ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΜΑ: Συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.




Σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο του Ν.3852/2010 (Πρόγραμμα «Καλλικράτης») συγκροτείται ανά Δήμο με πληθυσμό μεγαλύτερο των δέκα χιλιάδων κατοίκων, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που λαμβάνεται με αυξημένη πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) των μελών του, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ.
Η επιτροπή αυτή :
Α) Γνωμοδοτεί στο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα δράσης του Δήμου, το επιχειρησιακό πρόγραμμα και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου.
Β) Γνωμοδοτεί για θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος, που παραπέμπονται σε αυτή από το δημοτικό συμβούλιο ή τον δήμαρχο.

Γ) Εξετάζει τα τοπικά προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του δήμου και διατυπώνει γνώμη για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων αυτών.
Δ) Δύναται να διατυπώνει παρατηρήσεις επί του περιεχομένου των κανονιστικού χαρακτήρα αποφάσεων οι οποίες εκδίδονται σύμφωνα με το άρθρο 79 του Κ.Δ.Κ.
Για την συγκρότησή της παρακαλούμε όπως ορίσετε με απόφαση του Δ.Σ. του φορέα σας έναν (1) αντιπρόσωπο και έναν (1) αναπληρωτή του, ο οποίος θα συμμετάσχει σε αυτήν.
Η επιλογή παρακαλούμε όπως κοινοποιηθεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση cbotsari@spata.gr, με φαξ στο τηλέφωνο : 210-6633311 ή εγγράφως στο πρωτόκολλο του Δήμου (υπ’ όψιν κας Μπότσαρη Χρ. ή κας Γεώργα Αγγ.) έως την Δευτέρα 29-9-2014 (μέχρι τις 15.00).

Ο Δήμαρχος


Δημήτριος Σπ. Μάρκου

Πίνακας αποδεκτών :

1.      Τοπικοί εμπορικοί & επαγγελματικοί σύλλογοι
2.      Σύλλογοι Εργαζομένων ΟΤΑ
3.      Αμπελουργικός Συνεταιρισμός Σπάτων
4.      Αγροτικός Συνεταιρισμός Σπάτων
5.      Σύλλογος Αλιέων
6.      Σύλλογος Μηχανικών
7.      Ενώσεις & Σύλλογοι γονέων
8.      Αθλητικοί , Πολιτιστικοί & Εξωραϊστικοί Σύλλογοι
9.      Εθελοντές Αρτέμιδος

18 σχόλια:

  1. Ωραια καθιερωθηκε εκεινο το πανεξυπνο ,πασοκικο κολπο....το ''οπου θες να θαψεις ενα θεμα ,φτιαξε μια επιτροπη''κι ετσι εμεις παραμενουμε βουτηγμενοι στα προβληματα ενω οι υψηλα ισταμενοι-διαπλεκομενοι συσκεπτονται,διαβουλευονται,συνεδριαζουν,διερευνουν,διαπραγματευονται,ελεγχουν,συγκαλουν,εγκαλουν,συναποφασιζουν,ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ,ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ......με τις ευλογιες των αμεσα επωφελουμενων και της εξουσιας ....ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ????????? ουτε οι εξωραιστικοι συλλογοι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετε, διάβασε την παράγραφο 8, εκεί περιγράφεται και το αντικείμενο της Ομοσπονδίας και οι εξωραϊστικοί σύλλογοι. Η Ομοσπονδία συλλόγων, οι σύλλογοι και τα μη κερδοσκοπικά νομικά πρόσωπα, ορίζονται από τις διατάξεις των άρθρων 78 έως 105 και 784 του Αστικού Κώδικα. Η Ομοσπονδίες είναι Σωματεία – Σύλλογοι που συμμετέχουν πολλοί σύλλογοι (όχι φυσικά πρόσωπα) ως μέλη. Είδες πουθενά στον Αστικό Κώδικα τη λέξη Ομοσπονδία; Το ότι η ανακοίνωση του Δήμου έχει ποιοτικά κενά είναι γεγονός, αλλά δεν είναι αυτά που εντοπίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ είναι ουσιαστικό γνωμοδοτικό όργανο, που όμως οι περισσότεροι Δήμοι το υποβαθμίζουν ή μεθοδεύουν έτσι ώστε να το ελέγχουν μέσω των "αχυρανθρώπων" που στέλνουν ως εκπροσώπους τους οι διάφοροι σύλλογοι ή ομοσπονδίες, κλπ. Οι γνωμοδοτήσεις της Ε.Δ. είναι απαραίτητες πριν από τη λήψη κάθε σοβαρής απόφασης του Δημ. Συμβουλίου ή της ΕΠΟΙΖΩ. Η ευθύνη πάντως της ποιοτικής αναβάθμισής της είναι πρώτα στους συλλόγους, αφού αυτοί ορίζουν τους εκπροσώπους τους, που συνήθως δεν έχουν τα απαραίτητα προσόντα και επάρκεια. Ας φροντίσουν λοιπόν όλοι να στείλουν εκπροσώπους τους καλύτερους και όχι τους αρεστούς στη διοίκηση του Δήμου. Να στείλουν τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ και όχι τους ΑΡΕΣΤΟΥΣ. Διαφωνεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ αμεσης λαικης συμμετοχης ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΣΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ και αυτον τον ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΕΕΕΕ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΙΑ....ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ υποτελεις....Αντε μαγειρεψτε παλι τα καπαπιδια και τα απιδια και γεμιστε τον σακο...ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τρομαρα μας .Λιγο παραπανω απο ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ καταλαβαινουμε απο θεσμους...ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑ ΔΟΥΛΕΥΣΗ οπου δουλεομαστε μονοι μας και θα πω κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ.
    Ειδα τις ψηφοφοριες για την ΕΠΙΤΡΟΠΑΡΑ.
    24 ψηφους πηρε ο κατσαλιρος αλλους τοσους η Ντε λαλησα βγηκε με αλλους τοσους και η ζησε μαη μου.
    ΚΑΙ ΡΩΤΩ
    Ο κατσαλιρος με την συμβουλο του ντε λαλησα και η τεως επι των ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ θα ελεγχουν τους εαυτους τους?
    ΠΩΣ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑΤΕ ΕΤΣΙ?ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ.
    ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΓΓΙΑ ΤΟΥ ΛΙΓΔΑ?ΤΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ?
    Μαγκες αυτα μυριζουν ασχημα και απε την Διαδουλευση την εχω ......
    Δηλαδη ορκωτοι ΤΕΡΜΑ ελεγχοι τι παραλαμβανετε αλλα Ψινακη ΤΕΡΜΑ,και δεν μενει παρα να αρχισει να σας επαινει και ο γραμματεας ΚΑΠΑ ΠΙΔΗΣ για να δεσει το γλυκο.
    Σας το ειπα ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΟΛΥ ΠΙΠΕΡΙ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ και εχω πολυ ευαισθητη μυτη.Θα γραφω οτι νομιζω και για την ανασσα ΣΑΣ ΤΑ ΕΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΚΟ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΦΑΛΤΣΟ ΤΑ ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΤΡΟΜΠΟΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕ ΚΟΥΦΑΝΟΥΝ .....
    δεν αρχισα ακομα αλλα ...δεν μου αρεσουν οι συμφωνιες κατω απο τα τραπεζια με ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ.Ξερω οτι δινω λαβη σε Γκοντζιλοτραγουδα ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ φαλτσα γιατι Η ΓΑΛΑΡΙΑ ξερει απο μουσικη και θα πεσει ντοματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντε μπράβο. Ελάτε μαζί, όλοι μαζί στο δρόμο της αλήθειας και του δικαίου. Μα δεν τους βλέπετε ότι οι περισσότεροι είναι μωροφιλόδοξοι με επικεφαλής απ_________ες; Ποιος να ελέγξει ποιον, σ’ αυτόν το Δήμο; Εναλλαγή, συναλλαγή και μοιρασιά κάνουν και όλοι εμείς με πολλή βλακεία, διασπασμένοι τους ψηφίζουμε. Κι αν δούμε και κανέναν άξιο και τίμιο μπροστά μας, τον κλωτσάμε γιατί χαλάει το κλίμα της ΟΜΕΡΤΑ γειτονιάς μας. Άντε πάλι 5 χρόνια στο βρόντο για να μάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ...ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΡΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΑΣΣΑ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ..?παντως οι δυο που βγηκαν δεν ηταν υποψηφιοι ...
    ΓΙΑΤΙ δεν το εγραψαν στα πρακτικα....?
    Τωρα εσυ βιαζεσαι εχεις κωλοπιλαλα ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ αν τους κρεμασαν τοοοοοσο αριστοτεχνικα.....αλλα και 25 ψηφους μαγκες εεεεε ειναι παρα πολλοι.5 κατσαλιρος και δυο δυριζα μας κανουν 7 μεχρι τα 25 εχουμε αλλους 18 αμαν πια συντονιστειτε καλυτερα.ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΑΣ..ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
    ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑΣ ΠΑΡΑ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.....ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΛΕΩ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΓΑΛΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι συλλογοι θα εκπροσωπουνται και σαν συλλογοι και απο τα δευτεροβαθμια οργανα πχ ενα συλλογοε γονεων μπορει κι μονος ενας συλλογος μελος της Ομοσπονδιας μπορει κςι μονο ή μονο μεσω των δευτεροβαθμιων οργανων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eν κατακλειδι ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ πολιτκα κερδισμενη βγηκε μονον η ανασσα.
    1 Ο ΛΙΓΔΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και σας ζαλωσε τα απολειφαδια
    2 Εχετε τον γκονζιλα να φωναζει οτι κανατε πλακακια
    3 ΕΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΣΑΣ (η ιδια ξερει τι παιχνιδι επαιξε αλλα δεν το λεει) θυμωμενους οτι ριξατε το 20 %
    4 ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΑΤΕ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ (δικο της προβλημα)
    5 Δεν σταθμισατε καν με λευκα να βγει τσιμα τσιμα ΟΤΙ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ ΜΑΓΚΕΣ.....επιεικως σας επιασαν κωτσους..ΑΥΤΟ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ γιατι ακομα ειμαι καλοπροαιρετος.
    ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΙΚΟΝΑ της επιτροπαρας αλλα και του προεδρειου ειναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ.
    Αντε μην κανετε τις ιδιες πατατες και στην διαβουλευση .
    ΧΕΙΡΙΣΘΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ εικονα σας σαν κατι διαφορετικο.Τωρα θα μου πεις ποιος να χειρισθει ΤΙ?
    ΤΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΚΑΣΣΙΜΟΠΑΙΔΟΠΟΥΛΑ ?Παρε εναν σοβαρο συμβουλο Δημητρη που να ξερει απο χειρισμους αλλιως την εβαψες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σισσυφε εσυ ασχολησου με ΡΟΔΑΚΙΝΑ
    Αντε στον Πουτιν να μας λυσεις το θεμα και αφησε μας ησυχους ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ
    Α και παρε μαζι και το καπαπιδι να κανετε ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΟΥΛΑΚΙΚΗ.να γραφουν ο ενας με το ΔΕΞΙ και ο αλλος με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ .Εσυ ποτε απο εδω ποτε απο εκει....οπου πεφτει το κουκι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε ξεφτίλες το 20ο/ο περιπου το πετάξατε εξω της ΑΝΑΣΣΑΣ και στο 10 ο/ο του ΔΗΡΙΖΑ δωσατε δυο θεσεις ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το θεμα 12 31 δεν ειναι ποσοτικο
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ
    Δηλαδη ποιος μπορει να υποκαταστησει ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΑΣ ΚΑΠΑΠΙΔΙ?
    κανενας ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΣΑΜΠΑ.
    Αντε αστο ΑΥΤΟ σε καλο θα της βγει ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΝ θελετε να παιξετε στα σοβαρα τον ρολο της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗς γιατι αντιπολιτευση στο θεμα ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ δεν εχειΕδω ψαχνομαστε αν εχει συμπολιτευση ..και τα ΧΟΡΟΠΗΔΗΜΑΤΑ θα κρατησουν χρονια αν δεν ξεκουνηθειτε.Βρε χαζο ειναι καιρος να σηκωσετε μονοι σας το θεμα ΜΑΓΑΖΙΑ .Δεν σας κοβει ?Παιξτε το αντι μαγαζιακοι οπως αντι μνημονιακοι και μαζεψτε ψηφαλακια .Αυτο δεν κανουν στο Ελλαντα?Πιαστε ενα ΑΝΤΙ και βουρ......
    Τωρα θα μου πεις αυτο το ΑΝΤΙ να πιασουμε?Το πιο ζορικο ?Εδω σε θελω καβουρα να περπατας στα καρβουνα η να κατσεις και να περιμενεις να καει ο αλλος μονος του.....
    Αυτο ειναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΓΚΑ δεν ειναι επικοινωνιακα τερτιπια του καθε τριτοκλασσατου .....

    Ειδες τα ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΠΑΠιΔΙΑ του κατσαλιρου να σηκωσουν τετοιο θεμα ?
    Αντε χαιρετα μας την ανασσα και να διαβασει προσεκτικα τι της εγραψα στην ΑΤΑΚΤΗ ΜΑΙΜΟΥ και μετα τα λεμε ..εχουμε 5 χρονια μπροστα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πιο συγκεκαλυμμένο πρόβλημα της τελευταίας 10ετίας στην Αρτλεμιδα είναι η ηχορύπανση των μαγαζιών. Όλοι είναι μονολεκτικοί ή σιωπηλοί... Συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι. Μια ομερτά πρωτόγνωρη που υποδηλώνει ξεκάθαρα ένα πράγμα: Την απόλυτη διαφθορά. Την απόλυτη απαξίωση των δημοτικών θεσμών και προσώπων.
    Ειλικρινά η τοπική αυτοδιοίκηση στην Αρτέμιδα θέλει ξήλωμα, πέταμα και στήσιμο απ' την αρχή!
    Καλά ξενύχτια στους ταλαίπωρους κατοίκους της πόλης της ανομίας και των νονών της νύχτας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειπαμε και ξαναλεμε.μονοι σας ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ.
    Θα κανετε εισαγωγη ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ?
    Και ποιος βρε φιλε θα δεχθει να ερθει να βγαλει τα καστανα απο την φωτια ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ?
    Εγω πχ δεν ερχομαι και πολυ μου παει που φωναζω ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ απο πολλους δικους σας.
    Αν εσεις που εχετε το προβλημα δεν κουνιοσαστε ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕς ποιος θα σας υποστηριξει?Περισυ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΞΕΔΡΑ σας εδωσα ραντεβου απ εξω απο το μαγαζι.
    εεεεελοιπον φιλε ΕΓΩ ΠΗΓΑ .Και ημουν μονος μου εκανα μια βολτα στο ταχαμου αδιαφορο τουριστικα ειδα τους στημενους δυο μαγαζατορες πηρα και καφε ακουσα που ΣΑΣ ΕΒΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ γελασα και εφυγα.ΕΕΕΕΕΕΕ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΩ .Αλλη φορα πηγα σε καφετερια ΦΟΥΛ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΙΚΑ που ελεγαν ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ......Αλλη φορα με την τοτε Δημοτικη αστυνομια...εκει ηταν ΤΟ ΓΕΛΙΟ ....αρα τι το ψαχνεις?ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ .Τωρα ο Δημητρης σας επεσε λιγο ΑΨΗΛΟΣ ΓΙΑΥΤΟΤΟΝ ΚΟΝΤΥΝΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ.Τον Ποθουλακη τον καρα μαυρισατε τον αλλο του τοπικου που μιλησε επισης τον καραμαυρισατε τον γιατρο τσιμα τσιμα που βγηκε ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ?ΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΤΕ ΑΡΑ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.....
    Το πολυ το κυριε ελεησον το βαριεται και ο παπας..ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ..Ας τους θα πουν θα πουν θα βαρεθουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επ΄ ουδενί δεν παραμένουν άβουλοι και απραγείς γιατί φοβούνται ή γιατί θεωρούν επίπονο και κοπιώδες έργο να "...να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια..." για χάρη των δοκιμαζόμενων συνδημοτών τους! Όοοοχι! Άλλοι είναι οι λόγοι και αυτοί οι "άλλοι λόγοι" είναι και η αιτία που μια ολόκληρη πόλη βρίσκεται σε διαρκή υπανάπτυξη και μιζέρια! Αυτοί οι "άλλοι λόγοι" κάνουν τους πολλούς να υποφέρουν για χάρη ελάχιστων, που εγκληματούν κατά συρροή και εξακολούθηση επί χρόνια, για χάρη της ζεστής καλοκαιρινής"αρπαχτής". Νομίζω ότι όσοι μας διαβάζουν διακρίνουν το υπονοούμενο. Η υπόθεση "ηχορύπανση από τα μαγαζιά" έχει βαθύ σκιώδες υπόβαθρο και απ' ότι φαίνεται αφορά στο σύνολο του "δημοτικού στερεώματος" συμπολίτευσης αλλά κι αντιπολίτευσης, αφού λίγο πολύ αρκετά πρόσωπα ανακυκλώνονται.
    Μακάρι απλά να "φοβόντουσαν να ασχοληθούν" ή να "αδρανούν από ανεπάρκεια" ή να "βαριούνται", όλα αυτά θα ήταν πράγματι "απραξία", αλλά "ποιοτικά" δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον τύπο "απραξίας" που αντιμετωπίζουμε ... Με την απανταχού διαπλοκή που διαβρέχεται μέχρι τον πυρήνα από καλπάζουσα διαφθορά και ταπεινότατα κίνητρα... ΕΤΣΙ πράγματι δεν κουνιέται φύλλο! Μέσα σε τέτοιο κλίμα "ομερτά" και με την κάλυψη ενός παχέος πέπλου υποκριτικής αποστασιοποίησης, τρέφεται γενναιόδωρα το αχόρταγο τερατώδες κατεστημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΩΠΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΑΡΤΕΜΗΣΙΑ ?Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ Βρε Πισω απο το δαχτυλο σας κρυβεσθε?Δεν βγαινει ΔΗΜΑΡΧΟΣ αν δεν εχει τα παλληκαρακια απο κατω.Αργα το καταλαβατε εγω το επιασα στην ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ. Πολυ μεγαλη εκταση παρα πολυ μεγαλη .....ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ και εσεις οι αφελεις πανηγυριζατε που εγκατελειψαν τον κατσαλιρο και σαλταραν στην σωσιβια λεμβο.ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ καταγεγραμμενα γυριστε πισω να τα ξανα θυμηθειτε Γιατι με εβριζαν οταν εγραφα ΟΧΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ?ΤΟΥς ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΑΤΕ και τους δωσατε στον Δημητρη βοηθεια του και μεταξυ μας τον ψιλο λυπαμαι.Διδακτωρ ανθρωπος να εχει προεδρο αφασια γραμματεα καπαπιδι και αντιπροεδρο πουλακα ....που εγω δεν θα εδινα το χερι μου ουτε για τυπικη χειραψια......

    ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ κομματικοδημοτικοκολημενοι εκτος αν οντως ειστε ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΕΚΤΟΣ.....οποτε καθειστε εδω αραγμενοι καλα περναμε και γελαμε με τα χαλια μας.ΕΓΩ ΟΜΩς ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ.Ο ΓΚΟΝΖΙΛΑς ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΕ?ΤΟ ΚΑΠΑΠΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΖΕΙ ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΑΓΚΕΣ ?ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ. ΞΑΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πωπω αδερφακι μου τετοια ξεφτιλα
      για να υπερασπιστεις το διορισμενο......

      αραγε απο που εγινε γραμματεας ο χοντρος και αντιπροεδρος ο πουλακας....?

      απο το καπαπηδοκατσαλιροκασιμμο κατεστημενο?

      μπα δυσκολο μας φαινεται..... περισσοτερο φιλε δημαρχιακες επιλογες μα θυμιζουν
      ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ...

      Κ.Π.

      Διαγραφή

Θερμοκρασία και Άνεμοι στην παραλία της Αρτέμιδας