ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Divide et impera= Divide and conquer ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κα Μάρκου…!!!



           Επαναφέρατε τον ΔΙΧΑΣΜΟ!


Και επειδή “SCRIPTA MANENT” τα γραπτά μιλάνε και ουδείς δύναται να τα διαψεύσει….:                                       
                                                                                                                                              ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ προς Δήμαρχο:                                                                                                                                        24/01/2014 έγγραφο της Ομοσπονδίας προς τον Δήμαρχο, με αριθμό Πρωτοκόλλου 245 «…………σας γνωρίζουμε την απόφαση του Κ.Σ. για τη διοργάνωση των «Βραυρωνίων, για μία ακόμη χρονιά, και ως εκ τούτου   ζητάμε τη συμπαράστασή σας στην διοργάνωση τους».
Απάντηση Δήμου προς Ομοσπονδία:                                                              14/02/2014, έγγραφο του Δήμου (Οργανισμός Παιδείας και Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ») προς την Ομοσπονδία με αριθμό Πρωτοκόλλου 56, Απάντηση στο υπ αριθ. 245/24-01-2014-έγγγγραφο της Ομοσπονδίας.                                                               «Ο Οργανισμός Παιδείας ………………. εντάσσει υπό την αιγίδα του την πραγματοποίηση των «Βραυρωνίων»  και προτείνει την διοργάνωση στην  Ομοσπονδία………… και τη συνδιοργάνωση Συλλόγων «Φιλοζωική Αρτέμιδος», «Προφήτης Ηλίας- Αγία Παρασκευή» , «Σύλλογος Αγ. Νικολάου» και «ΕΟΜΑΚ» …….. ……………………… Το Ν.Π.Δ.Δ. «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» Θα προχωρούσε στην διοργάνωση των Βραυρωνίων 2014 αναλαμβάνοντας την διοργάνωση τους, όμως λόγω των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών του Μαϊου η Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Οργανισμού θεωρούν αντιδεοντολογικό να προγραμματίζουν εκδηλώσεις από τη στιγμή που θα έχουν προηγηθεί Δημοτικές Εκλογές».
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ
Συνέχεια αλληλογραφίας Ομοσπονδίας και Κας Μάρκου Παναγιώτας:
Ομοσπονδία προς Κα Μάρκου.                                                                                                                                         20/02/2014 επιστολή Ομοσπονδίας προς Δήμο ( Κα Μάρκου) με αριθ. Πρωτοκόλλου 251:   «Το Κ.Σ. της Ομοσπονδίας στη συνεδρίαση της 18-02-2014, αφού έλαβε γνώση του απαντητικού εγγράφου σας με αριθ. Πρωτοκόλου 56, 14-02-2014, αποφάσισε τη συνέχιση της διοργάνωσης των Βραυρωνίων  (ως έπραττε τα τελευταία χρόνια) και οι ημερομηνίες των εκδηλώσεων θα είναι 5-6-11-12- και 13 Ιουλίου 2014» (Επισυνάπτεται  λίστα των 22 Συλλόγων μελών που υπογράφουν) .
Κα Μάρκου προς Ομοσπονδία:
Έγγραφο 14/03/2014, αριθ. Πρωτοκόλλου 99.                                                                                                                «Κατόπιν της αδιαλλαξίας που δείξατε οι δύο φορείς  (Ομοσπονδία ………………………………………. και Συνδιοργάνωση Συλλόγων Αρτέμιδος…………………………………………………………………………………… αποφάσισε στη συνεδρίαση στις 12-03-2014 ημέρα Τετάρτη, τη διοργάνωση των Βραυρωνείων από τον Οργανισμό …………….Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» .
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
1)   Στο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος “ο Ξενοφών” του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος,πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος “ο Ξενοφών” του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος,πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού & Περιβάλλοντος “ο Ξενοφών” του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος,14/02/2014, η  Πρόεδρος Κα Μάρκου δηλώνει πως λόγω των Δημοτικών Εκλογών του Μαϊου δεν μπορεί να προγραμματίσει τα Βραυρώνεια διότι είναι αντιδεοντολογικό αφού θα προηγηθούν οι Δημοτικές Εκλογές. Έτσι αναθέτει τη διοργάνωση στην Ομοσπονδία και τους τρείς ουσιαστικά Συλλόγους.
     2.   Όταν οι τρεις Σύλλογοι και η Ομοσπονδία αρνήθηκαν  να     συνεργαστούν  στην από κοινού διοργάνωση των Βραυρωνίων , η κα Μάρκου με το 13/03/2014, Αριθ. Πρωτοκόλλου 99 τους χαρακτηρίζει, αμφότερους, αδιάλλακτους, «Κατόπιν της αδιαλλαξίας που δείξατε οι δύο φορείς  (Ομοσπονδία ………………………………………. και Συνδιοργάνωση Συλλόγων),  και τους ενημερώνει πως «αποφάσισε στη συνεδρίαση στις 12-03-2014 ημέρα Τετάρτη, τη διοργάνωση των Βραυρωνείων από τον Οργανισμό …………….Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» .
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κα ΜΑΡΚΟΥ
1.   Ποιος είναι ο λόγος που αθετήσατε την δεοντολογική σας δέσμευση και προχωρήσατε (αντιδεοντολογικά, εσείς το είπατε!) στη διοργάνωση των Βαυρωνίων;;;
2.   Ποιός ήταν ο λόγος κα Μάρκου που αποφασίσατε να προχωρήσετε στη διοργάνωση των Βραυρωνίων με έναν από τους δύο «ΑΔΙΑΛΛΑΚΤΟΥΣ» τη στιγμή μάλιστα που οι κύριοι αυτοί είναι μόνο 3 Σύλλογοι (εις εξ αυτών ΜΚΟ) και να αγνοήσετε προκλητικά και επιδεικτικά τους 22 Συλλόγους με τους οποίους μάλιστα συνεργαστήκατε τα προηγούμενα τρία χρόνια;;;
3.   Ποιος είναι ο λόγος που δεν τηρήσατε την απόφαση του Δ.Σ. της 12-03—2014, του Οργανισμού σας, «αποφάσισε στη συνεδρίαση στις 12-03-2014 ημέρα Τετάρτη, τη διοργάνωση των Βραυρωνείων από τον Οργανισμό …………….Ο ΞΕΝΟΦΩΝ»  και συνεργαστήκατε!!!!! με τους αδιάλλακτους…;;; .                                                                        Κυρία Μάρκου, αναμένουμε απαντήσεις σας. Εν εναντία περιπτώσει θα επιτρέψετε σε κάθε νοήμονα να εξάγει τα δικά του (ίσως και αυθαίρετα) συμπεράσματα.                                  Σημείωση:  Οι υπογραμμίσεις δικές μας                                                 Εκ του Κ.Σ. της Ομοσπονδίας Εξ. Και Πολ. Συλλόγων                    Σπάτων-Αρτέμιδος

42 σχόλια:

  1. Καλά δεν καταλάβατε ακόμα την πατάτα με μέγκα χορηγό την ΕΥΔΑΠ , που κάνατε ; Η ομοσπονδία που ζει; Ο κόσμος σας γύρισε την πλάτη .Σε άλλο μπλογκ ο γιατρός σας τα είπε όλα. Ενημερωθήκαμε απολυτα. Ποιός διχασμός;Και μη μας πεις κ.Πιτσιγαυδάκη για την χορηγία του αεροδρομίου.Το αεροδρόμιο είναι υπάρχουσα κατάσταση και είναι υποχρεωμένο να χορηγεί.Η ΕΥΔΑΠ που πάει να μας καταστρέψει γιατί να σας χορηγεί ; Να φανεί καλή ;Σε ποιούς ;Γιατί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι γελοιο επιχειρημα!!!το αεροδρομιο ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ την πολη μας και αναφερεται ως ''υπαρχουσα κατασταση'' που υποχρεουται να χορηγει!!!!!προφανως εννοει τις γελοιες χορηγιες στους ξεπουλημενους συλλογους που οργιαζουν στην ηχορυπανση και την ξεφτιλα γιατι,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ !Οι τοπικοι παραγοντισκοι ''τα παιρνουν'' και στηνουν πανηγυρια για το ΘΕΑΘΗΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. θυμιζω ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ εκει που εκτρεφουν φιδια οι σπαταρτεμησιανοι αρχοντες δωρεα του ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ .....Στηνουν εργολαβιουλες και μετα ..τα πηραμε ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.....Αντε να; μου χαθειτε εργολαβιοδοτες αρχοντες στα τσακιδια....ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΕΣ .....

      Διαγραφή
  2. ΒΡΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΣΙ ΜΗΤΣΙ ΚΩΤΣΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ?
    Βρε αντε καντε και 10 βραυρωνεια, βαλτε και χλαμυδες και στεφανωθειτε μονοι σας τοοοοοοσοι παλαβοι κυκλοφορουν. Μονον Κ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ να μην μας τα χρεωνετε γιατι πολυ μας κοστιζει η ΠΟΙΗΣΗ που μας προσφερατε.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΕΥΓΕΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχετε το θρασος και κανετε κριτικη στο δημο;μηπως νομιζετε οτι τα βραυρωνια σας ανηκουν;τα βραυρωνια ανηκουν στο δημο και φετος τα κανει μονος του.εσεις απο που πηρατε αδεια για να διοργανωσετε βραυρωνια;αλλα δεν φταιτε εσεις η γιωτα φταιει που σας το επετρεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να γνωρίζετε κάποια πράγματα τα βραυρώνια τα έκανε ο σύλλογος βελανιδέζας βραώνας για πολλά χρόνια πριν στο μπάσκετ της βραώνας το οποίο ανοίκει στον σύλλογο τους προσέφερε η αμερικανα ΄φέτος που ηρθε διακοπές το 2007αν δεν κάνω λάθος μέχρι το 2010 τα έκανε η Προδρόμου Μαρία ως πρόεδρος πολιτιστικού,η Μάρκου δεν είχε χρήματα όπως ελεγε για να τα κανει και τα εκανε η ομοσπονδία 22 συλλόγων υπό την αιγίδα του Δήμου τωρα τι ψάχνουμε η Μάρκου μας τελειώνει τι παριστάνει τώρα λευτά ειχε μονο για ποιητικά αναλόγια και φεστιβάλ θεάτρου στα Σ
      πάτα στην Αρτέμιδα τι.????????????????????

      Διαγραφή
  4. Τα Βραβρωνεια οπως και η Βραυρων, ανηκουν στον Δημο Μαρκοπουλου,Το αν εσεις θελετε μαιμουδιες και Σκοπιανα τερτιπια ρεζιλευτειτε μονοι σας. Η ταυροπολος ανηκει στην Αρτεμιδα; αλλα αυτην την ΓΙΟΥΚΑ ΡΑΤΕ (με φυτεμα γιουκα) Αντε να σας ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΜΕ και εμεις και οι Μαρκοπουλιωτες που μεχρι τωρα, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ .
    ΔΥΟ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΜΑΛΛΩΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΟ ΑΧΥΡΩΝΑ.με αμοιβαιο θρασος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ νομίζω η περιοχή του αρχαίου ιερού ανήκει πραγματικά στον Μαρκόπουλο αν και η πόλη της Βραυρώνας ανήκει στην Αρτέμιδα.

      Διαγραφή
  5. Ουτε χμ ουτε ξε χμου.Ο ΝΑΟΣ της Βραβρωνειας Αρτεμιδος ,εκει που ειναι το Μουσειο ανηκει διοικητικα στο Μαρκοπουλο.Το ιερο της ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΥ κατι σαν ξωκλησσι να πουμε ,ειναι ΘΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ.Μαλιστε τον χειμωνα ειχε και μια πεταμενη πλαστικη καρεκλα μεσα στο συρματινο ΚΛΟΥΒΙ που βαλατε.Δεν ειστε σε θεση να υπερασπιστειτε ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ; ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και αν δεν το καταλαβετε δεν θα σας μεινει ΤΙΠΟΤΑ.Πανε οι αμμολοφοι ο υδροβιοτοπος θα εξαφανισθει ,ποσο να αντεξουν τα πουλια..και θα μεινετε με τις ΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΝΑ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΙΕΣ ΣΑΣ ΑΔΕΙΕΣ και να σας φταιει ο γυαλακιας ,η τροικα,ο καπιταλισμος και οτι αλλο σας ερθει στην γκλαβα ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.ΟΤΙ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΣΘΕ.
    Ξερω πααααραααα πολυ κοσμο που ερχοταν Λουτσα και τωρα ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝ ..ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑΝΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ανήκουν αυτά στον δήμο Μαρκοπούλου άνθρωπε μόνος σου το είπες

      Διαγραφή
    2. Συμπλήρωση φταίει φυσικά και ο δήμος Σπαταρτεμησίας για το παρατημένο ιερό της Ταυρηπόλου σε αυτό έχεις δίκιο φταίνε και οι δυο δήμοι, ο γυαλάκιας ο καπιταλισμός και η κρίση φταίνε για άλλα

      Διαγραφή
    3. Ο Δημος Μαρκοπουλου τον χωρο του ΝΑΟΥ ,που του ανηκει , τον διατηρει σε ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ καθως και ολο τον υδροβιοτοπο.Μαλλον μπλεκεις τον ΝΑΟ, που ανηκει μετα του μουσειου στο Μαρκοπουλο .με το ιερο της ΤΑΥΡΟΠΟΛΟΥ και τετοια ιερα, κατι σαν ξωκλησια η εικονοστασια ειναι σπαρμενη ολη η ελλαδα.και τετοιο ειναι και το της.......... ΛΟΥΤΣΑΣ .
      Οθεν ποιος μιλησε για Μαρκοπουλο ? ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΝΑΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ δεν ξερω αλλα υποψιαζομαι τι θα συνεβαινε αν ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ,βλεποντας τι συμβαινει στο ΙΕΡΟ.Αλλο ναος αλλο ιερο μην τα εμπλεκεις ελληνας εισαι για ονομα....και αυτο φανηκε .φταιω εγω φταινε και οι αλλοι ......εεεε φιλε ως προσ αυτο ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΕΣ.Αντιθετα τους αξιζουν συγχαρητηρια για την καθαριοτητα του αρχαιολογικου ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥ.Ερχονται απο τα περατα της οικουμενης γιαυτον ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ως Αρτεμιδος προστατιδας του τοκετου. .

      Διαγραφή
    4. Εντάξει κρίμα σε είχα σε εκτίμηση και τώρα προσπαθείς να μας κάνεις προπαγανδιστική πλύση εγκεφάλου οτι ο Μαρκόπουλος είναι ο παράδεισος με την άριστη δημοτική διοίκηση, μήπως είσαι απο τον Μαρκόπουλο και όχι απο την Ραφήνα?

      Διαγραφή
    5. Φίλε Αριστογείτονα να σου θυμίσω οτι πέρσι στο Πόρτο Ράφτη με μια απλή βροχή όλοι οι δρόμοι έγιναν λιμνοθάλασσες τι έκανε αυτός ο καταπληκτικός για σένα δήμαρχος Μεθενίτης που έχεις σαν πρότυπο

      Διαγραφή
    6. Βρε δεν αφηνετε τις γελοιες δικαιολογιες και το τι κανουν οι γειτονες σας?Αυτο σας μαρανε ?Τι κανουν οι Μαρκοπουλιωτες Η ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑ ?
      Αυτο θα σας φαει ...βλεπετε τα χειροτερα των αλλων ,για να δικαιολογειτε τα δικα σας χαλια ?
      ο ενας βρηκε την βροχη, ο αλλος ο αλλος αναρωτιεται αν κανω πλυση εγκεφαλου ...ελεος...... ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΙΩΤΕΣ.....
      ΣΥ ΝΕ ΛΘΕ ΤΕ δεν σας φταιει το Μαρκοπουλο ουτε η Ραφηνα ΟΥΤΕ Ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ..το κεφαλι σας σας φταιει και οσο το χτυπατε στον τοιχο ,γιατι τα σχολια σας αυτο δειχνουν .ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΦΥΡΑΙΝΕΙ.Καμμια αλλαγη δημαρχου δεν θα σας βοηθησει αν δεν αλλαξετε και εσεις σαν δημοτες.ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΥΟΥΟΥΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ?Για σκεφθειτε το λιγο μηπως φταιει και κατι αλλο..... Στατιστικα να το παρεις εεεεεε διαβολε ενας καλος δεν θα βρισκοταν σε δυο δημους επι τοσα χρονια .......Το οτι υπερ Ψηφισατε τεως ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ τι δειχνει ξυπνιοι σπαταρτα μνησιανοι ?ΑΜΝΗΣΤΙΑ Η ΑΜΝΗΣΙΑ ?ΟΧΙ ΝΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ..........μαλλιασε η γλωσσα μου και εβγαλα καλους να γραφω ΟΧΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥς και εσεις πηγατε και πεσατε στην λουμπα και σας φταινε ΟΙ ΑΛΛΟΙ ?ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ?
      Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΑΤΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ και στους υπολοιπους σηκωχερακηδες του κατσαλιρου που και αυτους τους βγαλατε....ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ .....ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .....

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ,ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Η ΝΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΓΥΑΛΙΑ ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ .ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ....Καθειστε οπως ειστε..ευχαριστημενοι......ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ εμενα δεν μου πεφτει λογιος και συγχαρητηρια......και σε τραινο με βαγονια.....στην παραλια....κατ ευθειαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΣΕΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΙΟ ΚΟΥΤΕΝΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βέβαια όταν σας λέει τις αλήθειες θυμώνετε, επόμενον είναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλτατε Αριστογείτων ο τρόπος που γράφεις δείχνει άτομο καθαρά προκατηλημένο κάτι προσωπικό έχεις με την Αρτέμιδα που σε κάνει να ξεπερνά την λογική σου μου θυμίζεις τον Λαζόπουλο που οργίαζε όταν ήταν πρωθυπουργός ο Παπανδρέου ενώ με τον Σαμαρά δεν μιλάει καθόλου έχει πάρα πολλά στραβά η Αρτέμιδα αλλά όχι οτι σε όλα τα άλλα μέρη τα πάντα λειτουργούν άψογα και μόνο η Αρτέμιδα χαλάει την παραφωνία σε αυτό το υπέροχο νεοελληνικό για σένα τοπίο. Η παρανομία οργιάζει στα μέρη που τραβάνε γιατί αυτά φέρνουν μεγάλα κέρδη, το ίδιο γίνεται και στην Μύκονο όχι βέβαια οτι θέλω να κάνω καμιά σύγκριση ανάμεσα στην Αρτέμιδα και την Μύκονο αλλά είναι άλλο ενα παράδειγμα για το πως λειτουργεί η παρανομία στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τι θέλεις να πεις εσύ δηλαδή, την παρανομία να την κάνουμε και Σύνταγμά μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προφανώς για τον Αριστογείτωνα εκτός Λούτσας λειτουργούν παντού όλα τέλεια

    http://www.newsitamea.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%B4%CE%B9%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B4%CF%89/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τωρα τι να πεις......ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΘΟΔΩΡΗ....ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ομοσπονδία Αρτέμιδος που μεταλλάχτηκε πριν δύο χρόνια χωρίς καμία νομιμότητα σε Σπάτων Αρτέμιδος(ελπίζω τώρα να έχουν βγάλει επιτέλους απόφαση πρωτοδικείου), που έδωσε άλλοθι και χρόνο στον Δήμαρχο στην υπόθεση της δημιουργίας ΚΕΛ με λίμνη στο ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την άμεση αμφισβήτηση της νομιμότητας της από συλλόγους της, «χρειαζόταν» τα βραυρώνεια για να δώσει ένα στίγμα ύπαρξης και νομιμότητας. Για αυτό γέμισε ο τόπος αφίσες, φυλλάδια, πανό, μια πανάκριβη διαφημιστική εκστρατεία, που ούτε παρατάξεις στις εκλογές δεν έκαναν. Επομένως χρειαζόταν ένα καλό χορηγό και η ΕΥΔΑΠ σε συνεννόηση με μερικούς από την Ομοσπονδία έδωσε την λύση. Δεν πειράζει που η ΕΥΔΑΠ εδώ και χρόνια μας καταληστεύει με την χρέωση του νερού, με την προσπάθεια επιβολής του ΚΕΛ, έπρεπε να δώσουν παρόν από την Ομοσπονδία και βρήκαν χρηματοδότη. Φυσικά κανένας δεν μιλάει από τους Δημοτικούς Συμβούλους και τον Δήμο γιατί να χαθεί έστω και ένα ψήφος δυσαρεστώντας την Ομοσπονδία. Μόνο ο Λάμπρου, η Φράγκου και ο Τσαντήλας τους κόντραραν αυτά τα τρία χρόνια. Ο νέος Δήμαρχος ο Δημήτρης Μάρκου πήρε σωστή θέση «δείχνοντας το θέμα» από την χορηγία της ΕΥΔΑΠ και ο Γιαννάτος καλά έκανε και του τα έχωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΕΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΠΡΟΦΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ.ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ.ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΙΧΕ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τ ο πιο απλό πράγμα είναι να μάθετε πόσο τους στοίχισαν οι αφίσες,τα φυλλάδια και τα πανό, πόσα βιβλιοπωλεία υπάρχουν στην Αρτέμιδα, έτσι θα σας φύγει και η απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ,ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΜΠΟΥΡΑ ΩΡΑΙΟ ΔΥΔΙΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΥΡΩΝΙΑ ΤΟΥ 2015 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Λάμπρου τι επαγγέλλεται, είναι ο ιδιοκτήτης του Crazy Chicken;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΓΙΟΥΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ?ΤΟ ΙΕΡΟ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΠΙΣΗΣ?

      Διαγραφή
    2. Για το ιερό τα έχουμε πει Αριστογείτονα είναι πίσω απο το Albatros και πάρα πίσω απο το Crazy το έχουν κάνει σκουπιδότοπο της παραλίας πιστεύεις οτι θα σε πάρουν στα σοβαρά τα ζώα απο την Λούτσα που διαβάζουν?

      Διαγραφή
    3. Δεν με νοιαζει αν με παρουν σοβαρα...ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ....αλοιμονο....αν με επαιρναν θα προβληματιζομ ουν τι μου συμβαινει.ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  19. To κακό με το επιτελείο του νέου δημάρχου, είναι ότι απαρτίζεται από κάποια συγκεκριμένα άτομα που ήταν και στο συνδυασμό του απερχόμενου... Απ΄αυτούς, είναι κάποιοι που έμπρακτα απέδειξαν την υποκρισία και την κακόβουλη απραξία τους στα φλέγοντα προβλήματα (πχ ηχορύπανση, καταπάτηση παραλιών). Αυτοί περιμένετε να κάνουν δουλειά; Αυτοί θα λύσουν τα προβλήματα του τόπου;
    Επαγγελματίες πολιτικοί είναι που κοιτούν το προσωπικό συμφέρον τους.
    Αυτά, γιατί μερικοί νομίζουν ότι με την εκλογή του νέου δημάρχου θα γίνουν θαύματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό οφείλεται στο οτι Αρτέμιδα και Σπάτα είναι στην ουσία δυο διαφορετικές πόλεις αφού απέχουν 10 χιλιόμετρα μεταξύ τους χωρίς καμιά επικοινωνία, ο δήμαρχος εδρεύει στα Σπάτα οπότε φυσιολογικό είναι να μην μπορεί να ελέγξει καλά τους τοπικούς συμβούλους της Λούτσας γι'αυτό ανεξάρτητα δημάρχου βγαίνουν πάντα οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. στην λουτσα ειστε εντελως και crazy και chiken ΟΘΕΝ ειναι πολυ φυσικο να κουμανταρουν αλλοι ,οι Σπαταναιοι εν προκειμενω.Πηγατε και ψηφισατε τους ιδιους ακριβως που σαλταραν στην σωσιβια λεμβο Δημητρη.τελευταια στιγμη οταν οι ποντικοι εγκαταλειπουν το πλοιο.Οι πρωτοκλασσατοι του γιατρου της Ραφηνας που σαλταραν αλλου στον Πικερμιωτη ΜΑΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ.Εχει καποιο μηνυμα αυτο δεν νομιζετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μπλα ....μπλα .....μπλα.....

    δαιν βαραιθικες.......

    πιγατε και ψιφησατε τους ιδιους με λεμβο το διμητρη....

    τα κανανε ολα λαθος ....ενω στο δημητρη σκεισανε.....

    εισε για τα συδερα, καταλαβαι το επυτελους


    ανεξ.κιν.πολιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ειδε και αποειδε οτι και ανωνυμος να γραφει, η βλακεια τον φωτογραφιζει και ξανα εκανε κινημα ανορθογραφων αγραμματων.
    ΚΑΠΑΠΙΔΙΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΝ FOR EVER.....
    Ιδου η σωτηρια της Λουτσας .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πσσσσσσσσσσσσ
      το βρικες παλυ .......

      ο νεος Sherlock Holmes

      ανεξ.κιν.πολιτ.

      Διαγραφή
  24. ΄Οσο κι αν θέλεις να μας μπερδέψεις με δήθεν ανορθογραφία, είσαι πλέον γνωστός, καλά λέει ο ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ, αλλά και πραγματικός ανορθόγραφος, ΚαΠαπίδης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μα αυτο ακριβως ειναι η ΜΑΙΜΟΥΔΙΑ.Γραφεις ΕΠΙΤΗΔΕΣ κουφα επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΩΣΤΑ Ομως οσο πιο ψηλα ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑ ΤΗΣ ΟΠΙΣΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε αριστογειφτων την ζερδε τι την έχεις;;;;;.....χαχαχαχαχαχαχα.........είσαι μεγάλος πατσαβουρης.....χαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ .
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΑΙΜΟΥ Η ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕΣ .....
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΕΣ Η ΖΕΡΔΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας