ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Κλήση της νέας Διοίκησης του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος σε συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων



           Σπάτα, 11 Ιουλίου 2014


 
                                                                                                  
      ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
     ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ
& ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ                                                                                                                           
            Προς : κ. Δημήτρη Μάρκου

(νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος)
                
             
                  
 
              
            
 
  
               



Θέμα : «Κλήση σε συνάντηση – σύσκεψη με τους εκπροσώπους των εργαζομένων»
        

Κύριε Μάρκου Δ.,

            Κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο των Δημοτικών Εκλογών του μηνός Μαΐου 2014, τα Διοικητικά Συμβούλια του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος και του Συλλόγου Εργατοτεχνιτών & Υπαλλήλων Δήμου Σπάτων, είχαν αποφασίσει να μη προχωρήσουν σε συναντήσεις με κανένα από τους τοπικούς υποψήφιους Δημάρχους και Δημοτικές παρατάξεις.

           Σκοπός αυτής της απόφασης, ήταν η αποφυγή προεκλογικών υποσχέσεων ή δεσμεύσεων που πολύ πιθανό να έμεναν απλά στα λόγια. Προτιμήθηκε να πραγματοποιηθούν συναντήσεις ουσίας αμέσως μετά τις εκλογές, τόσο με τη νέα Δημοτική Αρχή και τον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο, όσο και με τις υπόλοιπες Δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, αν φυσικά το επιθυμούν.
           Μετά λοιπόν τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών, την εκλογή σας ως Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος και την επικείμενη ανάληψη των νέων καθηκόντων σας την 1η Σεπτεμβρίου 2014, σας καλούμε σε συνάντηση – σύσκεψη με τους εκπροσώπους των εργαζομένων, δηλαδή τα μέλη των δύο Διοικητικών Συμβουλίων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, σε χρόνο και τόπο της δική σας επιλογής, για να σας καταθέσουμε τους προβληματισμούς, τις αγωνίες που έχουμε ως εργαζόμενοι τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο αλλά και τις προτάσεις, θέσεις και λύσεις που προτείνουμε ως συνδικαλιστικό κίνημα.
           Κρίνουμε την συγκεκριμένη συνάντηση αναγκαία και απαραίτητη καθώς οι επιθέσεις που δέχονται οι εργαζόμενοι και οι υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φυσικά του Δήμου μας, είναι καθημερινές, μεγάλες και σκληρές, καθώς η εφαρμοζόμενη μνημονιακή πολιτική έχει σκοπό την ισοπέδωση των εργασιακών σχέσεων, τις απολύσεις εργαζομένων και το ξεπούλημα των υπηρεσιών των Δήμων «έναντι πινακίου φακής».
           Για το λόγο αυτό, τα Διοικητικά Συμβούλια των δύο πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργάνων, κατάρτισαν πίνακα με τα θέματα που θα τεθούν στην επικείμενη συνάντησή μας, χωρίζοντας τα σε δύο μέρη, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο.

Τοπικά θέματα:

·        Σοβαρή έλλειψη προσωπικού – συνεχιζόμενη αποδυνάμωση των υπηρεσιών – σοβαρή έλλειψη υλικοτεχνικής υποδομής – έλλειψη ενημέρωσης των Δημοτών
·        Τοποθέτηση και ορθή κατανομή του υπάρχοντος προσωπικού – οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου – αρμοδιότητες προσωπικού – έκδοση κανονισμών λειτουργίας
·        Πρόσληψη μόνιμου Νομικού Συμβούλου – Νομική κάλυψη των υπηρεσιών
·        Βελτίωση των συνθηκών εργασίας – άσχημες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας – πρόσληψη Γιατρού Εργασίας και Τεχνικού Ασφαλείας – κεραία κινητής τηλεφωνίας
·        Αυθαίρετες παρεμβάσεις συμβούλων – αντιδημάρχων στη λειτουργία των υπηρεσιών
·        Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας και πιθανή τροποποίησή του
·        Κοινωνική Πολιτική
·        Κατάργηση και συγχώνευση των δύο Ν.Π.Δ.Δ. στις υπηρεσίες του Δήμου με παράλληλη μεταφορά αρμοδιοτήτων και προσωπικού που υπηρετεί σε αυτά
·        Οικονομική κατάσταση – έσοδα, έξοδα – οφειλές προς τρίτους
·        Πιθανή διαδημοτική συνεργασία (π.χ. καθαριότητα, ανακύκλωση, ύδρευση, κοινωνική πολιτική)

Κεντρικά θέματα:

·    Συγκριτική αξιολόγηση
·    Ιδιωτικοποίηση των Δημοτικών Υπηρεσιών – Σ.Δ.Ι.Τ. – Κοιν.σ.επ.
·    Διαθεσιμότητες – απολύσεις – κατάργηση υπηρεσιών
·      Στήριξη στις επερχόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων


            Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες. Αναμένουμε την απάντησή σας.
  
        

Για τα Διοικητικά Συμβούλια

                       Ο Πρόεδρος                                                    Ο Πρόεδρος
           του Σωματείου Δημοτικών                       του Συλλόγου Εργατοτεχνιτών &
              Υπαλλήλων Αρτέμιδος                                Υπαλλήλων Δήμου Σπάτων                                              
                                                                                                        
           
                    Νίκος Κρέτσης                                           Βασίλης Ζηλεμένος

68 σχόλια:

  1. Αρχίζουν οι εκβιασμοί...! Ακόμη δεν ανέλαβε, τον καλούν να του συστήσουν πως να διοικήσει. Να μην χάσουν την βολή τους. Τα συνηθισμένα επί χρόνια. Ο Δήμαρχος θα επιβάλει τον τρόπο διοίκησης. Ας τα ξεχάσουν αυτά που ξέρανε.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συναντηση πρεπει να γινει με μοναδικο θεμα[ Αναθεση των περισσοτερων εργασιων του ΔΗΜΟΥ σε ιδιωτες].Ο δημος να περιοριστει σε επιτελικα και διοικητικα καθηκοντα.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ . ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΟΛΟΙ, ( ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ), ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνάντηση με τη νέα Διοίκηση του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος 2011
      Προς : Μέλη Σωματείου Δημοτικών
                        Υπαλλήλων Αρτέμιδος
      Συνάδελφοι,
             Μετά από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη νέα Διοίκηση του.
      Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος στα πλαίσια μιας πρώτης γνωριμίας αλλά και συζήτησης των προβλημάτων που υπάρχουν και πιθανών δημιουργηθούν με τη συνένωση των δύο Δήμων.
             Στη συνάντηση, από πλευράς Διοίκησης, παρευρέθηκαν, ο νέος Δήμαρχος κος Χρήστος Μάρκου και οι Σύμβουλοι, κος Χρήστος Σερέτης, κος Πέτρος Πουλάκης και κος Θανάσης Μαργέτης.
             Ξεκινώντας τη συζήτηση, η νέα Διοίκηση ζήτησε συνεχή και στενή συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους και συλλογική προσπάθεια, για να καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματα που ήδη υπάρχουν και να αντιμετωπίσουμε τα πολλά προβλήματα που θα φέρει η συνένωση των δύο Δήμων, σύμφωνα με το πρόγραμμα «Καλλικράτης». Κοινή θέση εξέφρασαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, τονίζοντας παράλληλα την αναγκαιότητα τα λόγια να γίνουν πράξεις και να μη μείνουν λόγια. Επίσης τονίστηκε ότι, η προσπάθεια από την πλευρά των εργαζομένων είναι δεδομένη, όπως άλλωστε έχουν αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν. Σκοπός μας ήταν, είναι και θα είναι, η καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη και η διατήρηση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα των Υπηρεσιών μας.
            Ένα από τα κυριότερα θέματα που απασχολεί τους εργαζόμενους είναι το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί, ιδιαίτερα στο Δήμο Αρτέμιδος λόγω του χρέους στην Ε.Υ.Δ.Α.Π., την επιτακτική ανάγκη είσπραξης των οφειλών παρελθόντων ετών αλλά και την οργάνωση του τμήματος Εσόδων της Οικονομικής Υπηρεσίας.

      Διαγραφή

    2.        Η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι βρίσκονται στη διαδικασία εξεύρεσης του απαραίτητου χώρου για την άμεση εγκατάσταση τουλάχιστον της Οικονομικής Υπηρεσίας που είναι απαραίτητο να λειτουργήσει άμεσα ως ενιαία. Δήλωσε επίσης ότι στις σκέψεις της νέας Διοίκησης είναι να εγκατασταθεί η νέα Τεχνική Υπηρεσία στο γυάλινο κτίριο στην Αρτέμιδα και για αυτό το λόγο προχωρούν σε κάποιες εργασίες ανακαίνισης και τροποποίησης του χώρου. Όσο αφορά την ανέγερση νέου Δημαρχείου, είναι κάτι το οποίο το σκέφτονται αρκετά σοβαρά και επιθυμούν να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το σκοπό αυτό. Υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στα Σπάτα, που ανήκει στο Δήμο και έχει χαρακτηριστεί χώρος Δημαρχείου.
            Στη συνέχεια της συζήτησης τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου έθεσαν την ανάγκη ορισμού Υπηρεσιακών παραγόντων (Προϊστάμενοι τμημάτων και Διευθύνσεων), την ανάγκη σύστασης και ψήφισης νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) και την ενοποίηση των Νομικών Προσώπων σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα «Καλλικράτης».
            Όσο αφορά τους Προϊστάμενους και Διευθυντές, η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι, θα παραμείνουν ως έχουν μέχρι τις κρίσεις των νέων που θα γίνουν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Για το νέο Ο.Ε.Υ. ο κος Δήμαρχος ανέφερε ότι περιμένει προτάσεις από τους Υπηρεσιακούς παράγοντες και τα δύο Σωματεία και το πιο πιθανό είναι να συσταθεί μια επιτροπή από τους παραπάνω, για το λόγο αυτό. Για την αναγκαία ενοποίηση των Νομικών Προσώπων δεν έχουν καταλήξει ακόμη αν θα υπάρξουν δύο ή ένα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη δημιουργία ή μη μιας νέας Δημοτικής Επιχείρησης. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και το αργότερο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχει παρθεί σχετική απόφαση. Σημείωσε επίσης ότι η μέχρι στιγμής εικόνα που έχει σχηματίσει η νέα Διοίκηση είναι ότι τα Νομικά Πρόσωπα και οι Υπηρεσίες του Δήμου Αρτέμιδος είναι πιο οργανωμένες σε πολλούς τομείς από τα αντίστοιχα Νομικά Πρόσωπα και Υπηρεσίες του Δήμου Σπάτων.
      ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

      Διαγραφή

    3.        Η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι βρίσκονται στη διαδικασία εξεύρεσης του απαραίτητου χώρου για την άμεση εγκατάσταση τουλάχιστον της Οικονομικής Υπηρεσίας που είναι απαραίτητο να λειτουργήσει άμεσα ως ενιαία. Δήλωσε επίσης ότι στις σκέψεις της νέας Διοίκησης είναι να εγκατασταθεί η νέα Τεχνική Υπηρεσία στο γυάλινο κτίριο στην Αρτέμιδα και για αυτό το λόγο προχωρούν σε κάποιες εργασίες ανακαίνισης και τροποποίησης του χώρου. Όσο αφορά την ανέγερση νέου Δημαρχείου, είναι κάτι το οποίο το σκέφτονται αρκετά σοβαρά και επιθυμούν να προχωρήσουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για το σκοπό αυτό. Υπάρχει συγκεκριμένος χώρος στα Σπάτα, που ανήκει στο Δήμο και έχει χαρακτηριστεί χώρος Δημαρχείου.
            Στη συνέχεια της συζήτησης τα μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου έθεσαν την ανάγκη ορισμού Υπηρεσιακών παραγόντων (Προϊστάμενοι τμημάτων και Διευθύνσεων), την ανάγκη σύστασης και ψήφισης νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) και την ενοποίηση των Νομικών Προσώπων σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα «Καλλικράτης».
            Όσο αφορά τους Προϊστάμενους και Διευθυντές, η απάντηση που λάβαμε ήταν ότι, θα παραμείνουν ως έχουν μέχρι τις κρίσεις των νέων που θα γίνουν από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο. Για το νέο Ο.Ε.Υ. ο κος Δήμαρχος ανέφερε ότι περιμένει προτάσεις από τους Υπηρεσιακούς παράγοντες και τα δύο Σωματεία και το πιο πιθανό είναι να συσταθεί μια επιτροπή από τους παραπάνω, για το λόγο αυτό. Για την αναγκαία ενοποίηση των Νομικών Προσώπων δεν έχουν καταλήξει ακόμη αν θα υπάρξουν δύο ή ένα. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη δημιουργία ή μη μιας νέας Δημοτικής Επιχείρησης. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και το αργότερο μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχει παρθεί σχετική απόφαση. Σημείωσε επίσης ότι η μέχρι στιγμής εικόνα που έχει σχηματίσει η νέα Διοίκηση είναι ότι τα Νομικά Πρόσωπα και οι Υπηρεσίες του Δήμου Αρτέμιδος είναι πιο οργανωμένες σε πολλούς τομείς από τα αντίστοιχα Νομικά Πρόσωπα και Υπηρεσίες του Δήμου Σπάτων.

      Διαγραφή
    4. Οι υπάρχουσες συνθήκες εργασίας και ειδικά οι κτιριακές υποδομές στο Δήμο Αρτέμιδος, ήταν το επόμενο θέμα που έθεσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας. Εφόσον λοιπόν θα παραμείνουν εργαζόμενοι και μάλιστα αρκετοί στα υπάρχοντα, προς το παρών, κτίρια είναι απαραίτητο να βελτιωθούν και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Τα κτίρια στη σημερινή τους μορφή είναι ακατάλληλα για να στεγάσουν Δημόσιες Υπηρεσίες. Απαιτείται ριζική και ουσιαστική αναπαλαίωση και ανακαίνιση. Σε αυτό το θέμα, το Διοικητικό μας Συμβούλιο δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν θα υποχωρήσει και θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο, τουλάχιστον, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Χαρακτηριστικό και απλό παράδειγμα, οι καυστήρες πετρελαίου για τη θέρμανση των δύο κτιρίων τέθηκαν εκτός λειτουργίας και διορθώθηκαν με προσωπική οικονομική επιβάρυνση του κου Χρήστου Σερέτη.
            Η απάντηση ήταν ότι, το γνωρίζουν και πρόκειται να παρέμβουν ουσιαστικά για την βελτίωση αυτών των απαράδεκτων συνθηκών εργασίας. Ο τρόπος που θα γίνει θα αποφασιστεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ίσως και σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία, Ο.Τ.Ε. Ακίνητα Α.Ε.
            Τέλος, ο Δήμαρχος κος Χρήστος Μάρκου, ζήτησε πίστωση χρόνου θέτοντας ως προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων που θα δημιουργηθούν με τη συνένωση και κατόπιν την επίλυση όλων των υπολοίπων. Δήλωσε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας θα έχει λόγο σε όλα τα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους και τις Υπηρεσίες του νέου Δήμου.

      Συνάδελφοι,
           Υπάρχει, όπως υπήρχε πάντα, καλή διάθεση για συνεργασία με τη νέα Δημοτική Αρχή με στόχο την λύση των προβλημάτων μας και την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών. Υπάρχει, όπως υπήρχε πάντα, καλή διάθεση για την πίστωση χρόνου που ζήτησε η νέα Διοίκηση. Υπάρχει, όμως, όπως υπήρχε πάντα και αγωνιστική διάθεση αν και εφόσον όλα τα παραπάνω αποδειχτούν λόγια του «αέρα». Είμαστε αποφασισμένοι να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος και μας δίνεται μοναδική ευκαιρία με το πρόγραμμα «Καλλικράτης». Να είστε σίγουροι ότι θα το πράξουμε.
            Χρειάζεται, όσο ποτέ άλλοτε, συνεργασία και ενότητα μεταξύ μας για το σκοπό αυτό. Χρειαζόμαστε τη στήριξη αλλά και τις προτάσεις σας για να το καταφέρουμε. Θέλουμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους Υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου μας που παρευρέθηκαν στη συνάντηση που ζητήσαμε, για πληρέστερη ενημέρωση. Έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε και να καταφέρουμε πολλά .
      ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ

      Διαγραφή
    5. ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ,ΤΙ ΑΛΑΞΕ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΝΙΖΕΙ.

      Διαγραφή
  3. Και ποιά είναι η διαφορά των Τοπικών από τα Κεντρικά θέματα που αναφέρετε ; ΄Ενας που να ξέρει γράμματα δεν μπορεί να σας εκπροσωπήσει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίχαν αποφασίσει να μην συναντηθούν με υποψηφίους , όπως λένε, γιατί δούλευαν απροκάλυπτα για τον Κατσαλίρο...Έλα ρε παιδιά , μέχρι και την γνωστή φυλλάδα είχαν πρώτη θέση εντός της δημαρχίας......Δήμαρχε , τύπος Γιαννάτος τους χρειάζεται. Να μιλάει και να τρίζουν τα παράθυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΟΙΜΟΝΟ με κεντρικο συνθημα οι νεοι μπροστα να μπει ο ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ο συνταξιουχος παπους μπροστα . ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

      Διαγραφή
  5. βρε δεν πατε να δουλεψετε που μου βαζετε και ορους.....
    Σας ειδαμε τοσα χρονια κατσαλιροκωλοσφουγκια.....αγραμματα που θα βαλετε και ορους....αντε να φτιαξετε ενα σωματειο που δεν μπορειτε να τα βρειτε ΚΑΝ μεταξυ σας και μου θελετε αγωνες...της βολης σας ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΣΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ 2011 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΝΤΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ.ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Και τι έγινε λοιπόν που ζήτησαν συνάντηση ; ΄Αλλαξε τίποτε ; Μα τι λέτε ρε μερικοί ; ! Είσαστε με τα καλά σας ; Ο Δήμαρχος θα τους καλέσει, να τους πεί πως θέλει να λειτουργεί ο Δήμος, για το καλό των δημοτών και όχι αυτοί πως θέλουν να βολεύονται . Πέρασαν οι παλιές εποχές. Προσαρμοστείτε !

      Διαγραφή
    3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥΣ.
      ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙ.
      Αν θελουν συναντηση ΕΞΩΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ,αυτο να τονισθει οτι προκειται περι ΙΔΙΩΤΙΚΗς ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα ΘΕΣΜΙΚΑ στην θεση τους και να μην παιρνουν ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥΣ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΑΝ .....

      Διαγραφή
  6. Θέλουν τα Γκικόπαιδα , τα Μαρκόπαιδα, τα Μαργετόπαιδα, τα Πουλόπαιδα, να εξουσιάζουν και να διαλύουν τον τόπο.! Με ποιο δικαίωμα τα λέτε αυτά; Σε ποιό τομέα είναι επιτυχημένος αυτός ο δήμος ;Η φωλιά της διαπλοκής και της αποτυχίας. Μοιράστε καμμιά φυλλάδα ακόμα με συκοφαντίες για τον δήμαρχο..Θράσος.! Δημήτρη Δήμαρχε μη κάνεις πίσω. Έχεις το 60%. Αυτή η πενταετία είναι η ελπίδα μας.Συμφωνώ με τον προηγούμενο.Βάλτους προϊστάμενο τον Γιαννάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ?????????????

      Διαγραφή
    2. το καπαπιδιον εγινε ΧΑΧΑΣ
      Μωρε δεν το κοβεις το κουσουρι ουτε η ντε λαλησα δεν μπορει να σε μαζεψει....
      ΑΧ ΑΧ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΧ .....ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ .....
      Βρε εχει το αποτυπωνμα σου το σχολιο ......μονον εσυ νομιζεις οτι κρυβεσαι....

      Διαγραφή
    3. Βρε ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑ είσαι φοβερός ! Πως το ανακαλύπτεις το ΚαΠαπίδιον κάθε φορά ; Είσαι αλάνθαστος, έχεις καταντήσει η σκιά του και ο φόβος του. Εσένα πράγματι σε φοβάται .

      Διαγραφή
    4. ΜΕ ΤΟ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚαΠαπίδιον .?????????????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
    5. ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ .....γιαυτο εγραΨε να τους κανουν ενεση.........
      ΒΡΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ τον γιατρο.....δεν ασχολειται με ψυχιατρικη....καλα κανεις και γελας απο αλλο θα σκασεις οχι απο το γελιο....ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ .ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

      Διαγραφή
    6. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΜΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.

      Διαγραφή
    7. μαυτα; = ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ =βρε δεν γλυτωνεις αφου δεν σε θελει η μαυρομυτα τι διαβολο το παιδευεις.....

      Διαγραφή
  7. η επιτυχια του Δημαρχου θα κριθει σε τρια πεδια
    1 Να μαζεψει το κατσαλιρο ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡΙ που κληρονομησε
    2 Να να βαλει μια ταξη στην παραλια ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΙΕΤΕΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ που κληρονομησε.
    3 Να κανει ουσιαστικο ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ,με τους συμβουλους που κληρονομησε.
    ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΧΕ.
    Αλλιως ενας ακομα αποτυχημενος με ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ αυτη την φορα.
    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΥΓΜΗ .αν σου παρουν τον αερα τοχασες δημητρακη και αυτα δεν στα ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ.Διδακτορας ειμαι και κουμανταριζα καμμια 40 αρια απο διδακτορες μεχρι καθαριστριες.....Στην καλυτερη σε σεβονται στην χειροτερη σε μισουν αλλα ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΝΟΥΝ.αυτο ειναι ενας μπουσολας.ακουσε με ...εχω μεγαααααληηηηη πειρα .ΠΑΡΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ για να μην σου παρουν το δικο σου.στο τελος.Εχεις και αλλη καριερρα δεν νομιζω να αρκεσθεις στον τιτλο της Σπαταρτεμησιας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΧΣΤΣ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ.

      Διαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ τέλοιος ? Η ειναι σκετη αγραμματοσυνη ?Με γεια του με χαρα του, ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ να παει παραπανω .ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΟΦΤΕΙ ?ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΩΤΑ ?Τι κωλοπιλαλα σε επιασε μην σου παρει την θεση του βουλευτη ?Η σε ετσουξε που ΕΧΑΣΕΣ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ?Εδω ειμαστε μην βιαζεσαι πισω εχει η αχλαδα την ουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ θα θέλεις προφανώς να αποτύχει, αν πετύχει θα χάσεις το χόμπι σου να ασχολείσαι με τα Σπάτα και την Λούτσα

      Διαγραφή
    2. Εχω πολλα χομπυ μην ανησυχεις.Απλα ο λαμογιοτοπος εχει λαμογιοκυνηγι .Οπου και να γυρισεις τσουπ....θηραμα....

      Διαγραφή
  9. ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΒΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΙΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά σας τα χώνει ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΙ......ΘΑ ΕΓΡΑΨΕ......ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΒΥΣΟΥΝ.
      ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΥΦΟΣ κατσαλιροποδαρων που το ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥΣ.
      Δεν μπορεις να γραψεις κοσμια ?Πες οτι μιλας στον ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ....και οχι σε τσαλαπετεινο ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕ.Εγω τον νεο δημαρχο τον θεωρω κυριο και θλιβομαι που εχει να κανει με κατι ....παρταλια οπως γραφετε στην γλωσσα σας....που δεν ειναι γλωσσα ειναι ΟΡΝΙΘΟ ΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ......ξεπερασμενης συνδικαλιστουρας.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΙΓΑ Κ...ΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕ.....τον κοσμο ολο Σαν πολυ αερα εχετεστα πανια σας , για κατεβαστε το πανι γιατι πατε στα βραχια σουμπιτο......

      Διαγραφή
  11. Κάτι άσχετο Αριστογείτωνα πώς καταφέρνεις να βάζεις όνομα? Εγώ προσπάθησα δεν με αφήνει ζητάει όνομα κεντρικού υπολογιστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

      Διαγραφή
  12. Μεγάλο πρόβλημα η συντεχνία των υπαλλήλων. Όμως ας πρόσεχε ο νέος Δήμαρχος στη συγκρότηση του συνδυασμού - ψηφοδελτίου του και στην κατευθυνόμενη σταυροδοσία που έγινε εν γνώση του και δια του στενού πυρήνα (αραβωνιαστηκιάς και "ταχυδρόμου"). Τώρα και να θέλει, με ποιους "ειδήμονες" θα αντιμετωπίσει τα λαμόγια ; Με τον Τυράκη, τον Νομικό, τον Φύτρο, την Αθηνά Λύτρα, τον Μπέκα, τον Λάμπρου, τον Τάκα, τον Ιωάννη Τούντα, την Ζήση ή τον Αντωνάκη (Κουμπάρο του); Ας τους κάνει ο ίδιος μια εξέταση βάζοντάς τους να του συντάξουν μια εισήγηση ή ένα δημοτικό έγγραφο. Τελείως άσχετοι. Να γιατί χορεύουν ........ τα υπαλληλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λαμόγιο είσαι και νούμερο μαζί....υπαλληλάκια οι άνθρωποι που σε ξεβρωμίζουν ;;;;που τρώνε την μπόχα σου ;;;;οικογενειάρχες κρεμασμένη πίσω απο νεκροφόρες απορριματοφόρα για να σε ξεβρωμίσουν ρε παρτάλι;;

      Διαγραφή
    2. Eγω θα ελεγα οτι τιποτα δεν ειναι ΤΥΧΑΙΟ .Οπως πχ το σχολιο του εργαζομενου 12 36 .
      Δημοτικον ηθος και δημοτικον ΥΦΟΣ .Αυτοι υπηρετουν το δημοσιο συμφερον και τους δημοτες ΠΑΡΤΑΛΙ Α
      ΕΥΓΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕ.ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΕΙΡΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΙΩΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ.
      Δεν χρειαζεται να προσθεσεις ΤΙΠΟΤΑ.
      ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ......εχεις πολλους κοριους στο σεραι.....

      Διαγραφή
    3. Σαν το δικό σου που έχεις επι της βραβρωνος με τα κουφάρια τον αυτοκινήτων δεν έχει..νούμερο ε νούμερο.

      Διαγραφή
    4. ΤΑ ΒΡΑΥΡΩΝΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΑΝ ....ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΡΑΥΡΩΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ..
      ΤΟ ΛΟΥΤΣΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ....τοσο ξερεις τοσο λες ....παραληρημμα με αυτοκινητα ......

      Διαγραφή
    5. ΑΣΕ ρε πάστορα τις παρανομίας που θες και βήμα να μιλάς......

      Διαγραφή
    6. ΒΡΕ 12 36 προδοθηκες με αυτο το παρταλι....ΠΩ ΠΩ τι κοριους εχει μεσα το δημαρχιακο σεραι....Βρε χαζο ...ενας στους 100 γραφει σαν εσενα μεσα στο ΣΕΡΑΙ .ΒΡΕ ΘΑ ΤΟ ΣΦΥΡΙΞΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ τι εχει μεσα στα ποδια του.....Αυτη η μαντρα που λες που ακριβως ειναι φωστηρα, να περασω να δω τον σωσια μου και να γελασω με το τι σκεφτονται οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΑΡΧΟΙ........ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ....
      ΠΩ ΠΩ ΠΛΑΚΑ.......θελει να κρυφτει και το παρταλι δεν τον αφηνει....Πες αλευρι....το μουγκο σε γυρευει.....

      Διαγραφή
    7. ασε ρε ρουφιανα που θα μας κανεις και νταντα.....αριστοβλαχο το κερατα!!!!!

      Διαγραφή
    8. μπινγκο .....αρα σε πετυχα ....

      Διαγραφή
    9. ναι.....τωρα παρε φορα......
      ασε να μιλησει κανενας αλλος για νομιμοτητα που μπορει.....εσυ δεν μπορεις .......σε εχουν μαθει ολοι.....

      Διαγραφή
  13. Τα πραγματα ειναι απλα.Πρωτος συμβουλος στα Σπατα οπρωην δημαρχος και αποτυχημενος Αντωνης Τουντας.Πρωτος στην Αρτεμιδα ο πρωην δημαρχος και αποτυχημενος ΤΥΡΑΚΗΣ [τουλαχιστον αυτο εδειξαν οι εκλογες που τους εστειλαν στα σπιτια τους]ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασε τις κακιες 12¨04 υπαρχουν πολυ ακομα που ηταν στον αγωνα και μπορουν να βοηθησουν στην διοικηση.Υπαρχει ο Αναγνωστοπουλος ο Κολτζος ο Αντωνοπουλος ο Καλαμποκης ο Καραβασιλης μην τους υποτιμας θα γινει μια τρομερη νεανικη ομαδα που θα παρει τις τυχες του Δημου στα χερια της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστός 12:15 μμ. Θα έχουμε το γλέντι της 5ετίας !! Ο τόπος θα πάει μπροστά και μην ακούσω πάλι διαμαρτυρίες. Ά, όλα κι όλα, οι άνθρωποι εκλέχθηκαν δημοκρατικά από όλους και τα στελέχη Αναγνωστόπουλος, Κόλτζος, Αντωνόπουλος, Καλαμπόκης και Καραβασίλης στήριξαν αποφασιστικά και πρέπει να ανταμειφθούν ...... περαιτέρω. Με καταλαβαίνετε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμενοντας τους βαρβαρους.........ΤΡΑΜΑΡΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    2. Παλι καλα γλυτωσαμε τα copy paste και ηρθε η ποιηση....
      Εγω θα ελεγα
      Περιμενοντας τον Γκοντο απο το θεατρο του παραλογου.,αντε και ο Ρινοκερος του Ιονεσκο....εεεε το διδακτορικο εκ γαλλιας δεν ειναι οι βαρβαροι.....διαβολε....

      Διαγραφή
    3. απω τους αλοφροναις να δουμαι πωτε
      θα γλιτοσουμαι

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
    4. Ειδατε πως βγαζεις τον Ρινοκερο απο την φωλια α λα Ιονεσκο ?ΞΕΜΥΤΙΣΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ενω περιμεναμε τον Γκοντο.Και φυσικα δεν καταλαβε ...τιποτα....ως συνηθως....
      Να ρωτησεις τον γιατρο αυτος ξερει και τον Γκοντο και τον Ιονεσκο.Εσυ δεν ξερεις πουθε πανε τα τεσσερα....μονο κρυφτο κυνηγητο και αλλα παιδικα , γραμμενα απο παιδακια του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ.

      Διαγραφή
  16. Ο 3 05 εχει δικιο .....ΔΥΣΤΥΧΩΣ .Η Αθηναικη δημοκρατια Ψηφισε δημοκρατικα την εκστρατεια στην Σικελια που προτεινε ο Αλκιβιαδης ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΟΛΟΣ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.για παντα.Το καλυτερο παραδειγμα συλλογικης λαθος αποφασης εξ αιτιας εξαπατησης απο ΛΑΟΠΛΑΝΟ ....ΗΓΕΤΗ.ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ 42 % ΚΑΙ ΜΕΤΑ......ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ......
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΦΙΣ ΤΟΝ ΗΠΑΤΗΣΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από τους παράφρονες σαν κι΄εσένα πότε θα γλυτώσουμε ? ΚαΠαπίδιον ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ 4 03.Τοσο διαρκει η θητεια του.ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ οσοι τον ψηφισατε γιατι ειναι ...προοδευτικος....Εχουν χασει ολες οι λεξεις το νοημα τους σε αυτο τον τοπο.Αυτο εδειξαν και ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ οι δημοτικες εκλογες...ειμαστε ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΙ ΜΑΘΗΣΕΩΣ αυτο ειναι το μεγαλυτερο μας προβλημα.....και αυτο δεν μπορει να το λυσει καμμια τροικα και κανενα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
    Ετσι το καφενειον η Ελλας μπορει να ελπιζει σε κερδη μονον ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ για τουριστες .....και πολυ μας παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καντερε μαζί το έχεις το μπλοκ με την χοντρή αριστιγειφτυσα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Καντερές σας αφήνει να λέτε όλοι οτι θέλετε επειδή είναι δημοκράτης, εσύ επειδή δεν είσαι άξιος να απαντήσεις στον Αριστογείτωνα για τις αλήθειες που γράφει επιτίθεσαι στον Καντερέ επειδή τον αφήνει να γράφει όπως αφήνει και σένα

      Διαγραφή
  20. οτι εχει ο καθεις ΕΚΘΕΤΕΙ. οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ δεν μπορει να το προσποιηθει.Στο γραπτο βγαινει ο πραγματικος εαυτος δεν μου ειπατε τιποτα για το ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ ΤΟΥ ΤΖΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να το ΤΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟ ΟΝ...............2 43 καταμεσημερο ....καλα βρε δεν ζεσταινεσαι ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΙΛΙΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα σας δώσει την απάντηση το ΣΔΟΕ λαμόγια. Ε λαμόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάμε πόλεμο καντερε.....ελπίζω να έχεις παραστατικά....χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα βρω το αδύνατο σημείο σου ρουφιανα καντερε και θα σε δώσω στεγνά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑΑΑΑΑΑΑΤΑ ΑΙΜΑΤΑ.....
      Γιατι γραφεις τρια τρια τα σχολια ?
      θα σε δωσω να φορολογηθεις με το σχολιο....και με την βλακεια οποτε καηκες....
      ασυλληπτη βλακεια .....

      Διαγραφή
    2. 7:28 δυο πράγματα είναι ατελείωτα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία σαν την δική σου

      Διαγραφή
  25. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙΣ ,ΑΝΗΚΕΣΤΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΤΑ ΒΩΜΟΛΟΧΙΑΣ , ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ....
    ΑΧ ΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ...ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΑΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ....ΑΠΕΙΛΟΥΝ ...ΑΝΩΝΥΜΑ.....αλλα αυτο δεν το σκεφτηκες 3 δικηγορους πληρωνω,,,,για ελα να παιξουμε τα δικαστικα παιχνιδια....και να αποκαλυφθει ......ΟΤΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ..εγω δηλαδη ξερω αλλα ολοι δεν ξερουν τι εστι ΑΥΤΟΦΩΡΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εσυ εκβιαζεις κ απειλεις....μαλλον θα επρεπε να στο πουν οι δικηγοροι σου να εισαι προσεχτικος......ναι υπαρχει και η διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και κανει παρα πολυ καλη δουλεια και τον πρωτο που θα επρεπε να μαζευψει εισαι εσυ γιατι διασυρεις ανθρωπους και οικογενειες....νουμερο ε νουμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. υπαρχει αστυνομια ΒΛΑΚΕΙΑΣ και ανορθογραφιας? Για να μαζεψει
    τα κατωθι
    1 χοντρη αριστογυφτισσα
    2 παπαρα ,νουμερο ,αγαμητε ..
    3 λαμογια
    4 ρουφιανα καντερε .

    ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ
    Αν θελεις να μην εκτιθεσαι ενας μονον τροπος υπαρχει .ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.Ειναι τετοιο το μεγεθος των βλακειων που αυτοφωτογραφιζεσαι. .
    Ο ΘΩΜΑς φερθηκε τοσο κυριος που ουτε καν ασχοληθηκε μαζι σου.
    ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΩΜΑΣ.
    Το επομενο διηγημα μου θα ειναι Ο ΛΟΥΤΣΟΣ.Οχι το ψαρι ,ενας εκλεγμενος εκπροσωπος του λαου. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ,θα θεσω νεο ηθικο διδαγμα προς διερευνηση .Αληθεια ποιο ειναι το διδαγμα του ΤΖΟΥΛΟΥ?Γραψε μου κατι καλο να το χρησιμοποιησω στο επομενο πονημα.Εσυ οδηγεις την πεννα μου.....εισαι η εμπνευση μου.Ο ΚΥΡ ΜΕΝΙΟΣ πως σου φαινεται?Στο λειβαδι ξεχασμενος ενας γαιδαρος βοσκουσε
    τιποτα αλλο δεν ζητουσε ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ
    Η ΚΕΚΑΥΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΣΜΑΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ante re pou den exeis ixnos ntropis mesa soy......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΕΕΕΕΕ ΠΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ....ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΑ ΓΚΡΗΚΛΙΣ.....ΑΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΠΑΙΞΤΗΝ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας