ηρθαν τελευταιοι απο σταυρους τοτε θα χασει την πλειοψηφια απο την πρωτη μερα και δεν προκειται να κανει τιποτα. οσοι ειμαστε απ εξω απο λογια ειμαστε πρωτοι. εγω μια φορα εκλεχτηλα παλιοτερα και ειδα οτι τα πραγματα δεν ειναι ετσι. ειναι πολυ ευκολο να ασκεις κριτικη του καναπε και εντελως διαφορετικο να διοικεις. αν δεν καταφερεις να βρεις ισορροπιες για να κανεις αυτα που θες τοτε καηκες............

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα οι ισσοροπίες είναι σημαντικό θέμα, όμως υπάρχουν άτομα εκτός συνδυασμού που θα μπορούσαν να προσφέρουν αμισθί, εθελοντικά. Γιατί να μην τους χρησιμοποιήσει;

      Διαγραφή
  11. ρε Καντερε δεν βγηκες και κανεις αντιπολιτευση μεσα στην παραταξη που σε εμπιστευθηκε?γιατι?επειδη δεν ειναι μαζι σας ο Κασσιμης?να παρει θεση ο Δ.Μαρκου γιατι?ανελαβε τον Δημο?πας καθολου καλα?η νομιζεις οτι επειδη εχεις ενα ψωρομπλογκ που οταν ο μουστακιας σε απειλησε το αφησες ανενεργο χεστακο νομιζεις οτι μπορεις να εκβιασεις καταστασεις? α ρε κλωτσες που πανε χαμενες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετοιους υποστηρικτες ΣΑΝ ΤΟΝ 11 12 ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ. δεν τους χρειαζεται η νεα δημοτικη αρχη..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΗΘΟΣ.Ειναι παλαιοκομματικο απολιθωμα, απο αυτα που πρεπει να πεταξουμε εξω ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ..Ξεχωριζει ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΙΓΑ ΜΕΣΑ ΤΟ ΓΑΛΑ το υφος του και τετοιοι οπαδοι ΜΟΝΟΝ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ .....ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.Κρατα τις κλωτσιες σου φιλε για το συναφι σου....ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ..Αν δεν μπορεις να γραφεις με αξιοπρεπεια τις αντιρησεις σου ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.Αλλου σε αλλα μπλογκς εχουν το μονοπωλιο της βωμολοχιας....μπορεις να εκτονωνεσαι εκει.

      Διαγραφή
  12. Μουστάκιας;;; Που με απείλησε;;; Καλέ μου φίλε ή φίλη… εάν με είχε απειλήσει κάποιος θα τον είχα ξεσκίσει… μάλλον δεν με ξέρεις καλά. Δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα και το έχω αποδείξει. Δεν φοβάμαι κανέναν και τίποτα, γιατί ποτέ μου δεν είχα ιδιοτέλεια. Δεν περιμένω κάτι ή κάποιον για να αποκτήσω αξία σαν άνθρωπος, ούτε βέβαια έχω οικονομικό όφελος. Αν είχα, αυτό θα είχε φανεί.
    Για το μπλογκ που λες… δεν με αγγίζουν όσα λες. Τώρα για την αντιπολίτευση και την εκλογή μου. Δεν εκλέχθηκα… αλλά η αιτία είμαι εγώ ο ίδιος. Δεν είχα την διορατικότητα να αντιληφθώ κάποιες καταστάσεις… ήταν για μένα τόσο σημαντικό να μην ξαναβγεί το κατσαλιροσύστημα που πραγματικά πήγα σαν πρόβατο στην σφαγή. Για αυτό και δεν νομίζω να ξανάασχοληθώ με την πολιτική. Όπως και να χει πιστεύω ότι ο Δημήτρης Μάρκου ήταν η καλύτερη διαθέσιμη επιλογή που μπορούσε να εκλεγεί. Του το είχα πει και του ίδιου, πριν καν προσχωρήσω στον συνδυασμό του. Το ποιος εμπιστεύτηκε ποιον θα το δείξει το μέλλον. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά ακόμα. Ας έρθουν τα πρώτα δύσκολα συμβούλια να δούμε πως ψηφίζουν αυτοί που εκλέχθηκαν και θα έχουμε χρόνο να τα πούμε…
    Αντίπολίτευση;;; Άποψή μου είναι πως όταν κάποιος έχει να πει κάτι καλό είναι να το λέει πριν το βάλουν στο χέρι. Εάν ο Δημήτρης Μάρκου μοιράσει τις όποιες θέσεις. Άσχετα με το ποιες θα είναι τελικά αυτές… και αν ξεκινήσω τότε να λέω τα πράγματα με το όνομά τους… τότε τι θα λες;;; ή ότι δεν μου έδωσε θέση γι αυτό το κάνω… ή γιατί δεν μου άρεσε η θέση που μου έδωσε. Εγώ περιμένω τον Δημήτρη να ετοιμαστεί για να μπορέσουμε να κάνουμε κουβέντες ουσίας. Δεν κάνω αντιπολίτευση. Δεν μπορώ όμως να σιωπώ σε θέματα που τρέχουν και που θα μπορούσαν να είχαν έστω συζητηθεί σε κάποιο συντονιστικό της παράταξης. Τέλος… εάν θέλεις να μου ρίξεις «κλωτσές» … εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει άτομο εντός της παράταξης που μιλάει έτσι. Άρα μάλλον εκ του πονηρού τα λες… και όπως και να χει δεν είναι και δύσκολο να με βρεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α!!!!!δεν παμε καλα....το ''και γιοφυρια θα σας φτιαξουμε'',''μα δεν εχουμε ποταμια!!!!!'' μου θυμιζει η βαρυσημαντος οσον και ''διπλης ερμηνειας'' δηλωση.....δηλαδη, θα καθαρισει την θαλασσα ετσι στο αψε-σβησε(και πριν καν αναλαβει...),θα αμφισβητησει τα αποτελεσματα του ΠΑΚΟΕ που δεν ξερουμε αν ειναι ακριβη ....η' θα καθησυχασει απλως τα πληθη για να εισρευσουν εν αφθονια και να δουλεψει το ''μετωπο της παραλιας'';;;;;;;οπως και ναχει ενα ''ΩΧ!!!'' ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υ.Γ Η φραση ''κλειδι'' του κειμενου ειναι το ''για να καθησυχασουμε τους λουομενους''αντι του ορθου ''για να προστατευσουμε τους λουομενους''.....αλλα ειπαμε ,γλωσσα λανθανουσα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εεεεεεεε ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ.......την γαλαζια σημαια την εχετε ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ.....την μυνηση για τους βοθρους στην παραλια, αυτην που φωναζε, την εκανε τελικα η περιμενουμε παλι τον ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ Ποθουλακη ?Αυτος εχει καει η γουνα του οποτε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΛΕΟΝ.....ΓΛΥΤΩΣΕ .....τις υποσχεσεις και δεν χρωσταει ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑΥΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ
    Ο Κασίμης υπονόμευε γιατί δεν ξεχνάει τι έπαθε από τις προσφυγές του, ο Λιανός του έταζε ψήφους αλλά τον μαύρισε, οι διάφοροι φίλοι του σκορποχώρι, ο Αναγνωστόπουλος με τον Κόλτζο το πήγαιναν αλλού …. (αφού απέτυχε το παιχνίδι με τον αντιπρόσωπο Ραφαήλ για τα «ανταλλάγματα» !!! που ζητούσαν από τις παρατάξεις), στήριξαν "άδολα" τον Αντώνη Νομικό. Ο Τυράκης τον έλεγε επικίνδυνο - μηνυτή και στην παράταξη όλοι οι συνυποψήφιοι τον έβλεπαν με κακό μάτι. Ο Γιαννάτος, που είχε κάποιους ψήφους, δεν σκέφτηκε να τον βοηθήσει με τον μονό σταυρό από τα Σπάτα, οπότε στα δύσκολα που έρχονται για το ΚΕΛ τον βλέπω μόνο του. Φταίει και ο ίδιος όμως ο Ποθουλάκης. Έπρεπε να κάνει λίγο πίσω και να μην τα έχει βάλει με όλους, έως να βγει δημοτικός σύμβουλος και να τους περιποιηθεί από μέσα. Τα έβαλε με την καμόρα της παραλίας, με την ΟΜΕΡΤΑ του αυθαίρετου γηπέδου στη Β.1. ζώνη, με την εργολαβία του ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι (ο μόνος που πήγε και έκανε μήνυση στη Δικαιοσύνη κατά του Κράτους, οι άλλοι … «σέρνε με κι ας κλαίω»), με τις παρανομίες του Δήμου (ακύρωσε το δάνειο των 5.000.000 ευρώ, προσέφυγε για τους κοινόχρηστους χώρους που επέστρεφε ο Δήμος, κατήγγειλε τους υπαίτιους για το χρέος στην ΕΥΔΑΠ …., προσέφυγε για τη διαπαραταξιακή συγκάλυψη του σκανδάλου στα Επιχειρηματικά Πάρκα …). Όλα αυτά τα έκανε ως εκπρόσωπος μια μικρής ομάδας πολιτών τον ΟΠΑΣ, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του επιτεθούν όλοι και να πάρει μόνο καμιά 180ριά ψήφους. Όμως καλά και αληθινά όλα αυτά. Με τους ψηφοφόρους όμως τι γίνεται; Εκλέγουν τον Τυράκη δημοτικό σύμβουλο και καταψηφίζουν τον Ποθουλάκη. Κατά τα άλλα πάλι αύριο θα διαμαρτύρονται που δεν θα γίνει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι ασχολήθηκε με κάποια πράγματα και έγινε ντόρος με θετικά αποτελέσματα. Όμως όχι υπερβολές, ότι τα έβαλε με την καμόρα κλπ!!
      Πολύς κόσμος και αξιόλογος και κυρίως ειδήμων, έτρεχε, τρέχει ακόμα και δε θα σταματήσει και όλα αυτά χωρίς να συνδέονται με υποψηφιότητες και εκλογές. Έγιναν παραστάσεις σε αρμόδιους, καταγγελίες, μυνήσεις και πολλά είναι σε εξέλιξη.
      Αφήστε λοιπόν τις παινεσιές και τις υμνωδίες σε ...συνέχειες. Και όχι θρηνωδίες γιατί δεν βγήκαμε. Υπάρχει πεδίο δράσης και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου, αν υπάρχει ειλικρινής και άδολη διάθεση για δουλειά.

      Διαγραφή
  17. Καλά έκανε κι ας έχασε ο Ποθουλάκης. Είμαι ένας από τους ψηφοφόρους του και χαίρομαι που τον πολέμησαν οι διεφθαρμένοι, γιατί δεν συμβιβάστηκε μαζί τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν τον στήριξε όμως ούτε ο αρχηγός του συνδυασμού !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρκετά προβλήματα έχουμε. Οι εκλογές τελείωσαν. Δε θα ακούμε ακόμα τις χήρες να κλαίνε... Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΩΝ.Οι συμβιβασμοι ειναι απαραιτητοι στην πολιτικη και οποιος δεν το καταλαβαινει μενει απ εξω.
    Το μεσα με συμβιβασμους η εξω και ελευθερος ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΔΙΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. καιδυσκολα απαντιεται γιατι εχει να κανει με το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΑΣΣΟΝ για τον καθενα ξεχωριστα.Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ...αυτο πια........εεεεεεε το εχουμε εμπεδωσει.
    Οντως οι εκλογες ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.Οι συμβιβασμοι με το ΕΦΙΚΤΟ εγιναν.Απο εδω και περα εκαστος εφ ω εταχθη .Ιδου οι νεες προκλησεις ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΤΟ ΕΦΙΚΤΟ γιατι η πολιτικη θελει ρεαλισμο .Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ δεν εχει αναγκη ρεαλισμου ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ Αλλο κανω πολιτικη και αλλο υποστηριζω ιδεολογια.Γιαυτο οι προεκτασεις που δινονται στην επιλογη της νεας δημοτικης αρχης, απο διαφορους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ......ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΑΔΩΝ ,που τετοιους, διαθετει παμπολλους η ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑ.
    Δηλαδη προοδευτικος ειναι ο πουλακας ?προοδευτικο ειναι το φιδακι ο καπαπης?εεεεεεεεεε λιγο αστεια δεν ειναι αυτα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σωστό αυτό ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ, σε ότι αφορά τους ελεύθερους από κάθε συμβιβασμό ή υποχρέωση. Μήνυμα αυτό για τον Ποθουλάκη που πιστεύω ελεύθερος πια να μη χάρισε σε κανέναν, που τον κάλεσαν να καταθέσει στην Υπηρ. Εσωτ. Υποθέσεων (οι αδιάφθοροι) για την παραλιακή, αστυνομική και δημοτική ανομία, όπου η παράταξή του (βλ. ψηφοδέλτιο) δεν ήταν και τόσο καθαρή. Έχω διαβάσει τα πολυσέλιδα άρθρα του για το θέμα και για τις τηλεφωνικές απειλές, οπότε όσοι επίσης τα είχαν διαβάσει κατανοούν τις εξελίξεις και για ποιους κτυπούν οι καμπάνες. Αυτός βλέπετε δεν κάνει καταγγελίες που γυρνάνε απάνω του, όπως κάποιος άλλος πρόεδρος, που τώρα ψάχνουν το ΑΦΜ του για καταλογισμό. Πρέπει να είσαι πεντακάθαρος όταν καταγγέλλεις άλλους ή όταν τα βάζεις απευθείας με το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τελικα και το αυτοφωρο υπηρξε, και επισκεψη υπηρξε και τιποτα δεν ανακοινωθηκε......
    ομερτα....δεν υπηρξε ?Απλως ερωτω ......γιατι τετοια σιωπη ?
    Το καλυτερο ομως ειναι η ΚΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΥΚΟΥ ....Εμποδιζε το ροκ φεστιβαλ ?
    Πουλακες χορευουν ροκ πλεον .....
    ΝΑ ΤΟ ΔΩ ....ΚΑΙ ΑΥΤΟ.......
    THE END OFF TIME ......IN LOYTSA..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΧΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΠ ΚΟΝΤΑ ΑΛΩΝΙΖΕ ΜΗΧΑΝΙΜΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΜΟ; ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ19 Ιουνίου 2014 στις 11:42 μ.μ.

      Για την παραλία να ξέρετε όλοι το εξής:

      Το μόνο μηχάνημα που επιτρέπεται είναι το μηχάνημα καθαρισμού άμμου (σουρωτήρι). Κανένα άλλο.
      Μόλις δείτε να γίνονται εργασίες στην αμμουδιά με οποιοδήποτε τρόπο είτε με μηχάνημα είτε όχι, πάρτε τηλέφωνο το 100 ή την αστυνομία 22940 - 81100. Επίσης να το καταγγείλετε στην Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου 210 - 6577 - 802. Πάνε όλοι αυτόφωρο.
      Και αυτό ισχύει για οποιονδήποτε είτε γίνεται από ιδιώτη είτε από το Δήμο, από Σύλλογο κλπ. Όλοι είναι παράνομοι.

      Διαγραφή
  24. ΑΥΤΟ ΤΟ ,ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕΤΟ ΑΠΑΚΡΗΣΑΚΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ..........ΧΡΥΣ ΚΩΤΣΙΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς περιμένετε από τους άλλους να τρέξουν για σας! Εδώ πληροφόρηση και αντιπαράθεση απόψεων γίνεται. Ούτε ποιός οφείλει να καθαρίσει την άμμο δεν ξέρετε. Τίποτε άλλο θέλετε να μας παραγγείλετε; Εσείς στον καναπέ. Μην ξεκουνηθείτε.

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας